در اصل توسط a.s پست شده است
View Post
سرمايه گذاري پرديس ( پرديس )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postدر نماد سهم حقوقی امروز فعال شده و دارد میخرد . در تقدمش حقوقی دیگر داره میفروشه . عجببببببببببببببببب علامت خرید در سهم صادر شده است که اولین مقاومت 168 است که با شکست انبه شکر خدا سهم و تقدمش صف خرید شدهاند . (( شرمنده دوستان نشدم )) نکته : کلا 6 درصد سهام پردیس در بازار معامله میشود که حدود 30 میل میشود . حال بالای 7 میل در صف خرید هستند .در اصل توسط ata007 پست شده است View Post194 میاد رو EPS فردا اول وقت میرم صف خریدش
نظر
-
شنبه سهم با مقاومت 180 تومن درگیره، آخر ماه هم هست و زمان تسویه اعتباریها، شاخص هم که فعلا باید نفس بگیره واسه عبور از 60هزار بنابراین کلا انتظار داریم عرضه توی بازار زیاد باشه
تقدم هم که توی سه روز 24 % داده و شناسایی سود کاری منطقی هست
اما با وجود شرایط بالا شنبه قطعا تعداد سهامم زیاد میشه که کم نمیشه؛ شاید یه نوسانی خواستیم بگیریم(که اونم سخته، به خاطر حجم معاملات نسبتا پایین) ولی کلا استراتژیم همچنان خرید حق تقدمه. شنبه رو به سلامت رد کنه 100 تومن واسش قطعیه.
پ.ن: کلن 30 میلیون سهم و 20 میلیون حق تقدم شناور داره که در هر دو موردش مطمئنم دست یه عده خاصه که هر کاری ازشون بر میادمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postشنبه سهم با مقاومت 180 تومن درگیره، آخر ماه هم هست و زمان تسویه اعتباریها، شاخص هم که فعلا باید نفس بگیره واسه عبور از 60هزار بنابراین کلا انتظار داریم عرضه توی بازار زیاد باشه
تقدم هم که توی سه روز 24 % داده و شناسایی سود کاری منطقی هست
اما با وجود شرایط بالا شنبه قطعا تعداد سهامم زیاد میشه که کم نمیشه؛ شاید یه نوسانی خواستیم بگیریم(که اونم سخته، به خاطر حجم معاملات نسبتا پایین) ولی کلا استراتژیم همچنان خرید حق تقدمه. شنبه رو به سلامت رد کنه 100 تومن واسش قطعیه.
پ.ن: کلن 30 میلیون سهم و 20 میلیون حق تقدم شناور داره که در هر دو موردش مطمئنم دست یه عده خاصه که هر کاری ازشون بر میادامروز دوباره اضافه شد . فروشندگان محترم ممنون از لطفتاندر اصل توسط 6500400 پست شده است View Postخریداریم
نظر
-
-
سهم دوباره صف خرید شده . فروشندگان بجای پردیس چی میخواهند بخرند . فروش زمینش حدود 50 درصد بر سود اضافه میکند . البته بازار شل کرد که سهم و تقدمش را عرضه کردند . ضمنا حدود 5 میل از 30 میل سهم شناور پردیس معامله شده است . بعبارتی 16 درصد از شناور سهم معامله شده است . پس .....
نظر
-
جالبه بیش ار 5 میل حقیقی حق تقدمش را خریده
اما اول صبح فقط 2.5 میل تو صف بودند
نامردا خیلی حرفه ای هستند;)آخرین ویرایش توسط arashsefid؛ 2013/08/17, 10:56.
نظر
-
من فقط این او عرض کنم که علاوه بر زمین میرداماد که ارزشش خیلی بیشتر از قیمت اعلامی برای مزاید است. باید در نظر گرفت که 77 درصد سبد پردیس فرآورده هاي نفتي کک و سوخت هسته اي و مواد و محصولت شیمیایي هستند که با آمدن جناب زنگنه آینده بسیار روشنی دارند من دیروز یه بررسی کردم و دیدم تقریبا 80 درصد سهام های پرتفولیوی پردیس در بازار دیروز با +4 داشت معامله میشدو 14 درصد سبد و بانکی ها و لیزینگی ها تشکیل میدهند مثل رایان سایپا بانک پارسیان و .... که فوق العاده پتانسیل رشد دارند. پس دوستان جو مثبت بازار رو در نظر داشته باشند و مطمئن باشند آینده درخشانی در انتظار این سهمه. کافیه پرتفولیو رو در نظر بگیرید و به راحتی میشه برآورد کرد تا 6 ماهه آخر سال این شرکت لا اقل باید یه 60 درصد از بابت پرتفولیو تعدیل بده مضاف براینکه ملک میرداماد هم ارزشش دو برابر براورد اولیه است. دوستان این سهم باید حالا حالاها رشد کنه.
نظر

نظر