چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AIRAN
    عضو عادی
    • May 2012
    • 81

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    فاذر سهمی که در 207 تومان معرفی شد ...شنبه بازدهی میرسه به 30 درصد البته همچنان برا این سهم اهداف بسیار بالایی دیده میشه بالای 350 وخیلی بالاتر ..البته فقط تکنیکالی ...
    خیالمان راحت دیگه بریم
    بعد از 240 حد ضرر بعدی چنده

نظر

• تاران
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 958

پرریسک جان
      نرخ ارز مرجع هنوز 1226 تومنه یا تغییر کرده؟!

نظر

• mehr_bourse
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 336

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
        پرریسک جان
        1226 بای بای

نظر

• morteza93
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 516

پرریسک جان
          2130 تومن!
          یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• مهدی999
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 189

با سلام خدمت همه دوستان خصوصا برادر بزرگوار جناب آقا سید(پرریسک)
            چند وقتیه دارم دورادور تحلیلاتون را نظاره میکنم و تمامی سفارشات شما در خصوص خرید و فروش را رصد میکنم.به این نتیجه رسیدم که بیشتر تحلیلاتون صحیحه و به تارگتهای از پیش تعیین شده رسیده.جای تشکر داره که بی منت و هیچ انتظاری دوستان را در خرید و فروشها راهنمائی میکنید.در آخرین پست هاتون پیشنهاد خرید غمارک شرانول فاذر را دادید و به نظر من بیشتر نظرتون روی غمارکه آیا صلاح میدونید روی این سهم تک سهم بشیم با دید میان مدت یا پیشنهاد دیگری دارید.(البته اینو بگم که در کل در سرمایه گذاری در بورس ضرر سنگینی دادم) سلامت و پر سود باشید.
            [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• samadi1973
              Banned
              • Dec 2012
              • 21

جناب پر ریسک ممنون میشم به سوال من در صفحه 2554 نظری بندازید

http://forums.boursy.com/showthread....D8%9F/page2554

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
                با سلام خدمت همه دوستان خصوصا برادر بزرگوار جناب آقا سید(پرریسک)
                چند وقتیه دارم دورادور تحلیلاتون را نظاره میکنم و تمامی سفارشات شما در خصوص خرید و فروش را رصد میکنم.به این نتیجه رسیدم که بیشتر تحلیلاتون صحیحه و به تارگتهای از پیش تعیین شده رسیده.جای تشکر داره که بی منت و هیچ انتظاری دوستان را در خرید و فروشها راهنمائی میکنید.در آخرین پست هاتون پیشنهاد خرید غمارک شرانول فاذر را دادید و به نظر من بیشتر نظرتون روی غمارکه آیا صلاح میدونید روی این سهم تک سهم بشیم با دید میان مدت یا پیشنهاد دیگری دارید.(البته اینو بگم که در کل در سرمایه گذاری در بورس ضرر سنگینی دادم) سلامت و پر سود باشید.
                با سلام..

اگر تک سهم بشید احتمالا باز یک رر فوق سنگین دیگر خواهید داد ..البته به نظر این ضررها حق افرادی است که اصول بازار سرمایه رو رعایت نمی کنن ..

بنده مخالف تکس هیم هستم وغمارگ رو فعلا در گروه خودش برتر می بینم ودر کل بازار جز10 سهم برتر می بینم ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط samadi1973 پست شده است View Post
                  جناب پر ریسک ممنون میشم پاسخ بدین
                  غمارگ با این جو احتمال زیاد مقاومت رو رد خواهد کرد ..پس شما میتونستی بخری ..اینکه باید شما زرنگ باشی بازار خوانی داشته باشی همه چی رو نباید بنده بگم ..یا هم صبر کن همون 615 رو شکست بخر حد ضرر بزار ..

در ضمن بنده نفگتم کساوه برتر هست ..برعکس از نظر من کچینی از کساوه وکسعدی برا خرید برتر هست ..دلیل هم تکنیکالی ..

نظر

• BETA
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 447

معلوم نیست چه خبره....اینا میگن اونا کوتاه اومدن.اونا میگن اینا(ایران)کوتاه اومدن....اخبار به شدت گنگه اما حسم میگه اینا یه نمه وا دادن... سکه که داره همین جور اب میشه...
                    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

پرریسک جان
                      ببخشید با ارز کاری دارید ..حالا میخواد مرجع باشه یا غیر مرجع ...

ارز مرجع جوکی بیش نیست ..حتی همین ارز مبادله ای هم از نظر من جوکه ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                        معلوم نیست چه خبره....اینا میگن اونا کوتاه اومدن.اونا میگن اینا(ایران)کوتاه اومدن....اخبار به شدت گنگه اما حسم میگه اینا یه نمه وا دادن... سکه که داره همین جور اب میشه...
                        افت سکه به مذاکرات چندان ربطی نداره ..

دسوت من دولت داره 1250 پیش فروش می کنه ..این عنی فعلا سکه نقدی رو مابین 1400 تا15500 سقفش بسته شده ..چرا باید بره بالا تر ..وقتی دولت داره 1250 میده با مالیات وسود این 6 ماه در میاد حدود 1450 ..

پس سکه نقدی تا زمانی که پیش فروش باشه بالایی نداره ..میخواد مذاکرات مثبت باشه یا منفی باشه ...

هر چند به نظر من هیچ خبری نبود مثل دفعات قبل وهمه چی مثل قبل هست ..

نظر

• گلاب خان
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 166

سلام آقا سید.
                          این نرخ ارز مرجع آیا میتونه گروه قند رو هم تکونی بده؟
                          <):)

نظر

• mohammad_ma
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 27

سلام جناب پر ریسک

هرچقدر خواستم پیام تکراری تشکر ندم ، نشد .

سهام هایی که شما معرفی می کنید و در نظر داشتم (بخصوص غمارگ و فاذر ) و دقیقاً همونظور شد که شما گفتید.

ممنون بابت زحمتی که می کشید .

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
                              سلام آقا سید.
                              این نرخ ارز مرجع آیا میتونه گروه قند رو هم تکونی بده؟
                              <):)
                              سلام..

گروه قند اونقدر بزنم به تحته تکون خوردن که هیچی دیگه نمی تونه بهشون تکون بده .

فقط تکنیکالی بخرید ...چون سال بعد منتظر جهش در قیمت چغندر باشید ..

در اخر قپیرا با حد ضرر 1850 هر که دوست داشت بالاش سه خواست صف خرید بشه بخره ..

البته اینم بگم همچنان دو سهم غمارگ وغبشهر در صدر گروه قند وغذایی هستن وتا وقتی اینها باشن بنده خرید سهام دیگر از این گروهها رو صلاح نمی بینم ..

ولی خوب علاقه مندان به گروه قند قپیرا با حد ضرر 1850 وقمرو با حد ضرر 1830 بالاش خواستن صف شدن بخرید نشدن نخرید ...

نظر

• داود
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 378

سلام سید

با توجه به معاملات خوب امروز توکساوه آیا روند صعودی شروع شده وهدفش چند میتونه باشه

یه سوالان دیگه روند ذوب وحد ضرر اگه زحمت بکشید ممنون

- - - Updated - - -
                                شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

در حال کار...
                                X