چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ققنوس14
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1545

با سلام به جناب پرریسک و بقیه دوستان گرام
    هر وقت نزدیک دادن یارانه ها میشه دولت با اعلام خبرهایی بازار دلارو طلا را مشوش میکنه .بعد یه نوسان میگیره دوباره حرفهاشو پس میگیره.
    فقط و فقط برای دراوردن پول یارانه ها.
    ضمنا دوستان محترم به نظر شما صحیحه که سهامدارهای دیگر سهامها رو هرچقدر هم که از دید ما کار اشتباهی می کنن به گوسفند و بز تشبیه کنیم؟به نظر بنده کمی تامل لازمه.
    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
      هر وقت نزدیک دادن یارانه ها میشه دولت با اعلام خبرهایی بازار دلارو طلا را مشوش میکنه .بعد یه نوسان میگیره دوباره حرفهاشو پس میگیره.
      ضمنا دوستان محترم به نظر شما صحیحه که سهامدارهای دیگر سهامها رو هرچقدر هم که از دید ما کار اشتباهی می کنن به گوسفند و بز تشبیه کنیم؟به نظر بنده کمی تامل لازمه.
      =D>
      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

جعفر جون نبودی دلمان برات تنگ شده بود
        بیا کرماشا رو هم برات 400 کردیم که رند یه 500000 تایی برداری :d

نظر

• انزلیچی
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 55

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          با سلام..

دوست من باید همین بدبینی ها رو ایجاد کنن تا مردم برا دلار 2000 تومانی سر ودست بشکنن..

بنده هم گفتم ناچارا توافق می کنن..دلار 5000 تومانی می دونی یعنی چی یعنی مرغ 20 هزرا تومنی ...یعنی اجناس بالای 4-5 برابر میره رو قیمت ..حقوق هم سرجاش..

اونوقت میدونی چه بلایی سر این کشور می یاد ...از این خبرها نیست .....این کشور دلار بالای 2500 رو تاب نداره ...رو همین دلار 2000 تومنی صدای زمین زمان در اومده ...

گفتم چنان توافقی کنن که از 598 هم بیشتر صدا کنه ...فعلا که گفتن غنی سای 20 درصد پر در ازازی لغو تحریم ...کم کم از 5 درصد هم میگذرن ..فقط صبر کنید ..
          من با نظر شما کاملا موافقم.... اما خاطرتان هست سال قبل قیمت دلار چند بود؟ فکر میکنم حوالی 1100_1200 بود... با قیمت دیروز 2200 نزدیک به 100% رشد... آن زمان به هر کسی میگفتم باور نمی کرد... سکه 330 تومانی را گفتم میشه 700 ... باور نکردند رشد 100% در یکسال را.... شاید سال بعد هم... همین مرغ شب عید یادمه 3700_3800 بود. شد 7000 ... 4ماهه بالای 8% رشد و آزاد سازی قیمت... متاسفانه بایستی واسه نون در آوردن در مسیر آب شنا کنیم... مقاومت خسته کننده هست دوست عزیزم... دلارم شد 2100...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

دوستان قصد توهین نداشتن ..
            بحث روانشناسی بود...

تو اکثر سهام وتو اغلب کارها مردم ما ومردم دنیا اینطوری هستن...

کافیه یه نفر یه کاری بکنه همه میرن اون کار رو می کنن..وگرنه تو گروه قند همین ها بودن که داشتن قند شیروان رو رو حدود 300 می دادن ..

یا همین ها بودن در ذوب پریروز صف خرید ..دیروز صف فروش ..امروز صف خرید ...خدایی جکی بود برا خودش...

بدون هیچ تحلیل.....یا امروز شفارس در قیمت 238 تومن صف فروش...حالا اونی که میفروخت تو صف فروش نمی دونم چی باید بهش گفت ولی همین میاد در 400 تو صف خرید همین سهم میشنیه..چون رو هوا خریده رو هوا هم میفروشه...بعضی ها انگاری این پولهاشون رو از سر راه پیدا کردن اتیش می زنن...

نمی دونم شفاری با سود بالای 100 وانباشه 170 رو 238 صف فروش..البته استقبال می کنیم از افت سهام خوب...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط انزلیچی پست شده است View Post
              من با نظر شما کاملا موافقم.... اما خاطرتان هست سال قبل قیمت دلار چند بود؟ فکر میکنم حوالی 1100_1200 بود... با قیمت دیروز 2200 نزدیک به 100% رشد... آن زمان به هر کسی میگفتم باور نمی کرد... سکه 330 تومانی را گفتم میشه 700 ... باور نکردند رشد 100% در یکسال را.... شاید سال بعد هم... همین مرغ شب عید یادمه 3700_3800 بود. شد 7000 ... 4ماهه بالای 8% رشد و آزاد سازی قیمت... متاسفانه بایستی واسه نون در آوردن در مسیر آب شنا کنیم... مقاومت خسته کننده هست دوست عزیزم... دلارم شد 2100...
              خوب دوست من هر جنسی سقفی دارد ..چون سال قبل دلار 1000 بود امسال شد 2000 قراره حتما سال بعد هم دلار 2000 بشه 4000 هزار ...

اینم شد حرف....چون سال قبل این رشد رو کردن امسال هم بله...شرایط سال قبل کجا امسال کجا ...دلار 4000 هزرا باعث میشه این کشور به نابودی بره ...فقط یه ور قضیه رو نبیندی..

چون قند شیرین سال قبل شد 1000 حتما اونی که رو1000 خرید می گفت خوب امسالم میشه 3000 .و..با توجه به رشد سال قبل ..ولی چی شد شد 300 برعکس...

باشه من حرفی ندارم ..اقا دوستان برن دلار 2100 تومنی بخرن با سکه 770 هزار تومنی...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                جعفر جون نبودی دلمان برات تنگ شده بود
                بیا کرماشا رو هم برات 400 کردیم که رند یه 500000 تایی برداری :d
                سلام..
                اقا دستتون درد نکنه ..راضی به زحمت نبودیم ..اتا جان راست گفته بودی این قدر سهامدار های عجیب غریب تو بورس زیاد شده ادم هر قیمتی بخواد می تونه بخره..

قنیشا 1370 تومن بود ..کرمانشاه 460 ..ببینم کدوم بیشتر بازدهی میدن ..قشرین هم 370 بود ..فکر کنم ..باز هم صبر می کنیم...

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1545

دوستان قصد توهین نداشتن ..
                  بحث روانشناسی بود...
                  یعنی الان تو یه فروم دیگه با یه تحلیل دیگه بگن خریداران کرماشا مثل .... هستند به نظر شما صحیحه؟و شما ناراحت نمیشی؟؟
                  مگه مسایل روانشناسی با چنین تشبیهاتی بایستی صورت بگیره؟اون هم تو این تایپیکهایی که صحبت از فاند و تکنیکال هست!
                  از شما انتظار دارم و خواهشمندم در مقابل چنین پستهایی واکنش نشان دهید!
                  آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• جواد مهرابی
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 543

قصد من توهین نبود بلکه یه تلنگر به دوستان بود که خریدهاشون را با فکر و تجزیه وتحلیل انجام بدن نه فقط از رو دست هم خرید کنن حتما میدونید که این از رو دست همدیگه خرید کردن یکی از علل نوسانات غیر عادی بورس ماست.
                    اگر خدای ناکرده به کسی برخورده من عذر میخوام ....
                    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• انزلیچی
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 55

خوب دوست من هر جنسی سقفی دارد ..چون سال قبل دلار 1000 بود امسال شد 2000 قراره حتما سال بعد هم دلار 2000 بشه 4000 هزار ...

اینم شد حرف....چون سال قبل این رشد رو کردن امسال هم بله...شرایط سال قبل کجا امسال کجا ...دلار 4000 هزرا باعث میشه این کشور به نابودی بره ...فقط یه ور قضیه رو نبیندی..

چون قند شیرین سال قبل شد 1000 حتما اونی که رو1000 خرید می گفت خوب امسالم میشه 3000 .و..با توجه به رشد سال قبل ..ولی چی شد شد 300 برعکس...

باشه من حرفی ندارم ..اقا دوستان برن دلار 2100 تومنی بخرن با سکه 770 هزار تومنی...
                      شرمنده ... میشه توضیح بدید شرایط امسال بهتره یا پارسال؟

نظر

• زاپاتا
                        عضو عادی
                        • Jun 2012
                        • 229

با عرض سلام

یکی از دوستان از اقتصاد مقاومتی سوال کرده بود. چون قضیه خیلی حساس و حیاتی است، با اجازه اساتید فن، لازم دیدم توضیح مختصری در این رابطه بدهم.

اقتصاد در برابر انجام کارهای غیر کارشناسی و غیر اصولی مقاومتی دارد که در صورت ادامه مقاومت دوباره به تعادل می رسد.

اقتصاد در برابر انجام کارهای احمقانه و بنیاد برانداز مقاومتی ندارد و باید متوسل شد.

با تشکر
                        [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• زاپاتا
                          عضو عادی
                          • Jun 2012
                          • 229

با تشکر از عطای عزیز که شرایط رو فراهم کردند، امیدوارم اوضاع پترو ها هم مانند هم اکنون قندی ها پر بار بشه.
                          [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط انزلیچی پست شده است View Post
                            شرمنده ... میشه توضیح بدید شرایط امسال بهتره یا پارسال؟
                            شما جواب این سوال رو بیاید این رو هم می یابید ...

به نظر شما خرید قزوین 300 تومنی با دونستی اینکه داره زیر قیمت معامله میشه وپی برای 10 وشرایط طوری داره پیش میره که می تونه تا 150 بسازه با پی بریا 5 باید قیمتش 750 باشه درسته ....(البته فعلا ما داریم سود 40 تومن رو می بینم واین سود 150 پیش بینی از شریاط اینده محصولات این سهم وافزایش نرخ واین حرفها هست )

یا خرید سایپا در قیمت 250 تومن یا 70 تومن سود وپی برای زیر 4وبا دونستن اینکه شرایط داره طوری پیش میره که احتمال ورشکست شدن این سهم وافت سودش تا زیر 30-40 تومن هم هست ...

سال قبل هر کی دلار خرید انکاری قزوین 300 تومن خریده ...یعنی دلار رشد رو پیش خور نکرده وشرایط کشور دلار 200 تومن رو نوید میداد ...از طرح هدفمندی افزایش نقدینگی تورم تا تحریمها ...

ولی الان کسی که داره دلار 2100 میرخه انگاری داره سایپا 250 میخره که اواضع کشور اونقدر بحرانی شده که مجبور به توافق وعقب نشینی هست وبازار ومردم وجامعه وکاخانه ها وتولیدکننده کشش دلار 2000 تومن رو ندارن ودارن ورشکست میشن واین همراه میشه با اعتراضات و.....خوب الان دیگه بازار کشش این قیمت رو نداره وشریطا کشور هم طوری نیست که بگیم دلار 3000-4000 تومنی تو بازرا خریدار داشته باشه ..چون نقدینگی قدرت خرید مردم وضع کارخونه ها همه چی خرابه ...پس چاره ای نخواهد بود جز اصلاح قیمتی ..البته نه یکشبه ..اروم وپیوسته ...

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

یعنی الان تو یه فروم دیگه با یه تحلیل دیگه بگن خریداران کرماشا مثل .... هستند به نظر شما صحیحه؟و شما ناراحت نمیشی؟؟
                              مگه مسایل روانشناسی با چنین تشبیهاتی بایستی صورت بگیره؟اون هم تو این تایپیکهایی که صحبت از فاند و تکنیکال هست!
                              از شما انتظار دارم و خواهشمندم در مقابل چنین پستهایی واکنش نشان دهید!
                              اگر از روی احساست خرید کرده باشن وبا توجه به صف خرید فروش بلکه نارحتی نداره واز ... هم کمتر هستن...

هر خرید فروشی پشتش تحلیل نباشه وفقط برا این اصل باشه هر سهمی صف خرید شد بپریم بخریم هر سهمی صف فروش شد بپریم بفروشیم این یعنی خرید فروش گله ای ....

البته کسی که با تحلیل بنیادی میرخه وبعد از روی تکنیکال هم حد ضرر میزاره وبه حد ضرر وتمام اصول خرید فروش احترام میزاره ...این شخص حسابش جداشت ...

حالا میخواد قند شیرین بخره یا پترو کرمانشاه ..

نظر

• زاپاتا
                                عضو عادی
                                • Jun 2012
                                • 229

شما جواب این سوال رو بیاید این رو هم می یابید ...

یا خرید سایپا در قیمت 250 تومن یا 70 تومن سود وپی برای زیر 4وبا دونستن اینکه شرایط داره طوری پیش میره که احتمال ورشکست شدن این سهم وافت سودش تا زیر 30-40 تومن هم هست ...

سال قبل هر کی دلار خرید انکاری قزوین 300 تومن خریده ...یعنی دلار رشد رو پیش خور نکرده وشرایط کشور دلار 200 تومن رو نوید میداد ...از طرح هدفمندی افزایش نقدینگی تورم تا تحریمها ...

ولی الان کسی که داره دلار 2100 میرخه انگاری داره سایپا 250 میخره که اواضع کشور اونقدر بحرانی شده که مجبور به توافق وعقب نشینی هست وبازار ومردم وجامعه وکاخانه ها وتولیدکننده کشش دلار 2000 تومن رو ندارن ودارن ورشکست میشن واین همراه میشه با اعتراضات و.....خوب الان دیگه بازار کشش این قیمت رو نداره وشریطا کشور هم طوری نیست که بگیم دلار 3000-4000 تومنی تو بازرا خریدار داشته باشه ..چون نقدینگی قدرت خرید مردم وضع کارخونه ها همه چی خرابه ...پس چاره ای نخواهد بود جز اصلاح قیمتی ..البته نه یکشبه ..اروم وپیوسته ...

من هم معتقدم که این موضوع دوام زیادی نداره. باید صبر کرد.

نظر

در حال کار...
                                X