چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

ایول بابک...
    خیلی عالی به موضوع اشاره کردی.
    یکی از عملگراترین نگاه ها تو کل سایت بورسی مال خودته...
    بی تردید نگاه غیراحساسی به تجارت داشتن و واقع بینی شرط مهمیه واسه پیروری...
    من تا حالا تو چند تا مخمصه بازار مثه روند غبشهر یا شدوص بازارخونی خوبت رو لمس کرده ام.
    البته ستاره هات هم که خودشون گویای خیلی چیزان...
    درود بر تو ژنرال فروم بورسی.
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      با سلام خدمت دوست عزیزم آریو جان

البته به این موارد هم باید توجه داشت:

1) همه حقوقی ها هم مثل اون حقوقی هایی که شما گفتید نیستند و من بعضی هاشون رو می شناسم که کارشناسانی عالی همانند همین جعفر عزیز در آنها فعالیت می کند و همه را نباید به یک چشم نگاه کرد. و شما هم فقط دارای نکات منفی رو میگی ، در حالیکه حقوقی های کاردرست هم خیلی داریم.

2)در خصوص فروش سهمهای حقوقی ها در قیمتهای پایینتر و خرید در قیمتهای بالاتر ، شما نباید این را به آنها خرده بگیرید ، چون بعضی از حقوقی ها اهدافی جهت کنترل قیمت سهم دارند که حتی مجبورند در این راه ضرر بدهند و وقتی موفق نمی شوند که سهم را کنترل کنند ، مجبور به جایگزینی سهم در قیمتهای بالاتری می شوند . ضمن آنکه همه ایده های فروش حقوقی در یه سهم کار خودشون نیست و بعضی هاش حالت دستوری از طرف دولت یا ... داره که بازار را حمایت یا بریزند ، به همین خاطر به این مورد خرید و فروش حقوقی ها هم نمی شود خرده گرفت.

3) در هر صورت بحث من ، بحث به مجمع نرفتن و همانطوری که گفتم ، بحثی بر سر حقوقی ها و نحوه و مدل خرید و فروششان ندارم.

کماکان صبر میکنیم ، ببینیم اونهایی که با سهم به مجمع می روند موفقترند و سودشون رو بعد از چندین ماه بعد می گیرند ، یا افرادی که سهام خوب رو در قیمتهای خوب شکار می کنند و ....

ضمنا" در بازار ایران کلا" باید با روند سهم پیش رفت . البته منظورم این نیست که وقتی سهمی صف خریده برید تو صف خرید یا فروش ، بلکه منظورم اینه که با روند نجنگید.

من خودم تو شرکت ساختمانی کار میکنم و وضعیت بسیار بسیار بد همه شرکتهای ساختمانی در سال 1391 مشهوده

دولت پول نداره که بخواد طلب شرکتها رو بده و اکثر شرکتهای ساختمانی دارند ورشکسته میشن

همین چند وقت پیش رفته بودیم سندیکای شرکتهای ساختمانی : میگفتن به جای طلبهاتون بهتون زمین میدیم و سهام عدالت و ....

گرانی مصالح ، عدم وجود خرید و فروش و راکد بودن بازار و کمبود بودجه های عمرانی و ... همه موجب ریزش این گروه هستند.

در هر صورت من نظرمو گفتم و به نظر من تقسیم سود بالایی در شرکتهای ساختمانی نخواهیم داشت و تازه اگر هم داشته باشیم
      نظر من مخالف به مجمع رفتنه

به قول شما صبر بهترین چیز است ، صبر میکنیم ببینیم تو مجامع شرکتهای ساختمانی چه اتفاقی میفته و سودو کی میدن و چقدر میدن؟
      با عرض سلام
      بابک عزیز ضمن تشکر از نظرات کارشناسی شما چه در گروه ساختمانی و چه در سایر گروه ها
      ما نهایت استفاده را از نظرات گرانبهای شما می کنیم
      تمام مشکلاتی که در خصوص گروه ساختمانی ذکر کردید را به دیده منت می پذیریم
      اما در خصوص تقسیم سود مجمع من نظر دیگری دارم شاید هم اشتباه باشد
      آ س پ قیمت قبل از مجمع 90 حدود 360 تومان بازگشائی بعد از مجمع 360 تومان سود 85 تومانی مجمع رایگان
      ثشرق قیمت قبل از مجمع 90 حدود 180تومان بازگشائی بعد از مجمع بعد چندروز قیمت سهم 190 تومان سود 35 تومانی مجمع رایگان + 10 افزایش قیمت سهم (هرچند بعد از مدتی قیمت سهم به 240 و 250 تومان هم رسید .)
      و همچنین ثاخت و ثباغ و...
      الان سهام ساختمانی در این مقطع حکم سهام سیمانی را پیدا کرده (یک ماه قبل از مجمع خرید و یک ماه بعد از مجمع فروش = سود 20 الی 30 درصدی مجمع رایگان )
      حال در عرض یکی دو ماه سود مجمع رایگان می افتد چه فرقی می کن شرکت سود رایگان و باد آورده را کی پرداخت نماید؟؟/
      بازهم تشکر می کنم بابت ذکر مشکلات سهام ساختمانی , بی شک همین عوامل هستند که مانع رشد قیمت آنها می شود.
      هرچند به قول شما صبر می کنیم تا برگزاری مجامع شاید سود کمتری تقسیم کردند شایدهم ...

موفق باشید.

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
        پرریسک جان ممنون میشم یک بار دیگه سهام های معرفی شدتو تو یه پست با اهدافو حد ضرراشون بزاری برا هفته بعد؟

ایشالا خدا 100 در دنیا 1000 در آخرت بهت بده.

مرسی.

استاد برای شنبه ذوب بخریم؟
        چه قیمتی؟
        ممنون
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• rasam
          ستاره دار(1)
          • May 2012
          • 481

معاون وزير نيرو از اتصال شبکه برق ايران به سوريه از مسير عراق خبر داد و اعلام کرد: امسال مجموع درآمد صنعت برق کشور از محل صادرات خدمات فني، مهندسي و انرژي الکتريکي به 5 ميليارد دلار افزايش مييابد

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام
            بازهم پیش بسوی سهام دلاری
            دود از سرم بلند شد پیش بینی سود 91/9/30 شیران = 12,437 ریال
            پیش بینی سود 92/9/30 شیران = 10,203 ریال

نظر

• aminian
              كاربر فعال
              • Oct 2012
              • 663

هی هی هی
              یادش بخیر غبشهری بود و ....

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                با سلام
                سلام
                اینارو نمیگن سهم!!
                اینا طلان
                حالا یه سری برن سهام ابدو خیاری بخرن!!:d
                زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• نیکا
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Nov 2011
                  • 2122

با سلام
                  سلام عادت شیران این است که اولین پیش بینی راکم اعلام وسپس افزایش میدهد سال 92 بسیار فراتر از این حرفها ست .

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

سکه ودلبر هر روز دارن کف قیمت رو بالا میارن وای به روز که فنر اینها رها بشه..

قابل توجه اونهای که می گفتن نمی دونم دلبر انداختن سکه انداختن وسهام دلبری رو انداختن /...

کسری بودجه داره سر به فلک می زنه تحریمها سر جاشه وبعد خود دولت کف قیمت رو در اتاق ارزی بسته بعد صحبت از افت کردن خنده دار هست ..

نظر

• parvaz
                      عضو فعال
                      • Feb 2010
                      • 555

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      سکه ودلبر هر روز دارن کف قیمت رو بالا میارن وای به روز که فنر اینها رها بشه..

قابل توجه اونهای که می گفتن نمی دونم دلبر انداختن سکه انداختن وسهام دلبری رو انداختن /...

کسری بودجه داره سر به فلک می زنه تحریمها سر جاشه وبعد خود دولت کف قیمت رو در اتاق ارزی بسته بعد صحبت از افت کردن خنده دار هست ..
                      فروش خرید
                      دلار آمریکا 3050 2960
                      یورو 4030 3900
                      پوند انگلیس 4900 4700
                      دلار کانادا 3150 3000
                      کرون سوئد 455 375
                      درهم امارات 810 770
                      فرانک سوییس 3150 2950

نظر

• aur140
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 140

سلام سيد جان
                        وقت بخير
                        قبلا گفته بوديد كه سكه بين 900-1100 براي خريد خوبه و الان گفتيد كه كف قيمت داره بالاتر مياد
                        نظر شما در مورد خريد سكه و دلار چطوره ؟ آيا توصيه به خريد با قيمتهاي فعلي داريد يا خير ؟
                        ممنون
                        [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• MOSTAFA
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 989

با عرض سلام
                          بابک عزیز ضمن تشکر از نظرات کارشناسی شما چه در گروه ساختمانی و چه در سایر گروه ها

اما در خصوص تقسیم سود مجمع من نظر دیگری دارم شاید هم اشتباه باشد
                          آ س پ قیمت قبل از مجمع 90 حدود 360 تومان بازگشائی بعد از مجمع 360 تومان سود 85 تومانی مجمع رایگان
                          [
                          موفق باشید.
                          ا.س.پ پارسال تعدیل مثبت سنگین داد که به همون قیمت باز شد که امسال خبری از اون تعدیل نیست

نظر

• امید 110
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 102

با گزارش 2 پتروشیمی شیران و شبکیر و قیمت 3000 دلار ؛ از شنبه پتروشیمی ها مجددا داغ میشوند .

نظر

• MOSTAFA
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 989

شیرانوووووووووووووووووووو
                              یکی بیاد فک منو جمع کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!
                              یعنی میخاد چند باز بشه ؟!!!!!!!!!! 100 % !!

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 989

پتروشیمی کرمانشاه
                                تاريخ: پنجشنبه، 16 آذر 1391-12:17
                                گل آقا

شماره عضويت: 5193

عضو شده در: پنجشنبه، 24 بهمن 1387-10:01

**نقل قول***
                                این سهم سه مزیت فوق العاده داره که اثر خود را در ماههای اتی می گذارد.
                                1- تبدیل کل بدهی ارزی خود به ریالی ، هیچ شرکتی نتوانسته چنین کاری بکند در روزهاییکه صحبت پرداخت وام ارزی به نرخ مبادله ای است این یک مزیت فوق العاده است .
                                2- پوشش 72 درصدی یعنی 93 تومان در 6 ماهه اول ساخته که انهم در شرایطی که قیمت ارز پایین تر بوده . همه اعتقاد داریم که دستکم 240 تومان در 12 ماهه می سازد این نشان می دهد شرکت قیمت به درامد کمتر از 3 دارد که در بین شرکتهای پتروشیمی و حتی شرکتهای بورسی بی نظیر است .
                                3- شرکت حدود 50 درصد محصول خود را به سازمان حمایت کشاورزی و بورس زیر قیمت جهانی می فروشد حتی شرکتهای شیراز و شپدیس این قدر زیر قیمت جهانی عرضه نمیکنند . پس سود فعلی شرکت با این وضعیت است و این یک شرایط بالقوه برای شرکت است و اگر این شرایط عوض شود شرکت سود واقعی خود را نشان می دهد علاوه بر این شرکت می تواند با توجه به فروش زیر قیمت جهانی به سازمان حمایت کشاورزی از دولت بخواهد بر خلاف سایر شرکتها که مواد اولیه گاز خود را بر اساس قیمت ارز مبادله ای حساب نکند بلکه چون در محصول تخفف می دهد در قیمت خوراک تخفیف بگیرد .
                                این سه مزیت و با توجه به اینکه قیمت سهم برخلاف سایر شرکنهای پتروشیمی رشدی نکرد بایستی به زودی شاهد رشدی قوی در این سهم باشیم . به نظر من هیچ شرکتی به این اندازه توان رشد نداره .

بورکس

نظر

در حال کار...
                                X