ننننننههههه /:.negaran.:/ تعدیل منفی !!!!
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
جمع کردن
X
-
یادمون باشه که باید اولین پیش بینی درآمد هر سال رو با اولین پیش بینی درآمد سال قبلش مقایسه کرد:
۱۵۹۷ ریال اولین پیش بینی ۹۲
۵۹۷۶ ریال اولین پیش بینی ۹۳
این یعنی بالای ۲۷۰% درصد تعدیل مثبت ...
تازه یادمون نره امسال این سهم شش ماهه واقعی ۵۹۹۷ ریال پوشش داده، یعنی بالاتر از پیش بینی سال ۹۳ ...!!!آخرین ویرایش توسط metitondar؛ ۱۳۹۲/۰۹/۰۷، ۰۰:۵۰.
نظر
-
نظر
-
با توجه به ۵۹۷۶ ریال به عنوان اولین پیش بینی ۹۳ ، پس از افزایش سرمایه سود ۹۳ به ۱۹۲۸ ریال تبدیل میشه. با در نظر گرفتن P/E متوسط ۵ برای سهم به قیمت ۹۶۳۹ ریال بعنوان کف قیمتی سهم پس از افزایش سرمایه می رسیم.
نظر
-
metitondar.............متوجه نشدم ساده بگو..........اخر سر سهم موقع باز شدن تعدیل +۲۷ میده یا تعدیل منفی؟..........ایا میریم تو ضرر یا سود ؟!!!
نظر
-
دوست عزیز فعلا سود شرکت ۹۰۳ تومان هست و سال مالی شرکت تموم نشده بازگشایی بر اساس سود فعلی انجام خواهد شددر اصل توسط metitondar پست شده است مشاهده پستبا توجه به ۵۹۷۶ ریال به عنوان اولین پیش بینی ۹۳ ، پس از افزایش سرمایه سود ۹۳ به ۱۹۲۸ ریال تبدیل میشه. با در نظر گرفتن P/E متوسط ۵ برای سهم به قیمت ۹۶۳۹ ریال بعنوان کف قیمتی سهم پس از افزایش سرمایه می رسیم.
نظر
-
پیش بینی شما از قیمت روز بازگشایی سهم چند هستش؟؟در اصل توسط erfanslash پست شده است مشاهده پستدوست عزیز فعلا سود شرکت ۹۰۳ تومان هست و سال مالی شرکت تموم نشده بازگشایی بر اساس سود فعلی انجام خواهد شد
نظر
-
چند روز پیش هم شیران با همچین شرایطی رور برو بود همه دوستان میدونن که از پتانسیل بالایی برخوردار هستش و پی بر ای پایینیم داره اما پیش بینی سال ۹۳ رو پایین تر ( بالبته بهتره بگیم محتاطانه تر) اعلام کرد روز بازگشایی تا ۱۲ درصدم افت کرد ولی با حمایت سهامدار حقوقی تا صف خریدم پیش رفت حالا به نظر من برا غبشهر هم همین روال هست در صورت حمایت روز بازگشایی میتونه با قیمت های خوبی بازگشایی بشه از طرفیم تو دو سه روز نهایی قبل بسته شدن معاملات خوبی رو سهم شده و کم نیستن افرادی که تو این قیمت وارد شدن ( خودم جز افرادی هستم که با میانگین ۴۷۵۰ با سهم هستم) از طرفیم شاخص قندی هم ر به بالا مقاومتشو شکونده و بازار رو به رشدیو توی هفته اینده خواهد داشت لذا اگه تو جو مناسبی باز بشه بعید میدونم سود خوبی نده من به شخصه حدودای ۱۹۰۰ رو برا روز بازگشایی در نظر دارم تا نظر سایراساتید چی باشه
نظر
-
من حدود ۱۵ ماهه که با این سهم هستم (میانگین خریدم ۱۵۰۰ تومن). پارسال همین موقع ها سود سهم حدود ۳۶۰ تومن بود و قیمت سهم تا ۱۷۰۰ تومن هم رشد کرد. دوستان در اون شرایط تارگت های بالای ۲۰۰۰ تومن می دادن ولی بعد از اینکه سود سال بعدش رو حدود ۱۶۰ تومن اعلام کرد سهم شروع به سقوط کرد و تا اسفند ماه به حدود ۹۰۰ تومن رسید (شدیداً رفتم تو ضرر!). البته اونایی که با سهم موندن و سهامداری کردن (مثل من!) قیمت ۵۲۰۰ تومنی سهم رو هم امسال دیدن!
به نظر من این داستان تکرار خواهد شد. بهترین زمان برای ورود به این سهم اسفند ماهه چون مجمع سالیانه اواخر فروردین برگزار میشه و قبل از اون یه ماهه یه رشد شارپ حدود ۱۰۰% درصدی خواهد داشت (پارسال قبل مجمع از ۹۰۰ تومن تا ۱۹۰۰ تومن رشد کرد!). در کل سهم خوبیه و سهامداراشو پشیمون نکرده و قطعاً برای سال بعد تعدیل خواهد داشت. با دید مجمع و نگهداری تا مرداد ماه (گزارش ۶ ماهه) گین خوبی خواهد داد (من خودم با این سهم خواهم موند). ولی کوتاه مدتی ها و نوسانگیرها از سهم خارج بشن بهتره ، چون تو ۳ - ۴ ماه آینده چیزی جز خواب سرمایه و اعصاب خوردی براشون نداره...!!!
بازگشایی سهم با در نظر گرفتن افزایش سرمایه (۱) اگه با سود ۹۲ باشه بالای ۱۴۵۰ تومن و (۲) اگه با سود ۹۳ باشه بالای ۹۵۰ تومن خواهد بود ...
با دید کوتاه مدتی در حالت اول فرصت فروش و در حالت دوم فرصت خرید خواهد بود ...
با دید بلند مدت (حداقل مردادماه ۹۳) در هر دو حالت فرصت خرید است ...
۹۲ شش ماهه واقعی ۵۹۹۷ ریال پوشش داده
۹۳ برای کل سال ۵۹۷۶ ریال پیش بینی کرده ...!!!؟؟؟ کمتر از ۶ ماهه ۹۲ /:.yead.:/
آخرین ویرایش توسط metitondar؛ ۱۳۹۲/۰۹/۰۷، ۱۳:۱۶.
نظر
-
۱۵۰۰-۱۷۰۰در اصل توسط setare_ur پست شده است مشاهده پستپیش بینی شما از قیمت روز بازگشایی سهم چند هستش؟؟
نظر
-
ادغام قطعا در سال مالی بعد انجام خواهد شد .در اصل توسط nazokdel پست شده است مشاهده پستغبشهر در حالی برای تعدیل منفی سود سال ۹۳ متوقف می باشد که امروز افزایش ۲۱۰ درصدی اش را نیز تصویب کرد.گفته می شود که ادغام این شرکت با مارگارین نیز منتفی ست
نظر
-
در مورد بازگشایی اصلا نگران نباشید چون سهم انقدر رقیق شده که پی به ئی به شدت بالا تری به خودش میگیره .
میانگین سود ۹۲ و ۹۳ با سرمایه جدید ۲۴۲ تومن میشه که با پی میانگین گروه یعنی ۷ میشه تقریبا ۱۷۰۰ تومن .
البته من فکر میکنم بازگشایی با شکوهی نداشته باشیم اونم به دلیل سهامدارای نا امید ولی اگه بازار مثبت سنگین باشه بازگشایی هم عالی خواهد بود .
ولی سهم رفته رفته به سمت ۱۷۰۰ میره و مارگارین هم به سمت ۱۱۰۰ تومن .
با اومدن خبرای بسیار خوب از بودجه سال آینده غبشهر تا آخر اسفند تا ۲۰۰۰ و مارگارین تا ۱۳۰۰ تومن پیش خواهند رفت .
نظر
-
آقای metitondar اینجا بورسه و هیچ تضمینی نیست که امسال هم مثل سال قبل باشه !در اصل توسط metitondar پست شده است مشاهده پستمن حدود ۱۵ ماهه که با این سهم هستم (میانگین خریدم ۱۵۰۰ تومن). پارسال همین موقع ها سود سهم حدود ۳۶۰ تومن بود و قیمت سهم تا ۱۷۰۰ تومن هم رشد کرد. دوستان در اون شرایط تارگت های بالای ۲۰۰۰ تومن می دادن ولی بعد از اینکه سود سال بعدش رو حدود ۱۶۰ تومن اعلام کرد سهم شروع به سقوط کرد و تا اسفند ماه به حدود ۹۰۰ تومن رسید (شدیداً رفتم تو ضرر!). البته اونایی که با سهم موندن و سهامداری کردن (مثل من!) قیمت ۵۲۰۰ تومنی سهم رو هم امسال دیدن!
به نظر من این داستان تکرار خواهد شد. بهترین زمان برای ورود به این سهم اسفند ماهه چون مجمع سالیانه اواخر فروردین برگزار میشه و قبل از اون یه ماهه یه رشد شارپ حدود ۱۰۰% درصدی خواهد داشت (پارسال قبل مجمع از ۹۰۰ تومن تا ۱۹۰۰ تومن رشد کرد!). در کل سهم خوبیه و سهامداراشو پشیمون نکرده و قطعاً برای سال بعد تعدیل خواهد داشت. با دید مجمع و نگهداری تا مرداد ماه (گزارش ۶ ماهه) گین خوبی خواهد داد (من خودم با این سهم خواهم موند). ولی کوتاه مدتی ها و نوسانگیرها از سهم خارج بشن بهتره ، چون تو ۳ - ۴ ماه آینده چیزی جز خواب سرمایه و اعصاب خوردی براشون نداره...!!!
بازگشایی سهم با در نظر گرفتن افزایش سرمایه (۱) اگه با سود ۹۲ باشه بالای ۱۴۵۰ تومن و (۲) اگه با سود ۹۳ باشه بالای ۹۵۰ تومن خواهد بود ...
با دید کوتاه مدتی در حالت اول فرصت فروش و در حالت دوم فرصت خرید خواهد بود ...
با دید بلند مدت (حداقل مردادماه ۹۳) در هر دو حالت فرصت خرید است ...
۹۲ شش ماهه واقعی ۵۹۹۷ ریال پوشش داده
۹۳ برای کل سال ۵۹۷۶ ریال پیش بینی کرده ...!!!؟؟؟ کمتر از ۶ ماهه ۹۲ /:.yead.:/
البته امیدوارم اینگونه باشه که شما میگی!!!توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر

نظر