چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • AIRAN
    عضو عادی
    • اردیبهشت ۱۳۹۱
    • ۸۱

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
    فاذر سهمی که در ۲۰۷ تومان معرفی شد ...شنبه بازدهی میرسه به ۳۰ درصد البته همچنان برا این سهم اهداف بسیار بالایی دیده میشه بالای ۳۵۰ وخیلی بالاتر ..البته فقط تکنیکالی ...
    خیالمان راحت دیگه بریم
    بعد از ۲۴۰ حد ضرر بعدی چنده

نظر

• تاران
      عضو فعال
      • دی ۱۳۹۰
      • ۹۶۴

پرریسک جان
      نرخ ارز مرجع هنوز ۱۲۲۶ تومنه یا تغییر کرده؟!

نظر

• mehr_bourse
        عضو فعال
        • مهر ۱۳۹۱
        • ۳۳۶

در اصل توسط تاران پست شده است مشاهده پست
        پرریسک جان
        ۱۲۲۶ بای بای

نظر

• morteza93
          عضو فعال
          • فروردین ۱۳۹۱
          • ۵۱۶

پرریسک جان
          ۲۱۳۰ تومن!
          یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• مهدی999
            عضو عادی
            • شهریور ۱۳۹۱
            • ۱۸۹

با سلام خدمت همه دوستان خصوصا برادر بزرگوار جناب آقا سید(پرریسک)
            چند وقتیه دارم دورادور تحلیلاتون را نظاره میکنم و تمامی سفارشات شما در خصوص خرید و فروش را رصد میکنم.به این نتیجه رسیدم که بیشتر تحلیلاتون صحیحه و به تارگتهای از پیش تعیین شده رسیده.جای تشکر داره که بی منت و هیچ انتظاری دوستان را در خرید و فروشها راهنمائی میکنید.در آخرین پست هاتون پیشنهاد خرید غمارک شرانول فاذر را دادید و به نظر من بیشتر نظرتون روی غمارکه آیا صلاح میدونید روی این سهم تک سهم بشیم با دید میان مدت یا پیشنهاد دیگری دارید.(البته اینو بگم که در کل در سرمایه گذاری در بورس ضرر سنگینی دادم) سلامت و پر سود باشید.
            [FONT=Tahoma][I][SIZE=۳][COLOR="#۰۰۰۰CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• samadi1973
              Banned
              • آذر ۱۳۹۱
              • ۲۱

جناب پر ریسک ممنون میشم به سوال من در صفحه ۲۵۵۴ نظری بندازید

http://forums.boursy.com/showthread....D۸%۹F/page۲۵۵۴

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۹۰
                • ۶۷۹۷

در اصل توسط مهدی۹۹۹ پست شده است مشاهده پست
                با سلام خدمت همه دوستان خصوصا برادر بزرگوار جناب آقا سید(پرریسک)
                چند وقتیه دارم دورادور تحلیلاتون را نظاره میکنم و تمامی سفارشات شما در خصوص خرید و فروش را رصد میکنم.به این نتیجه رسیدم که بیشتر تحلیلاتون صحیحه و به تارگتهای از پیش تعیین شده رسیده.جای تشکر داره که بی منت و هیچ انتظاری دوستان را در خرید و فروشها راهنمائی میکنید.در آخرین پست هاتون پیشنهاد خرید غمارک شرانول فاذر را دادید و به نظر من بیشتر نظرتون روی غمارکه آیا صلاح میدونید روی این سهم تک سهم بشیم با دید میان مدت یا پیشنهاد دیگری دارید.(البته اینو بگم که در کل در سرمایه گذاری در بورس ضرر سنگینی دادم) سلامت و پر سود باشید.
                با سلام..

اگر تک سهم بشید احتمالا باز یک رر فوق سنگین دیگر خواهید داد ..البته به نظر این ضررها حق افرادی است که اصول بازار سرمایه رو رعایت نمی کنن ..

بنده مخالف تکس هیم هستم وغمارگ رو فعلا در گروه خودش برتر می بینم ودر کل بازار جز۱۰ سهم برتر می بینم ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در اصل توسط samadi۱۹۷۳ پست شده است مشاهده پست
                  جناب پر ریسک ممنون میشم پاسخ بدین
                  غمارگ با این جو احتمال زیاد مقاومت رو رد خواهد کرد ..پس شما میتونستی بخری ..اینکه باید شما زرنگ باشی بازار خوانی داشته باشی همه چی رو نباید بنده بگم ..یا هم صبر کن همون ۶۱۵ رو شکست بخر حد ضرر بزار ..

در ضمن بنده نفگتم کساوه برتر هست ..برعکس از نظر من کچینی از کساوه وکسعدی برا خرید برتر هست ..دلیل هم تکنیکالی ..

نظر

• BETA
                    عضو فعال
                    • دی ۱۳۹۱
                    • ۴۴۷

معلوم نیست چه خبره....اینا میگن اونا کوتاه اومدن.اونا میگن اینا(ایران)کوتاه اومدن....اخبار به شدت گنگه اما حسم میگه اینا یه نمه وا دادن... سکه که داره همین جور اب میشه...
                    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

پرریسک جان
                      ببخشید با ارز کاری دارید ..حالا میخواد مرجع باشه یا غیر مرجع ...

ارز مرجع جوکی بیش نیست ..حتی همین ارز مبادله ای هم از نظر من جوکه ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

در اصل توسط BETA پست شده است مشاهده پست
                        معلوم نیست چه خبره....اینا میگن اونا کوتاه اومدن.اونا میگن اینا(ایران)کوتاه اومدن....اخبار به شدت گنگه اما حسم میگه اینا یه نمه وا دادن... سکه که داره همین جور اب میشه...
                        افت سکه به مذاکرات چندان ربطی نداره ..

دسوت من دولت داره ۱۲۵۰ پیش فروش می کنه ..این عنی فعلا سکه نقدی رو مابین ۱۴۰۰ تا۱۵۵۰۰ سقفش بسته شده ..چرا باید بره بالا تر ..وقتی دولت داره ۱۲۵۰ میده با مالیات وسود این ۶ ماه در میاد حدود ۱۴۵۰ ..

پس سکه نقدی تا زمانی که پیش فروش باشه بالایی نداره ..میخواد مذاکرات مثبت باشه یا منفی باشه ...

هر چند به نظر من هیچ خبری نبود مثل دفعات قبل وهمه چی مثل قبل هست ..

نظر

• گلاب خان
                          Banned
                          • آذر ۱۳۹۱
                          • ۱۶۶

سلام آقا سید.
                          این نرخ ارز مرجع آیا میتونه گروه قند رو هم تکونی بده؟
                          <):)

نظر

• mohammad_ma
                            عضو عادی
                            • بهمن ۱۳۹۱
                            • ۲۷

سلام جناب پر ریسک

هرچقدر خواستم پیام تکراری تشکر ندم ، نشد .

سهام هایی که شما معرفی می کنید و در نظر داشتم (بخصوص غمارگ و فاذر ) و دقیقاً همونظور شد که شما گفتید.

ممنون بابت زحمتی که می کشید .

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۹۰
                              • ۶۷۹۷

در اصل توسط گلاب خان پست شده است مشاهده پست
                              سلام آقا سید.
                              این نرخ ارز مرجع آیا میتونه گروه قند رو هم تکونی بده؟
                              <):)
                              سلام..

گروه قند اونقدر بزنم به تحته تکون خوردن که هیچی دیگه نمی تونه بهشون تکون بده .

فقط تکنیکالی بخرید ...چون سال بعد منتظر جهش در قیمت چغندر باشید ..

در اخر قپیرا با حد ضرر ۱۸۵۰ هر که دوست داشت بالاش سه خواست صف خرید بشه بخره ..

البته اینم بگم همچنان دو سهم غمارگ وغبشهر در صدر گروه قند وغذایی هستن وتا وقتی اینها باشن بنده خرید سهام دیگر از این گروهها رو صلاح نمی بینم ..

ولی خوب علاقه مندان به گروه قند قپیرا با حد ضرر ۱۸۵۰ وقمرو با حد ضرر ۱۸۳۰ بالاش خواستن صف شدن بخرید نشدن نخرید ...

نظر

• داود
                                عضو فعال
                                • آذر ۱۳۹۱
                                • ۳۷۸

سلام سید

با توجه به معاملات خوب امروز توکساوه آیا روند صعودی شروع شده وهدفش چند میتونه باشه

یه سوالان دیگه روند ذوب وحد ضرر اگه زحمت بکشید ممنون

- - - Updated - - -
                                شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

در حال کار...