چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

اقا این بازار دنبال سهام سفتا بازی رفته ..هر سهمی بالا نمیره میفروشه میره سهامی رو میخره که زود بیاد بالا ..قندیها چون حجم کوچیک دارن راحت داره توشون سفته بازی میشه ..حالا ببیند کی گفتم..

بحث من سر سود سهمهاست ..اقا هر کی میگه قشرین 380 تومنی میتونه از سیمان غرب 270 تومنی سود بالاتری بسازه بره قشرین بخره ...حرف من اینه...

حالا وقتی سفتهبازی تموم شد یا گزارش ها اومد مردم دیدن خبری نیست صفهای فروش دیدن داره ...
    منتظر می مانیم ...ببینم با اومدن گزارش کرمانشاه رو 440 گیر میاد یا میبنده رو 600 باز میشه...خیلی سهام دیگر...

نظر

• محمد حسن
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 423

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      دوست من دفعه قبل هم عرض شد شما سود این قندیها در پیت وتمام قندیها رو حساب کن در هر پی برای خواستی ضرب کن تا ببینم می تونن بالا بیان یا نه ..اونم در بازاری که پی برای اون رسیده به 3...
      کشور با این وضعیت بحرانی بازار پی به ای 3 هم براش زیادیه قندیها هم سودشان شفاف و مشخصه همین قپیرا که جنابعالی می فرمایید سود 200 تومانی میسازه که این بدبینانه است با پی بر ای 6 حداقل 50 % باید بالاتر از قیمت کنونی باشد دوست عزیر یکی از آشناهای من که بشدت دنبال خرید شکر هستش که معتقد است از دلار و سکه هم بیشتر سود خواهد داشت با روابط با کلی منت تونست از کارخانه به قیمت 1350 تومان بخره

نظر

• تاران
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 958

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
        روزی سخت برای گروه قند بتونن دوام بیارن مقاومت خوبی رو شکستن
        قشکر هی صفش داده میشه و دوباره صف میشه
        با این عرضه های وحشتناک واقعا هم روز سختی رو پشت سر گذاشتن و دیگه فشار فروش داره کم میشه مثلا تو قشیر دیگه خشکید!
        دوستان فکری هم به حال قزوین بکنیم با توجه به اینکه سهام دار 1 درصدش از طرف سازمان تهدید شده که حجم مبنا نده

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
          کشور با این وضعیت بحرانی بازار پی به ای 3 هم براش زیادیه قندیها هم سودشان شفاف و مشخصه همین قپیرا که جنابعالی می فرمایید سود 200 تومانی میسازه که این بدبینانه است با پی بر ای 6 حداقل 50 % باید بالاتر از قیمت کنونی باشد دوست عزیر یکی از آشناهای من که بشدت دنبال خرید شکر هستش که معتقد است از دلار و سکه هم بیشتر سود خواهد داشت با روابط با کلی منت تونست از کارخانه به قیمت 1350 تومان بخره
          ولی من پی برای 6 نمیدم...

پی بر6 بدم قزوین قیمتش 43 برابر یا 4 برابر این قیمت باید باشه ..

در ضمن بحث من رو سهام قندی قشرین قثابت قنیشا قجام هست ..

قند هگمتان سود 300 پی برای 6 شما 1800 اخرشه دیگه...
          حالا رو چه حسابی پی بریا 6 مییگیرن من نمی دونم ..

پی بریا 6 کرمانشاه با سود 200 تومن میشه 1200 تومن سه برابر قیمت فعلی ببینم خدا چی میخواد ...

هر قدرم اوضاع خراب باشه بازم میگم خیلی از قندیها سفته بازی هستن..ممنتظر گزارش های می مانمی ببینم سوداوری اینها چند برابر خواهد شد ...

نظر

• STOCK MONSTER
            عضو جدید
            • May 2012
            • 11

اقا این بازار دنبال سهام سفتا بازی رفته ..هر سهمی بالا نمیره میفروشه میره سهامی رو میخره که زود بیاد بالا ..قندیها چون حجم کوچیک دارن راحت داره توشون سفته بازی میشه ..حالا ببیند کی گفتم..

بحث من سر سود سهمهاست ..اقا هر کی میگه قشرین 380 تومنی میتونه از سیمان غرب 270 تومنی سود بالاتری بسازه بره قشرین بخره ...حرف من اینه...

حالا وقتی سفتهبازی تموم شد یا گزارش ها اومد مردم دیدن خبری نیست صفهای فروش دیدن داره ...
            منتظر می مانیم ...ببینم با اومدن گزارش کرمانشاه رو 440 گیر میاد یا میبنده رو 600 باز میشه...خیلی سهام دیگر...
            پر ریسک جان بازار به استقبال ارز تک نرخی 1500 به بالا رفته توی قندیها...
            بنظر من هم گروه پترو از همه سر هستن..اما پول بازار روانه این گروه شده فعلا..خودم امروز قپیرا خریدم یه مقدار!

نظر

• محمد حسن
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 423

ولی من پی برای 6 نمیدم...

پی بر6 بدم قزوین قیمتش 43 برابر یا 4 برابر این قیمت باید باشه ..

در ضمن بحث من رو سهام قندی قشرین قثابت قنیشا قجام هست ..

قند هگمتان سود 300 پی برای 6 شما 1800 اخرشه دیگه...
              حالا رو چه حسابی پی بریا 6 مییگیرن من نمی دونم ..

پی بریا 6 کرمانشاه با سود 200 تومن میشه 1200 تومن سه برابر قیمت فعلی ببینم خدا چی میخواد ...

هر قدرم اوضاع خراب باشه بازم میگم خیلی از قندیها سفته بازی هستن..ممنتظر گزارش های می مانمی ببینم سوداوری اینها چند برابر خواهد شد ...
              بلی با اونها موافقم

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط STOCK MONSTER پست شده است View Post
                پر ریسک جان بازار به استقبال ارز تک نرخی 1500 به بالا رفته توی قندیها...
                بنظر من هم گروه پترو از همه سر هستن..اما پول بازار روانه این گروه شده فعلا..خودم امروز قپیرا خریدم یه مقدار!
                چند روز قبل برا قثابت قشرین قجام قنیشا سر ودست میشکست تو صف خرید گفتم اینها بالا ندارن ...

سفته بازی هستن مراقب باشید ..

حالا روزهای بعد خواهیم دید ...دلار 1500 میخواد بشه باید سیمانی منفجر بشه ما که چیزی نمی بینم...این چه جور استقبال کردنی هست..

نظر

• mane1659
                  كاربر فعال
                  • Dec 2011
                  • 235

پرریسک جان نظرت روی فولاد روی چه قیمتی هست ممنون

نظر

• ققنوس14
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1544

پرریسک جان
                    چندتا عامل وجود داره تا بازار فعلا به قندیها اعتماد داشته باشه.البته نه هر قندی:
                    1-بالا رفتن تعرفه شکر از شهریور ماه.
                    2-بالا گرفتن تنشهای ایران و امریکا.فرض بزارید ایران تو سوریه موفق بشه تازه اول تنشهاست.عراق یادتونه.هر روز بمب و انفجار و همین القاعده امروز دیگه نجنگه
                    میره به خودش بمب می بنده .
                    3-افزایشی بودن قیمت دلار.
                    4-اگر امروز بگه شکر رو 1170 بفروش دیگه فردا که قیمت مرجع دلار بالا بره نمیتونه بگه.
                    5-افت بیش از حد بعضی از این سهامها مانند قپیرا.(مگه اونموقع که بازار قپیرا رو 2500 می خرید نمیتونیم بگیم که کل بازار گیج میزده.حتما بعضیها با تحلیل می خریدن .اونموقع هم بازار عجیب تو فاز منفی بود و کاهش p/e بازار مشهود.پس یقینا تحلیل بر افزایش eps قندیها بود.مخصوصا اگر قیمت فقط 100 تومان افزایش پیدا کنه)
                    6-افزایش محدودیت و فشار بر روی صادراتیها.
                    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

دوستان سهم بعدی رو معرفی می کنم ...شفارس ..این سهم تا سه برابر قیمت فعلی هم جای رشد داره تصمیم با شما.....

پله ای تا 220 می توندی وارد بشید ..شفارس قیمت امروز 260 ..سال بعد همین موقع قیمت رو خواهیم دید...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                        پرریسک جان
                        چندتا عامل وجود داره تا بازار فعلا به قندیها اعتماد داشته باشه.البته نه هر قندی:
                        1-بالا رفتن تعرفه شکر از شهریور ماه.
                        2-بالا گرفتن تنشهای ایران و امریکا.فرض بزارید ایران تو سوریه موفق بشه تازه اول تنشهاست.عراق یادتونه.هر روز بمب و انفجار و همین القاعده امروز دیگه نجنگه
                        میره به خودش بمب می بنده .
                        3-افزایشی بودن قیمت دلار.
                        4-اگر امروز بگه شکر رو 1170 بفروش دیگه فردا که قیمت مرجع دلار بالا بره نمیتونه بگه.
                        5-افت بیش از حد بعضی از این سهامها مانند قپیرا.(مگه اونموقع که بازار قپیرا رو 2500 می خرید نمیتونیم بگیم که کل بازار گیج میزده.حتما بعضیها با تحلیل می خریدن .اونموقع هم بازار عجیب تو فاز منفی بود و کاهش p/e بازار مشهود.پس یقینا تحلیل بر افزایش eps قندیها بود.مخصوصا اگر قیمت فقط 100 تومان افزایش پیدا کنه)
                        6-افزایش محدودیت و فشار بر روی صادراتیها.
                        دوست من نگفتم قندیها بدن

ولی هر سهمی رو باید به قیمتش خرید ....

بهترین قندیها رو در بهترین قیمتها گفتیم دوستان ما سوار شدن ...ما خود قندی داریم ..

ولی بحثم اینه هر گردی گردو نیست ..بازار هم داره این رو نشون میده ....

بحث من این بوده وهست ..وگرنه بازم میگم قزوین زیر 500 مفته برا خرید ...اگر افزایش قیمت شکر رخ بده...

نظر

• تاران
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 958

دوست من نگفتم قندیها بدن

ولی هر سهمی رو باید به قیمتش خرید ....

بهترین قندیها رو در بهترین قیمتها گفتیم دوستان ما سوار شدن ...ما خود قندی داریم ..

ولی بحثم اینه هر گردی گردو نیست ..بازار هم داره این رو نشون میده ....

بحث من این بوده وهست ..وگرنه بازم میگم قزوین زیر 500 مفته برا خرید ...اگر افزایش قیمت شکر رخ بده...
                          پرریسک جان
                          قشکر تو سهام منتخب قندی نمیتونه قرار بگیره
                          امروز خیلی خوب دوام آورد

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                            پرریسک جان
                            قشکر تو سهام منتخب قندی نمیتونه قرار بگیره
                            امروز خیلی خوب دوام آورد
                            سال قبل تو لیستم بود ولی در جذب چغندر قندی شرق کشور مشکل دارن ..کلا از لیستم خارج شدن ...خیر این سهم نمی تونه در لیست بنده باشه..

دوستان رو نمی دونم ..مزیب بالای این سهم ارزش بازار مفت اونه ....

نظر

• امیر2309
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2127

جعفر جان پياذر از لحاظ بنيادي چجورياست؟
                              با تشكر
                              www.mahak-charity.org

نظر

• jahrami
                                عضو جدید
                                • May 2012
                                • 16

پرریسک جان لطفا در مورد این سهم بیشتر توضیح بدید

نظر

در حال کار...
                                X