چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

پرزیسک جان همچین دعایی واسه اسدهای ما هم بکن مردم ما کمتر از مردم سوریه نمی کشن و نکشیدن
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• jafar
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 87

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      فقط از خدا یک چی میخوام...امیدوارم امروز بزنن بابا ی اسد رو در بیارن ومردم سوریه رو نجات بدن اگه شده شاخص بورس ما وهمه سهام قیمتشون صفر هم بشه راضیم ...

حداقل با رفتن این جنایتکار مردم سوریه رنگ اسایش ببینن ....تمام منفی وضررها فدای مردم غیور سوریه...اگر این منفی به خاطر جنگ وسقوط بشار هست من که راضیم...
      >:d<=d>=d>>:d<=d>=d>=D>=D>=D>=D>=D>
      >:d<=d>=d><:-p
      من هم به نوبه خود راضیم
      آخرین ویرایش توسط jafar؛ 2012/06/26, 10:28.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

دلار فعلا 1924 تومن...سکه 715 هزار تومان...

نظر

• امید1386
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 126

پرریسک جان من پست بانک دارم
          به نظرت الان که داره معامله میشه بفروشم تا روزهای دیگه گیر صف فروش نباشم
          یا میشه به رشدش امیدوار بود؟
          شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

نظر

• محمد حسن
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 423

به نظر من جنگ بین سوریه و ترکیه به همراه متحدانش شروع شده است منتها فعلاً بصورت مخفی
            در چند روز آینده جنگ علنی خواهد شد.

نظر

• amin68
              عضو عادی
              • Oct 2011
              • 134

اولا امکان نداره دوما ترکیه عددی نیست حتی اگه انگلیس هم پشتش باشه سوما تا ایران روسیه وچین مونده ترکیه با اف4میخواد سوریه رو بزنه ؟سوریه با دوتا موشک شیمیایی که خطرناک ترین صلاح های جهان هستش که اسراییل از آن میترسد نابود میکنه پس خواهش خودمون بازار رو خراب نکنیم ما که بالایی ها نیستیم که حقوق بگیریم واسه این کارا............

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط amin68 پست شده است View Post
                اولا امکان نداره دوما ترکیه عددی نیست حتی اگه انگلیس هم پشتش باشه سوما تا ایران روسیه وچین مونده ترکیه با اف4میخواد سوریه رو بزنه ؟سوریه با دوتا موشک شیمیایی که خطرناک ترین صلاح های جهان هستش که اسراییل از آن میترسد نابود میکنه پس خواهش خودمون بازار رو خراب نکنیم ما که بالایی ها نیستیم که حقوق بگیریم واسه این کارا............
                همین اعتماد به نفس کاذبتون منو کشته...

دنیا در مقابل شماها سوسکه....
                دنیا در برابر ایران روسیه چین سوریه کره شمالی اصلا عددی نیست....

منتظر می ماینم ...در ضمن فعلا که ما چند ماهه میگیم بازار خراب میشه اونهایی که حرف از ابرقدرتی ایران میزدن فعلا خراب شدن وصداشون در نمیاد ..اونایی که میگفتن تحریم اثر نداره ..دنیا سوسکه..

وگرنه الان چند ساله نظر ما اینه که کشور از دست رفته در یابیدش واز خواب غفلت بیدار بشید ولی خوب کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد...

نظر

• محمد حسن
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 423

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                  به نظر من جنگ بین سوریه و ترکیه به همراه متحدانش شروع شده است منتها فعلاً بصورت مخفی
                  در چند روز آینده جنگ علنی خواهد شد.
                  من آرزوی قلبیم صلح و آرامش در دنیا برای همه از جمله مردم بی دفاع سوریه است ولی شواهد این را نشان می دهد بی دلیل هم نیست که چهار روز پشت سر هم شاخص یک درصد منفی میخوره سهامم را هم بی خیال شدم نخواهم فروخت حتی برای سالها اگر وضعیت درست نشه

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط امید1386 پست شده است View Post
                    پرریسک جان من پست بانک دارم
                    به نظرت الان که داره معامله میشه بفروشم تا روزهای دیگه گیر صف فروش نباشم
                    یا میشه به رشدش امیدوار بود؟
                    وپست تا 530 جای ریزش داره ..حمایت 575 شکسته شده..

در این بازار سهام مثل بمب میمونه هر لحظه ممکنه تو دستت منفجر بشه ....باید ازش دوری کرد..

نظر

• امید1386
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 126

کجای کارید شما خوب توهم هم اندازه داره
                      شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

نظر

• negar
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2025
                        • 536

فقط از خدا یک چی میخوام...امیدوارم امروز بزنن بابا ی اسد رو در بیارن ومردم سوریه رو نجات بدن اگه شده شاخص بورس ما وهمه سهام قیمتشون صفر هم بشه راضیم ...

حداقل با رفتن این جنایتکار مردم سوریه رنگ اسایش ببینن ....تمام منفی وضررها فدای مردم غیور سوریه...اگر این منفی به خاطر جنگ وسقوط بشار هست من که راضیم...
                        البته نظر شما محترم ولی بنده اصلا راضی نیستم برای مردم یک کشور دیگه که به هر حال سالها راحتتر از ما بودند و عربند تاوانی بدهم خودشان بدهند ازاد شوند به ما چه اگر هم تاوانی راضی بشم برای کشور خودم و مردم خودم تنها حاضرم بدهم

نظر

• mahyar1357
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 233

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                          البته نظر شما محترم ولی بنده اصلا راضی نیستم برای مردم یک کشور دیگه که به هر حال سالها راحتتر از ما بودند و عربند تاوانی بدهم خودشان بدهند ازاد شوند به ما چه اگر هم تاوانی راضی بشم برای کشور خودم و مردم خودم تنها حاضرم بدهم
                          يكي از دوستان حرف قابل تاملي ميزد بگذريم از اينكه حرفش درسته يا غلطه ميگفت:" سرنوشت اين دو ملت توسط حاكمان آنها و نه خودشان به هم گره خورده! اين يك واقعيت بديهي و عريانه.....آنها اگه آزاد بشن طولي نخواهد كشيد كه........ و در اخر اين بيت از اشعار مولانا رو ميخوند:
                          من چه ترسم زانكه ويراني بود پشت ويران گنج سلطاني بود
                          آخرین ویرایش توسط mahyar1357؛ 2012/06/26, 12:20.
                          [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• آواچی
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 337

مدیرعامل بورس به فارس خبر داد
                            نتایج جلسه مسئولان بورس با وزیر اقتصاد/قول وزیر برای حمایت از بازار
                            خبرگزاری فارس: مدیرعامل بورس اوراق بهادار با اعلام نتایج برگزاری جلسه امروز مسئولان بازار سرمایه با وزیر اقتصاد گفت: وزیر اقتصاد قول حمایت از بازار سرمایه و تأمین مالی صنایع و شرکتهای بورس داد.

حسن قالیباف اصل در گفتوگو با خبرنگار فارس؛ با اشاره به برگزاری جلسه امروز رئیس سازمان بورس و معاونین وی و همچنین مسئولان بورس اوراق بهادار با وزیر اقتصاد اظهار داشت:درحالی پیش از این هم جلسههایی مرتب برای بررسی وضعیت بازار و ارائه گزارشهایی به وزیر اقتصاد برگزار میشد که به دلیل کاهش شاخص و حجم معاملات در روزهای گذشته لازم بود جلسهای با حضور دستاندرکاران بازار سرمایه با وزیر اقتصاد برگزار شود که این جلسه امروز برگزار و با نتایج خوبی همراه بود.

نظر

• MOSTAFA
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 989

سلام
                              جعفر خوبی؟
                              هر چقدر تحلیلای بورسیت خوبه تحلیلای ساسیت به درد نمیخوره:)
                              اسد بره کی بیاد؟
                              رفتن اسد خواست کیه؟ اسراییل
                              کی یسود میبره؟اسراییل
                              از سود بردن اسراییل کی ضرر میکنه؟ منطقه ...در راسش ایران.....
                              2*2=4 برات گفتم
                              یاحق:)

نظر

• mohsen kaveh
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 474

در اصل توسط mostafa پست شده است View Post
                                سلام
                                جعفر خوبی؟
                                هر چقدر تحلیلای بورسیت خوبه تحلیلای ساسیت به درد نمیخوره:)
                                اسد بره کی بیاد؟
                                رفتن اسد خواست کیه؟ اسراییل
                                کی یسود میبره؟اسراییل
                                از سود بردن اسراییل کی ضرر میکنه؟ منطقه ...در راسش ایران.....
                                2*2=4 برات گفتم
                                یاحق:)
                                تا الان كجا بوديدl-) ممنون همه مارو روشن كردي اتيش گرفيم اصلا>:)اون فرموله چقدر شبيه فرموله انيشتنه:d
                                من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

در حال کار...
                                X