سرمايه گذاري پرديس ( پرديس )
Collapse
X
-
16 تومان هم شش ماهه ساخته ....در اصل توسط mohamad123 پست شده است View Postاحتمالا از امروز شاهد صف خرید این سهم باشیم
165ریال به سود هر سهم اضافه شد
16 تومان از محل زمین .... میشه تا اینجا 32 تومان ...
به نظر من میتونه امسال 50 تا 60 تومان سود بسازه !با سرمایه جدیدریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
سرمایه گذاری پردیس اصلا سودی اعلام نکرده بود که خواسته باشه تعدیل سود بده ... و نمادش بسته بشه ...در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postبالای 20 درصد اگر اشتباه نکنم
این سهم مثل وصنعت و وسپه و ... چندتا دیگر از شرکت های سرمایه گذاری سود رو به صورت دوره ای اعلام میکنن ...3 ماهه ..6 ماهه و...
اگر دقت کنید
در گزارش شفاف سازی گفته 162 ریال به سود پایان دوره اضافه خواهد شد ...
یعنی پایان دوره هرچی شد 162 ریال به اون سود اضافه می شودریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
شرکت سرمایه گذاری پردیس طی نامه ای اعلام کرده این شرکت یک قطعه ملک واقع در خیابان میرداماد را از طریق مزایده واگذار کرده که از محل این واگذاری به ازای هر سهم مبلغ 165 ریال با سرمایه 50 میلیارد تومان به سود هر سهم در سال مالی منتهی به 30 آذر 92 اضافه خواهد شد.
گفتنی است "پردیس" در گزارش دوره 6 ماهه برای هر سهم با سرمایه 32 میلیارد و 500 میلیون تومان مبلغ 243 ریال سود خالص محقق نموده بود که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی گذشته 71 درصد افزایش داشته است.
از 141 شاهد برگشت بودیم و با اخبار منتشره و تعدیل مثبت
شاهد صف خرید می باشیم.
اهداف سهم در میان مدت 360 و در کوتاه مدت 195 تا 220 می باشد.
نظر
-
این گزارش اشتباه هست ...در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postشرکت سرمایه گذاری پردیس طی نامه ای اعلام کرده این شرکت یک قطعه ملک واقع در خیابان میرداماد را از طریق مزایده واگذار کرده که از محل این واگذاری به ازای هر سهم مبلغ 165 ریال با سرمایه 50 میلیارد تومان به سود هر سهم در سال مالی منتهی به 30 آذر 92 اضافه خواهد شد.
گفتنی است "پردیس" در گزارش دوره 6 ماهه برای هر سهم با سرمایه 32 میلیارد و 500 میلیون تومان مبلغ 243 ریال سود خالص محقق نموده بود که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی گذشته 71 درصد افزایش داشته است.
از 141 شاهد برگشت بودیم و با اخبار منتشره و تعدیل مثبت
شاهد صف خرید می باشیم.
اهداف سهم در میان مدت 360 و در کوتاه مدت 195 تا 220 می باشد.
شرکت تو شش ماهه 16 تومان ساخته ... به نظرم بتونه 35 تا 40 تومان بسازه که با سود زمین بشه دور و بر 50 تا 60 تومان .... هدف سهم هم میتونه فعلا با دید میان مدت 220 تا 240 تومان باشهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
فرمایش شما درسته ولی رسیدن به این قیمت در کوتاه مدت می باشد ودرضمن این سهم روی ارزش واقعی خود مانور میدهد و این قیمتی که گفتید قیمت پایه سهم در آینده می باشد.در اصل توسط آریو پست شده است View Postاین گزارش اشتباه هست ...
شرکت تو شش ماهه 16 تومان ساخته ... به نظرم بتونه 35 تا 40 تومان بسازه که با سود زمین بشه دور و بر 50 تا 60 تومان .... هدف سهم هم میتونه فعلا با دید میان مدت 220 تا 240 تومان باشهتک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
سلام به همه ی دوستان بورسی،دوست داشتم این مطلب را در قسمت امروز چه کردید بنویسم ولی چون ربط به سرمایه گذاری پردیس داشت آن را در این قسمت نوشتم،
پیشنهاد :
امروز خواستم یه مقدار دیگر به پرتفوی خود از این سهم اضافه کنم که در صف خرید ماندم ،فردا اگه باز راه نده خارزم برمی گزینم ،چرا که هم عقب ماندگی قیمت 30تومانی را دارد (پردیس هم 20 تومان عقب ماندگی قیمت دارد )که همدیگر را پوشش می دهد و از همه مهمتر صف خرید ندارد ،ارزندگی این سهم هم از نظر دوستان و بزرگان بازاربالا استآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در میان سرمایه گذاری ها هیچ سهمی را با وسپه و پردیس عوض نخواهم کرد و هر دو را به شدت در این روز ها تاکید به خرید کردمدر اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Postسلام به همه ی دوستان بورسی،دوست داشتم این مطلب را در قسمت امروز چه کردید بنویسم ولی چون ربط به سرمایه گذاری پردیس داشت آن را در این قسمت نوشتم،
پیشنهاد :
امروز خواستم یه مقدار دیگر به پرتفوی خود از این سهم اضافه کنم که در صف خرید ماندم ،فردا اگه باز راه نده خارزم برمی گزینم ،چرا که هم عقب ماندگی قیمت 30تومانی را دارد (پردیس هم 20 تومان عقب ماندگی قیمت دارد )که همدیگر را پوشش می دهد و از همه مهمتر صف خرید ندارد ،ارزندگی این سهم هم از نظر دوستان و بزرگان بازاربالا استریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
شکی در ارزندگی پردیس نیست منظور من و پیشنهاد این بود اگر در بازار فردا من و سایر دوستان درصف قرار گرفتیم فرصت خرید دیگر سهم های خوب مثل وسپه ،خارزم ... را از دست ندهیم،چون دوباره روز چهارشنبه اگر بازار همین طور باشه این سهم ها را در قیمت بالاتر باید بخریمدر اصل توسط آریو پست شده است View Postدر میان سرمایه گذاری ها هیچ سهمی را با وسپه و پردیس عوض نخواهم کرد و هر دو را به شدت در این روز ها تاکید به خرید کردمآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
عزیزه من همیشه سعی کن 20 درصد نقد باشی و در شرایط جاری حتی 35 درصد. حالا اگه میخوای مثلا 20 درصد پردیس یا وخارزم بگیری پس 40 نقدی و میتونی برای هر دو صف بذاری حالا اگه هر دوش گیرت اومد میتونی فردا یا هر موقع خواستی یکشون رو سریع نقد کنی تا 20 درصد نقد و همیشه داشته باشیدر اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Postشکی در ارزندگی پردیس نیست منظور من و پیشنهاد این بود اگر در بازار فردا من و سایر دوستان درصف قرار گرفتیم فرصت خرید دیگر سهم های خوب مثل وسپه ،خارزم ... را از دست ندهیم،چون دوباره روز چهارشنبه اگر بازار همین طور باشه این سهم ها را در قیمت بالاتر باید بخریم
نظر
-
نظر

نظر