در اصل توسط purpleayaa پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
بعضی ها هم مثل homework تا خرخره تو سودن و از ما متضررین بی خبر .............موج منفی نیست حقیقت اینه که سهم از 4600 تا 5200 کاملا با سفته بازی رفت بالا بعد که حقوقی و فک و فامیل رئیس خالی کردن تفاله سهم رسید دست ما اعوام الناس حالا شما بگو حرص نخورید !!!...........امیدوارم تو مجمع یه مردی بلند شه به این نامردها بگه (( انصاف داشته باشد ))
نظر
-
در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Postبعضی ها هم مثل homework تا خرخره تو سودن و از ما متضررین بی خبر .............موج منفی نیست حقیقت اینه که سهم از 4600 تا 5200 کاملا با سفته بازی رفت بالا بعد که حقوقی و فک و فامیل رئیس خالی کردن تفاله سهم رسید دست ما اعوام الناس حالا شما بگو حرص نخورید !!!...........امیدوارم تو مجمع یه مردی بلند شه به این نامردها بگه (( انصاف داشته باشد ))
اما با دوستمون کاملا موافقم
حقوقی سهم خیلی نامردی داره
نه حمایت میکنه نه هوای سهامدار داره، فقط به فکر کثافت بازی خودشه
بارها پیش اومده تا سهم خواسته جون بگیره عرضه کرده!!
نظر
-
در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Postبعضی ها هم مثل homework تا خرخره تو سودن و از ما متضررین بی خبر .............موج منفی نیست حقیقت اینه که سهم از 4600 تا 5200 کاملا با سفته بازی رفت بالا بعد که حقوقی و فک و فامیل رئیس خالی کردن تفاله سهم رسید دست ما اعوام الناس حالا شما بگو حرص نخورید !!!...........امیدوارم تو مجمع یه مردی بلند شه به این نامردها بگه (( انصاف داشته باشد ))
منم یکی هستم مثل شما!
همین بلا درست پارسال همین موقع ها سر امثال من در اومد سهم روتا 1800 بردن
بعد بستهن و با با گزارش مسخرشون سهمو تا 900 کشیدن پایین!
منم مثه شما اون موقع عصبانی شدم و خواستم احساسی سهم رو به باد بدم وبفروشم
اما با راهنمایی وتحلیل دوستان اساتید
جواب نامردی اونارو با احساسی شدن ندادیم
بلکه با منطق سهامداری کردیم
ومفت خر هارو از پا دراوردیم
اونا این بازیا براشون تازگی نداره ومتاسفانه همیشه پیروز بودن
چون سهامدار خرد بیشتر احساسی عمل میکنه
شما میتونید به صفحات همین تایپک در همین برهه زمان برای پارسالو رجوع کنید تا ببینید
حرفی که زدم از روی دلسوزی وتجربه بوده
ارزوی موفقیت براتون دارمدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
homework...........متاسفم از آشی که برامون پختن با یه وجب روغن لان طلایی....................ببنید دوست عزیز من احساسی نیستم شما احساسی هستید که سهم ارزشش نصف میشه ولی شما همچنان با سهم میمونید اصطلاح "ازدواج با سهم" در رابطه با اقدام شما رخ داده !..........اینجا بورس هست ما هم بورس باز نه میدان جنگ و ما هم جنگجوهاش که بخواهیم از مام میهن دفاع جانانه کنیم حتی با تلفات مادی سنگین!!!.............خلاصه هر سهمی زمان استراحت داره ولی زمان تخریب شدن توسط حقوقی شرکت نداره الا بورس ایران
نظر
-
خبری که من دارم اینه که میخوان سهم رو تا مجمع سالیانه به 3000 برسونن
من به سود 100% در 6ماه راضیم
حقیقت اینه که اکثر سهم های بازار رشد کردن ولی غبشهر و غمارگ در کف قیمتی هستن و نسبت به رشد سوداوری قیمت سهم خیلی رشد نکرده
اینو میشه از پی بر ای سهم متوجه شد
غبشهرو در کف بفروشن برن سهامی بخرن که رشدشو کرده
در ضمن این همه مظلوم نمایی میکنن آی سودمون کم شده آی نمیتونیم مثل پارسال سود بسازیم فقط یک دلیل داره که افزایش نرخ بگیرنآخرین ویرایش توسط erfanslash؛ 2013/11/27, 17:35.
نظر
-
در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Postافزایش نرخ بگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.............شما برو سوپری ببین گرانترین روغن بازار از کدوم برند؟!..........تو بازار پر هست از روغن های که 5 تا 8 درصد از لادن ارزونترن تازه گرون کردن این شده (مخصوصا مایع ها)
حالا خوبه امروز تو مجمع مدیر مالی شرکت هم اشاره کرد دنبال افزایش نرخ هستیم
اینا یا باید بهشون افزایش نرخ بدن یا دوباره دلار 1700 بهشون بدن
الان دارن دلار 2050 میگیرن پس باید افزایش نرخ بگیرن تا جبران بشه /:.smilingsmiley.:/
نظر
-
erfanslash.........شما فرد اگاه و پرتجربه ای هستید ولی ممکنه از رو دل خوش کنک سهام داران این حرف رو زده باشه ؟!!.....هر چند تحلیل شما با عقل جور در میاد ولی شاید مخالفت کنه دولت با این قضیه..........راستی دلار 1700 و 2050 تومنی رو چه طور بدست اوردید ؟؟؟....مگه ارز مبادلاتی 2450 نیست
نظر
-
در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Posterfanslash.........شما فرد اگاه و پرتجربه ای هستید ولی ممکنه از رو دل خوش کنک سهام داران این حرف رو زده باشه ؟!!.....هر چند تحلیل شما با عقل جور در میاد ولی شاید مخالفت کنه دولت با این قضیه..........راستی دلار 1700 و 2050 تومنی رو چه طور بدست اوردید ؟؟؟....مگه ارز مبادلاتی 2450 نیست
بعد بهشون دلار 1700 دادن و یه افزایش نرخ
الان دلار 2050 میدن و باید افزایش نرخ بدن یا دوباره دلار 1700 بدن
ارز مبادلاتی شامل کالاهای اساسی کشور نمیشه دوست عزیز
نظر
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postاول دلار 1226 میدادن
بعد بهشون دلار 1700 دادن و یه افزایش نرخ
الان دلار 2050 میدن و باید افزایش نرخ بدن یا دوباره دلار 1700 بدن
ارز مبادلاتی شامل کالاهای اساسی کشور نمیشه دوست عزیز
نظر
نظر