در اصل توسط 664 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postجناب پرریسک با سلام
نظر شما درباره گزارش جدید حتاید چیست؟
افزایش 57 درصدی نسبت به دوره گذشته.
سهم خوبیه ولی خوب بازار به دیده تحریم به این سهم نگاه می کنه وازش دوری می کنه ..در رشد هم زیاد بالا نمیره ...هر چند با این سود وگزارش پایین هم نداره ولی خوب بازار از این سهم دوری می کنه فعلا ..
نظر
-
در اصل توسط arioman پست شده است View Postپرريسك جان در سيماني ها بعد سغرب كداميك را براي خريد مناسب مي بينيد ؟
فعلا كه سغرب پريد !!!!
بعد هم سیمان درود ..این جای تعدیل زیاد نداره ولی خوب پی بریا 3 برا این سهم مفته واگر قرار باشه رالی سیمانیها اغاز بشه اینم میاد در کورس...
در ضمن اینها بنیادی بود برا اینکه فهمید کی روند صعود میگرن ویا رشدون کی نزدیکتره باید به تکنیکال مراجعه بشه ...با این ای سهام پایین ندارن ومفت مفت هستن فقط سهامدار میخوان ..این همه بازار ضرر زد ولی سیماینها اگر کسی سهامداری کرده وضرر کرد بگه...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postوساپا 60 درصد تعدیل مثبت داد از 25 بتومن به 40 تومن ....مبارک باشه ..
همیشه از این سهم نفرت داشتم ولی خوب تکینکال این سهم بعد مدتها گفت بالای 100 روند صعود گرفته وتکنیکال ثابت کرد که این روند صعود گرفتن یبخود نبوده .....
مبارک باشه ...
نظر
-
در اصل توسط Brother پست شده است View Postبا سلام خدمت استاد عزیز و بزرگوار جناب پرریسک
لطفاً راهنمائی فرمائید با وپترو (35% ضرر)و با آ.س.پ (12% ضرر) جه کار کنم؟
آیا با سهم خاصی تعویض نکنم ؟
با تشکرطوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام ..
سهم خوبیه ولی خوب بازار به دیده تحریم به این سهم نگاه می کنه وازش دوری می کنه ..در رشد هم زیاد بالا نمیره ...هر چند با این سود وگزارش پایین هم نداره ولی خوب بازار از این سهم دوری می کنه فعلا ..
من تو اسکله شهید رجایی مدیر مالی یکی از شرکت های موازی با تاید واتر و همچنین پیمانکار تاید واتر هستم چند نکته رو در مورد حتاتاید بگم بد نیست
1- مهمترین خطری که چند ماه پیش این شرکت رو تهدید می کرد قراردادش با اداره کل بنادر و دریانوردی بود که تو مناقصه مهمترین قراردادش رو از دست داد و شرکت کاوه برنده رسمی مناقصه گردید ولی نمیدونم به چه دلیلی چندی پیش رو نوشت نامه به شرکت ما اومد که جریان کاوه کنسل شده. اما برا بلند مدت خوب نیست چون تنها اپراتور اسکله هست و دیکتاتوری عمل میکنه و بندر قصد داره اپراتور دوم رو وارد بندر کنه تا فضا رقابتی بشه.
2- مهمترین بخش درآمدش مربوط به کانتینرهای ورودی به اسکله هست که عملیات تخلیه و بارگیری رو انجام میده بعد از شروع تحریم ها نزدیک به 30%تا 40%عملیات پایین اومد اما تو ماه قبل با کمال تعجب روند صعودی گرفته و کشتی های زیادی پهلو میگرن ولی بازم گفته باشم برا بلند مدت کمی ریسک داره چون احتمال داره بندر قراردادش رو تمدید نکنه.بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
ابتدا ممنونم از استاد پرریسک عزیز بابت راهنمایی های برادرانه اش
البته چند تا نکته منفی هم کرماشا داره که سهامدار دل و دماغ نشون نمیده
1-سود سال 91را 90%قصد نداره بین سهامداران تقسیم کنه و من بهشون حق میدم چون بدهی جاریشون خیلی بالاس که باید امسال تسویه کنن واز سال 92 هست که هرچه میسازه مال سهامداره.
2-تو این شرایط که دارن روز به روز حلقه تحریمای نفتی تنگ تر می کنن دولت احتمال قریب به یقین با کسری بودجه مواجه میشه که یا میاد بحث عوارض بر صادرات را مطرح میکنه (فعلا که گفتن این کار رو نمیکنن) یا میاد بحث گرون کردن خوراک پتروشیمی ها را مطرح میکنن ویا راه حل راحت تر رو انتخاب میکنه که آسان ترین راه و بدترین راهه و اون چاپ اسکناسه و من با شناخت که از دولتمردا دارم احتمال میدم راه حل سوم را انتخاب کنن. با این تفاسیر کرماشا تو این بازار منفی فکر کنم نعمتیه ریسکشم به جون میخریم.بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postابتدا ممنونم از استاد پرریسک عزیز بابت راهنمایی های برادرانه اش
البته چند تا نکته منفی هم کرماشا داره که سهامدار دل و دماغ نشون نمیده
1-سود سال 91را 90%قصد نداره بین سهامداران تقسیم کنه و من بهشون حق میدم چون بدهی جاریشون خیلی بالاس که باید امسال تسویه کنن واز سال 92 هست که هرچه میسازه مال سهامداره.
2-تو این شرایط که دارن روز به روز حلقه تحریمای نفتی تنگ تر می کنن دولت احتمال قریب به یقین با کسری بودجه مواجه میشه که یا میاد بحث عوارض بر صادرات را مطرح میکنه (فعلا که گفتن این کار رو نمیکنن) یا میاد بحث گرون کردن خوراک پتروشیمی ها را مطرح میکنن ویا راه حل راحت تر رو انتخاب میکنه که آسان ترین راه و بدترین راهه و اون چاپ اسکناسه و من با شناخت که از دولتمردا دارم احتمال میدم راه حل سوم را انتخاب کنن. با این تفاسیر کرماشا تو این بازار منفی فکر کنم نعمتیه ریسکشم به جون میخریم.
نسبت سود ناخالص:68%
نسبت سود عملیاتی:55%
نسبت سودخالص:37%
اگه ریسک سیستماتیک دست از سر بازار برداره این سهم عالیه.بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط alipour477 پست شده است View Postجناب پرریسک با سلام ایا روند قندیها صعودی شده.
سفته بازها فعال شدن ...قزوین امسال بالای 100 میسازه پی برای 5 قیمت 500 ..بقیه قندیها هرقدرم سود بسازن میره برا اصلاح پی برای ..رشد رو پیشخور کردن اکثرا ...مراقب باشید ..فقط برا نوسان وارد بشید ..این سهمه سهم خوب ومفت ریخته ...
نظر
نظر