ننننننههههه /:.negaran.:/ تعدیل منفی !!!!
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
یادمون باشه که باید اولین پیش بینی درآمد هر سال رو با اولین پیش بینی درآمد سال قبلش مقایسه کرد:
1597 ریال اولین پیش بینی 92
5976 ریال اولین پیش بینی 93
این یعنی بالای 270% درصد تعدیل مثبت ...
تازه یادمون نره امسال این سهم شش ماهه واقعی 5997 ریال پوشش داده، یعنی بالاتر از پیش بینی سال 93 ...!!!آخرین ویرایش توسط metitondar؛ 2013/11/28, 00:50.
نظر
-
نظر
-
با توجه به 5976 ریال به عنوان اولین پیش بینی 93 ، پس از افزایش سرمایه سود 93 به 1928 ریال تبدیل میشه. با در نظر گرفتن P/E متوسط 5 برای سهم به قیمت 9639 ریال بعنوان کف قیمتی سهم پس از افزایش سرمایه می رسیم.
نظر
-
metitondar.............متوجه نشدم ساده بگو..........اخر سر سهم موقع باز شدن تعدیل +27 میده یا تعدیل منفی؟..........ایا میریم تو ضرر یا سود ؟!!!
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postبا توجه به 5976 ریال به عنوان اولین پیش بینی 93 ، پس از افزایش سرمایه سود 93 به 1928 ریال تبدیل میشه. با در نظر گرفتن P/E متوسط 5 برای سهم به قیمت 9639 ریال بعنوان کف قیمتی سهم پس از افزایش سرمایه می رسیم.
نظر
-
چند روز پیش هم شیران با همچین شرایطی رور برو بود همه دوستان میدونن که از پتانسیل بالایی برخوردار هستش و پی بر ای پایینیم داره اما پیش بینی سال 93 رو پایین تر ( بالبته بهتره بگیم محتاطانه تر) اعلام کرد روز بازگشایی تا 12 درصدم افت کرد ولی با حمایت سهامدار حقوقی تا صف خریدم پیش رفت حالا به نظر من برا غبشهر هم همین روال هست در صورت حمایت روز بازگشایی میتونه با قیمت های خوبی بازگشایی بشه از طرفیم تو دو سه روز نهایی قبل بسته شدن معاملات خوبی رو سهم شده و کم نیستن افرادی که تو این قیمت وارد شدن ( خودم جز افرادی هستم که با میانگین 4750 با سهم هستم) از طرفیم شاخص قندی هم ر به بالا مقاومتشو شکونده و بازار رو به رشدیو توی هفته اینده خواهد داشت لذا اگه تو جو مناسبی باز بشه بعید میدونم سود خوبی نده من به شخصه حدودای 1900 رو برا روز بازگشایی در نظر دارم تا نظر سایراساتید چی باشه
نظر
-
من حدود 15 ماهه که با این سهم هستم (میانگین خریدم 1500 تومن). پارسال همین موقع ها سود سهم حدود 360 تومن بود و قیمت سهم تا 1700 تومن هم رشد کرد. دوستان در اون شرایط تارگت های بالای 2000 تومن می دادن ولی بعد از اینکه سود سال بعدش رو حدود 160 تومن اعلام کرد سهم شروع به سقوط کرد و تا اسفند ماه به حدود 900 تومن رسید (شدیداً رفتم تو ضرر!). البته اونایی که با سهم موندن و سهامداری کردن (مثل من!) قیمت 5200 تومنی سهم رو هم امسال دیدن!
به نظر من این داستان تکرار خواهد شد. بهترین زمان برای ورود به این سهم اسفند ماهه چون مجمع سالیانه اواخر فروردین برگزار میشه و قبل از اون یه ماهه یه رشد شارپ حدود 100% درصدی خواهد داشت (پارسال قبل مجمع از 900 تومن تا 1900 تومن رشد کرد!). در کل سهم خوبیه و سهامداراشو پشیمون نکرده و قطعاً برای سال بعد تعدیل خواهد داشت. با دید مجمع و نگهداری تا مرداد ماه (گزارش 6 ماهه) گین خوبی خواهد داد (من خودم با این سهم خواهم موند). ولی کوتاه مدتی ها و نوسانگیرها از سهم خارج بشن بهتره ، چون تو 3 - 4 ماه آینده چیزی جز خواب سرمایه و اعصاب خوردی براشون نداره...!!!
بازگشایی سهم با در نظر گرفتن افزایش سرمایه (1) اگه با سود 92 باشه بالای 1450 تومن و (2) اگه با سود 93 باشه بالای 950 تومن خواهد بود ...
با دید کوتاه مدتی در حالت اول فرصت فروش و در حالت دوم فرصت خرید خواهد بود ...
با دید بلند مدت (حداقل مردادماه 93) در هر دو حالت فرصت خرید است ...
92 شش ماهه واقعی 5997 ریال پوشش داده
93 برای کل سال 5976 ریال پیش بینی کرده ...!!!؟؟؟ کمتر از 6 ماهه 92 /:.yead.:/
آخرین ویرایش توسط metitondar؛ 2013/11/28, 13:16.
نظر
-
-
در مورد بازگشایی اصلا نگران نباشید چون سهم انقدر رقیق شده که پی به ئی به شدت بالا تری به خودش میگیره .
میانگین سود 92 و 93 با سرمایه جدید 242 تومن میشه که با پی میانگین گروه یعنی 7 میشه تقریبا 1700 تومن .
البته من فکر میکنم بازگشایی با شکوهی نداشته باشیم اونم به دلیل سهامدارای نا امید ولی اگه بازار مثبت سنگین باشه بازگشایی هم عالی خواهد بود .
ولی سهم رفته رفته به سمت 1700 میره و مارگارین هم به سمت 1100 تومن .
با اومدن خبرای بسیار خوب از بودجه سال آینده غبشهر تا آخر اسفند تا 2000 و مارگارین تا 1300 تومن پیش خواهند رفت .
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postمن حدود 15 ماهه که با این سهم هستم (میانگین خریدم 1500 تومن). پارسال همین موقع ها سود سهم حدود 360 تومن بود و قیمت سهم تا 1700 تومن هم رشد کرد. دوستان در اون شرایط تارگت های بالای 2000 تومن می دادن ولی بعد از اینکه سود سال بعدش رو حدود 160 تومن اعلام کرد سهم شروع به سقوط کرد و تا اسفند ماه به حدود 900 تومن رسید (شدیداً رفتم تو ضرر!). البته اونایی که با سهم موندن و سهامداری کردن (مثل من!) قیمت 5200 تومنی سهم رو هم امسال دیدن!
به نظر من این داستان تکرار خواهد شد. بهترین زمان برای ورود به این سهم اسفند ماهه چون مجمع سالیانه اواخر فروردین برگزار میشه و قبل از اون یه ماهه یه رشد شارپ حدود 100% درصدی خواهد داشت (پارسال قبل مجمع از 900 تومن تا 1900 تومن رشد کرد!). در کل سهم خوبیه و سهامداراشو پشیمون نکرده و قطعاً برای سال بعد تعدیل خواهد داشت. با دید مجمع و نگهداری تا مرداد ماه (گزارش 6 ماهه) گین خوبی خواهد داد (من خودم با این سهم خواهم موند). ولی کوتاه مدتی ها و نوسانگیرها از سهم خارج بشن بهتره ، چون تو 3 - 4 ماه آینده چیزی جز خواب سرمایه و اعصاب خوردی براشون نداره...!!!
بازگشایی سهم با در نظر گرفتن افزایش سرمایه (1) اگه با سود 92 باشه بالای 1450 تومن و (2) اگه با سود 93 باشه بالای 950 تومن خواهد بود ...
با دید کوتاه مدتی در حالت اول فرصت فروش و در حالت دوم فرصت خرید خواهد بود ...
با دید بلند مدت (حداقل مردادماه 93) در هر دو حالت فرصت خرید است ...
92 شش ماهه واقعی 5997 ریال پوشش داده
93 برای کل سال 5976 ریال پیش بینی کرده ...!!!؟؟؟ کمتر از 6 ماهه 92 /:.yead.:/
البته امیدوارم اینگونه باشه که شما میگی!!!توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
نظر