چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yousef
    عضو فعال
    • May 2011
    • 808

پرریسک عزیز اگه اشتباه نکنم معتقدین که قیمت قزوین وقپیرابایدبرابرباشن.من هم به خاطراحترام به نظرشماگزارشهای این دوسهم
    رودر3سال اخیرکاملابررسی کردم.گذشته ازروندصعودی قابل تحسین تولیدوسودسازی قزوین ولی هیچ گاه نه ازلحاظ تولیدونهepsونهdps
    ونه سودانباشته ونه جذب چغندرقندقابل مقایسه باقپیرانبوده...چندنکته برگرفته ازپیش بینی91وگزارش90این دوسهم:
    1-فروش شکرتولیدی ازچغندرسال90قزوین وقپیرابه ترتیب28و56هزارتن بوده...آیافروش دوبرابرقپیرابه
    نظرتون تغییرمحسوسی درسال91خواهدداشت؟من بعیدمیدونم.
    2-پیش بینی قیمت فروش شکرقزوین وقپیرابرای91به ترتیب1350و1300.یعنی قپیراقیمت فروش رو50تومن
    کمترپیش بینی کرده وازاین لحاظ جای تعدیل بیشتری نسبت به قزوین داره.
    3-پیش بینی قیمت خریدچغندرقزوین وقپیرابرای91به ترتیب123و130تومنه.یعنی قپیراقیمت خریدرو7تومن بالاتر
    درنظرگرفته که ازاین لحاظ نیزجای تعدیل بیشتری نسبت به قزوین داره.
    4-بااینکه قزوین قیمت فروش شکرروبرای91 1350تومن دیده در3ماهه اول91نزدیک به13هزارتن شکربا
    قیمت1195تومن فروخته(شکرباقی مانده درانبارتولیدی سالهای قبل).پس ازاین لحاظ امکان تعدیل مثبت ناشی ازفروش
    بیشترشکرنسبت به پیش بینی91تاحدی ازبین رفته.این فروش ضمنانشون میده قزوین زیربارهزینه های مالی زیادی
    قرارداره وگرنه اقدام به فروش نمیکرد.
    5-امایک نکته مهم درموردقزوین وام ارزی سنگین دریافت شده وبازپرداخت اقساط وسودهای اونه که توگزارش حسابرس اومده:
    2- شرکت در سالهاي قبل مبلغ 000ر411ر8 يورو در ارتباط با طرح توسعه کارخانه دو فقره تسهيلات از محل حساب ذخيره ارزي و از طريق بانکهاي رفاه و کشاورزي دريافت نموده است . اقساط معوق تسهيلات فوق بالغ بر 392ر787ر6 يورو بوده و مبلغ 048ر983ر1 يورو نيز هزينه مالي تاخير اقساط تا مقطع پايان سال 1390 محاسبه و در حسابها منظور شده است . گفتني است به موجب مصوبه کميسيون اقتصادي هيئت دولت در سال 1387 و دستورالعمل اجرايي آن، نحوه بازپرداخت تسهيلات ياد شده با ارز معيار و بابت سود آن 10 درصد ارز معيار به صورت ثابت سالانه تعيين گرديده است . مضافا" جرايم تاخير ناشي از عذر موجه با تشخيص کميسيون پيش بيني شده در اين مصوبه قابل بخشودگي مي باشد که با توجه به اقدامات شرکت در جهت اخذ بخشودگي جرايم تاخير اقساط معوق از طريق مراجع ذيربط هزينه مالي مربوط به تاخير اقساط براي سال آتي بدون احتساب جريمه برآورد شده است . علاوه بر اين در سال مورد گزارش مبلغ 15،000 ميليون ريال زيان ناشي از تسعير نرخ ارز بابت تسهيلات مذکور در حسابها منظور شده که مستنداتي در خصوص لزوم احتساب زيان فوق ارائه نگرديده است . بدليل عدم دسترسي به اطلاعات و مستندات لازم، تعيين آثار مالي ناشي از موارد فوق بر سود و زيان پيش بيني شده، در حال حاضر براي اين سازمان مقدور نمي باشد
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    ازتوضیحات وروشنگری جناب پرریسک برهرکدوم ازبندهای بالاخوشحال میشم البته توضیحات مستند.مثلااگه فلان مقدارتولیدوفروش وسود پیش بینی
    میکنین طبق کدام یک ازگزارشهای ارائه شده.تمام بندهای بالابه طورمستندازگزارش هااستخراج شده واگه اشتباهی میبینین متذکربشین.البته توضیح بدم توگزارش های
    بالابه اختصارگفتم 91ولی سال مالی قزوین29/12/91وسالمالی قپیرا31/4/92هست.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط arioman پست شده است View Post
      پرريسك جان واقعا اين مدتي كه تو اين تاپيك بودم خيلي خيلي ازت استفاده كردم و كيف مي كنم براي درك و دانشت ، اما يك حرف بيخ گلومه ميخام بگم و اونم اينه كه پرريسك جان شما انجا تحليل مي كنيد و الحق و انصافا عالي تحليل مي كنيد ولي اين عادت اصلا خوب نيست كه هر وقت بازار خلاف تحليلات شد كركره تاپيكو بكشي پايين و بري حاجي حاجي مكه . اتفاقا اگه به تحليلات اعتقاد داري بايد همون روزهايي كه بازار خلافه جهت تو هستش بياي و از تحليلات دفاع كني . شرمنده اگه جسارت شد
      نوشته اصلی توسط پرریسک

دوست من برای من حرف ونظر همه قابل احترام هست ولی در خرید فروش هام حرف اول رو نظر خودم میزنه ...چون اگر ضرر کردم نمیخوام فردا بیام یقه یکی دیگه رو بگیرم...

باید مسئولیت پذیر باشیم ومسئولیت تمام ضررها وسودها رو بپذیریم ...
      دوست من بارها گفته شد اول بنیادی بررسی کنید بعد تکنیکالی بخرید حد ضرر بزارید....تا نشکسته نگران نشید وبا سهم بمانید..
      اگر شما بنیادی بررسی داشتی تکنیکالی هم حد ضرر گذاشتی ودرصد هم در سبد رعایت شده پس دیگر نگران چه هستی....
      قشکر تکنیکالی همچنان روند نزولی داره ..بنیادی هم هر قدر بی ارزش باشه دیگه از قنیشا وئقثابت قشرین که بی ارزش تر نیست ...با اون ارزش بازار مسخره قشکر ...

پس اول بنیادی بعد تکنیکال بعد حد ضرر...
      الان بندذه سغرب دارم با حد ضرر 254 تومن....حالا یه روز یکی میاد میگه سیامنی ورشکست شد..سوخت 10 برابر شد..مازوت 200 تومن شد ..اصلا مهم نیست برام ..مهم برام اینه سهم 254 رو بشکنه میفروشم با کارمزد 5 درصد ضرر می کنم نشکنه می مونم باهاش واگر بازی چیزی درنیارن 20-30 درصد میریم تو سود ....به همین راحتی ...شبام راحت میخوابم وهیچ چیز هم برام مهم نیست جز حد ضررم...بنیادی هم که حرف نداره ..
      در همه خریدها قبل خرید بنیادی بررسی تکنیکالی حد ضرر بعد با ارامش کامل سهامداری ..تمام
      -------------------------------------------------
      لطفا در قبال زحمات داداش پرریسک بی انصاف نباشید.
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• arioman
        عضو عادی
        • Jul 2012
        • 64

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        ببخشید دوست عزیز مگر وقتی بازار منفی شد وکرمانشاه منفی شد یا قزوین از 340 اومد رو 270 بنده گفتم این سهمها بدن ارزش خرید ندارن واشتباه کردیم وتحلیلمون درست نبود..

بنده قزوین رو 340 ارزشمند برا خرید می دیدم رو 270با 15 درصد افت بیام جا بزنم...یا چون شفارس الان از 260 شده 238 بنده نظرم عوض شده الان میگم ببخشید شفارس سهم بدی هست ..یا کرمانشاه چون از 450 اومد رو 400 سهم بدی هست...

بنده کی گفتم این سهام بد بوده ..یعنی چی بیام دفاع کنم..گفتم هر کی میفروشه داره اشتباه می کنه ..خوب بفروشه ..هر قدر پایین تر بهتر ..

برا دوستان کوتاه مدتی حد ضرر گفتیم..خوب هر کی صبر نداره بفروشه حد ضرر هم 5 درصد ..

افت وخیز سهمها جز نوسان بازار هست وقتی گزارش شرکتها بیاد وسودها واقعی رو بشه بازار میفهمه کدوم سهم ارزش خرید داشته وکدوم نداشته..

چون قشرین از 370 شده 420 یعنی شما فکر می کنی نظر بنده رو این سهم عوض شده والان میگیم این سهم خوبه...خیر هنوزم به این سهم اعتقاد ندارم بنیادی ...حالا میخواد بشه 1000 تومن...

به وقتش وقتی گزارش ها اومد اون موقع این سهمها دیدن دارن...بنده از افت قیمت سهام مدنظرم استقبال می کنم ..سهام خوب نیازی به دفاع کردن ندارن ..زمان میخواد تا یه عده سهامدار جو گیر رو پیاده کنن بعد برو که رفتیم..ما هم حوصله داریم واین زمان رو میدیم...
        شما حرف اصلي من را نگرفتيد پرريسك عزيز
        من گفتم تحليلات عاليه و من به شخصه خيلي قبولشون دارم ، ولي حرفم اينه كه چرا وقتي بازار قدر تحليلات را نميدونه كركره تاپيكو پايين مي كشي و هجي مجي لاترجي غيب ميشي . كاري به حد ضرر و چه گفتي و چي نگفتي ندارم حرفم اينه كه چرا تحمل جو منفي را نداري ؟ اين به نظر من توهين به كاربرايي هست كه پابه پاي تاپيكت ميان جلو و بعد يهو شما غيب ميشي و يك هفته تاپيك تعطيل ميشه و بعد كه بازار برگشت هجي مجي لاترجي شما حاظر ميشيد شما تو يك ماه اخير 2 بار هر بار يك هفته تاپيكو تعطيل كرديد و اين به نظر من كار درستي نيست .

نظر

• arioman
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 64

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
          نوشته اصلی توسط پرریسک

دوست من برای من حرف ونظر همه قابل احترام هست ولی در خرید فروش هام حرف اول رو نظر خودم میزنه ...چون اگر ضرر کردم نمیخوام فردا بیام یقه یکی دیگه رو بگیرم...

باید مسئولیت پذیر باشیم ومسئولیت تمام ضررها وسودها رو بپذیریم ...
          دوست من بارها گفته شد اول بنیادی بررسی کنید بعد تکنیکالی بخرید حد ضرر بزارید....تا نشکسته نگران نشید وبا سهم بمانید..
          اگر شما بنیادی بررسی داشتی تکنیکالی هم حد ضرر گذاشتی ودرصد هم در سبد رعایت شده پس دیگر نگران چه هستی....
          قشکر تکنیکالی همچنان روند نزولی داره ..بنیادی هم هر قدر بی ارزش باشه دیگه از قنیشا وئقثابت قشرین که بی ارزش تر نیست ...با اون ارزش بازار مسخره قشکر ...

پس اول بنیادی بعد تکنیکال بعد حد ضرر...
          الان بندذه سغرب دارم با حد ضرر 254 تومن....حالا یه روز یکی میاد میگه سیامنی ورشکست شد..سوخت 10 برابر شد..مازوت 200 تومن شد ..اصلا مهم نیست برام ..مهم برام اینه سهم 254 رو بشکنه میفروشم با کارمزد 5 درصد ضرر می کنم نشکنه می مونم باهاش واگر بازی چیزی درنیارن 20-30 درصد میریم تو سود ....به همین راحتی ...شبام راحت میخوابم وهیچ چیز هم برام مهم نیست جز حد ضررم...بنیادی هم که حرف نداره ..
          در همه خریدها قبل خرید بنیادی بررسی تکنیکالی حد ضرر بعد با ارامش کامل سهامداری ..تمام
          -------------------------------------------------
          لطفا در قبال زحمات داداش پرریسک بی انصاف نباشید.
          كهنه سوار عزيز من حرفم يه چيز ديگس
          من 2 هفتس كه نقد شدم و از بورس آمدم بيرون و فعلا قصد خريد ندارم ولي همچنان پيگير اوضاع بورس هستم اينو گفتم براي اينكه فكر نكني براي منفي شدن بازار و احيانا رفتن تو ضرر اين حرفو زدم . من حرفم اينه كه وقتي پرريسك مياد و يه تاپيك ميزه و تاپيكش پربيننده ترين ميشه و اين همه كاربر پيگير تاپيكن اصلا خوب نيست كه تو يك ماه 2 بار هر بار نزديك 1 هفته تاپيكو تعطيل كنه اونم دقيقا وقتي كه جو سهماش منفي شده ، اين رفتار به نظر من توهين به بقيه ست . موفق باشيد .

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
            پرریسک عزیز اگه اشتباه نکنم معتقدین که قیمت قزوین وقپیرابایدبرابرباشن.من هم به خاطراحترام به نظرشماگزارشهای این دوسهم
            رودر3سال اخیرکاملابررسی کردم.گذشته ازروندصعودی قابل تحسین تولیدوسودسازی قزوین ولی هیچ گاه نه ازلحاظ تولیدونهepsونهdps
            ونه سودانباشته ونه جذب چغندرقندقابل مقایسه باقپیرانبوده...چندنکته برگرفته ازپیش بینی91وگزارش90این دوسهم:
            1-فروش شکرتولیدی ازچغندرسال90قزوین وقپیرابه ترتیب28و56هزارتن بوده...آیافروش دوبرابرقپیرابه
            نظرتون تغییرمحسوسی درسال91خواهدداشت؟من بعیدمیدونم.
            2-پیش بینی قیمت فروش شکرقزوین وقپیرابرای91به ترتیب1350و1300.یعنی قپیراقیمت فروش رو50تومن
            کمترپیش بینی کرده وازاین لحاظ جای تعدیل بیشتری نسبت به قزوین داره.
            3-پیش بینی قیمت خریدچغندرقزوین وقپیرابرای91به ترتیب123و130تومنه.یعنی قپیراقیمت خریدرو7تومن بالاتر
            درنظرگرفته که ازاین لحاظ نیزجای تعدیل بیشتری نسبت به قزوین داره.
            4-بااینکه قزوین قیمت فروش شکرروبرای91 1350تومن دیده در3ماهه اول91نزدیک به13هزارتن شکربا
            قیمت1195تومن فروخته(شکرباقی مانده درانبارتولیدی سالهای قبل).پس ازاین لحاظ امکان تعدیل مثبت ناشی ازفروش
            بیشترشکرنسبت به پیش بینی91تاحدی ازبین رفته.این فروش ضمنانشون میده قزوین زیربارهزینه های مالی زیادی
            قرارداره وگرنه اقدام به فروش نمیکرد.
            5-امایک نکته مهم درموردقزوین وام ارزی سنگین دریافت شده وبازپرداخت اقساط وسودهای اونه که توگزارش حسابرس اومده:
            2- شرکت در سالهاي قبل مبلغ 000ر411ر8 يورو در ارتباط با طرح توسعه کارخانه دو فقره تسهيلات از محل حساب ذخيره ارزي و از طريق بانکهاي رفاه و کشاورزي دريافت نموده است . اقساط معوق تسهيلات فوق بالغ بر 392ر787ر6 يورو بوده و مبلغ 048ر983ر1 يورو نيز هزينه مالي تاخير اقساط تا مقطع پايان سال 1390 محاسبه و در حسابها منظور شده است . گفتني است به موجب مصوبه کميسيون اقتصادي هيئت دولت در سال 1387 و دستورالعمل اجرايي آن، نحوه بازپرداخت تسهيلات ياد شده با ارز معيار و بابت سود آن 10 درصد ارز معيار به صورت ثابت سالانه تعيين گرديده است . مضافا" جرايم تاخير ناشي از عذر موجه با تشخيص کميسيون پيش بيني شده در اين مصوبه قابل بخشودگي مي باشد که با توجه به اقدامات شرکت در جهت اخذ بخشودگي جرايم تاخير اقساط معوق از طريق مراجع ذيربط هزينه مالي مربوط به تاخير اقساط براي سال آتي بدون احتساب جريمه برآورد شده است . علاوه بر اين در سال مورد گزارش مبلغ 15،000 ميليون ريال زيان ناشي از تسعير نرخ ارز بابت تسهيلات مذکور در حسابها منظور شده که مستنداتي در خصوص لزوم احتساب زيان فوق ارائه نگرديده است . بدليل عدم دسترسي به اطلاعات و مستندات لازم، تعيين آثار مالي ناشي از موارد فوق بر سود و زيان پيش بيني شده، در حال حاضر براي اين سازمان مقدور نمي باشد
            ------------------------------------------------------------------------------------------------
            ازتوضیحات وروشنگری جناب پرریسک برهرکدوم ازبندهای بالاخوشحال میشم البته توضیحات مستند.مثلااگه فلان مقدارتولیدوفروش وسود پیش بینی
            میکنین طبق کدام یک ازگزارشهای ارائه شده.تمام بندهای بالابه طورمستندازگزارش هااستخراج شده واگه اشتباهی میبینین متذکربشین.البته توضیح بدم توگزارش های
            بالابه اختصارگفتم 91ولی سال مالی قزوین29/12/91وسالمالی قپیرا31/4/92هست.
            1-قپیرا سرمایش هم حدود دو برابر قزوین هست ..قپیرا 100 میلیون سهم داره وقزوین 62 میلیون سهم ..پس چون سهامش بیشتر هست فروشش دوبرابریش معنی نداره ..
            در مورد بندهای دو سه چهار خودتون می گید زیر 1200 فروخته ..پس وقتی قزوین نتونه 1350 بفروشه قندیها دیگه هم معنی نداره بتونن بالای 1300 بفروشن شکر شکر هست...

در مورد فروش موجودی هم خوب قزوین این 20 تومن که ساخته زیادی هم بوده ..چون سود اصلی این سهم در 6 ماهه دوم وبعد فصل برداشت رو میشه تا اون موقع هم شکر به 1300-1350 میرسه نرسه هم با همین قیمت 1200 تومنی شکر سود قزوین به 100 میرسه وبارها گفتم 100 تومن بالا رفتن شکر سود قزوین رو به 150 میرسونه ...

اما مهمترین واصلی ترین نکته برا اینکه قزوین بر همه قندیها برتر هست ..

قپیرا بدون داشتن هزینه مالی وسایر قندیها بدون داشتن این هزینه مالی سنکین دارن سودهای اینچنین میسازن ...

ولی قزوین با داشنن همین هز ینه مالی سنگین داره سود 100 میسازه وسال قبل سود 66 ساخته با همین سرمایه ..

بعد رفع شدن این هزینه سود قزوین با یک جهش خیره کننده به الای 300 خواهد رسید ...

همین قضیه در پترو کرمانشاه هم تکرارا شد که همه از هزینه ارزی اون می ترسیدن که به تبدیل این هزینه ارزی به ریالی به یکیاره سود دوبرابر شد با پوشش بالای 50 درصدی

اتفاف دلیل برتری قزوین رو همین قسمت می بینم ..شکرت با این بار مالی اینطور سود ساخته قپیرا بار مالیش یک یک سوم قزوین هست ..حالا این هزینه مالی از دوش قزوین برداشته بشه اونوقت سود اصلی این سهم رو خواهد شد ...

با همین هزینه فعلا داره پا به پای سهام قندی دیگه سودسازی می کنه واین نشان از برتری این سهم داره ..همچنان منتظر می مانیم..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

پترو شیمی فرابی چه کرده ..هنگ کردم اصلا ..

سود از 45 تومان به 255 تومان افزایش یافته اونم سه ماهه 96 تومن پوشش داده ..این سود از محل اجاره مخازن بوده ...

عجب سودی ....ببینم بازار باز هم به گروه پترو بی مهری می کنه ..خوش به حال سهامدارهای شفارا ...پترو اصفهان دوم هم اومد ...
              پیش بینی درآمد هر سهم شفارا سال مالی منتهی به 1391/12/30 دوره 3 ماهه (حسابرسی شده)

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                ستاره دار (2)
                • Jul 2012
                • 1281

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای9 ماهه "شپارس "منتهی به1391/03/31(حسابرسی نشده)
                بر روی کدال
                An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

• arioman
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 64

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  با سلام

کاربر محترم

این دیگه واقعا" کمال بی انصافیه

همه کاربران این سایت خوب می دانند که جناب آقای پر ریسک یکی از بهترین و زحمتکش ترین افراد سایت هستند

چطور شما قند قزوین را که مرتب ایشان از آن می گفتند را ول کرده اید و چسبیدید به کرماشا؟؟؟

خوب کرماشا هم به خاطر خبر تحریم پتروشیمی ها به این روز افتاده ، گرچه این سهم بسیار بسیار در این قیمتها ارزشمند است.

آیا اگر حد ضرر را که بارها و بارها جناب آقای پر ریسک عنوان فرمودند را رعایت می کردید ، این گله را مطرح می نمودید؟؟؟

مسئولیت خرید و فروش هر سهامدار فقط و فقط خود اوست و شما حق گله به کاربر پر ریسک را ندارید.

چرا فردی که خالصانه و با تمام وجود در این سایت زحمت می کشد را ناراحت می کنید؟؟؟

مگر زمانی که قزوین منفی می خورد ایشان تاپیک را رها نمودند؟؟؟

اگر ایشان کار شخصی دارند و چند روزی در سایت تشریف ندارند و این زمان هم سهم کرماشا منفی شده ، آیا ایشان باید جوابگوی کاربرانی همچون شما باشد؟؟

آیا شما اگر سهم قزوین را می خریدی و بیشتر از 50 درصد سود می کردی ، از ایشان قدردانی هم می نمودی؟؟؟؟

واقعا" اینگونه برخوردها جای تاسف دارد و در شاءن کاربران وزین سایت بورسی نمی باشد.
                  من 2 هفتس كه نقد شدم و از بورس آمدم بيرون و فعلا قصد خريد ندارم ولي همچنان پيگير اوضاع بورس هستم اينو گفتم براي اينكه فكر نكني براي منفي شدن بازار و احيانا رفتن تو ضرر اين حرفو زدم . من حرفم اينه كه وقتي پرريسك مياد و يه تاپيك ميزه و تاپيكش پربيننده ترين ميشه و اين همه كاربر پيگير تاپيكن اصلا خوب نيست كه تو يك ماه 2 بار هر بار نزديك 1 هفته تاپيكو تعطيل كنه اونم دقيقا وقتي كه جو سهماش منفي شده ، اين رفتار به نظر من توهين به بقيه ست . من مخلص پرريسك هم هستم چون ازش خيلي چيزا ياد گرفتم و در آينده نيز خواهم گرفت ولي حرفم اينه كه كاربرا هيچ حقي ندارن ؟ همين كاربرايي كه اين تاپيكو پربيننده ترين كردن ، من وقتي اين 2 خطو مي نويسم انتظار نقدشم دارم و كسي كه يك تاپيك 500 صفحه يي را مديريت مي كني نيز بايد تحمل و انتظار نقد را داشته باشد و هميشه و در هر هنري و دانشي قطعا ارائه همراه با نقد است .

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

كهنه سوار عزيز من حرفم يه چيز ديگس
                    من 2 هفتس كه نقد شدم و از بورس آمدم بيرون و فعلا قصد خريد ندارم ولي همچنان پيگير اوضاع بورس هستم اينو گفتم براي اينكه فكر نكني براي منفي شدن بازار و احيانا رفتن تو ضرر اين حرفو زدم . من حرفم اينه كه وقتي پرريسك مياد و يه تاپيك ميزه و تاپيكش پربيننده ترين ميشه و اين همه كاربر پيگير تاپيكن اصلا خوب نيست كه تو يك ماه 2 بار هر بار نزديك 1 هفته تاپيكو تعطيل كنه اونم دقيقا وقتي كه جو سهماش منفي شده ، اين رفتار به نظر من توهين به بقيه ست . موفق باشيد .
                    شمام موفق باشید ..
                    در همین مدتی که نبودم برید ببیند از سهام گفته شده پرریسک بازدهی مثبت سبد قندی اون چند درصد بوده ..

بازدهی منفی سبد غیر قندی رو ی هم چند درصد بوده ...

وکسی که به صحبت های قبل ما به دقت گوش کرده واز گروههای معرفی شده بهترین سهام هر کدام 20 درصد خریده الان در این بازار منفی سقوطی در سود هست با درضرر...

کسی که به حرف پرریسک عمل کرده الان سبدش این سهام باید باشه...
                    1- گروه قند 20 تا 40 درصد از قزوین 350 .قشیر 400..بازدهی تا اینجا بالای 50 درصد در این بخش مثبت
                    2-گروه پترو ..کرمانشاه قبل مجمع رو 420 با سود مجمع وسود 50 تومنی با قیمت امروز 470 ..بالای 10 درصد سود..بعد مجمع هم هر کی خریده رو 415 معرفی شد وتا بالای 460 رفت روز بازگشایی فعلا 5 درصد ضرر با کارمزد...ببخشید از همتون معذرت میخوام 15 درصد سود داد بعد الان افت کرده خیلی ببخشید ..هر چند میره بالا..پترو ابادان 480 قبل مجع و500 بعد مجمع که بالای 570 رفت
                    3- سبد سیمانی سیمان غرب 260 تومنی تا 288 رفت والان 270 ...ببخشید که بالا نرفت واقعا معذرت میخوام ...خیلی معذرت میخوام بازار هیمنطور داره بازدهی 100 درصد مثبت میده وسهام گفته شده بنده فقط دارن ضرر میدن
                    4- ذوب اهنی 150 تومنی که وقتی زیر 130 اومد گفتم فقط بخرید وهر کی خریده میانگین الا باید حدود 135 اینها باشه ..خوب ببخشید اینم رو 140 صف خریده ..بازم معذرت میخوام بیشتر از این از دستم بر نمیادئ بهتون ضرر بزنم
                    5-از گروه کاشی شلعاب گفتم پله ای تا 330 بخرید ..عذر میخوام الان رو 350 هست فروشنده هم نداره ..دو هفته میشم گفتم ..بخشید کل گروه کاشی 100 درصد بازدهی دادن این منفی خورده
                    6- توریل از حمل وقل رو گفتیم رو 252 تومن با حد ضرر 247 تومن ...با اینکه حد ضرر گفتم وشکست ببخشید اگر خروج نکردید اون هم تقصیر بنده هست ...بعد شکست گفتیم تا 220 جای افت داره وهر کی میان مدت نگاه می کنه یه پله هم اونجا بخره ..
                    7- از گروه ساختمان ثامان گستر بود گفته شد بالای 150 باید تثبیت بشه هر چند نشد ..ببخشید دیگه الان 140 میشه فروخت..حد ضرر 5 درصد هم میخواهید بزاردی اونم در بازاری که هر یک دقیقه یک تصمیم براش گرفته میشه...

وایل اخر.....بنده یادم رفت بقیه سهام دوستان بگن ..

هر چند هر کس فقط فقط فقط 20 درصد از سبدش رو به یکی از قندیها که گفتم اختصاص میداد الان در کل سبد در سود بود اونم در این بازار ...با صبر بقیه سهام هم به سوددهی خواهند رسید ...اصل اول در بازار بورس حفظ سرمایه هست ..

من پرریسک به چه فکر می کنم دوستان به چه فکر می کنن..

عذر میخوام بهتون توهین کردم ..عذر میخوام از همتون ...شمایی که سهام رشد کرده که این همه روشون وقت گذاشتم وقتی قزوین رو 240 با کمال بی عدالتی باز شد همین جا بارها عذر خواهی کردم با این که میدونتسم بازار روزی در 500 تومن در صفش می شینه والان کسی نیست کهب گه بابا پرریسک دو هفته رو این سهم داد زد فریاد زد ...ولی حالا همه دارن سهمهایی رو می بینن که فقط در جا زدن حالا خوبه 40-50 درصد ضرر نزدن ...

بعدا مدتی که این سهمها رشدهای عجیب غریب کردن باز همه میان به هم تبریک می گن دوباره میگن باز پریسک غیب شد واز این حرفها ..

برا چی باشم ..باشم تا توهین بشنوم..

فقط اون بالایی نظرش برنگرده بقیه مسائل حل میشه..موفق باشید...

نظر

• Merita
                      ستاره دار (4)
                      • Jun 2012
                      • 389

من 2 هفتس كه نقد شدم و از بورس آمدم بيرون و فعلا قصد خريد ندارم ولي همچنان پيگير اوضاع بورس هستم اينو گفتم براي اينكه فكر نكني براي منفي شدن بازار و احيانا رفتن تو ضرر اين حرفو زدم . من حرفم اينه كه وقتي پرريسك مياد و يه تاپيك ميزه و تاپيكش پربيننده ترين ميشه و اين همه كاربر پيگير تاپيكن اصلا خوب نيست كه تو يك ماه 2 بار هر بار نزديك 1 هفته تاپيكو تعطيل كنه اونم دقيقا وقتي كه جو سهماش منفي شده ، اين رفتار به نظر من توهين به بقيه ست . من مخلص پرريسك هم هستم چون ازش خيلي چيزا ياد گرفتم و در آينده نيز خواهم گرفت ولي حرفم اينه كه كاربرا هيچ حقي ندارن ؟ همين كاربرايي كه اين تاپيكو پربيننده ترين كردن ، من وقتي اين 2 خطو مي نويسم انتظار نقدشم دارم و كسي كه يك تاپيك 500 صفحه يي را مديريت مي كني نيز بايد تحمل و انتظار نقد را داشته باشد و هميشه و در هر هنري و دانشي قطعا ارائه همراه با نقد است .
                      شما مگر طلبکارید؟

ایشان چه وظیفه ای دارند ؟

یعنی اگر یه هفته بخواهند برن جایی و کار شخصی داشته باشه باید از شما اجازه بگیرند؟

خب مگه مجبوری بیایی اینجا این چیزها را بنویسی؟

مشخص است که شما قصد برهم زدن تاپیک رو داری

کار شما توهین نیست؟

اصلا" ما ایرانیها واقعا" پر توقع هستیم

اگر تاپیک پربیننده ترین باشه چه نفعی به حال پرریسک داره؟

ایشان تحمل نقد را داره ولی کاملا" مشخصه که شما قصدتون چیه. شلوغ کردن و بر هم زدن تاپیک

از ناظر محترم تقاضا دارم اجازه ندهند چنین کاربرانی جو تاپیک را برهم بزنند
                      هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• naruto
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 1879

با تشکر از زحمات جعفر جان
                        بعضی کاربران دیگه وقاحت رو به حدی رسوندن که خیال میکنن بقیه نوکر دست به سینه شون هستن!و باید 24 ساعته در خدمت اینا باشن! تازه برا اینکه چند روزی هم نخوان مطلب بزنن باید بیان از ایشون کسب اجازه بکنن!!!
                        لطف کنین حد خودتونو بشناسین و اینقدر نمک خورده و نمکدون نشکنین(عادت اصلی ایرانیها)
                        واقعا جای تاسف داره
                        آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/08/10, 11:05.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

1-قپیرا سرمایش هم حدود دو برابر قزوین هست ..قپیرا 100 میلیون سهم داره وقزوین 62 میلیون سهم ..پس چون سهامش بیشتر هست فروشش دوبرابریش معنی نداره ..
                          در مورد بندهای دو سه چهار خودتون می گید زیر 1200 فروخته ..پس وقتی قزوین نتونه 1350 بفروشه قندیها دیگه هم معنی نداره بتونن بالای 1300 بفروشن شکر شکر هست...

در مورد فروش موجودی هم خوب قزوین این 20 تومن که ساخته زیادی هم بوده ..چون سود اصلی این سهم در 6 ماهه دوم وبعد فصل برداشت رو میشه تا اون موقع هم شکر به 1300-1350 میرسه نرسه هم با همین قیمت 1200 تومنی شکر سود قزوین به 100 میرسه وبارها گفتم 100 تومن بالا رفتن شکر سود قزوین رو به 150 میرسونه ...

اما مهمترین واصلی ترین نکته برا اینکه قزوین بر همه قندیها برتر هست ..

قپیرا بدون داشتن هزینه مالی وسایر قندیها بدون داشتن این هزینه مالی سنکین دارن سودهای اینچنین میسازن ...

ولی قزوین با داشنن همین هز ینه مالی سنگین داره سود 100 میسازه وسال قبل سود 66 ساخته با همین سرمایه ..

بعد رفع شدن این هزینه سود قزوین با یک جهش خیره کننده به الای 300 خواهد رسید ...

همین قضیه در پترو کرمانشاه هم تکرارا شد که همه از هزینه ارزی اون می ترسیدن که به تبدیل این هزینه ارزی به ریالی به یکیاره سود دوبرابر شد با پوشش بالای 50 درصدی

اتفاف دلیل برتری قزوین رو همین قسمت می بینم ..شکرت با این بار مالی اینطور سود ساخته قپیرا بار مالیش یک یک سوم قزوین هست ..حالا این هزینه مالی از دوش قزوین برداشته بشه اونوقت سود اصلی این سهم رو خواهد شد ...

با همین هزینه فعلا داره پا به پای سهام قندی دیگه سودسازی می کنه واین نشان از برتری این سهم داره ..همچنان منتظر می مانیم..

دوستان در زیر هزینه های مالی قزوین رو می بینن ...ببینید این سهم چه سرمایه گذاری عظیمی کرده که بعدا صداش در یماد ...
                          با این هزینه مالی سنگین سهم داره این سود رو میسازه وبا رفع اون سودش درست به دو برابر افزایش پیدا می کنه ومیشه پدیده گروه قندی ...بیخود نیست سهامدار عمده حتی راضی نیست حجم مبناش رو بده ...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

این قپیرا بنده فکر کردم یک سوم قزوین بار مالی داره که وقتی دقت کردم الان می بینم یک بیستم قزوین بار مالی داره ....ارزشهای قزوین روز به روز داره بیشتر نمایان میشه..

درسته الان دوستان میگن این هزینه مالی یک تهدید هست بله بنده هم می دونم ولی قزوین با این ظرفیت تولید بسیار بالا که حدود 3000 تن در روز هست واگر بخواد تمام ظرفیت کار کنه می تونه تولید عجیب داشته باشه وبا سودهای عجیبتر واین هزینه مالی کنترل بشه که دیگه اونوقت این سهم پدیده خواهد شد...

احتمال اینکه روزی قزوین به قیمتهای بالای 2000 خود برسه زیاده ..فقط باید بتونه خوب مدیریت بشه واین هزینه مالی رو سبک کنه تا سودش رو نخوره...

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

درست نيست دوستي كه وقت و تجربشو در اختيار همگان قرار ميده در موردش بي انصافي كنيم با اينكه بعضي وقتا به اين تاپيك سر ميزنم ولي يا ديدن تحليلاشون مطمئنم جناب پرريسك فقط قصدشون كمك به دوستان هست همانطور كه در سايت همسايه هم فعاليت ميكرد پس دوستي كه فقط در تحليل سهم همراه هست نه تبليغ سهم اين رفتارها شايسته نيست لطفا رعايت كنيد.......
                              آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/08/10, 11:04.
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• naruto
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 1879

جعفر جان به نظرت فایرا میتونه جزو اون 20 تایی ها باشه؟ یا بشه 21 امی؟:d
                                محصولاشو الان داره حداقل 40 درصد بالاتر از ارقام پیش بینی شده تو بودجه اش میفروشه تو بورس کالا. هفته قبل هم دوباره محصولاتش با رشد قیمت مواجه شدن.
                                سرمایش هم خیلی کمه و تولید کننده انحصاری شمش الیاژی و بیلت الومینیومی تو کشور هم هست و تحریمها داره خیلی به نفعش تموم میشه

نظر

در حال کار...
                                X