چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bours
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 259

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
    تو این پست روی سخنم با افراد نسبتاً تازه کاره چرا که اساتید خودشون ماشالا آخر خطن.
    چند تا از سهامی رو که این روزها بیشتر سر زبونن نوع مالکیتشون و اینکه سهم هر شرکت چند درصدش دست یه شرکت دیگس استخراج کردم.
    مثلا مشاهده میشه که 5.5% از سهام فملی متعلق به ومعادنه، یا 78% زنگان مال کروی هستش.

مواقعی پیش میاد که خبر خوبی از یه سهم اعلام میشه و این باعث میشه که برای اون سهم صف خرید تشکیل بشه و خیلیامون تو صف خرید موفق به خریدش نمیشیم. خب تو این مواقع بهتره سرگروه اون سهم روخرید کنیم. مثلاً حدود 3 هفته پیش خبر تعدیل مثبت پارسان و افزایش سرمایش پیچید و به سرعت صف سنگینی براش تشکیل شد. تو این حالت به جای نشستن تو صفی که معلوم نیست سهمی نصیبمون بشه بهتره بریم سراغ غدیر که 85% پارسان دستشه. البته غدیر هم صف شده بود اما با شدت خیلی کمتر. ضمن اینکه هر روز پا به پای پارسان +3.99% میخورد.
    نکته مهم اینکه باید به اندازه و حجم شرکت هم توجه بشه. مثلاً شرکت فسقلی کنور هرچقدر سودش بیشتر بشه تاثیر چندانی روی ومعادن نخواهد داشت چون ومعادن حدود 27 برابر کنوره.
    امیدوارم این پست به درد دوستان تازه کار بخوره و توی سودهامون باهم شریک بشیم
    خیلی خیلی ممنون من یکی واقعا بهش احتیاج داشتم
    فقط سوالم در مورد جمله قرمز رنگه : باتوجه به اینکه کنور 89 درصد ومعادن رو تشکیل میده چطور ومعادن 27 برابر کنوره؟ یعنی ومعادن یه شرکت هلدینگ هست با کلی سهم که عمده سهامش اینهاست که شما گفتین؟

نظر

• yosef
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 440

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      با سلام..

در همون عراق برید ببیند قیمت ملک چند برابر شده؟؟؟

کی گفته ارزش پول ملی بالا بیاد قیمت ملک کاهش پیدا می کنه ...؟؟

بالا رفتن ارزش پول میلی یعنی ثبات یعنی امنیت یعنی پیشرفت اقتصادی یعنی رفاه واینها خود یعنی افزایش قیمت ملک در اون کشور ..

برید ببیند در کشور عراق در کرکوک وسایر شهرهاش قیمت ها چند برابر شده بیش از 10 برابر وهمچنان در حال صعود شدید.دلیل هم رشد اقتصادی بالای 15 درصد بالا رفتن سطخ رفاه مردم ..سرمایه یگذاری های شدید ...

در مورد بورس هم سرمایه ها خیلی وقته خروج کرده ولی خوب اگر سازمان سر عقل نیاد همین مقدار کم باقی مانده هم به مرابت کمتر خواهد شد چون کسی عاشق چشم ابروی این سازمان درپیت نیست ...
      استاد گرامی سلام
      سخن من در حمایت از بورس و ارزش اون در مقایسه با سایر رقبا ( طلا ، مسکن ) بود با توجه به اوضاع و احوال کنونی ، که شما هم بر ارزش بورس تا 6 ماه آینده تاکید کردید . اما اون بخش از نظرتون رو که لایت قرمز کردم ، با عرض پوزش باهاش مشکل دارم . بهرحال درست یا غلط ، ببخشید، کاریش نمیشه کرد. وقتی ارزش ملک در تهران سه برابر برلین باشه ، باید از حباب ملک ترسید.
      البته کسانی که سرمایشون رو از بورس وارد ملک و املاک کردن طبیعیه که با نظر من مخالف باشن . !
      آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2013/01/11, 13:42.
      آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• safaklar
        ستاره دار(14)
        • Sep 2011
        • 626

در اصل توسط safaklar پست شده است View Post
        سلام سید جان . برا خرید و فروش ملک یا نگهداری اون تو ارومیه کدوم منطقه رو مستعد رشد میدونی ؟ آینده آپارتمان رو چطور میبینی تو ارومیه ؟ ممنون از راهنماییت.
        :)

نظر

• فرید
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 160

لطفا یک نفر منو راهنمایی کنه اگه کسی بخواد چند تا تشکر از مطلب و نویسنده اش داشته باشه چیکار باید بکنه؟؟؟؟
          سعید جان واقعا از مطالبت لذت میبرم و اینو چندین بار قبلا خدمتت گفنه بودم. من خیلی کم میشه بشهامت مطلب گذاشتن تو این پیج رو داشته باشم اما مطالب شما و پرریسک و چند تا دیگه از دوستان واقعا نمبشه سرسری و راحت از کنارشاون رد شد.
          خلاصه اینکه دنبالتم شدید به مدت مدید

نظر

• فرید
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 160

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
            لطفا یک نفر منو راهنمایی کنه اگه کسی بخواد چند تا تشکر از مطلب و نویسنده اش داشته باشه چیکار باید بکنه؟؟؟؟
            سعید جان واقعا از مطالبت لذت میبرم و اینو چندین بار قبلا خدمتت گفنه بودم. من خیلی کم میشه بشهامت مطلب گذاشتن تو این پیج رو داشته باشم اما مطالب شما و پرریسک و چند تا دیگه از دوستان واقعا نمبشه سرسری و راحت از کنارشاون رد شد.
            خلاصه اینکه دنبالتم شدید به مدت مدید

منظورم مطلبی بود که تو صفحه1880 گذاشته بودی

نظر

• arashsefid
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 205

زمان و مکان مذاکرات هسته ای ایران مشخص شده است
              به گزارش «تابناک»، یکی از مقامات دولت روسیه اظهار داشته دور جدید مذاکرات هسته ای میان ایران و گروه 1+5، اواخر ژانویه در استانبول برگزار خواهد شد.

نظر

• rad
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 557

سلام دوستان

شخصا اعتقاد دارم که دیگه ملک نباید خرید.
                داستان ملک تموم شد.
                پییشنهاد می کنم برای اطلاع از آینده ملک در مجمع سرمایه گذاری ساختمان ایران شرکت کنید.
                بی شک تنی چند از بهترین کارشناسان ملک در این مجمع شرکت می کنند.
                خود اعضای هیات مدیره هم کارشناسان توانمندی هستند.
                سپاس

نظر

• ماهان
                  عضو جدید
                  • Mar 2011
                  • 19

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                  ما کنار هم محکم و امیدوارتر از همیشه ایستادهایم:

اول وظیفه خودم میدوتم از دوستانی که زیر مطالب حقیر تشکر کردند و من رو بسیار خوشحال و امیدوار میکنن به نوشتن و ادامه راه تشکر کنم و بگم من دست بوس همه دوستان خوبم هستم و به خدا قسم بهترین سودم توی بورس کنار شما بودن و برای شما بودنه من کنار شما احساس مسولیت عمیقی دارم شما که به من کوچک اعتمادی بزرگ دارید

دوستان همیشه ترس باعث شکسته و تمام تلاشهامون رو نابود میکنه دوستان امشب میخوام بشینم کنار شما شرایط رو مرور کنیم و ببینیم چه اتفاقی افتاده که جو مسموم ناامیدی بین ما داره حاکم میشه!دوستان همیشه امیدوار بودیم و خواهیم بود تحت هر شرایطی و تحت هر حکمی ما هرگز میدون رو خالی نمیکنیم من نمیدونم اگه واقعا 95 درصد اینجا تو ضرر هستن و 5 درصد تو سود خوب چرا ما اون 5 درصد نباشیم؟!!ما اومدیم کنار هم تو این تاپیک تا برنده باشیم ما وایستادیم تحلیل داریم علم روز داریم و میتونیم با بدترین شرایط خودمون رو تطبیق بدیم، ما گاهی بازار منفی رو طلب میکنیم تا در گوشه ای آماده شکار باشیم و در واقع در بازار منفی و ریزشی هیچ گاه نباید ناامید شد و باید بدونیم اینجا یعنی بازار بورس همیشه وهمیشه بهترین فرصت ها خواهدبود اما برای کسانی که میمونن نمیرن و استراتژی دارن و امیدوارن و اما اگه تمام این ها رو داشته باشیم اما ناامید باشیم به هیچ سودی نخواهیم رسید و پیروزی و سود برای امیدوارانه.
                  دوستان بازار منفی سال نود مگر ما نرفتیم از بهترین فرصت قندی ها بهره بردیم؟برید تو تاپیک ها ببینید که تو اوج تاریکی بورس وقتی همه دم از فرار میزدن من میگفتم این بورس محکوم به رشده و الان هم میگم ما تازه اول راهیم و تا پایان سال 92 برترین بازدهی ها از آن بورس خواهدبود.دوستان خودتون قضاوت کنید سازمان چندنماد و بست و بیشترین نمادهای حاوی نقدینگی رو از بازار خارج کرد خوب چی شد؟!!همه نگفتن تمامه و ریزش و بعضی افراد دم از حباب ترکیدن و .....نزدن ولی من اون موقع گفتم هیچی نشده به خدا بازار برمیگرده و بازار تنها به دو روز نکشید و برگشت و الان دو روزه که داره جبران میکنه و با بازگشت نمادهایی که بستن غوغایی از بازار مثبت به وجود خواهد آمد و این روند مثبت و رو به جلوی بورس دلیلی مشخص داره و اون اینه که شرکت های لیست خرید ما سودهای خوبی میسازند، شما به میانگین قیمت به درامد بازار توجه کنید میفهمید که حرف زدن از حباب حرفی است کاملا بیهوده
                  دوستان این رو بدونید وقتی مبنای افق بلند مدت سیاسی اقتصادی کشور اصل 44 و خصوصی سازیست بورس محکوم به رشده و همه جانبه حمایت میشه و خواهد شد.ما همیشه اصل تقسیم سرمایه داشتیم و داریم و اصلا ربطی نداره یکی رو بخوایم به قصد دیگری ترک کنیم چون اون وقت در مقابل رشدها تنها پشیمانی برامون میمونه و بس.خوب اگه کسی بخواد جلوگیر از روند مثبت بازار کنه و خلل ایجاد کنه که البته دیدیم که روند قدرتمند این روزهای بازار نمیزاره،ما اعتراض میکنیم تا شرایط و برگردونیم.

دوستان اینجا میانگین بازده همین تاپیک برتر از هر سرمایه گذاری بوده اگرهم جایی اشتباه کردیم باید مشکل و حل کنیم و درسهایی که از شکست ها و اشتباه هامون میگیریم بهترین سوده.باید امیدوار و محکم باشیم و اصلا نترسیم تا پیروز بشیم.

دوستان من به این بورس خیلی خیلی امیدوارم شما هم امیدار باشید و اصلا نترسید تا با هم به بهترین جاها و قله ها برسیم همینطور که تا الان بودیم ما اینجا بزرگترین ضربه ای که خوردیم شاید غمارگ و غبشهر بود خوب اونم مطمین باشیم که به زودی جبران میشه من مطمینم و همین اطمینان هامونه که پل پیروزی میشه.
                  یه عده از صلح و افت دلار میترسن خوب تو بورس همه نمادی یه ریسکی داره و نماد بدون ریسک یا اصلا سرمایه گذاری بدون ریسک وجود نداره حتی بانک و سودشم ریسک داره ولی این ریسک کم و زیاد میشه و البته متناسب با اون سود و ضررش هم بالا و پایین میشه پس میشه گفت مبتی بر شجاعت و دقت و صبوری میشه سودهایی بسیار بالاتر از هر سرمایه گذاری رو تو بورس داشت.اما برگشت دلار به قیمت زیر 2500تومان رو از ذهن پاک کردم شما هم تحقیق کنید و ببینید آیا امکان بازگشت هست؟خیر نیست چون کشور برای حذف یارانه ارزی و بی موردی که صرف واردات تجملات بیهوده و یا فراهم آوردن امکانات و خودرو برای مرفه های بی درد میش بسیار هزینه کرد و دیگه حاضر نیست به عقب برگرده و مطمین باشید از حالا هدفش از درامد های دوچندان ارزی حمایت از ضروریاتی چون صنعت دارو و غذا خواهد بود

اگر دوستان از بورس رضایت ندارن و شکست خوردن نباید بزارن وبرن من وقتی که با 20 م سرمایه اومدم تو بورس و پولم شده بود 4م ناامید نشدم خیلی از دوستانی که تو همین سایت هم مینویسن شاهد بود که اومدم گفتم خوب من 16 م یعنی 80 درصد سرمایه گذاری بورسیم از بین رفت خوب اول اومدم دلیل ها رو بررسی کردم و تمام نمادهایی که خریده بودم رو آوردم روی ورق و اشکالات کار رو نوشتم متوجه شدم که در کل من باید این هزینه ها رو سوای اشتباهاتی که داشتم میدادم تا این همه چیزهای ضرروری و مفید یاد بگیرم و پیش خودم گفتم که من اگه میخواستم کلاس برم و این اشتباهات و نکنم با توجه به این که از کارم هم میموندم کمتر از این مقدار هزینه نباید میشد و اون و زدم پای هزینه آموختن همون موقع از 10 نفری که با هم پا به این عرصه گذاشته بودیم 8 نفر کامل خارج شدن و موندیم 2 نفر که رفتیم و وام گرفتیم و برگشتیم و الان بسیار موفق تر از اون فراری ها هستیم و از کاری که کردیم خوشحالیم و اما تعدادی از اشتباهاتی که اون زمان روی ورق نوشته بودم و برطرف کردم اینها بود:

1.حد ضرر نداشتم و حد ضررها رو اصلا اهمیت نمیدادم
                  2.هیچ گاه بعد از خرید نمادم مطمین نبودم که قراره رشد کنه یا افت کنه و به ایمان قلبی نرسیده بودم
                  3.به اخبار و شایعات خیلی بها میدادم
                  4.فکر میکردم هر کاری دیگران و گروهای بیشتر بورس انجام میدن درسته
                  5.به جای ضمیر ناخوداگاهم بر من احساس حاکم بود
                  6.فکر میکردم ممکنه بازار از دست بره و دیگه فرصت خرید نباشه
                  7.طمع داشتم

و اما تمام اون کارهایی که کردم و موفق شدم رو هم باهاتون شریک میشم:

1.تمرکزم رو به چند سهم با بنیاد قویی گذاشتم و اوردم لیست خرید درست کردم و هر از چند گاهی تغییراتی توش میدادم
                  2.خد ضرر برای من شد مهمترین اصل
                  3.قبل از خرید تمام ریز و بم گزارشات شرکت رو چندین و چند بار مرور میکردم و اگر به نتیجه مثبت میرسیدم بی توج به اخبار اون سهم رو تو لیست خریدم قرار میدادم و هرگز بدون بررسی برای خرید عجله ای نداشتم
                  4.به شایعات بهایی ندادم و تنها ملاک خروجم از سهم حد ضرر بود و بس
                  5.سبدم رو محدود به تنها چند سهم خوب کردم تا فرصت کنم همه جانبه سهام سبدم رو بررسی کامل کنم و از گزارشات و موارد جدید جا نمونم
                  6.اگه یه گروهی زشد میکرد و یه سهمه تو اون گروه رشد نمیکرد سریع بررسی میکردم و میاوردم تو لیست خریدم
                  7.با افقبلند مدت سرمایه گذاری کردم و فکر میکردم قرار چندین سال برم مجمع و سود بگیرم
                  8.به موقع و بدون طمع در اولین اصلاح سهم خروج میکردم و منتظز حمایت میموندم و اصلا عجله ای نداشتم
                  9.و مهمترین دلیل پیروزی بعد از اون شکست بزرگم این بود که همیشه تنها و تنها به برو وپیروزی اندیشیدم و هرگز فکر شکست و باخت نبودم

دوستان بیاید از امروز تا یکشنبه که وقت زیاد و خوبی دارید شرایط رو مرور کنید اگر شکست داشتید روی ورق بیارید و از یکشنبه به اصلاح اون اشتباهات بشینید تا کنار هم و با لیست های خریدی که اینجا ارائه میشه سودهایی خیره کننده به دست بیاریم و موفق باشیم و از امروز فقط و فقط به پیروزی فکر کنید و بس ،ما هم کنار شما هستیم تا بیاموزیم و بیاموزانیم و دست همدیگرو بگیریم من روزهایی بسیار درخشانی برای بورس میبینم افق بلند مدتی بسیار سودآور، ما نباید فرصت طلایی بورس و خصوصی سازی رو به راحتی از دست بدیم ما باید بمونیم و ببریم و افتخار کنیم....

سپاسگزارم دوست عزيز

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط safaklar پست شده است View Post
                    :)
                    بستگی به ریسک شما داره ..

ملک قولنامه ای ریسک بیشتر داره دربعضی موارد بازدهی عجیب غریب ..ملک 5 تومنی شده بود 20 تومن که امروز 22 رو رد کرد بالای 400 درصد در دو ماه ..

املاک سند دار ولی ریسک کمتر دارن .مناطق زیباشهر کوی بهداری در همین منطقه وزمینها ثبت احوال اینها جا برای رشد 200 درصد دارن چون اینها الان بالای 60 درصد زیر قیمت منطقه هستن با سند ششک دانگ ..

قیمتها در این مناطق امروز کوچه 40 تومن ودر برها بالای 55 تومن هست ..البته دو ماه قبل به ترتیب 20 و30 میل بودن ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                      سلام دوستان

شخصا اعتقاد دارم که دیگه ملک نباید خرید.
                      داستان ملک تموم شد.
                      پییشنهاد می کنم برای اطلاع از آینده ملک در مجمع سرمایه گذاری ساختمان ایران شرکت کنید.
                      بی شک تنی چند از بهترین کارشناسان ملک در این مجمع شرکت می کنند.
                      خود اعضای هیات مدیره هم کارشناسان توانمندی هستند.
                      سپاس
                      سلام..

شما رو نمی دانم شهر شما رو هم نمی شناسم...

ولی الان قیمتی میگم فقط مواظب قلبتان باشید ...

دیروز خریدن 30 میل امروز فروختن 70 میل ..

دیروز خریدن 20 میل امروز فروختن 40 میل ..

در ضمن امروز خریدار بود بیان وببین ...باور نمی کنید تشریف بیارید ادرس میدم برید خودتان با چشم خود ببیند ..

در ضمن بنده خودم به اینجا ها نمیرم ولی خوب خبرها میرسه ...از منبع موثق ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                        استاد گرامی سلام
                        سخن من در حمایت از بورس و ارزش اون در مقایسه با سایر رقبا ( طلا ، مسکن ) بود با توجه به اوضاع و احوال کنونی ، که شما هم بر ارزش بورس تا 6 ماه آینده تاکید کردید . اما اون بخش از نظرتون رو که لایت قرمز کردم ، با عرض پوزش باهاش مشکل دارم . بهرحال درست یا غلط ، ببخشید، کاریش نمیشه کرد. وقتی ارزش ملک در تهران سه برابر برلین باشه ، باید از حباب ملک ترسید.
                        البته کسانی که سرمایشون رو از بورس وارد ملک و املاک کردن طبیعیه که با نظر من مخالف باشن . !
                        سلام..

چی رو کاریش نمیشه کرد ..

رشد قیمتها در عراق در کنار افزایش ارزش پول ملی رو ..این رو که قبول دارید ..اگر یک جستجوی ساده در اینترنت بکنید قیمتها در عراق ومیرزان وجهش اون دستتون میاد ...

نظر

• mehdipour2000
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 406

سلام جعفر جان

بارش برف در منطقه شما روی چغندر تاثیر داره بنظرت؟
                          تحلیل رایگان
                          اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                          توییتر: m_mehdipour

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                            سلام جعفر جان

بارش برف در منطقه شما روی چغندر تاثیر داره بنظرت؟
                            سلام..

تاثیر داره ولی منتظر معجزه نباشید ..

کار خونه هم ظرفیتی دارن...

قندی ها فقط با رشد نرخ شکر درب کارخونه رشد می کنن از نظر چغندر کار خونه های طرف ما مشکلی خاصی ندارن..

نظر

• mehdipour2000
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 406

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              سلام..

تاثیر داره ولی منتظر معجزه نباشید ..

کار خونه هم ظرفیتی دارن...

قندی ها فقط با رشد نرخ شکر درب کارخونه رشد می کنن از نظر چغندر کار خونه های طرف ما مشکلی خاصی ندارن..
                              ممنون
                              جعفر جان
                              روی وتوکا و زیر مجموعه هاش نظر جدیدی نداری؟
                              تحلیل رایگان
                              اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                              توییتر: m_mehdipour

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                                ممنون
                                جعفر جان
                                روی وتوکا و زیر مجموعه هاش نظر جدیدی نداری؟
                                وتوکا بتونه از سد این 230 بگذره وبالاش بمونه تا 300 توان رشد دره..

سهم خوبیه وزیر مجموعه های خوبی هم داره..

نظر

در حال کار...
                                X