دوستان توجهی به تقدم پردیس داشته باشن . خیلی راحت صف فروش سهم و تقدم را جمع کردند با حیله . اول خودشان صف کردند تا سهامداران دیگر اومدن سریع سهم خود را کنسل کرده و مابقی صف را خریدند در 8 منفی بهمین سادگی .
سرمايه گذاري پرديس ( پرديس )
Collapse
X
-
نظر
-
-
-
-
-
-
خب دیروز بر خلاف حرفم نتونستم تعدادی رو که فروخته بودم جایگزین کنمدر اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postشنبه سهم با مقاومت 180 تومن درگیره، آخر ماه هم هست و زمان تسویه اعتباریها، شاخص هم که فعلا باید نفس بگیره واسه عبور از 60هزار بنابراین کلا انتظار داریم عرضه توی بازار زیاد باشه
تقدم هم که توی سه روز 24 % داده و شناسایی سود کاری منطقی هست
اما با وجود شرایط بالا شنبه قطعا تعداد سهامم زیاد میشه که کم نمیشه؛ شاید یه نوسانی خواستیم بگیریم(که اونم سخته، به خاطر حجم معاملات نسبتا پایین) ولی کلا استراتژیم همچنان خرید حق تقدمه. شنبه رو به سلامت رد کنه 100 تومن واسش قطعیه.
پ.ن: کلن 30 میلیون سهم و 20 میلیون حق تقدم شناور داره که در هر دو موردش مطمئنم دست یه عده خاصه که هر کاری ازشون بر میاد
که امروز با خرید 130 تا، کار ناتمام دیروز رو انجام دادم
فردا هم خریداریم همچنان
ببینیم دوستانی که بالای 5 میل سهم رو 180 دیروز خریدن کی خریدشون تکمیل میشه؟:D
با این نوسانهایی هم که گرفتیم کم کم میانگینم داره میاد زیر 60>:D<مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
چرا اینو میگی من خیلی دوسش دارم فقط منتظرم یکم دیگه بازار مثبت بشه و کمی نفد کنم تا با آغوش باز پردیس عزیز رو بیشتر در آغوش بگیرم آخه شفاف تر و با شعور ترین سهم بازاره فقط میترسم اگه بیشتر در آغوش بگیرم دیگه نفسش در نیاد اونموقع میشه صف خرید ;) :))در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postهیچکی پردیس را دوست نداره /:.wubsmiley.:/ =((
نظر

نظر