چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط 664 پست شده است View Post
    با سلام

خواستم بدونم آیا شما همان شخص حقیقی 1.800 % قزوین هستین ؟؟؟
    با سلام ..بله خودشون هستن ...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
      جناب پرریسک با سلام
      نظر شما درباره گزارش جدید حتاید چیست؟
      افزایش 57 درصدی نسبت به دوره گذشته.
      با سلام ..
      سهم خوبیه ولی خوب بازار به دیده تحریم به این سهم نگاه می کنه وازش دوری می کنه ..در رشد هم زیاد بالا نمیره ...هر چند با این سود وگزارش پایین هم نداره ولی خوب بازار از این سهم دوری می کنه فعلا ..

نظر

• arioman
        عضو عادی
        • Jul 2012
        • 64

پرريسك جان در سيماني ها بعد سغرب كداميك را براي خريد مناسب مي بينيد ؟
        فعلا كه سغرب پريد !!!!

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط arioman پست شده است View Post
          پرريسك جان در سيماني ها بعد سغرب كداميك را براي خريد مناسب مي بينيد ؟
          فعلا كه سغرب پريد !!!!
          با این گزارشها که من دیدم سیمان کرمان که امروز گزارش داد ...سود از 86 به 92 افزایش داد ..البته تعدیل اصلی رو نگه داشته فعلا ..به نظرم بالای 120 امسال میسازه ...سه ماهه 55 درصد پوشش داده ..در مجمع هم 80 درصد تقسیم می کنه یعنی مفت .....

بعد هم سیمان درود ..این جای تعدیل زیاد نداره ولی خوب پی بریا 3 برا این سهم مفته واگر قرار باشه رالی سیمانیها اغاز بشه اینم میاد در کورس...

در ضمن اینها بنیادی بود برا اینکه فهمید کی روند صعود میگرن ویا رشدون کی نزدیکتره باید به تکنیکال مراجعه بشه ...با این ای سهام پایین ندارن ومفت مفت هستن فقط سهامدار میخوان ..این همه بازار ضرر زد ولی سیماینها اگر کسی سهامداری کرده وضرر کرد بگه...

نظر

• misha
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 62

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            وساپا 60 درصد تعدیل مثبت داد از 25 بتومن به 40 تومن ....مبارک باشه ..

همیشه از این سهم نفرت داشتم ولی خوب تکینکال این سهم بعد مدتها گفت بالای 100 روند صعود گرفته وتکنیکال ثابت کرد که این روند صعود گرفتن یبخود نبوده .....

مبارک باشه ...
            بعداز كلي ضرر تو قنديها خداكنه اين حق وساپا يه كم جبرانش كنه

نظر

• Brother
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 193

در اصل توسط Brother پست شده است View Post
              با سلام خدمت استاد عزیز و بزرگوار جناب پرریسک
              لطفاً راهنمائی فرمائید با وپترو (35% ضرر)و با آ.س.پ (12% ضرر) جه کار کنم؟
              آیا با سهم خاصی تعویض نکنم ؟
              با تشکر
              ظاهراً از قلم افتاده
              طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• جواد مهرابی
                عضو فعال
                • May 2012
                • 543

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                با سلام ..
                سهم خوبیه ولی خوب بازار به دیده تحریم به این سهم نگاه می کنه وازش دوری می کنه ..در رشد هم زیاد بالا نمیره ...هر چند با این سود وگزارش پایین هم نداره ولی خوب بازار از این سهم دوری می کنه فعلا ..
                fبا سلام
                من تو اسکله شهید رجایی مدیر مالی یکی از شرکت های موازی با تاید واتر و همچنین پیمانکار تاید واتر هستم چند نکته رو در مورد حتاتاید بگم بد نیست
                1- مهمترین خطری که چند ماه پیش این شرکت رو تهدید می کرد قراردادش با اداره کل بنادر و دریانوردی بود که تو مناقصه مهمترین قراردادش رو از دست داد و شرکت کاوه برنده رسمی مناقصه گردید ولی نمیدونم به چه دلیلی چندی پیش رو نوشت نامه به شرکت ما اومد که جریان کاوه کنسل شده. اما برا بلند مدت خوب نیست چون تنها اپراتور اسکله هست و دیکتاتوری عمل میکنه و بندر قصد داره اپراتور دوم رو وارد بندر کنه تا فضا رقابتی بشه.
                2- مهمترین بخش درآمدش مربوط به کانتینرهای ورودی به اسکله هست که عملیات تخلیه و بارگیری رو انجام میده بعد از شروع تحریم ها نزدیک به 30%تا 40%عملیات پایین اومد اما تو ماه قبل با کمال تعجب روند صعودی گرفته و کشتی های زیادی پهلو میگرن ولی بازم گفته باشم برا بلند مدت کمی ریسک داره چون احتمال داره بندر قراردادش رو تمدید نکنه.
                بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

ابتدا ممنونم از استاد پرریسک عزیز بابت راهنمایی های برادرانه اش
                  البته چند تا نکته منفی هم کرماشا داره که سهامدار دل و دماغ نشون نمیده
                  1-سود سال 91را 90%قصد نداره بین سهامداران تقسیم کنه و من بهشون حق میدم چون بدهی جاریشون خیلی بالاس که باید امسال تسویه کنن واز سال 92 هست که هرچه میسازه مال سهامداره.
                  2-تو این شرایط که دارن روز به روز حلقه تحریمای نفتی تنگ تر می کنن دولت احتمال قریب به یقین با کسری بودجه مواجه میشه که یا میاد بحث عوارض بر صادرات را مطرح میکنه (فعلا که گفتن این کار رو نمیکنن) یا میاد بحث گرون کردن خوراک پتروشیمی ها را مطرح میکنن ویا راه حل راحت تر رو انتخاب میکنه که آسان ترین راه و بدترین راهه و اون چاپ اسکناسه و من با شناخت که از دولتمردا دارم احتمال میدم راه حل سوم را انتخاب کنن. با این تفاسیر کرماشا تو این بازار منفی فکر کنم نعمتیه ریسکشم به جون میخریم.

نظر

• alipour477
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 31

جناب پرریسک با سلام ایا روند قندیها صعودی شده.

نظر

• جواد مهرابی
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 543

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                      ابتدا ممنونم از استاد پرریسک عزیز بابت راهنمایی های برادرانه اش
                      البته چند تا نکته منفی هم کرماشا داره که سهامدار دل و دماغ نشون نمیده
                      1-سود سال 91را 90%قصد نداره بین سهامداران تقسیم کنه و من بهشون حق میدم چون بدهی جاریشون خیلی بالاس که باید امسال تسویه کنن واز سال 92 هست که هرچه میسازه مال سهامداره.
                      2-تو این شرایط که دارن روز به روز حلقه تحریمای نفتی تنگ تر می کنن دولت احتمال قریب به یقین با کسری بودجه مواجه میشه که یا میاد بحث عوارض بر صادرات را مطرح میکنه (فعلا که گفتن این کار رو نمیکنن) یا میاد بحث گرون کردن خوراک پتروشیمی ها را مطرح میکنن ویا راه حل راحت تر رو انتخاب میکنه که آسان ترین راه و بدترین راهه و اون چاپ اسکناسه و من با شناخت که از دولتمردا دارم احتمال میدم راه حل سوم را انتخاب کنن. با این تفاسیر کرماشا تو این بازار منفی فکر کنم نعمتیه ریسکشم به جون میخریم.
                      راستی دیشب صورتهای مالی کرماشا را یه بررسی کردم آمار جالیبه بیرون اومد بگم شاختون در میاد:
                      نسبت سود ناخالص:68%
                      نسبت سود عملیاتی:55%
                      نسبت سودخالص:37%
                      اگه ریسک سیستماتیک دست از سر بازار برداره این سهم عالیه.

نظر

• مسعود
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 128

سلام دوستان
                        بالاخره شمواد ما هم بست
                        جعفر خان گزارششو خوندی؟ ;)

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

خاک تو سر این بازار با این سهم خریدنش...

قنیشا با قیمت 1300 تومن رو میرخه نمی دونم برا چه سودی برا کرمانشاه ناز می کرد ...کرمانشاهیی که باید دو برابر این قیمت تازه صف بشه ....

ضرر کردن تو خون بعضی هاست

نظر

• 664
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 424

کرمانشاه = صف خرید

>:d< >:d< >:d<
                            حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• arioman
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 64

باز هم كه قزوين گير نمياد :((

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط alipour477 پست شده است View Post
                                جناب پرریسک با سلام ایا روند قندیها صعودی شده.
                                بنده فقط فقط قزوین ..
                                سفته بازها فعال شدن ...قزوین امسال بالای 100 میسازه پی برای 5 قیمت 500 ..بقیه قندیها هرقدرم سود بسازن میره برا اصلاح پی برای ..رشد رو پیشخور کردن اکثرا ...مراقب باشید ..فقط برا نوسان وارد بشید ..این سهمه سهم خوب ومفت ریخته ...

نظر

در حال کار...
                                X