فقط غذایی این ماه
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط ahmad m پست شده است View Postبا توجه به اطلاعات به دست امده از منبعی که نخواسته نامش فاش شود سهم قبل 19 فروردین بسته خواهد شد.;)
روی همچین شایعاتی که نمیشه حساب باز کرد!;)
پ.ن:الان توی بورکس هم دیدم یه کاربر به نام دانش گفته خبر رانتی داره که به زودی روی سود مارگارین و بهشهر تاثیر مثبت میذاره...
دوستان یا این خبر رو اعلام کنن یا اصلا ذکر نکنن!!!!L-)
هرچند نیازی به خبر رانتی نیست و تقریبا محاله که تو گزارش سه ماهه تعدیل نداشته باشیم...;)آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/03/29, 14:05.تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postکیوان جان یه سوال اموزشی;)
توی نمودار غبشهر تایم روزانه واگرایی خفیفی بین نمودار و مک دی و ار اس ای دیده میشه(نمودار تو تاپیک غبشهر گذاشتم)
اساسا تا چه حد قابل اعتناست؟!و اینکه تا کجا میتونه باعث نزول سهم بشه؟!
کلا اگه یه مقدار راجع به واگرایی ها توضیح بدی ممنون میشم...:D
سهم زمانیکه به نقطه 3 رسید همون آلارم خفیف واگرایی منفی را داد. ولی زمانیکه در نقطه 5 رسید و مجدد کندل منفی زد اگر بخواهیم از نظر لغوی معنی کنیم باید بگم درجه شدت واگرایی را شدیدتر و از حد بی اعتنایی به حد قابل اعتنا رساند! چون شیب آن در rsi همچنان در حال کشیده تر هم هست و هم اینکه داره الگوی بریش را شکل میده و این الگو میگه که سهم باید مطابق فلش من اصلاح کنه و این زمانی تایید میشه که سهم 1450 را رو به پایین بشکونه. من محل های واکنش سهم را به صورت خطوط نقطه چین سبز رنگ نشون دادم ولی در مقاومت اول در محدوده 1350 این برگشت را قویتر و مناسبتر میدونم چون اونجا یک کف کانال صعودی هم دارم که اگر این اتفاق بیفته تایید اینکه روند سهم در میانمدت همچنان صعودی هست میباشد.
خب ولی من شخصا ترجیح میدم در چنین شرایطی موقتا خارج بشم و ابتدا منتظر 1450 بشم (مگر اینکه سهم در این نقطه بسته بشه و پشت درهای بسته بمونم!) پس از اون سهمو در نقاط مشخص شده رصد میکنم و به محض تایید صعود سهم مجدد وارد سهم بشم. کاری که در حال حاضر در غمارگ انجام دادم. البته الگوی غمارگ کمی متفاوته و غبهشر به الگوی شاخص گروه بیشتر شباهت داره. :)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
ادامه ی مکالمه من و کیوان عزیز تو تاپیک خودش;)
بازهم ممنون کیوان جان بابت لطفت:x
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postکامل و بی نقص مثل همیشه،مرسی کیوان جان...;)
دقیقا من خودم هم مهمترین حمایت رو همین 1450 حدودا به دست اوردم(1442 تومن به نظر من) و سوال اصلیم این بود که اگه این حمایت از دست بره،نقطه ای که میشه پایان نزول به خاطر واگرایی منفی در نظر گرفت کجاست...
اگه درست متوجه شده باشم از نظر شما این نقطه 1350 تومنه؟
به عنوان سوال اخر،اگه سهم بتونه از 1450 تومن برگرده اونوقت چه اینده ای پیش روی سهمه(با توجه به واگرایی)؟؟در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخواهش. @};-
بله ، محدوده مناسبم 1360 تا حداکثر کف 1350 هست که انتظار واکنش مثبتی را اینجا دارم.
خب اگر بخواد از 1450 برگرده در مسیر رسیدن به 1830 مقاومتهای پیش رو 1575 و 1700 و 1760 را انتظار میکشم.
و اگر طبق پیش بینی عمل کنه پیامی که برای من داره اینه : سهم میخواد مرزهای 1800 را درهم نوردد و اهداف بالا و جدیدی ایجاد کند ! ;)
منتظر میمانیم ...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postادامه ی مکالمه من و کیوان عزیز تو تاپیک خودش;)
بازهم ممنون کیوان جان بابت لطفت:x
مثبت که بخواهیم نگاه کنیم پترن ها همونطور که در نمودار قیمت می تونند ظاهر شوند در اندیکاتور ها هم امکان ظهور دارند. آر اس آی بهشهر شبیه پرچم نیست؟ مخصوصا که کندل ها به رغم نوسانی بودن هنوز از قواعد صعودی خارج نشدند.
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postتا چند روز گذشته و قبل از عید، شرکت تحقيقات صندوق حدود 4 میلیون غبشهر داشت و در ترکیب بود.
الان دیدم که در ترکیب نیست!! یعنی از سهم خارج شده؟؟ و در حال خروج از سهم است؟؟
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postتا چند روز گذشته و قبل از عید، شرکت تحقيقات صندوق حدود 4 میلیون غبشهر داشت و در ترکیب بود.
الان دیدم که در ترکیب نیست!! یعنی از سهم خارج شده؟؟ و در حال خروج از سهم است؟؟
سهامداران (در پايان روز) نکته هاي مرتبط با سهامداران عمده
سهامدار سهم درصد
شركت صافولابهشهر-سهامي خاص-
264 m
79.900
شركت سرمايه گذاري سپه-سهامي عام-
10 m
2.980
شركت سرمايه گذاري گروه صنايع بهشهرايران-سهامي
7 m
2.180
شركت سرمايه گذاري ملي ايران-سهامي عام-
6 m
1.810
شركت خدمات مديريت وتحقيقات سرمايه گذاران صندوق
5 m
1.610
شركت سرمايه گذاري توسعه ملي-سهامي عام-
4 m
1.330
شركت سرمايه گذاري پارس توشه-سهامي عام-
4 m
1.100
شركت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي كشوري-سهامي
3 m
1.030
احتمالأ اشکال از سيستم هستش . اين ليست سهامداران عمدۀ سهم هستش که من الان ميبينم .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در مورد غبشهر سهم می بایستی از نظر قیمتی تا محدوده 1590 الی 1600 بالا می امد اما متاسفانه عامل زمان فعلا اجازه این پیشروی را نداده است و همانطور که روی چارت مشاهده میکنید فعلا مانع از حرکت قیمت شده است
به هر حال هنوز این احتمال وجود داره که قیمت سطح 1590 را لمس یا حتی در آن نفوذ کند و سپس یک اصلاح کوچک در کوتاه مدت انجام بده تا واگرایی منفی تایم روزانه از بین برود.
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postدر مورد غبشهر سهم می بایستی از نظر قیمتی تا محدوده 1590 الی 1600 بالا می امد اما متاسفانه عامل زمان فعلا اجازه این پیشروی را نداده است و همانطور که روی چارت مشاهده میکنید فعلا مانع از حرکت قیمت شده است
به هر حال هنوز این احتمال وجود داره که قیمت سطح 1590 را لمس یا حتی در آن نفوذ کند و سپس یک اصلاح کوچک در کوتاه مدت انجام بده تا واگرایی منفی تایم روزانه از بین برود.
لینک تصویر
پس تکلیف موج سه بزرگ و حداقل اهدافش چی میشه؟
ببخشید مبتدیانه میپرسم...;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postاسی جان این یعنی اینکه به نظر شما سهم نمیتونه از سد 1600 عبور کنه فعلا؟!
پس تکلیف موج سه بزرگ و حداقل اهدافش چی میشه؟
ببخشید مبتدیانه میپرسم...;)
اما در کل روند سهم کاملا صعودی است و به نظر من هر کی این سهم را داره نگهداری بهترین گزینه است ، اینم در نظر داشته باشید که هر سهمی در عامل زمان صعود یا نزول میکنه ، انتظار اینکه قیمت توی یه ماه یا دو ماه از کف قیمتی تارگت های نجومی را بخواد ببینه را نداشته باشید و باید اجازه دهید این امر به مرور اتفاق بیوفته .
من یادمه قند نیشابور یه روزی روی محدوده 450 تا 480 صف فروش بود و کسی هم نمیخریدش اما بعدش عامل زمان و وضعیت بنیادی شرکت باعث گردید قیمت 1500 تومان را هم ببیند که کمتر کسی فکرش را میکرد .
همیشه حرکت صعودی قیمت در هر سهمی منطبق بر پیشرفت و روند سود آوری شرکت می باشد که به آرامی این امر صورت میپذیرد .(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postاز روند سهم به نظر میرسه فعلا 1600 مقاومت مهمی است ، شکست این مقاومت قیمت را به سمت 1915 تومان خواهد کشاند
اما در کل روند سهم کاملا صعودی است و به نظر من هر کی این سهم را داره نگهداری بهترین گزینه است ، اینم در نظر داشته باشید که هر سهمی در عامل زمان صعود یا نزول میکنه ، انتظار اینکه قیمت توی یه ماه یا دو ماه از کف قیمتی تارگت های نجومی را بخواد ببینه را نداشته باشید و باید اجازه دهید این امر به مرور اتفاق بیوفته .
من یادمه قند نیشابور یه روزی روی محدوده 450 تا 480 صف فروش بود و کسی هم نمیخریدش اما بعدش عامل زمان و وضعیت بنیادی شرکت باعث گردید قیمت 1500 تومان را هم ببیند که کمتر کسی فکرش را میکرد .
همیشه حرکت صعودی قیمت در هر سهمی منطبق بر پیشرفت و روند سود آوری شرکت می باشد که به آرامی این امر صورت میپذیرد .
اصلا انتظار تارگت های نجومی ندارم...
اما انصافا تارگت 1700 یا 1800برای رفتن به مجمع غبشهر نجومی نیست...;)
به نظرتون فردا سهم میتونه از سد 1550 (حدودا) عبور کنه؟!منظورم خط مقاومتی هست که سهم چند بار بهش واکنش نشون داده...
من فکر میکنم این مقاومت مهم تر از 1600 باشه...یعنی عملا فردا اگه از این رد بشه میشه به رد شدن از 1600 هم خوشبین بود و اگه رد نشه باید منتظر1470 (حدودا) و 1350 برای حمایت باشیم...;)
اسی جان یه سوال دیگه،موج 3 سهم حدودا کجا میتونه تموم بشه؟!
پ.ن:اینا صرفا نظرات یه اماتوره;)
پ.ن2:به کم دقیق تر که نگاه کردم اگه مقاومت 1590 تومن بخواد خیلی محکم باشه سهم باید 11 روز کاری دیگه بهش برسه وتا اونموقع نوسانات ریزی بین 1470تا1570 داشته باشه...
نتیجه گیری من:
مثبت پر قدرت فردا (در صورت وقوع)مجددا سیگنال خریدتوسط مک دی صادر میکنه و ار اس ای هم تو وضعیت خوبی قرار میگیره...;)
منفی یا خنثی بودن فردا این ذهنیت رو قوی تر میکنه که سهم چند روز دیگه هم باید استراحت کنه...
البته اینا صرفا تکنیکالیه،با توجه به اینکه چیزی به گزارش حسابرسی شده 91 و گزارش 3 ماهه 92 و همچنین مجمع نمونده ریسک خروج برای ورود در قیمتهای پایین تر بالاست...;)
میدوارم فردا مثبت باشه،خداییش غبشهر حقش نیست زیر این قیمتها بره مجمع...
اآخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/03/30, 14:10.تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postمرسی از لطفتون...
اصلا انتظار تارگت های نجومی ندارم...
اما انصافا تارگت 1700 یا 1800برای رفتن به مجمع غبشهر نجومی نیست...;)
به نظرتون فردا سهم میتونه از سد 1550 (حدودا) عبور کنه؟!منظورم خط مقاومتی هست که سهم چند بار بهش واکنش نشون داده...
من فکر میکنم این مقاومت مهم تر از 1600 باشه...یعنی عملا فردا اگه از این رد بشه میشه به رد شدن از 1600 هم خوشبین بود و اگه رد نشه باید منتظر1470 (حدودا) و 1350 برای حمایت باشیم...;)
اسی جان یه سوال دیگه،موج 3 سهم حدودا کجا میتونه تموم بشه؟!
پ.ن:اینا صرفا نظرات یه اماتوره;)
;)(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postبزارید فعلا تارگتی ندیم :D کلا من عادت به تارگت دادن ندارم اما مقاومت های مهم و کلیدی 1915 ، 2200 فعلا مهمترین سطح عرضه هستند ، همچنین محدوده 1590 تا 1600 میتونه ایجاد مقاومت برای صعود در کوتاه مدت گردد
;)
ونظرت راجع به نظر من؟!:D;) :
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postپ.ن2:به کم دقیق تر که نگاه کردم اگه مقاومت 1590 تومن بخواد خیلی محکم باشه سهم باید 11 روز کاری دیگه بهش برسه وتا اونموقع نوسانات ریزی بین 1470تا1570 داشته باشه...
نتیجه گیری من:
مثبت پر قدرت فردا (در صورت وقوع)مجددا سیگنال خریدتوسط مک دی صادر میکنه و ار اس ای هم تو وضعیت خوبی قرار میگیره...;)
منفی یا خنثی بودن فردا این ذهنیت رو قوی تر میکنه که سهم چند روز دیگه هم باید استراحت کنه...
البته اینا صرفا تکنیکالیه،با توجه به اینکه چیزی به گزارش حسابرسی شده 91 و گزارش 3 ماهه 92 و همچنین مجمع نمونده ریسک خروج برای ورود در قیمتهای پایین تر بالاست...;)
میدوارم فردا مثبت باشه،خداییش غبشهر حقش نیست زیر این قیمتها بره مجمع...
اتمام سال من بی تو...
نظر
نظر