چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شطرنج باز
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 169

سلام دوستان هر کسی شبندر رو روز عرضه بیشتر از 1140 ریال خریده میتونه شکایتش رو به شماره تلفکس 88679546 -84083417سازمان شکایت از بورس ارسال کنه چون اصولا عرضه اولیه باید به یک قیمت عرضه بشه
    سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• dolphin
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 78

شموادی که این همه ازش صحبت بود حالا با 20 درصد ضرر باز شده!
      این بازار دیگه واقعا مضحک شده.
      برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن....عمر کوتاه نیست...ما کوتاهی میکنیم!!!

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

سلام

پریسک جان نظر راجبه روند وملت چیه

میخوام 200 تا بردارم ، بخرم یا دست نگه دارم ؟
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• dolphin
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 78

جناب پرریسک اگه میشه راجع به حمایتهای رمپنا خکاوه فولاد و غدیر و فولاژ راهنمایی کنید.
          جا داره تشکر کنم از پاسخ های همیشه خوبتون.
          برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن....عمر کوتاه نیست...ما کوتاهی میکنیم!!!

نظر

• تاران
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 958

پرریسک جان کجایی پس؟
            داریم ناامید میشیم از این قندیها

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
              پرریسک جان کجایی پس؟
              داریم ناامید میشیم از این قندیها
              چرا ناامید ..

مگر نگفتیم گروه هنوز روند صعود نگرفته ..مگه گفته نشد پله ای بخرید ..مگه گفته نشد قزوین حمایت 340 ..البته احتمال شکست هم هست..
              مگه گفته نشد خودتون رو برا هر قیمتی اماده کنید ..

مگر گفته نشد این گروه تنها گروهی هست که میتونه بیاد بالا ...

شما تو بازار سهام مثبت می بینی..اکثرار اول وقت پول بک کردن به حمایتهای شکسته شده والان ریزش ..زمانی ناامید بشو که بازار مثبت باشه وقندیها منفی...

فعلا تو منفی خوردن بازار دست قندیها رو از پشت بسته ..نگران نباش...این بازار چنان حمایتهایی رو شکسته که برا برگشت بالای اونها باید کلی زور بزنه ...

تمام شرایط اکثرا به ضرر اکثر صنایع بورسی هست...

به جز گروه قند پترو بقیه بازار ول معطل البته گروه پترو از محل تحریم ها اکر شامل اینها بشه بد ضربه خواهد خرد..ولی قندیها نه..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                سلام

پریسک جان نظر راجبه روند وملت چیه

میخوام 200 تا بردارم ، بخرم یا دست نگه دارم ؟
                با سلام ..وملت احتمال دیدن 35 هست دست نگه دارید ..

در کل در روند نوزل خرید سهام با ریسک همراه هست بارها گفتم..

بازار روند نوزلی داره واگر وارد گروه قند شدم با اگاهی کامل ودر روند نوزل بود..

در ضمن برا گروه پترو انکای عوارض 50 درصد تعیین شده ..مراقب باشید ..ایتم از این گروه ..این دولت مگه میزاره این همه سود بره تو جیب اینها....

حالا این گروه هم به سرنوشت بقیه بازار دچار میشه...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

وصندوق 195 شکست حمایت بعدی 150-160 ..
                  وغدیر حمایت 360داره میشکنه حمایت بعدی 330

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

نگاهی به گزارش هیأت مدیره قند قزوین
                    شرکت قند قزوین با سرمایه 6 میلیارد و 205 میلیون و 700 هزار تومان طبق گزارش فعالیت هیأت مدیره برای سال مالی منتهی به اسفند 90 عایدی خالص هر سهم خود را 663 ریال اعلام کرده است.
                    این شرکت در اولین پیش بینی خود با سرمایه 4 میلیارد و 365 میلیون تومان، سود هر سهم خود را 103 ریال و در آخرین پیش بینی با سرمایه جدید این مبلغ را به 648 ریال رسانده بود که طبق گزارش هیأت مدیره مبلغ 663 ریال به ازای هر سهم محقق کرده است.
                    همچنین بنا بر گزارش هیأت مدیره این شرکت بعلت بالا بودن قیمت های ماشین آلات و تکنولوژی آن و از طرف دیگر مقررات واردات و نقدینگی، تکنولوژی این صنعت با صنعت مشابه جهانی قابل مقایسه و رقابت نمی باشد.
                    "قزوین" که در سال مالی 90 با 26 درصد افزایش در فروش و درآمد ارائه خدمات بعلت افزایش در حجم فروش شکر سفید و کاهش در مقدار فروش ملاس روبرو بوده بدلیل افزایش دریافت تسهیلات، 25 درصد رشد در هزینه های مالی را در کارنامه خود ثبت کرده است.
                    این شرکت که در سال مالی 91 افزایش 6 درصدی فروش، 10 درصدی بهای تمام شده و 23 درصدی هزینه های مالی و اداری را نشان می دهد، سود خالص هر سهم را با کاهش 40 درصدی مبلغ 395 ریال اعلام کرده است.
                    گفتنی است شرکت قند قزوین قیمت هر کیلو شکر تولیدی از چغندر قند را در سال 90 مبلغ 1142 تومان و در سال مالی 91 با افزایش 18 درصدی مبلغ 1350 تومان به ازای هر کیلو در نظر گرفته است.
                    شایان ذکر است به علت کافی نبودن سرمایه در گردش هیأت مدیره پیشنهاد تقسیم 10 درصد از سود خالص هر سهم را برای سال مالی 90 در نظر دارد.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مسعود
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 128

جعفر خان سلام
                      امروز نبودی شمواد اضافه کردم
                      نظرت چیه؟
                      فعلا که چندبار صفشو دادن ، ولی صف شد

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        مپنا بعد شکست 228 روند از حالت صعودی در کوتاه مدت خارج شده ..حالا همین قیمت مقاومت هست براش وحمایتن فعلی 200..نشکنه 228 رو بالا نداره..

ثازن با شکست 120 باید خروج میشد ..حالا 120 مقاومت وحمایت 112.....

فولاز هم خبری نیست سهم افت کرد علی زفم تعدیل مثبت ..فعلا تا 330 میره ..بیشتر از اون بستگی به جو بازار داره ..

این عدم عرضه وصف ها هم زیاد مهم نیستن ..تا دیروز خیلی از سهام صف داشتن وعرضه نمی شدن امروز رو منفی خریداری نبود براشون ....در روند نوزلی از این صفها زیاد می زارن...
                        در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        حد ضرر 110 ومقاومت 125-130 ...

حالا رو حمایت با حد ضرر 110 بخرید یا بعد 130 وارد بشید ..

در ضمن خیلی سهام ارزش خرید دارن ولی مشکل اینه نایی برا بالا رفتن ندارن ...

ما سهم رو برا چی میخریم میخریم بالا بره ولی خوب فعلا بازار نقدینگی رو نتونسته به خودش جذب کنه وهر افتی در بازار سکه ارز هم شده بلای جان بازار که خیلی این افت رو فرصت خرید می دونن ..

چون اونجا دیگه کف قیمت ارز وسکه دست همه اومده ولی در بازار سهام هر هرفته که چه عرض کنم هر روز یک کف جدید روست میشه..

ما فکر می کدریم کف مپنا 230 الان شده 200 هفته بعد شاید 180 و.......

خیلی سهام دیگه همینطور..

با این همه امیدواریم ..روند مثبت شد اطلاع میدیم..
                        در اصل توسط dolphin پست شده است View Post
                        جناب پرریسک اگه میشه راجع به حمایتهای رمپنا خکاوه فولاد و غدیر و فولاژ راهنمایی کنید.
                        جا داره تشکر کنم از پاسخ های همیشه خوبتون.
                        در بالا زمانی که فولاز صف خرید رو 310 بالای دو میل گفتیم خبری نیست ..چون سهم حمایت 330 رو شکسته وارد دو ر نزولا شده بوده ...

فولاز حمایت 260..
                        مپنا 160..
                        خکاوه همین 58 بعدی 55..

غدیر 330.
                        فولاد 250 بشکنه 220..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط مسعود پست شده است View Post
                          جعفر خان سلام
                          امروز نبودی شمواد اضافه کردم
                          نظرت چیه؟
                          فعلا که چندبار صفشو دادن ، ولی صف شد
                          سلام ..سهم روند نزولی گرفته ./...با این بازار نمی دونم اصلا خرید درسته ...

فعلا حد ضرر بزارید 100...

درود بر روش خودم یعنی همون خرید در قیمت بالاتر ودر روند صعودی...

هی داریم الان یک هفته دلداری میدیم وامیدواری میدیم تا یه تعداد نگن دارن جو منفی میدن میخوان بزخرید کنن از این حرفا ..

والا به خدا من راضی هستم سهام 15 درصد بکشن بالا خرید کنم ..چون اونجا بازار رالی صعودی مگییره...
                          حالا اونایی که هی می گفتن بازار برمیگرده بیان پاسخ بدن ..هر سهمی خریدی بامخ رفته پایین از سهام بنیادی گرفته تا غیر بنیادی...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

خوب با این قیمت توکاریل ....قیمت وتوکا وحتوکا دیدن داره ..حالا دیگه فکر کنم حتوکا 350 تومن که پیش کرده بودم رو هم بشکنه بره پایین .....تا بعضی ها فکر نکنن ما جهت دار پست میزنیم ...ببینم حتوکا چند میشه...صبر میکنیم..

نظر

• تاران
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 958

پرریسک جان
                              قیمت جهانی شکر در کانال صعودیه دلار هم که میره بالا این گزارشات قندها هم که داره از راه میرسه(نمونه اش قشکرو قپیرا و قزوین)
                              من موندم چرا با قندیا صف فروشند؟ آیا واقعا سازمان نمیخواد اینا برن بالا(تو تالار همسایه جناب باگات و سپهبد رو این موضوع پافشاری میکنن و حتی جناب باگات شماره تلفن کسی که مستقیما ایشون رو تهدیه به برداشتن اردر خرید کرده بود رو علنا تو تالار اعلام کردو. ...) اگه اینجوریه برا من سئواله که خوب چرا؟
                              مگه با بالا رفتن قندیا این بورس لامصب سبز نمیشه؟ مگه خوش بحال آقایون نمیشه؟ یا اونا واقعا دلشون برا ما سهامدارن فعلا بدبخت قندی سوخته و اینجوری دارن جلوی سفته بازی تو این صنعت رو میگیرن؟ و یا ...

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

اولا من در اینکه قیمتها با دستکاری و به عمد به پایین کشیده شده اند و همانطور که این دوستمان گفت سازمان حتی با تهدید اجازه رشد سهمها را نمی دهد شکی ندارم. ( فحشها را بگذارید در جایش نثار مسئولین کنید!) حالا با این فرض باید ببینیم چرا سیستم اینهمه اصرار بر کاهش شاخص بازار و سرریز کردن سرمایه با بازار دلار و طلا و افزایش آن گروه دارد ؟!
                                خب فکر میکنم جواب در جیب خالی دولت است! بازهم باید مثل داروغه کارتون رابین هود با یک سکه چنان ضربه محکمی به کاسه گدایی که دست ملت ایران داده اند وارد کرد تا هرچه پول و نقدینگی در کاسه هست به بالا پرتاب و وارد جیب دولت شود!
                                با کاهش بلندمدت ارزش طلا چه خوب که در کوتاه مدت با نرخهای هیجانی و در بالاترین رقمها سکه ها را به مردم بفروشند. همانطور که اخیرا دیدیم دولت این توانایی را دارد که دلار را در رنج قیمتی 1600 تا 1700 مهار کند . پس به وقتش و زمانیکه جیب پر پول شد یک راه دیگر برای دوبله کردن پولها دارد و آن درو کردن سهامهای زیر مفت است! با یک تیر چند هدف می زنند .

:-w
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X