چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجیدشمسعلی
    كاربر فعال
    • Jul 2025
    • 643

پرریسک کجایی غمارگ رو کشتن:((

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      عجب! نامردا افزایش سرمایه رو هم انگار انداختن برا سال مالی بعد....دوستان کسی خبری از داخل شرکت نداره؟!

با سلام
      آقای مرادی عزیز
      از داخل شرکت خیلی خبرها هست آدم جرات نمی کنه بگه
      به اولین تاپیک من در خصوص غبشهر و غمارگ حدود یکی دوماه قبل نگاه کنید ببیند چه جوری مورد حمله قرار گرفتم
      هرکس آن موقع تهدیدات احساس کرد فروخت و الان 30 % جلوتره
      و هرکس نفروخت الان 30 - 40 % ضرر تا اینجا
      انشاال... بره بالا و سود کنید

نظر

• shamlo
        عضو عادی
        • Jul 2012
        • 130

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
        با سلام
        آقای مرادی عزیز
        به اولین تاپیک من در خصوص غبشهر و غمارگ حدود یکی دوماه قبل نگاه کنید ببیند چه جوری مورد حمله قرار گرفتم
        شما نگران نباشید
        و شفاف سازی کنید زمان همه چیز را آشکار می کند گزارش شما قابل احترام است شاید بعضی ها خوششان نیاید

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
          آقانوشته که وحی منزل نیست یک ماه پیش من به دوستان گفتم خارج بشین اونایی که خارج شدن بردن گفتم سهم براتعدیل منفی سال بعدبسته میشه
          همیشه حرفای دیگران روملاک خریدخودتون قرارندین خودتون هم دیدی نسبت به روندوآینده داشته باشین بهتره
          برزیل جان استراتژی عوض نشده که. بنده غمارگ داشتم فروختم 382 تومن تا میانگین غبشهرمو پایین بکشم. بله نوشته های دیگران وحی منزل نیست اما بنده خدا پرریسک هم گفت که هر 15 درصد میانگین رو پایین بیارین. پله اول 1530، پله دوم 1324 و پله سوم در پایین ترین قیمت باز هم منفی 15 اضافه کردن منطقیه . این سهم محکوم به صعوده.
          کسی که نقدینگی داشت پله ای خریده و کسی که نقدینگی نداشته پایین تر خریده...اگه کسی خواسته تک سهم بشه خودش طمع کرده...در هر صورت ریل گذاری صعود مجدد سهم در حال انجام شدنه...توسط کی و کجا ؟...بماند.
          همیشه فروشنده رو نبین...خریدار هم مهمه که الحمدلله خیلیا امروز خریدن...
          آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/12, 11:56.
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• mmis
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 235

به گفته جناب پرریسک صبر می کنیم ...
            خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• محمدرضا مرادی
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
              با سلام
              آقای مرادی عزیز
              راستش من خودمم اون موقع حس خوبی نسبت به شما نداشتم،چون بد موقعی و با بد اسمی یوهو ظهور کردین!:d

جبهه گیری ها تا حدودی طبیعی بود...

اما الان که شناخته شده هستید و دانشتون هم مشخص شده،خوشحال میشیم خبر هاتون رو بشنویم،شاید واقعا ما تو خواب خر گوشی هستیم و نمیدونیم...

اما من با بررسی هایی که کردم به این نتیجه رسیدم غبشهر 1100 تومنی ارزنده اس...

برای من از دو منظر...1)قیمت 1100مناسب است 2) میانگین خریدم به مقدار مناسبی کاهش پیدا میکند

نظر شما چیه؟!
              تمام سال من بی تو...

نظر

• mmis
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 235

فکر می کنم خودشونم دلشون نمی یاد تو این قیمت سهام به خودشون بفروشند برای همین سهم هنوز باز نشده !!!!!!
                خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• سهراب 1
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 159

اين هم از غبشهر زير 1120 تومني . خدا به سهامداراش صبر بده . نتيجه تعصب روي يك سهم ميشه اين . بله اين سهم بالا ميره ولي كي ؟ صبر زيادي هم تو بورس باعث ميشه زمان و موقعيتهاي زيادي رو از دست بديم .

نظر

• saeedte
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 478

35% تو غبشهر رفتیم تو ضرر .........
                    از الان دو هفته هر روز +4 بخوره تازه سر به سر میشم

نظر

• arjan
                      عضو جدید
                      • Nov 2012
                      • 9

خرید غمارگ 318 به عبارتی با کسر سود تقسیمی در مجمع و سود سال آینده که با بدترین حالت ممکن فرض شده 4.9 = p/e

خرید غبشهر 1075 به عبارتی با کسر سود تقسیمی در مجمع و سود سال آینده 5.8 = p/e

با عرض پوزش از دوستانی که سهم رو داشته اند و مقداری ضرر کردند باید با صدای بلند بگم : از فروشندگان بسیار متشکریم

همیشه منتظر اشتباه بازار باشید

نظر

• محمدرضا مرادی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

منم مقداری غبشهر توی مچینگ خریدم...

میانگین کلی خرید از ابتدا تا کنون= 1400 تومن!:d
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• arjan
                          عضو جدید
                          • Nov 2012
                          • 9

فباهنر و شمواد همجنان صعودی

از شپترو غافل نشید میانگین قیمت فروش pvc از ابتدای مهرماه در بورس کالا 2350 در گزارش شپترو 1697 تومان پیش بینی شده

نظر

• برزیل
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 415

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                            برزیل جان استراتژی عوض نشده که. بنده غمارگ داشتم فروختم 382 تومن تا میانگین غبشهرمو پایین بکشم. بله نوشته های دیگران وحی منزل نیست اما بنده خدا پرریسک هم گفت که هر 15 درصد میانگین رو پایین بیارین. پله اول 1530، پله دوم 1324 و پله سوم در پایین ترین قیمت باز هم منفی 15 اضافه کردن منطقیه . این سهم محکوم به صعوده.
                            کسی که نقدینگی داشت پله ای خریده و کسی که نقدینگی نداشته پایین تر خریده...اگه کسی خواسته تک سهم بشه خودش طمع کرده...در هر صورت ریل گذاری صعود مجدد سهم در حال انجام شدنه...توسط کی و کجا ؟...بماند.
                            همیشه فروشنده رو نبین...خریدار هم مهمه که الحمدلله خیلیا امروز خریدن...
                            من کاری ندارم به اینکه پرریسک چه گفته منظور من اینه که شنونده بایدعاقل باشه هرچیزی رونبایدگوش داد
                            انصافاوجدانتوقاضی میکنم روی 400بهت نگفتم فرصت خروجه وروندنزولیه
                            الان هم بنظرم خریدتامشخص نشدن گزارس سه ماهه اشتباهه غمارگ بااین گزارشاتش کل بازارروبه خودش بدبین کرده
                            ولیخانی هم که گفتین کلاصدهزارسهم داره والان هم توضرره معاملات خودتون روباایشون مچ نکنین 10میلیون هم توی غمارگ ضررکنه براش مهم نیست این ماییم که بایدمواظب سرمایمون باشیم

نظر

• مجیدشمسعلی
                              كاربر فعال
                              • Jul 2025
                              • 643

نوشته اصلی توسط کهنه سوار
                              برزیل جان استراتژی عوض نشده که. بنده غمارگ داشتم فروختم 382 تومن تا میانگین غبشهرمو پایین بکشم.

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                راستش من خودمم اون موقع حس خوبی نسبت به شما نداشتم،چون بد موقعی و با بد اسمی یوهو ظهور کردین!:d

جبهه گیری ها تا حدودی طبیعی بود...

اما الان که شناخته شده هستید و دانشتون هم مشخص شده،خوشحال میشیم خبر هاتون رو بشنویم،شاید واقعا ما تو خواب خر گوشی هستیم و نمیدونیم...

اما من با بررسی هایی که کردم به این نتیجه رسیدم غبشهر 1100 تومنی ارزنده اس...

برای من از دو منظر...1)قیمت 1100مناسب است 2) میانگین خریدم به مقدار مناسبی کاهش پیدا میکند

نظر شما چیه؟!

آقای مرادی عزیز
                                حق با شماست قبول دارم دوستان گرامی به یکباره حرف کسی را که تا بحال ندیدند و نمی شناسند را بپذیرند
                                ببنید بروی قیمت سهم دو دسته بیشترین تاثیر را دارند
                                1- سهامدار عمده یا گروهی که سهام را بالا و پایین می کنند
                                مثل غپینو : در شرکت هیچ اتفاق خاصی نیافتاده شرکت برای واردات از نرخ ارز آزاد استفاده می کنه و... ولی می بینیم قیمت سهم از 130 تومان به 330 تومان می رسه بدون دخالت شرکت یا مثلآ" غپاک
                                2- تاثیر گزارش و عملکرد شرکت :
                                آن چیزی که معلوم است من و خیلی از شما از بازی سهامدار عمده یا گروه خاص بر روی غمارک و غبشهر خبر نداریم
                                می ماند وضعیت خود شرکت و تصمیم با خودتان :
                                طبق آخرین صحبتی که با شرکت داشتم سود 91 به 350 خواهد رسید مجمع فرودین ماه و سود تقسیمی 150 تومان برای غبشهر
                                از وضعیت غمارک و فروش زمین کارخانه سوال کردم پاسخ این بود :
                                فروش زمین به زودیها انجام نخواهد گرفت طبق گفته ایشون برنامه ریزی برای سال 93
                                غمارک در حال بستن یک قراداد برای پخش هستش که تاثیر منفی بر جای خواهد گذاشت
                                بعد از انتقال کارخانه به محل فعلی شرکت بهشهر برای تولید سوله به غمارک اجاره داده خواهد شد.

دوستان عزیز من فقط نقل قول کردم درستی یا نادرستی به عهده روای
                                انشال.. به توجه به بازگشائی پایین شاهد سیر صعودی هر دو سهم فوق باشیم تا دوستان از ضرر خارج و وارد سودشوند

نظر

در حال کار...
                                X