صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • erfanslash
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 762

در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Post
    چند درصد؟210؟؟
    بله 210% از انباشته

نظر

• Mesbah68
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 346

بعضی ها هم مثل homework تا خرخره تو سودن و از ما متضررین بی خبر .............موج منفی نیست حقیقت اینه که سهم از 4600 تا 5200 کاملا با سفته بازی رفت بالا بعد که حقوقی و فک و فامیل رئیس خالی کردن تفاله سهم رسید دست ما اعوام الناس حالا شما بگو حرص نخورید !!!...........امیدوارم تو مجمع یه مردی بلند شه به این نامردها بگه (( انصاف داشته باشد ))

نظر

• creator_65
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 269

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
        بعضی ها هم مثل homework تا خرخره تو سودن و از ما متضررین بی خبر .............موج منفی نیست حقیقت اینه که سهم از 4600 تا 5200 کاملا با سفته بازی رفت بالا بعد که حقوقی و فک و فامیل رئیس خالی کردن تفاله سهم رسید دست ما اعوام الناس حالا شما بگو حرص نخورید !!!...........امیدوارم تو مجمع یه مردی بلند شه به این نامردها بگه (( انصاف داشته باشد ))
        کاملا موافقم،من خودم از 4000 با سهم بودم،البته قبلا رو 1200 خریده بودم و فروختم این اواخر
        اما با دوستمون کاملا موافقم
        حقوقی سهم خیلی نامردی داره
        نه حمایت میکنه نه هوای سهامدار داره، فقط به فکر کثافت بازی خودشه
        بارها پیش اومده تا سهم خواسته جون بگیره عرضه کرده!!

نظر

• homework
          عضو فعال
          • May 2012
          • 747

عزیزم اونجوریام که فکر میکنی نیس
          منم یکی هستم مثل شما!
          همین بلا درست پارسال همین موقع ها سر امثال من در اومد سهم روتا 1800 بردن
          بعد بستهن و با با گزارش مسخرشون سهمو تا 900 کشیدن پایین!
          منم مثه شما اون موقع عصبانی شدم و خواستم احساسی سهم رو به باد بدم وبفروشم
          اما با راهنمایی وتحلیل دوستان اساتید
          جواب نامردی اونارو با احساسی شدن ندادیم
          بلکه با منطق سهامداری کردیم
          ومفت خر هارو از پا دراوردیم
          اونا این بازیا براشون تازگی نداره ومتاسفانه همیشه پیروز بودن
          چون سهامدار خرد بیشتر احساسی عمل میکنه

شما میتونید به صفحات همین تایپک در همین برهه زمان برای پارسالو رجوع کنید تا ببینید
          حرفی که زدم از روی دلسوزی وتجربه بوده

ارزوی موفقیت براتون دارم
          دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• Mesbah68
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 346

homework...........متاسفم از آشی که برامون پختن با یه وجب روغن لان طلایی....................ببنید دوست عزیز من احساسی نیستم شما احساسی هستید که سهم ارزشش نصف میشه ولی شما همچنان با سهم میمونید اصطلاح "ازدواج با سهم" در رابطه با اقدام شما رخ داده !..........اینجا بورس هست ما هم بورس باز نه میدان جنگ و ما هم جنگجوهاش که بخواهیم از مام میهن دفاع جانانه کنیم حتی با تلفات مادی سنگین!!!.............خلاصه هر سهمی زمان استراحت داره ولی زمان تخریب شدن توسط حقوقی شرکت نداره الا بورس ایران

نظر

• erfanslash
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 762

خبری که من دارم اینه که میخوان سهم رو تا مجمع سالیانه به 3000 برسونن

من به سود 100% در 6ماه راضیم

حقیقت اینه که اکثر سهم های بازار رشد کردن ولی غبشهر و غمارگ در کف قیمتی هستن و نسبت به رشد سوداوری قیمت سهم خیلی رشد نکرده
              اینو میشه از پی بر ای سهم متوجه شد

غبشهرو در کف بفروشن برن سهامی بخرن که رشدشو کرده

در ضمن این همه مظلوم نمایی میکنن آی سودمون کم شده آی نمیتونیم مثل پارسال سود بسازیم فقط یک دلیل داره که افزایش نرخ بگیرن
              آخرین ویرایش توسط erfanslash؛ 2013/11/27, 17:35.

نظر

• Mesbah68
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 346

افزایش نرخ بگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.............شما برو سوپری ببین گرانترین روغن بازار از کدوم برند؟!..........تو بازار پر هست از روغن های که 5 تا 8 درصد از لادن ارزونترن تازه گرون کردن این شده (مخصوصا مایع ها)

نظر

• Mesbah68
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 346

حسابرس های سازمان بورس رو نخرند خوبه

نظر

• erfanslash
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 762

افزایش نرخ بگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.............شما برو سوپری ببین گرانترین روغن بازار از کدوم برند؟!..........تو بازار پر هست از روغن های که 5 تا 8 درصد از لادن ارزونترن تازه گرون کردن این شده (مخصوصا مایع ها)
                    شما چند ماه دیگه به حرف من میرسی دوست عزیز
                    حالا خوبه امروز تو مجمع مدیر مالی شرکت هم اشاره کرد دنبال افزایش نرخ هستیم
                    اینا یا باید بهشون افزایش نرخ بدن یا دوباره دلار 1700 بهشون بدن
                    الان دارن دلار 2050 میگیرن پس باید افزایش نرخ بگیرن تا جبران بشه /:.smilingsmiley.:/

نظر

• Mesbah68
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 346

erfanslash.........شما فرد اگاه و پرتجربه ای هستید ولی ممکنه از رو دل خوش کنک سهام داران این حرف رو زده باشه ؟!!.....هر چند تحلیل شما با عقل جور در میاد ولی شاید مخالفت کنه دولت با این قضیه..........راستی دلار 1700 و 2050 تومنی رو چه طور بدست اوردید ؟؟؟....مگه ارز مبادلاتی 2450 نیست

نظر

• erfanslash
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 762

erfanslash.........شما فرد اگاه و پرتجربه ای هستید ولی ممکنه از رو دل خوش کنک سهام داران این حرف رو زده باشه ؟!!.....هر چند تحلیل شما با عقل جور در میاد ولی شاید مخالفت کنه دولت با این قضیه..........راستی دلار 1700 و 2050 تومنی رو چه طور بدست اوردید ؟؟؟....مگه ارز مبادلاتی 2450 نیست
                        اول دلار 1226 میدادن
                        بعد بهشون دلار 1700 دادن و یه افزایش نرخ
                        الان دلار 2050 میدن و باید افزایش نرخ بدن یا دوباره دلار 1700 بدن
                        ارز مبادلاتی شامل کالاهای اساسی کشور نمیشه دوست عزیز

نظر

• alireza1973
                          عضو جدید
                          • Jun 2013
                          • 16

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
                          اول دلار 1226 میدادن
                          بعد بهشون دلار 1700 دادن و یه افزایش نرخ
                          الان دلار 2050 میدن و باید افزایش نرخ بدن یا دوباره دلار 1700 بدن
                          ارز مبادلاتی شامل کالاهای اساسی کشور نمیشه دوست عزیز
                          سلام اصلا از این سود سال 92 چقدر تخصیص میدن . قیمت بالا گرفتم و واقعا گرفتارمون کرد .

نظر

• axy
                            ستاره دار(21)
                            • Jul 2012
                            • 692

درمورد غمارگ بايد بگم فروشش کلا اشتباهه .

نهايتا تا 6 ماهه ديگه ادغام کامل ميشه و قراره زمينشو بفروشه وبايد خدمتتون عرض کنم که 1000 تون به ازاي هر سهم سود خالص از فروش زمين تو سهم خوابيده .

شهرضايي هم قول داد تا يه ماه ديگه اين قضيه رو شفاف سازي بکنه .

نظر

• Mesbah68
                              عضو فعال
                              • Sep 2013
                              • 346

دوستان از تارگت هاتون بگید برای غمارک و غبشهر تا شب عید رو چه قیمتی هستند ؟؟؟؟

نظر

• nazokdel
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 259

غبشهر در حالی برای تعدیل منفی سود سال 93 متوقف می باشد که امروز افزایش 210 درصدی اش را نیز تصویب ‏کرد.گفته می شود که ادغام این شرکت با مارگارین نیز منتفی ست
                                و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

در حال کار...
                                X