چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad894
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 251

دیرعامل فرابورس خبر داد:
    ورود 3 تازه وارد به فرابورس تا پایان سال
    حاضران فرابورس به 51 شرکت می رسد
    مدیرعامل فرابورس با اشاره به اینکه شرکت های زیر مجموعه تامین اجتماعی در صف ورود به فرابورس قراد دارند، اظهار داشت: شرکت های نفت ایرانول، نفت پاسارگاد و پتروشیمی خراسان پذیرش شده اند.

هم اکنون سه شرکت در صف ورود به تالار شیشه ای قرار دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، امیر هامونی، مدیرعامل فرابورس با اشاره به اینکه شرکت های زیر مجموعه تامین اجتماعی در صف ورود به فرابورس قراد دارند، اظهار داشت: شرکت های نفت ایرانول، نفت پاسارگاد و پتروشیمی خراسان پذیرش شده اند.

وی با اشاره به انجام مقدمات لازم برای ورود این شرکت ها به فرابورس خاطرنشان کرد: بر این اساس تا پایان دو ماهه پاپانی سال این شرکت ها به فرابورس وارد می شوند.

مدیرعامل فرابورس با اشاره به اینکه 5 درصد از سهام این شرکت ها برای شروع، وارد فرابورس می شود، اظهار داشت: عرضه سهام این شرکت ها در بازار دوم فرابورس خواهد بود .

وی با اشاره به اینکه هم اکنون 48 شرکت در بازارهای اول و دوم فرابورس حاضر هستند، تصریح کرد: با ورود این 3 شرکت تعداد حاضران دو بازار اول و دوم به 51 شرکت افزایش خواهد یافت.

هامونی شرکت های حاضر در بازار پایه را مد نظر قرار داد و اظهار داشت: هم اکنون 120 شرکت در بازار پایه فرابورس حضور دارند.

وی با اشاره به عرضه سهام زیرمجموعه بنیاد شهید در فرابورس خاطرنشان کرد: علاوه بر شرکت های بنیاد شهید زیر مجموعه های سازمان اقتصادی کوثر شامل هلدینگ های معدنی و غذایی کوثر در برنامه واگذاری قرار دارند همچنین این گروه دارای یک نیروگاه شامل نیروگاه دماوند است که بابت رد دیون دریافت کرد و پیگیر ورود آن به بازار هستیم و در این راستا بنیاد شهید هم تمایل خود را برای ورود به بورس اعلام کرده است .

مسیر کوتاه لاوان تا زمان ورود به فرابورس

مدیرعامل فرابورس با بیان اینکه عرضه سهام این شرکت ها به طور قطع تا پایان سال انجام نخواهد شد، به عرضه سهام پالایشگاه لاوان اشاره کرد و گفت: برای این شرکت فقط بحث بودجه و صورت های مالی باقی مانده است و بعد از ارائه، آماده واگذاری می شود.

طراحی شاخص با افزایش تعداد شرکت ها

مدیرعامل فرابورس در پاسخ به سوالی مبنی بر طراحی شاخص در سومین بورس کشور خاطرنشان کرد: طراحی شاخص برای فرابورس زمانی امکان پذیر می شود که علاوه بر تعداد شرکت ها تعداد صنایع حاضر در فرابورس هم افزایش یابد.

وی افزود: هم اکنون در زیر مجموعه صنعت فلزات اساسی دو شرکت وجود دارد و باید تعداد این شرکت ها افزایش یابد، البته وزن شرکت های حاضر در گروه پتروشیمی ها مناسب است و در این راستا برنامه هایی هم داریم.

مدیر عامل فرابورس در خصوص تعداد صنایع حاضر در فرابورس گفت: هم اکنون بالغ بر 20 صنعت در سومین بورس کشور حضور دارند.
    هامونی با اشاره به اینکه مبنای طراحی شاخص در فرابورس همان مبنای بورس است، تصریح کرد: نمی توان پایه ای متفاوتی را در برای طراحی شاخص در نظر گرفت، اگر هر کدام از بورس و فرابورس دارای فرمول جداگانه ای باشند شاید برای فعالان بازار گمراه کننده باشد.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
      البته من بیشتر احساس میکنم جناب پرریسک یه جورایی دارن اعتراضشون رو به تصمیمات مسئولان بورس به این شکل اعلام میکنن و در واقع با توجه به دلایلی که عنوان میکنن مشخص است که نظر ایشان اینه که هر چه سازمان بورس رفتارهای این چنینی از خود بروز دهد باعث فرار سرمایه ها خواهد شد و منظور ایشان نوعی قهر سیاسی است.
      راستی دیدید بعضی وقتا یه آقایی... یه چیزایی میگه و خودش اصل قضیه رو نمیگه بعد بقیه میان میگن منظور اقا این بوده یکی دیگه میاد میگه نه منظور آقا یه چیز دیگه بوده.
      حالا من که فکر میکنم منظور آقا این بوده که من گفتم :d
      دقیقا..

تا چند هفته قبل خیلی ها رو برا ورود به بورس تشویق می کردم ..

خوب خیلی ها اومدن وداشتن می اومدن ..بعد یکباره نمادها بسته شد بازار برگشت ..طرف اومد تا سود کنه با منفی شدن بازار شد سر به سر ..یعنی سود صفر زیان صفر ..

30 درصد سبد هم بسته شد رفت معلوم نیست کی باز بشه ...

در همین مدت ملک 20 درصد کشید بالا ...حالا بنده چه جوابی به این دوستان بدم ؟؟؟

از کدوم عملکرد سازمان دفاع کنم .کمریسک ترین سهم بازار وبا پی بریا زیر 5 رو خریدم ..از این بالاتر وو

طرف می گه این چه بورسی هست هر وقت دلش خواست پول بنده رو بلوکه می کنه ..

از خیر سودش گذشت وپشت دستش هم داغ کرد این طرفا نیاد فعلا ..ما هم پشت دستمان داغ کریدم به این مثبت ها سازمان دل خوش نکینم ..:d

نظر

• farhad894
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 251

سرپرست دفتر سهام عدالت سازمان خصوصیسازی:
        سهام عدالت تا پایان سال امکان خرید و فروش خواهد داشت

خبرگزاری فارس: سرپرست دفتر سهام عدالت سازمان خصوصیسازی گفت: با تصمیم دولت، خرید و فروش سهام عدالت تا پایان سال امکانپذیر خواهد شد.
        خبرگزاری فارس: سهام عدالت تا پایان سال امکان خرید و فروش خواهد داشت

*
        *
        *

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت،سرپرست دفتر سهام عدالت سازمان خصوصی سازی گفت: با تصمیم دولت خرید و فروش سهام عدالت تا پایان سال امکانپذیر خواهد شد.

نوروز حاجی بابایی درباره علت متوقف بودن پرداخت سود سهام عدالت تصریح کرد: طبق تبصره ماده 100 قانون برنامه پنجم توسعه می بایست تمام درآمد و سودهای حاصل از شرکتهای سرمایه پذیر به خزانه واریز شود تا زمانی که اصل مبلغ سهام مستهلک و سهام آزاد و وارد بازار شود.

وی در این راستا خاطر نشان کرد: طی سالهای 1385 تا 1391 مبالغی را به حساب خزانه واریز کردیم که 50 درصد تخفیف دولت به 2 دهک اول را نیز شامل می شود، لذا قصد داریم این مبلغ را آزاد کنیم.

سرپرست دفتر سهام عدالت سازمان خصوصی سازی افزود: تا پایان سال یا اوایل سال 92 این محقق و خرید و فروش سهام امکانپذیر می شود.

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

خرید سدور به خاطر تعدیل سود در بین 30تا 40 درصد برای امسال
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• farhad894
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 251

پیش بینی های "فولاد"
            شرکت فولاد مبارکه اعلام کرد: بررسی صورت های مالی 9 ماهه این شرکت هیچگونه اتفاق با اهمیتی در پیش بینی سال مالی 91 نسبت به پیش بینی قبلی در بودجه را نشان نداده است.

شرکت فولاد مبارکه اعلام کرد: بررسی صورت های مالی 9 ماهه این شرکت هیچگونه اتفاق با اهمیتی در پیش بینی سال مالی 91 نسبت به پیش بینی قبلی در بودجه را نشان نداده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، شرکت فولاد مبارکه با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد پیرو شفاف سازی ارسال شده در تاریخ 6 دیماه سال جاری، این شرکت در حال بررسی صورت های مالی سه ماهه سوم سال مالی جاری است و بر این اساس هیچگونه اتفاق با اهمیتی نسبت به پیش بینی قبلی در بودجه این شرکت رخ نداده است.

توضیح این که پس از آماده سازی صورت های مالی این شرکت بلافاصله اطلاعات از طریق سامانه کدال منتشر خواهد شد.

منبع:
            -پايگاه اطلاع رساني بازار سرمايه -سنا توسط:

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط پیشرو پست شده است View Post
              ممنون از پاسخ منطقی ومبسوط حضرتعالی
              اما قطعا اذعان می فرماییدکه
              • ارز وطلا تقریبا تک آیتم هستند وحداکثر محدود میشوند به فرضا آبشده ،شمش ویا سکه واز تنوع سهام برخوردار نیستند واین هنر اهل فن است که سره را از ناسره تشخیص دهند
              • قطعا این سیکل ارزندگی سهام به تناوب فرصتهای متعددی را جهت حصول سود در میان مدت وحتی در کوتاه مدت فراهم خواهد کرد.
              • معیار نقد شوندگی بسیار پایین در بازار مسکن ویا حتی سکه وارز با توجه به اسپردی که صرافان برای معاملات خود قائل هستند به تناسب بازار سهام تا حدودی تهدید محسوب می شود تا فرصت!
              • ودر انتها اینکه میزان سرمایه مورد نیازبرای بازار مسکن ویا حتی سکه وارز با توجه به لزوم معاملات نسبتا پر تعداد اما در دفعات بسیار محدود( بدلایل محدودیت هایی که بعضا بازار را امنیتی جلوه می دهد)، در مقابل انعطاف پذیری فوق العاده میزان سرمایه مورد نیاز جهت معاملات بسیار متنوع از نظر حجم ودفعات بازار سهام قابل تامل است.
              بله قبول دارم ..

هر بازاری معایبی دارد ومحاسنی ..

ولی دقت کنید اگر کسی موفق بشود زمان رشد این بازارها رو به درستی تشخیص بدهد ومیزان بازدهی ان بازار را ان شخص موفق ترین شخص خواهد بود ...

فعلا داریم در این راه کسب تجربه می کنم ...تا بین بازارهای سرمایه سرکه ملک اوراق در بهترین زمان ممکن ودر اغاز روند صعود تغییر فاز بدیم بیخودی در هیچ بازری خواب سرمایه نداشته باشیم ....

نظر

• تاران
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 958

غبشهر اگر وارد قیمت 1300 بشه (بالای موینگ 40 روزه) روند صعودی میگیره

نظر

• nazanin
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 289

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  بله قبول دارم ..

ولی دقت کنید اگر کسی موفق بشود زمان رشد این بازارها رو به درستی تشخیص بدهد ومیزان بازدهی ان بازار را ان شخص موفق ترین شخص خواهد بود ...

فعلا داریم در این راه کسب تجربه می کنم ...تا بین بازارهای سرمایه سرکه ملک اوراق در بهترین زمان ممکن ودر اغاز روند صعود تغییر فاز بدیم بیخودی در هیچ بازری خواب سرمایه نداشته باشیم ....
                  بادرود
                  همواره ترکیبی از این بازارها مناسب میباشد به شخصه خودم از ابتدای سال 50درصد سرمایه خودرا دودانگ آپارتمان خریدم الان حساب میکنم دوبرابر بورس تاحالا سودداده وتجربه قدیمیهای بازار واصولا درایران این بوده که "هرکی بلند شده از ملک بلندشده "

نظر

• mmis
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 235

من قبل اینکه بیام توبورس تصمیم داشتم تو کار زمین و ساخت ساز مسکن سرمایه گذاری کنم الان بعد دوسال هیچ سودی نکردم که هیچ بلکه تو ضررهم هستم ولی اگه اونوقت به فکر خودم عمل می کردم الان پولم الاقل سه برابر شده بود درسته که زمین و مسکن بعد از یه مدت صعود پایین می آید ولی انطور نیست که نصف یا همه سرمایه ات از دست بدی و در دراز مدت همیشه برنده هستی بورس واقعا یه قماره یا برد یا باخت
                    خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• esi_mohammadi
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 1105

خوب سکه هم که تارگت 1/800 را نشانه گرفته
                      17 ژانویه و حداکثر تا 1 فوریه 2013 زمان اصلاح پر خواهد شد

لینک تصویر
                      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• MOSTAFA
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 989

سید جون مخ همه رو زدیا :d
                        همه از بورس رفتن یا دارن میرن
                        حجم معاملات امروز خیلی پایین بود !!!!!!!!!!!

نظر

• آوای بورس
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 44

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          بله قبول دارم ..

با سلام

بنده زیاد اهل نوشتن نیستم و بیشتر سعی میکنم شاگردی کنم . اگه خاطر مبارک دوستان باشه ابتدای سال 90 با قهر آقای دکتر شاخص با سر اومد پایین و من هم مثل خیلی از دوستان

متضرر نقد شدم . خوب باید چه میکردم تا جبران مافات بشه رفتم بقول عزیزان سرکه خریدم . نتنها جبران ضرر شد که سود خوبی هم داد طوری که با اضافه کردن نقدینگی یک واحد آپارتمان

تو جنوب تهران هم خریدم که تا الان سود خوبی هم داده . متاسفانه عدم مدیریت مسوولان باعث میشه تا اگه کسی هم بخواد نقشی در شکوفایی اقتصاد مملکت داشته باشه سر خورده بشه

و به خاطر اینکه ضررش جبران بشه بره سراغ کارای دیگه اینکه به نظرم فرمایش جناب پر ریسک کاملا متین و حاکی واقعیات اقتصادی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                            سید جان به خودم میگم خدایی به دوستان بی احترامی نشده باشه عزیز از اونجا که حرف شما واسه خیلی ها حجته شما که ابراز ناامیدی می کنی یا شاید هم از حرفاتون اینجوری استنباط میشه کل بچه ها به هم میریزن در صورتی که شما قصد مقایسه داری نه اینکه پشت سهم هایی که معرفی فرزمودی رو خالی کرده باشین بازار هر چقدر هم احساسی عمل کنه هر چقدر هم سازمان گیر بده شاراک غمارگ غبشهر فخوز فملی شیران وغدیر کنور مجبور به رشد هستن اینا سهمهایی بوده که شما روشون تاکید داشتی البته هزار مرتبه هم فرمودید حد ضرر هم داریم هنوز هم که حد ضررها فعال نشده پس به امید حق با راهنمایی های بی نظیر شما همچنان بخشی از سرمایه باید توی بورس بماند مبادا شرایط بسیار ایده آل تری ایجاد بشه
                            خیلی مخلصیم
                            dar morede maskan masalan man age be onvane sarmayeh gozari bekharam va gerontar befrosham aslan kare tolidi mage sorat gerefte?pas in pool halal ham nemitone bashe onam inke sarpanah niyaz asasiye khanevadehast0 alan ba in hame geroni shoma fekr mikonid cheghadr az arzerhe ye khone to tehran be masaleho o...ast?t
                            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• جعفری
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 193

با سلام
                              جناب پریسک وسایر عزیزان
                              با توجه به رشد اخیر مسکن
                              ایا امکان رشد سهمهای مرتبط وجود دارد؟
                              یا اینکه با توجه به پیمانکاری بودن این شرکتها وافزایش قیمت مصالح ساختمانی سودی در حد سود بانکی برای این شرکتها وجود دارد واینکه امکان رشد برای این سهمها انچنان نمیتوان متصورشد؟
                              اکثر این شرکتها در پی به ای پایین معامله میشوند

نظر

• جعفری
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 193

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                                dar morede maskan masalan man age be onvane sarmayeh gozari bekharam va gerontar befrosham aslan kare tolidi mage sorat gerefte?pas in pool halal ham nemitone bashe onam inke sarpanah niyaz asasiye khanevadehast0 alan ba in hame geroni shoma fekr mikonid cheghadr az arzerhe ye khone to tehran be masaleho o...ast?t
                                اقای پور احمدی
                                درقسمت مای کامپیوتر/ کنترل پنل/رجیونال اند لاند گویچ/ میتوانید زبان فارسی را به ویندوز خود اضافه کنید خواندن مطالب مفید شما به زبان بیگانه دشوار است
                                البته امیدوارم موجبات دلخوری شما نشده باشم

نظر

در حال کار...
                                X