چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط tarannom پست شده است View Post
    نوشته اصلی توسط moslemi

جناب آقای tarannom:
    متن سوال شما شاید عجیب ترین سوالی است که من طی چندین سال فعالیتم در بورس ایران دیده ام.
    چون اینجا ایران هست و هر اتفاقی در فردا یا فرداها قابل اتفاق هست مخصوصاً که بعد از انتخابات ریاست جمهوری و ... پس بهتر است دیدیت را فعلا برای کوتاه مدت و تا پایان سال برنامه ریزی کنی بعد سهام های بنیادی رو انتخاب کنی که در اوایل سال آینده احتمال تعدیل سود سال 91 آنها فراهم باشد.
    موفق و پر سود باشید
    با اجازه دوستان محترم و صاحب تاپیک جناب پر ریسک عزیز
    دوست عزیز tarannom
    پیشنهاد من به شما سهام ثشرق ( سرمایه گذاری مسکن شمال شرق) در محدده 165 تومن هست
    این سهم با نسبت پی به ای 3 و پوشش مناسب سود در گزارش میان دوره ای 3 ماهه در گروه ساختمانی ها گزینه جالب و کم ریسکیه
    ثشرق..با رو به اتمام بودن اکثر پروژه ها در بین ساختمانی ها موقعیت مناسبی داره
    عدم اثر پذیری منفی از طرح هدفمنی یارانه ها
    عدم اثر پذیری منفی از افزایش نرخ دلار
    عدم اثر پذیری منفی از تحریم های پیش رو
    افزایش قیمت مسکن و فروش مناسب شرکت در دوره مالی قبل و دوره مالی سال جاری به خاطر اتمام پروژه های شرکت

تحلیل و پرس و جو از دوستان دیگر رو فراموش نکنید
    با تشکر
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• BETA
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 447

دوستان مطالب جالبی داره.اطلاعات وامارش وضع فعلی مشخص کرده که کشور ایران چکار کرده تو این سالها
      مثلا:سال۱۹۸۰ تولید ناخالص ملی ایران: 90 میلیارد دلار/کره جنوبی 63 میلیارد دلار /ترکیه 65 میلیارد دلار
      سال 2011:ایران 480 میلیارد دلار/ترکیه 820 میلیارد دلار/کره جنوبی به یک هزار و 200 میلیارد دلار

این در شرایطی است که این دو کشور از نفت و گاز نیز بهره نمی برند. واردکننده انرژی محسوب می شوند
      تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• boorsy
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 31

.........
        آخرین ویرایش توسط boorsy؛ 2013/02/07, 21:32.

نظر

• اسمان
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 760

مجمع فوق العاده در سایپا برگزار شد
          چالش های پیش روی هیئت مدیره جدید سایپا
          کد مطلب: 61079
          تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۰۴

"دی نیوز":در این مجمع افراد حقوقی هیئت مدیره که براساس قانون تجارت آنها مکلف اند که به زودی نمایندگان حقیقی خود را برای مدیریت این شرکت خودرو سازی که با چالش های بسیاری رو برو است،معرفی نمایند.براساس برخی از شنیده ها شرکت خودرو سازی سایپا به عنوان دومین خودرو ساز کشور امسال با بیش از 2500 میلیارد زیان انباشت رو به رو است، که این موضوع میتواند به عنوان یکی از اساسی ترین چالش های پیش روی هیئت مدیره جدید تلقی شود .کاهش تولید و نبود تامین به موقع قطعات و عدم ایجاد تعامل مناسب با قطعه سازان از دیگر چالش هایی است که از مدیریت اجرایی قبلی سایپا به ارث گذاشته شده است.

شنیده شده یکی دیگر از دستاوردهای 3 سال مدیریت در سایپا بدهی 6000 میلیارد تومانی در این شرکت بوده که به دلیل مدیریت نادرست در این شرکت بوده.

یکی دیگر از میراث مدیران عامل فعلی و قبلی سایپا کاهش 60 درصدی تولید در سال جاری بوده و کلیه پروژه های توسعه محصول و استاندارد سازی در شرکت متوقف شده و همچنین ارزش سهام سایپا به یک سوم خود رسیده است.سرخوردگی نیروهای حزب الهی ،ارزشی و ریشه دار از دیگر دستاوردهای مدیریت 3 ساله اخیر این شرکت بوده.

از طرف دیگر یکی دیگر از تهدیدهای پیش روی مدیریت آتی شرکت سایپا جذب و به کارگیری بیش از 6000 نفر نیروی انسانی مربوط به یکی از استان های شمالی می باشد(مازاد بر نیاز) ، که این نشان از عدم توجه مدیریت مدیرعامل قبلی سایپا نعمت الله پوستین دوز به عدم رعایت جغرافیای نیروی انسانی در صنعت خودرو سازی حکایت دارد.
          توجه به این نکته و عدم ایجاد پراکندگی نیروی انسانی در این شرکت به عنوان یک تهدید پیش روی مدیریت آتی سایپا خواهد بود که این نیز از میراث مدیریت غیر علمی و غیر صنعتی آقای پوستین دوز در این شرکت خودرو ساز حکایت دارد.
          **مدیر عامل آتی سایپا بایستی با اطرافیان نزدیک به نعمت الله پوستین دوز و حلقه انحراف مقابله کند.**

این موارد در حالی از سوی این پایگاه خبری اعلام میگردد که بارها توسط برخی از اعضای هیئت مدیره قبلی شرکت سایپا مورد نقد و بررسی قرار گرفته است ، ولیکن به جهت برخی از ملاحضات سیاسی در این شرکت(سایپا) و به جهت حمایت بی رویه ی برخی از جناح های حلقه ی موسوم به انحراف و حمایت نژادی از برخی افراد،همراه این نکات و این نقطه ها هیچ گاه مورد توجه قرار نگرفت.که انشاالله پیش بینی می شود با تغییر در بدنه مدیر عامل فعلی سایپا این مشکلات برطرف می شود.

نظر

• HSC
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 316

در پي گراني هاي اخير و افزايش ناگهاني قيمت پرايد >>>>

شعار مردم در روز 22 بهمن :

" پرايد رسيد به زانتيا ... مهدي بيا ... مهدي بيا ... "

نظر

• HSC
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 316

نقل از سايت همسايه : (مطلب جالبي بود )

حد اقل تا يك هفته بعد از 18 بهمن(يعني تاريخ تحريم) شاخص (يعني پتروشيمي ها) مثبت باقي مي مانند.

... تجربه اينو ميگه ...

نميدونم چند نفرتون با من موافقيد در اينكه : همه چيز ، دست سازمانه. حالا اگر نگيم همه چيز اما ديگه لااقل مثبت يا منفي كردن شاخص دست سازمانه.

اينو بارها و بارها به چشممون ديديم.

به نظر من از امروز تا پايان سال شاخص مثبت مي مونه. اين يعني پتروشيمي ها مثبت مي مونند... پالايشگاهها مثبت مي مونند...

و چه منافاتي داره با اينكه بقيه ي گروهها هم كماكان مثبت معامله بشوند!؟!!

شنيديد ميگن طرح دولت براي دلار 2200 تومني...!

دولت شايد خيلي تاحالا چرت و پرت گفته باشه اما بالاخره وقتي يك حرفي رو ميزنه لااقل براي يك بازه ي دوسه هفته اي الي

يكماهه هم كه شده كاري ميكنه كه حرفش ذليل و بي ارزش نشه و باصطلاح به حرفش عمل ميكنه و خودي نشون ميده

بخصوص در مورد مسائل حساس و مهمي مثل موضوعدلار .

پس مطمئن باشيد دوستان (با احتمال بالاي 80%) دلار تا پايان سال روندش نزوليه و شاخص صعودي.

اصلا بزاريد يك جور ديگه به قضيه نگاه كنيم :

فرض كنيم احمدي نژاد از پيروزي در اتخابات آينده بالاخره نااميد شه ! در اونصورت اولين كاري كه ميكنه فكر ميكنيد چي باشه؟

من اگه جاي احمدي نژاد بودم هر چي دلار داشتم رو تو بازار (با قيمت هاي نازل كه باعث كنترل بازار بشه) عرضه مي كردم

و ذخيره ي دلاري حكومت رو به صفر ميرسوندم در عوض جلوي مردم براي خودم محبوبيت كسب ميكردم.

از طرفي دولت بعدي ( يعني هر خري غير از خودم! ) وقتي زمام حكومت رو به دست مي گرفت با كسري شديد دلار مواجه مي شد

اندوخته هاي ارزي رو صفر ميديد، بدبخت مي شد و دودستي ميزد توي سر خودش!

و قيمت دلار ناگهان به شدت مي كشيد بالا و كشور دچار فاجعه مي شد. و من رئيس جمهور سابق، اينجوري انتقام سختي از

دولت بعدي مي گرفتم و خودم و اقتصاد دوران مديريت خودم رو به يك خاطره ي خوب براي مردم تبديل مي كردم... .

نظر

• AVIN 8861
                عضو عادی
                • May 2012
                • 210

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
                نقل از سايت همسايه : (مطلب جالبي بود )

حد اقل تا يك هفته بعد از 18 بهمن(يعني تاريخ تحريم) شاخص (يعني پتروشيمي ها) مثبت باقي مي مانند.

... تجربه اينو ميگه ...

نميدونم چند نفرتون با من موافقيد در اينكه : همه چيز ، دست سازمانه. حالا اگر نگيم همه چيز اما ديگه لااقل مثبت يا منفي كردن شاخص دست سازمانه.

اينو بارها و بارها به چشممون ديديم.

به نظر من از امروز تا پايان سال شاخص مثبت مي مونه. اين يعني پتروشيمي ها مثبت مي مونند... پالايشگاهها مثبت مي مونند...

و چه منافاتي داره با اينكه بقيه ي گروهها هم كماكان مثبت معامله بشوند!؟!!

شنيديد ميگن طرح دولت براي دلار 2200 تومني...!

دولت شايد خيلي تاحالا چرت و پرت گفته باشه اما بالاخره وقتي يك حرفي رو ميزنه لااقل براي يك بازه ي دوسه هفته اي الي

يكماهه هم كه شده كاري ميكنه كه حرفش ذليل و بي ارزش نشه و باصطلاح به حرفش عمل ميكنه و خودي نشون ميده

بخصوص در مورد مسائل حساس و مهمي مثل موضوعدلار .

پس مطمئن باشيد دوستان (با احتمال بالاي 80%) دلار تا پايان سال روندش نزوليه و شاخص صعودي.

اصلا بزاريد يك جور ديگه به قضيه نگاه كنيم :

فرض كنيم احمدي نژاد از پيروزي در اتخابات آينده بالاخره نااميد شه ! در اونصورت اولين كاري كه ميكنه فكر ميكنيد چي باشه؟

من اگه جاي احمدي نژاد بودم هر چي دلار داشتم رو تو بازار (با قيمت هاي نازل كه باعث كنترل بازار بشه) عرضه مي كردم

و ذخيره ي دلاري حكومت رو به صفر ميرسوندم در عوض جلوي مردم براي خودم محبوبيت كسب ميكردم.

از طرفي دولت بعدي ( يعني هر خري غير از خودم! ) وقتي زمام حكومت رو به دست مي گرفت با كسري شديد دلار مواجه مي شد

اندوخته هاي ارزي رو صفر ميديد، بدبخت مي شد و دودستي ميزد توي سر خودش!

و قيمت دلار ناگهان به شدت مي كشيد بالا و كشور دچار فاجعه مي شد. و من رئيس جمهور سابق، اينجوري انتقام سختي از

دولت بعدي مي گرفتم و خودم و اقتصاد دوران مديريت خودم رو به يك خاطره ي خوب براي مردم تبديل مي كردم... .
                سلام...

با کمال احترام، تحلیلی بسیار بسیار ساده انگارانه، سطحی و کم ارزش بود....
                آخرین ویرایش توسط AVIN 8861؛ 2013/02/07, 22:41.

نظر

• alizare1982
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 590

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                  عليرضا جان سلام آواتار جناب كهنه سوارو كش رفتي كلك :D
                  هر چي گشتم آواتار خوب پيدا نكردم! :D بعدشم ديدم جناب كهنه سوار كم پيدا شده، گفتيم يه آواتار شبيه اون بذاريم، يادش توي تاپيك زنده باشه! :D

خود آواتار نيست، شبيه اشه!!! ;)
                  پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• پارادوکس
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 80

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                    هر چي گشتم آواتار خوب پيدا نكردم! :D بعدشم ديدم جناب كهنه سوار كم پيدا شده، گفتيم يه آواتار شبيه اون بذاريم، يادش توي تاپيك زنده باشه! :D

خود آواتار نيست، شبيه اشه!!! ;)
                    آواتار جناب کهنه سوار کسی رو نشون میده که تا هفت پشتش تو سوده و نشسته دستاشو گذاشته پشت سرش احتمالا پاهاشم انداخته رو میز داره برای تفنن و سرگرمی تابلوی بورس رو نگاه میکنه اما آواتار شما بیشتر بهش میخوره کسی باشه که تا خرخره تو ضرره و با اضطراب و نگرانی چهارچشمی زُل زده به تابلو بلکه فرجی بشه یه گوشه از ضرراش جبران بشه
                    :D
                    [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• alizare1982
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 590

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                      یه جمله تاریخی از سالهای قبل :

خاتمی: بعد از من کسانی خواهند امد که عمل خواهند کرد و شما نتیجه عملشان را خواهید دید!
                      اوه اوه اوه، از اين آدم خواهشا حرف نزنيد كه اصلا ازش خوشم نمياد! گر چه از اين يكي كه هست هم خوشم نمياد! :(

تا بود هيچ ... نخورد، حالا رفته مياد جملات فلسفي ميگه!
                      پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• alizare1982
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 590

در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Post
                        آواتار جناب کهنه سوار کسی رو نشون میده که تا هفت پشتش تو سوده و نشسته دستاشو گذاشته پشت سرش احتمالا پاهاشم انداخته رو میز داره برای تفنن و سرگرمی تابلوی بورس رو نگاه میکنه اما آواتار شما بیشتر بهش میخوره کسی باشه که تا خرخره تو ضرره و با اضطراب و نگرانی چهارچشمی زُل زده به تابلو بلکه فرجی بشه یه گوشه از ضرراش جبران بشه
                        :D
                        بالاخره فرق استاد و شاگرد همينه ديگه! :D جناب كهنه سوار استاد هستن و بايد توي سود باشن و سودهاشونو بشمارن! ;)
                        ما هم اينقدر ضرر بايد بكنيم تا روش سود كردن رو ياد بگيريم چون هنوز شاگرديم! :D

نظر

• mp3
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 43

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                          ایول ...
                          زدی تو خال

چند صد سال در بند شاهان خاین و ظالم قاجار و پهلوی که کشور وسیعمون رو مثل گوشت قربونی دادن به این و اون و نوکری اجانب و تاراج اموال مردم و کشور نتیجش اینه

بعدش 57 انقلاب کردیم ب اون وضعیت ترور ها 2 سال بعد جنگ ویران کننده ی با دنیا تا سالها سازندگی اون جنگ سخت ...... در کنارش تحریمها و شکر خدا بهبود نسبی وضعیت رفاهی مردم
                          مثل بچه ای هستیم که تازه داریم رو پا خودمون یایستیم ...کم کاریها هم باید در نظر بگیریم
                          انشا الله هر روز بهر میشیم:)
                          من حاضرم کیفیت زندگیم بهتر بشه کمیت اصلا مهم نیست تموم ما کمیت هارو میذاریم و میریم مهم بندگی درسته و قدر داشته هارو دونستن مهم اینه که بدونیم کجا بودیم وکجا رسیدیم .مهم شکر نعمت حتی شکر به واسطه ی داشتن دستی که بتونیم بند کفشهامون رو ببندیم .
                          تاریخ نشون داده که از این تحریمها و فقر ها و دشمنی ها همه جای دنیا بوده و اون ملتی پیروز تر بودن که قدر داشته هاشون رو بیشتر دونستن و شکر داشته هاشون بیشتر بوده . نداشته ها کمیت زندگیست .اصل را باید یافت

نظر

• mp3
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 43

اوه اوه اوه، از اين آدم خواهشا حرف نزنيد كه اصلا ازش خوشم نمياد! گر چه از اين يكي كه هست هم خوشم نمياد! :(

نوشته اصلی توسط Jamshidyar
                            یه جمله تاریخی از سالهای قبل :

خاتمی: بعد از من کسانی خواهند امد که عمل خواهند کرد و شما نتیجه عملشان را خواهید دید!اوه اوه اوه، از اين آدم خواهشا حرف نزنيد كه اصلا ازش خوشم نمياد! گر چه از اين يكي كه هست هم خوشم نمياد!

والا لااقل این یکی جسارت کرد اومد پشت انرژی هسته ای رو گرفت اون که فقط مدل ساعت های دستش رو عوض میکرد

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

بالاخره فرق استاد و شاگرد همينه ديگه! :D جناب كهنه سوار استاد هستن و بايد توي سود باشن و سودهاشونو بشمارن! ;)
                              ما هم اينقدر ضرر بايد بكنيم تا روش سود كردن رو ياد بگيريم چون هنوز شاگرديم! :D
                              شما لطف دارین!
                              ...ما هنوز مونده که استاد بشیم...استاد ما جناب پرریسک هستن که 6 ماه تمام رو به خوندن تک تک مطالبشون پرداختم تا بتونم تک تک اشتباهاتمو بشناسم و روش معاملاتیمو اصلاح کنم...بنده هم چندان توی سود نیستم اما توی ضرر هم نیستم...کسی در بازار فعلی توی سوده که بتونه روحیه شو حفظ کنه، خودشو نبازه و پس از ورود سهام به روند صعود، از فرصت بوجود آمده در کاهش قیمت سهام کمال استفاده رو ببره...البته بنده در تاپیک گروه اداف در محضر اساتید دارم درس هایی رو که از پرریسک عزیز و سایر عزیزان آموختم پس می دم و در این تاپیک به روال گذشته بعنوان یک شاگرد، با سکوت کامل حضور دارم...
                              ...این آواتوری هم که گذاشتم دقیقاً مربوط به سبک معاملاتی گروه ادافه که اسمشو گذاشتیم ترید شبانه؛ در این روش، هرگز در ساعات معاملاتی اقدام به خرید یا فروش هیجانی نمی کنیم و تمام تصمیم گیری ها در شب قبل و با استفاده از سکوت شبانه صورت می پذیره و روز بعد به مرحله ی اجرا گذاشته می شه...ترید شبانه، راهیه برای غلبه بر حرص، هیجان، ترس که این روزها بلای جان معامله گران بورس شده...موفق و پرسود باشید
                              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/02/07, 23:35.
                              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• احتشام
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 158

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                                من با شنیدن حرفهای حکیمانه و مقتدرانه ی امام خامنه ای احساس غرور کردم و اشک از چشانم جاری شد
                                خدایا شکرت به خاط این موهبت الهی
                                خدا واسه تون نگهش داره
                                [COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X