بعد از مدتها عرض ادب وسلام حضور تک تک دوستان .از حضور استاد پر ریسک سئوال داشتم.که گویا نیستند اگر امکان دارد دوستان راهنمایی کنند ممنون می شم.شاراک نگهداری یا خروج.حمایت ومقاومت سهم تا کجاست .سپاسگزارم
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
لطفا مدیران و دست اندرکاران سایت خواهشا یه فکری به حال سایت بکنید یه روز بالا نمیاد یه روز دیر بالا میاد یه روز کورکودیل میاد....
انصافا حیفه
نظر
-
در اصل توسط samie پست شده است View Postکجا میری آقا مصطفی حالا بودی
شما با این افکار ارزنده که داری و ما رو به راه راست هدایت میکنی خیلی بده ما رو اینجا رها کنی و بری و ما هم هرروز به ظلمات و تاریکی برسیم. نروووو
من که خیلی ناراحت میشم نوشته های شما رو نخونم.
نظر
-
-
پرریسک عزیز سلام
نظر شما قبلا روی فرآور مثبت بوده (اگه اشتباه نکنم)من یه مقدار با میانگین 660 دارم میخوام بدونم الان نظرت با توجه به روند سهم چیه؟
کلا روند این سهم رو چطور میبینی؟من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
-
-
در اصل توسط داود پست شده است View Postفروش ذوب ،شیراز وحفاری
خرید حتایدوشرانول سنگین
من هم سنگين وارد شرانل شدم ولي متاسفانه از حتايد جا موندم.
در هر صورت معاملات امروزت عالي بود ...
غپينو هم گرفتيم ببينيم فردا چي ميشه ...
شنيده شده شرانل در اين هفته با 40% تعديل مثبت گزارش 92 رو اعلام ميكنه.آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/03/02, 15:26.
نظر
-
معاملات پرحجم و تداوم روند صعودی پالایشی ها نیز در شرایطی به چشم می خورد که بنا بود طی هفته گذشته نمادهای متوقف گروه همچون "شبندر" و "شتران" از سوی سازمان بورس مورد بازگشایی قرار گیرند، هرچند این وعده عملی نشد.در این شرایط و با پا برجایی ابهامات زیاد در گروه مذکور، معلوم نیست سازمان چه اصراری به عرضه سهام هلدینگ خلیج فارس در بورس قبل از پایان سال جاری دارد؟
بورس نیوز
نظر
نظر