چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mani_slash
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 267

تونیکی میکن ودردجله انداز که ایزددربیابانت دهدباز

نظر

• masood5173
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 71

با سلام
      کسی از دوستان میتونه کمک کنه که سود پرداختی هرسهم قهکمت چقدر هستش ؟
      باتشکر
      الملک ا...

نظر

• ahmad30_n
        عضو عادی
        • Jul 2025
        • 207

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        احسنت..

معلومه تجربه بسیار خوبی دارید ..درود بر شما بهترین تحلیل بود ..

بنده هم بارها گفتم فقط زمین خالی که به خاطر کمبود ساخت وساز زیر ارزش منطقه معامله میشه ..
        با سلام
        من فکر می کنم خرید آپارتمان بهتر از زمین باشه
        1 - بتازگی شهرداری برای دادن جواز درصدش رو برده بالا و کلی پول میگیره که این باعث کم شدن ساخت و ساز شده
        2- مصالح بشدت گرونه
        3-قدرت خرید داره کم میشه
        با توجه به این مسایل خرید و ساخت زمین در شرایط فعلی سودی نداره و اگه طرف پولش رو بانک بذاره بدون دردسر سوش رو می بره
        ولی خرید خانه و یا آپارتمان که آمادس و میشه درصدی از پول خرید رو وام گرفت و درصدیش رو هم اجاره داد بیشتر بنفعه و همیشه هم نقده و درآمد هم داره
        [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• msrezayi
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 87

سلام به دوستان عزیز میخواستم به یه نکته اشاره کنم که گفتنش خالی از لطف نیست و تنها دلیلی که اینو میگم اینه که از بچه های بامرام این تالار خیلی به ما رسیده و واقعا گلن
          من قبل از اینکه عضو این سایت بشم در سایت نمابورس-تالار گفتگو اخبار رو دنبال میکردم بد نبود تا اینکه سر و کله یه آقایی به نام کریمی پیداش شد هر طی یکی دو هفته هر روز یه سهم رو معرفی میکرد با عنوان
          نماد سهم بازی شروع شد از سهم جا نمونید چندتا سهم معرفی کرد و بعد غیبش زد ما موندیم و کلی ضرر و کلی سود برای نوسانگیرای حرفه ای بد نیست که بگم یکی از سهمای معرفی شده فاذر بود که من توی اوج خریدم . بعد چندوقت متوجه شدم که اینا یه گروه هستن در تهران یا .... نمیدونم جاهای دیگه که به سایت هایی که انجمن گفتگو دارن نفوذ میکنن و با استفاده از القای هیجانات به دیگران و افراد کم تجربه در بعضی سهام ها با نوسانگیری سود های کلانی رو میکنن خلاصه گفتم که حواستون باشه اگه دیدید که یه سهام با بنیادی ضعیف در چند تا سایت همزمان داره توصیه شدید میشه بفهمین که این دام گروه های نوسانگیره که با استفاده از تشکیل صف های خرید پوشالی سر تازه کار ها رو کلاه میذارن.

نظر

• bashash
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 580

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
            دائی من یک روز یکی از دوستاش بهش زنگ می زند که در بیمارستانی در تهرانم پول لازم دارم. دایی هم زنگ می زند به یکی در تهران و می گوید پول ببر فلان بیمارستان. پول چند برابرنیاز برده می شود بیمارستان و با احترام تقدیم ان نیازمند می شود. بعد از 2 سال همون پول توسط اشنا به دائی من باز گردانده می شود. دائی ما هم همون پول را می برد زمین می خرد و بعد از مدتی زمین را 20 برابر ازش می خرند.
            شنیده بودیم خدا گفته بود اگر قرض بدهی 10 برابرش را بهت می دهم ولی نمی دانم چرا اینجا 20 برابر داد!

سلامتی - روزی حلال و با برکت ارزویم برای همه دوستان
            خوب خدا هم حساب وکتاب داره کارش حتما تورم ایرانو دیده وافزایش نرخ دلبر رو هم لحاظ کرده شده 20برابر:D
            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• yosef
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 440

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              سلام..

شما رو نمی دانم شهر شما رو هم نمی شناسم...

ولی الان قیمتی میگم فقط مواظب قلبتان باشید ...

دیروز خریدن 30 میل امروز فروختن 70 میل ..

دیروز خریدن 20 میل امروز فروختن 40 میل ..

در ضمن امروز خریدار بود بیان وببین ...باور نمی کنید تشریف بیارید ادرس میدم برید خودتان با چشم خود ببیند ..

در ضمن بنده خودم به اینجا ها نمیرم ولی خوب خبرها میرسه ...از منبع موثق ..
              اگر معاملاتی را که جناب پرریسک گرامی مثال زدن واقعیت داشته باشه که حتماً داره . باید به حال خودمون افسوس بخوریم و از خدا طلب بخشش کنیم .
              چرا که در عرض یک روز چه اتفاقی افتاده که قیمت خونه به این اندازه رشد کرده ، از دو حال خارج نیست :
              1- خونه رو از یه بنده خدایی مفت خریدن و به عبارتی سرش کلاه گذاشتن ، که میشه کلاه برداری
              2- خونه رو به یک بنده خدایی گرون فروختن ، که میشه کلاه گذاشتن
              اینجور کارها رو دیگه نمیشه اسمشو گذاشت تجارت و کسب مال حلال ، یه اسم دیگه داره .
              شاید این گرفتاریهای که در این مملکت برای همه ما پیش اومده تاوان اینگونه کارها و گناهانی باشه که همه ما در اون سهیم هستیم .
              بقول دکتر حسابی : جهان سوم جایی است که اگر کسی بخواهد مملکتش رو آباد کنه باید خونش خراب بشه و اگر خواست خونش آباد بشه باید مملکتش رو خراب کنه .
              مطلب رو کلی بیان کردم و اشاره من به شخص خاصی نیست.
              آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2013/01/12, 01:14.
              آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• آواچی
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 337

دوستان عزیز اگه مایلید کلا موضوع تاپیک بشه زمین-آپارتمان-مستغلات-رهن-اجاره و...!!!!!!:D
                خواهشا برای بحث املاک یه تاپیک دیگه راه بندازین
                عزیزان از یکشنبه بازار باز میشه و فرصت برای سود همیشه هست اونم با راهنماییهای پرریسک عزیز
                :x

نظر

• ائلشن
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 993

با سلام

جعفر خان برای یادگیری تجزیه و تحلیل صورتهای مالی چه منبع یا دوره آموزشی را پیشنهاد می کنید.

با تشکر

نظر

• parvaz
                    عضو فعال
                    • Feb 2010
                    • 555

فولاد امیرکبیر کاشان سود هر سهم سال جاری خود را در گزارش میاندوره ای 9 ماهه مبلغ 360 ریال اعلام کرده است که در 9 ماهه نیز 254 ریال ( 71 درصد ) را پوشش داده است.

تولید این فولادی در 9 ماهه امسال نسبت به 9 ماهه سال قبل افت 24 درصدی را نشان میدهد.مقدار فروش شرکت نیز با کاهش 33 درصدی روبرو شده است.شایان ذکر است بدهی ارزی این شرکت 6.9 میلیون دلار است که در دفاتر با نرخ 1226 تومان شناسایی شده است.

شلعاب سود هر سهم سال جاریخود در این دوره را از 973 ریال قبلی به 1020 ریال افزایش داده است.افزایش نرخ فروش از دلایل تعدیل مثبت 5 درصدی شرکت بوده است.شرکت در 9 ماهه ابتدای سال صادراتی نداشته است اما در این دوره بیش از 962 هزار دلار واردات مواد اولیه داشته که با دلار 3300 تومانی تسعیر شده است

آبادگران ایران ( ثاباد) نیز ضمن عدم تغییر سود هر سهم سال جاری خود موفق شده در 9 ماهه 191 ریال از سود 216 ریالی اش را محقق کند( معادل 88 درصد )

گروه صنعتی سپاهان ( فسپا) سود هر سهم سال91 خود در گزارش 9 ماهه را همان 1053 ریال قبلی اعلام کرده و در این دوره 79 درصد آن را نیز پوشش داده است.این شرکت در دوره 9 ماهه واقعی امسال بیش از 4.1 میلیون دلار صادرات داشته که با نرخ دلار 1824 تومانی تسعیر شده است.همچنین 160.7 میلیون روبل واردات داشته که با نرخ ریالی 468 ریال تسعیر شده است

نظر

• sepahan_zard
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 266

میدونم اصلا اینجا جای این نوع سوالات نیست !
                      ولی خب گذاشتم تو قسمت خودش اصلا کسی نمیره اونجا که بخواد جواب بده !
                      دوستان من کمتر از 1 سال هست که وارد بازار بورس شدم و هنوز تجربه یک مجمع عمومی سالیانه رو ندارم ..
                      دقیقا بعد از مجمع عمومی سالیانه چه اتفاقی برای سهم میفته ؟
                      آیا به اندازه ای که سود اعلام میشه از قیمت سهم کم میشه و بازگشایی میشه ؟
                      یا اینکه معیارهای خاصی هست که قیمت سهم بعد از بازگشایی چه قیمتی داشته باشه
                      مثلا من چند سهم رو د ر سال قبل نگاه کردم از 50 درصد شدن قیمت سهم بود ( باما- فاما - سغرب و ..) تا بدون تغییر ماندن (کگل - فاذر - شنفت و .. )
                      لطفا راهنمایی کنید

نظر

• داود
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 378

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                        میدونم اصلا اینجا جای این نوع سوالات نیست !
                        ولی خب گذاشتم تو قسمت خودش اصلا کسی نمیره اونجا که بخواد جواب بده !
                        دوستان من کمتر از 1 سال هست که وارد بازار بورس شدم و هنوز تجربه یک مجمع عمومی سالیانه رو ندارم ..
                        دقیقا بعد از مجمع عمومی سالیانه چه اتفاقی برای سهم میفته ؟
                        آیا به اندازه ای که سود اعلام میشه از قیمت سهم کم میشه و بازگشایی میشه ؟
                        یا اینکه معیارهای خاصی هست که قیمت سهم بعد از بازگشایی چه قیمتی داشته باشه
                        مثلا من چند سهم رو د ر سال قبل نگاه کردم از 50 درصد شدن قیمت سهم بود ( باما- فاما - سغرب و ..) تا بدون تغییر ماندن (کگل - فاذر - شنفت و .. )
                        لطفا راهنمایی کنید
                        باسلام

اگر تو مجمع تقسیم سودی تصویب بشه سهم پس از کسر سود تقسیمی باز میشود
                        شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• saheb
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 68

سلام بر دوستان بزرگوار::

در مورد سود سال 90 فولاژ .

آیا تا حالا کسی این سود را گرفته؟

از چه طریقی؟
                          متشکرم=D>

نظر

• داود
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 378

در اصل توسط saheb پست شده است View Post
                            سلام بر دوستان بزرگوار::

در مورد سود سال 90 فولاژ .

آیا تا حالا کسی این سود را گرفته؟

از چه طریقی؟
                            متشکرم=D>
                            باسلام

شما میتوانید با کپی کارت ملی همراه با برگ سهم از شعبات بانک ملی دریافت کنید (پرداخت سود اشخاص حقیقی از تاریخ 91/10/01میباشد)
                            شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• emran
                              عضو جدید
                              • Dec 2012
                              • 3

سلام دوستان
                              کسی اطلاع داره مجمع ومعادن کی برگزار میشه و اینکه اگر شرکت بخواد سودی به سهامداراش تخصیص بده کی هست؟ کلا اینجور اطلاعات رو از کجا میشه بدست آورد؟
                              ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

نظر

• داود
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 378

در اصل توسط emran پست شده است View Post
                                سلام دوستان
                                کسی اطلاع داره مجمع ومعادن کی برگزار میشه و اینکه اگر شرکت بخواد سودی به سهامداراش تخصیص بده کی هست؟ کلا اینجور اطلاعات رو از کجا میشه بدست آورد؟
                                ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
                                سلام شما میتوانید همه اطلاعات وآگهی های شرکتها را سایت کدال ببینید http://www.codal.ir/

نظر

در حال کار...
                                X