کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مجیدرضا حریری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در خصوص اخباری که برای ابقا محمد نهاوندیان در اتاق بازرگانی همزمان با پست رئیس دفتری رئیس جمهور منتشر میشود اظهارداشت: براساس ماده 10 قانون واردات و صادرات تاکید شده است که کسی میتواند کارت بازرگانی بگیرد که کارمند دولت نباشد لذا وقتی رئیس جمهور به آقای نهاوندیان حکم داده است او کارمند دولت محسوب میشود و کارت بازرگانیاش باطل است.وی افزود: محمد نهاوندیان به عنوان نماینده دولت میتواند در هیئت رئیسه حضور داشته باشد.عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران و ایران در پاسخ به این سئوال که گفته می شود 7 قلم کالا ارز 1226 تومانی دریافت میکنند، اظهارداشت: قاعدتاً این کالاها شامل گندم، جو، کنجاله، سویا، روغن، کره و دارو است.وی افزود: برنج و گوشت به هیچ وجه ارز 1226 تومانی دریافت نمیکنند.حریری در پاسخ به این سوال که گفته میشود تا 3 ماه آینده این رویه ادامه خواهد داشت، گفت: فعلاً با این روال ترخیص کالاها از گمرک آغاز شده است و پس از مشخص شدن کابینه دولت یازدهم و رأی اعتماد آنها تصمیمگیری در این خصوص جدیتر خواهد بود.
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
دیگه پولی برام باقی نمونده که غبشهر بخرم.......شپاکسا دارم.اگر باز کرد حتما تبدیلش میکنم به غبشهر.
سهامداری میکنیم تا گزارش 9 ماهه و همچنین اولین پیشبینی سال اینده....دو تا سه ماه باید با این سهم سهامداری کرد.
بازار هم قابل پیشبینی نیست.اینجور سهمها را اگر بفروشیم بخواهیم پایین تر بخریم ممکنه سریع ببنده برای تعدیل و ....خلاصه جا بمونیم از سهم.هر چند پایینی هم برای این سهم دیگه متصور نیستم.
دو روز این سهم اصلاح داشته.........الان هر سایتی را میبینی با الفاظ بیسیار زیبا که مثلا نشاندهنده قدرت تحلیل اونهاست میگند روند سهم نزولی هست.حالا حالا ها هم ترمز این سهم تو این روند کشیده نمیشه.یاد اونروزهایی افتادم که قیمت سهم 1500 بود با این چرندیات و با حرومزادگی مدیران این کارخونه بابت اون شفاف سازی دروغ سهم را تا زیر 1000 کشیدند پایین.
من فقط یک سوال دارم .چرا پیشبینی درامد به پیشبینی فروش تو این گزارش نمیخوره......
چند درصد فروشش پوشش داده شده؟چند درصد سود در 6 ماهه پوشش داده شده؟
سهمتون را دو دستی بچسبید .این بازی را قبلا هم اینها پیاده کردند رو سر سهامدار.....
دو روز این سهم اصلاح داشته.........الان هر سایتی را میبینی با الفاظ بیسیار زیبا که مثلا نشاندهنده قدرت تحلیل اونهاست میگند روند سهم نزولی هست.حالا حالا ها هم ترمز این سهم تو این روند کشیده نمیشه.یاد اونروزهایی افتادم که قیمت سهم 1500 بود با این چرندیات و با حرومزادگی مدیران این کارخونه بابت اون شفاف سازی دروغ سهم را تا زیر 1000 کشیدند پایین.
من فقط یک سوال دارم .چرا پیشبینی درامد به پیشبینی فروش تو این گزارش نمیخوره......
سهمتون را دو دستی بچسبید .این بازی را قبلا هم اینها پیاده کردند رو سر سهامدار.....
ولی من یه اشتباهی کردم 4780 رسیده بود میخواستم بفروشمشا برا یه قرون دو زار نفروختم اگه میفروختم دوباره الان میخریدم 10 درصد سود میکردم !
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
این سهم برای میان مدت و بلند مدت یکی از بهترین های بازاره، پوشش 84% سود در شش ماه اصلاً جای هیچ حرفی باقی نمیزاره، p/e به شدت عالیه، خط تولید مثل ساعت داره کار میکنه و محصولات بدون کشش تقاضا در هر وضعیت و قیمت و دورانی خریدار دارن. شرکت در همین ماه و یا نهایتا اوایل شهریور طبق گفته خودشون افزایش سرمایه داره، به زودی فروشنده ها پس از افزایش سرمایه در حالی که 100% سود رو از دست دادن به صف خرید مراجعه میکنن.
علی داداش جون سلام این افزایش سرمایه از سود انباشته خواهد بود؟و اینکه چند درصدیه؟رو قیمت سهم چه تاثیری میزاره؟
بله 210% افزایش سرمایه از محل سود انباشته که احتمالاً در یک مرحله 100% و در مرحله دوم بقیه اون انجام خواهد شد، گزارش توجیهی در 5 مرداد جهت اظهارنظر بازرس به موسسه حسابرسی تحویل شده و طبق گزارش شرکت به زودی و در اواسط تابستان مرحله اول انجام میشه. فکر میکنم به زودی سهم بسته بشه، دوستان اگه میخان نوسان بگیرن متوجه باشن که ریسک این کار تو این موقعیت خیلی زیاده.
بله 210% افزایش سرمایه از محل سود انباشته که احتمالاً در یک مرحله 100% و در مرحله دوم بقیه اون انجام خواهد شد، گزارش توجیهی در 5 مرداد جهت اظهارنظر بازرس به موسسه حسابرسی تحویل شده و طبق گزارش شرکت به زودی و در اواسط تابستان مرحله اول انجام میشه. فکر میکنم به زودی سهم بسته بشه، دوستان اگه میخان نوسان بگیرن متوجه باشن که ریسک این کار تو این موقعیت خیلی زیاده.
لازم به ذکره که تمام 210 درصد افزایش در یک نوبت اعمال میشه و برای سال 93 با سرمایه جدید حدود 700 تا 750 تومن سود میسازه من در حیرتم که فروشنده ها با چه تحلیلی دارن سهموشونو میفروشن
نظر