در اصل توسط شادمان پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
خواهشا" بحث های سیاسی خیلی داغ را اینجا انجام ندهید . به هر حال یک سایت اقتصادی است اینجا و همه ما همه به نوعی از این سایت منتفع میشویم . بگذارید سایت به روال عادی خودش ادامه دهد و قطعا" هیچکدام از ما کاربران هم از وضعیت فعلی جامعه راضی نیستیم . انشا الله روزی باشه که همگی به خواسته هایمان برسیم .
لطفا" رعایت کنید[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Postخواهشا" بحث های سیاسی خیلی داغ را اینجا انجام ندهید . به هر حال یک سایت اقتصادی است اینجا و همه ما همه به نوعی از این سایت منتفع میشویم . بگذارید سایت به روال عادی خودش ادامه دهد و قطعا" هیچکدام از ما کاربران هم از وضعیت فعلی جامعه راضی نیستیم . انشا الله روزی باشه که همگی به خواسته هایمان برسیم .
لطفا" رعایت کنید.
من هم با کیوان موافقم. اینجا محلی برای تبادل اندیشه و تجربه در خصوص بازار سرمایه است و اگر گاهی هم از قیمت ارز و اخبار در ارتباط با آن صحبت می شود، به دلیل ارتباط آن با بورس می باشد.
کشاندن بحث ها در این صفحه به مسایل سیاسی و توهین به افراد مختلف، ارزش افزوده ای را برای مخاطبین ایجاد نمی کند.
من هم معتقدم که این تاپیک بهتر است در رسیدن به هدف خود که بالا بردن دانش افراد در بازار سرمایه و کسب سود حلال می باشد، به حواشی نپردازد.
رخصت پهلوان.[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
با اجازه صاحب خونه
چی .........چرا؟؟؟؟؟؟؟
بحث های بی ربط نباشه دوستان بهتره..بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
بادرود ....
کسی از دوستان اطلاع داره که صادرات شکر به کشورهای همسایه آزاده؟........
اگه صادرات آزاده ، تعرفه گمرکی هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبادرود ....
کسی از دوستان اطلاع داره که صادرات شکر به کشورهای همسایه آزاده؟........
اگه صادرات آزاده ، تعرفه گمرکی هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواد جون Your Hand Is Correct[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
این دیقه اخر چی شد باز همه صفاا عرضه شدن :( تازه خوشال بودیماا خخ :)))
جعفر خان به نظرت فردا دوباره دُرُس میشه یا جوی که بازار و اعتصابشون به بورس داد چن روز میخواد ادمه داشته بااشه ؟ البته بوهااای خووبی داره میااد دیگه هیچجاا قیمت دلار نمیزنه کلا برش داشتن دلارو !! همه چی واسه رشد اماده داش میشد یهو ان ده دیقه اخر خبر بازار رسید :((( این سهامداران چراا اینجورین تقی به توقی میخوره سری جاا میزنن به چه امیدی اومدن تو بورس اخه :-wاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postاین دیقه اخر چی شد باز همه صفاا عرضه شدن :( تازه خوشال بودیماا خخ :)))
جعفر خان به نظرت فردا دوباره دُرُس میشه یا جوی که بازار و اعتصابشون به بورس داد چن روز میخواد ادمه داشته بااشه ؟ البته بوهااای خووبی داره میااد دیگه هیچجاا قیمت دلار نمیزنه کلا برش داشتن دلارو !! همه چی واسه رشد اماده داش میشد یهو ان ده دیقه اخر خبر بازار رسید :((( این سهامداران چراا اینجورین تقی به توقی میخوره سری جاا میزنن به چه امیدی اومدن تو بورس اخه :-w
نکنه قراره هفته دیگه محصولات مبارکه 50 درصد افت قیمت داشته باشه ..نکنه دلار شده 1500 تومن ما بیخبریم ..
دوست من جو گیری بود ...اعتصاب کیویلیی چنده این چیزها مسخره چه ربطی به امار تولید فروش وقیمت محصوئلا شرکتها داره ..یک عده سهامدار احساسی فروختن ..هفته بعد ببینم فولاد رو چند میتونن بخرن...پول کارمزد هم درنمیاد مجدد میرن ته صف خرید ..گفتم هم از دلار ضرر می کنن هم از بورس..حالی میده که نگو ..خبری نیست شهر در امن وامان است وتنها راه مجاز برا کسب سود فعلا بورس هست ..
در همه بازار ها رو دارن تخته می کنن...
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postاین دیقه اخر چی شد باز همه صفاا عرضه شدن :( تازه خوشال بودیماا خخ :)))
جعفر خان به نظرت فردا دوباره دُرُس میشه یا جوی که بازار و اعتصابشون به بورس داد چن روز میخواد ادمه داشته بااشه ؟ البته بوهااای خووبی داره میااد دیگه هیچجاا قیمت دلار نمیزنه کلا برش داشتن دلارو !! همه چی واسه رشد اماده داش میشد یهو ان ده دیقه اخر خبر بازار رسید :((( این سهامداران چراا اینجورین تقی به توقی میخوره سری جاا میزنن به چه امیدی اومدن تو بورس اخه :-w
نظر
-
در اصل توسط انسیه پست شده است View Postسلام
نظرتون نسبت به بکام چیه تو این بازار رشدی نکرده
ضمناً هنوز دم این بکام به جریانات سوریه وصله و به این سهم تا اطلاع ثانوی نمی شه امیدوار بود مگه این که معجزه بشه.
ضمناً این همه سهم خوب تو این تاپیک معرفی شده چرا برین رو سهامی که تو این تاپیک جایی نداشتن و شک دارین.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر