کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فاذر سهمی که در 207 تومان معرفی شد ...شنبه بازدهی میرسه به 30 درصد البته همچنان برا این سهم اهداف بسیار بالایی دیده میشه بالای 350 وخیلی بالاتر ..البته فقط تکنیکالی ...
خیالمان راحت دیگه بریم
بعد از 240 حد ضرر بعدی چنده
با سلام خدمت همه دوستان خصوصا برادر بزرگوار جناب آقا سید(پرریسک)
چند وقتیه دارم دورادور تحلیلاتون را نظاره میکنم و تمامی سفارشات شما در خصوص خرید و فروش را رصد میکنم.به این نتیجه رسیدم که بیشتر تحلیلاتون صحیحه و به تارگتهای از پیش تعیین شده رسیده.جای تشکر داره که بی منت و هیچ انتظاری دوستان را در خرید و فروشها راهنمائی میکنید.در آخرین پست هاتون پیشنهاد خرید غمارک شرانول فاذر را دادید و به نظر من بیشتر نظرتون روی غمارکه آیا صلاح میدونید روی این سهم تک سهم بشیم با دید میان مدت یا پیشنهاد دیگری دارید.(البته اینو بگم که در کل در سرمایه گذاری در بورس ضرر سنگینی دادم) سلامت و پر سود باشید.
[FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]
با سلام خدمت همه دوستان خصوصا برادر بزرگوار جناب آقا سید(پرریسک)
چند وقتیه دارم دورادور تحلیلاتون را نظاره میکنم و تمامی سفارشات شما در خصوص خرید و فروش را رصد میکنم.به این نتیجه رسیدم که بیشتر تحلیلاتون صحیحه و به تارگتهای از پیش تعیین شده رسیده.جای تشکر داره که بی منت و هیچ انتظاری دوستان را در خرید و فروشها راهنمائی میکنید.در آخرین پست هاتون پیشنهاد خرید غمارک شرانول فاذر را دادید و به نظر من بیشتر نظرتون روی غمارکه آیا صلاح میدونید روی این سهم تک سهم بشیم با دید میان مدت یا پیشنهاد دیگری دارید.(البته اینو بگم که در کل در سرمایه گذاری در بورس ضرر سنگینی دادم) سلامت و پر سود باشید.
با سلام..
اگر تک سهم بشید احتمالا باز یک رر فوق سنگین دیگر خواهید داد ..البته به نظر این ضررها حق افرادی است که اصول بازار سرمایه رو رعایت نمی کنن ..
بنده مخالف تکس هیم هستم وغمارگ رو فعلا در گروه خودش برتر می بینم ودر کل بازار جز10 سهم برتر می بینم ..
غمارگ با این جو احتمال زیاد مقاومت رو رد خواهد کرد ..پس شما میتونستی بخری ..اینکه باید شما زرنگ باشی بازار خوانی داشته باشی همه چی رو نباید بنده بگم ..یا هم صبر کن همون 615 رو شکست بخر حد ضرر بزار ..
در ضمن بنده نفگتم کساوه برتر هست ..برعکس از نظر من کچینی از کساوه وکسعدی برا خرید برتر هست ..دلیل هم تکنیکالی ..
معلوم نیست چه خبره....اینا میگن اونا کوتاه اومدن.اونا میگن اینا(ایران)کوتاه اومدن....اخبار به شدت گنگه اما حسم میگه اینا یه نمه وا دادن... سکه که داره همین جور اب میشه...
تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
معلوم نیست چه خبره....اینا میگن اونا کوتاه اومدن.اونا میگن اینا(ایران)کوتاه اومدن....اخبار به شدت گنگه اما حسم میگه اینا یه نمه وا دادن... سکه که داره همین جور اب میشه...
افت سکه به مذاکرات چندان ربطی نداره ..
دسوت من دولت داره 1250 پیش فروش می کنه ..این عنی فعلا سکه نقدی رو مابین 1400 تا15500 سقفش بسته شده ..چرا باید بره بالا تر ..وقتی دولت داره 1250 میده با مالیات وسود این 6 ماه در میاد حدود 1450 ..
پس سکه نقدی تا زمانی که پیش فروش باشه بالایی نداره ..میخواد مذاکرات مثبت باشه یا منفی باشه ...
هر چند به نظر من هیچ خبری نبود مثل دفعات قبل وهمه چی مثل قبل هست ..
نظر