صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
پاسخ : صنعتي بهشهر ( غبشهر )
ظاهراً 3 ماهه 15% درصد پوشش داده و افزایش نرخی هم در کار نیست ...!
نظر
-
شرکت صنعتی بهشهر در جدید ترین گزارش 3 ماهه خود پیش بینی سود هر سهم را بدون تعدیل نسبت به پیش بینی قبلی مبلغ 1928 ریال اعلام کرد . همچنین شرکت در 3 ماهه نخست سال مالی مبلغ 338 ریال این پیش بینی را که معادل 18 درصد می شود را محقق کرده است .
شرکت اعلام نموده است که سود پيشنهادي هيئت مديره به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 93 مبلغ 970 ريال به ازاي هر سهم مي باشد.
شركت به دلايل ذيل در سه ماهه اول سال نتوانسته است به تناسب زمان ، سود شركت را پوشش دهد :
الف ) فروش كالاهاي با حاشيه سود پايين.
ب) افزايش ميزان تخفيفات فروش و فروش كالاهاي با حاشيه سود پايين.
در شش ماهه اخير شركت بازرگاني دولتي مقادير زيادي روغن خام در دسترس كليه شركتهاي روغن نباتی قرار داده است. با توجه به اينكه در گذشته (و حتي حال حاضر) اغلب شركتهاي توليد كننده روغن نباتي در واردات روغن خام با مشكل مواجه بوده اند، فروش روغن در داخل توسط شرکت بازرگاني دولتي مشكل شركتهاي توليدي روغن نباتي را مرتفع نموده است.
فروش روغن خام توسط شرکت بازرگانی دولتی باعث رفع موانع توليد اكثر شركتهاي توليدكننده روغن نباتي شده است و اين امر باعث ايجاد فضاي رقابتي در بازار روغن نباتي گرديده است بطوريكه برخي توليد كنندگان روغن محصولات خود را با 12 درصد تخفيف در بازار عرضه نمودند. تا اواسط سه ماهه اول شركت از ورود به فضاي رقابتي خودداري نمود كه به مرور اثر آن در كاهش ميزان فروش نمايان شد و شركت مجبور به ورود به عرصه رقابت گرديد كه منجر به افزايش ميزان تخفيفات روغن خام و فروش كالاهاي با حاشيه سود پايين گرديد. اين امر تا اواخر فروردين ادامه داشته است و در اواخر فروردين ، شركت اقدام به حذف بخش عمده اي از تخفيفات روغن خام اعطايي به مشتريان خود نموده است.
با توجه به افزايش نرخ نهاده هاي توليد، چندين بار درخواست افزايش نرخ محصولات توسط شركت مطرح گرديده است كه هر بار توسط سازمان حمايت از مصرف كنندگان درخواست شركت رد شده است.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
ببینیم این یکی چطوری باز میشه.../:.rolleyessmileyani
بازگشايي نماد معاملاتي غبشهر: به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت صنعتي بهشهر پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه مبني بر تقسيم سود نقدي، بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازارتومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postظاهراً 3 ماهه 15% درصد پوشش داده و افزایش نرخی هم در کار نیست ...!
نظر
-
در اصل توسط NAGHOUS پست شده است View Postاساتید لطفا نظر بدهند در مورد فروش یا نگهداری سهم
پ ن : من خودم فروختم. چون به بازی بازیگرش آشنا نیستمTrend is Your Friend
نظر
-
نظر