چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط nik پست شده است View Post
    جعفرآقا سلام
    باتوجه به گزارشی که قمروداده
    قیمت بازگشایی رو چندپیش بینی میکنی
    ممنون
    با سلام ..
    سهم موجودی بسایر خوبی زا شکر داره ..وافعا عالی موجودی رو حفظ کرده ..بالای 1500 باز میشه وبعد کم کم به سمت 2000 این نظر منه ..به دلیل گزارش خوبی که داده وحفظ موجودی بسیار عالی ...

نظر

• negar
      ستاره دار(2)
      • Jul 2025
      • 536

قشیر کف جدید 700 تومنی ساخت البته اگر دلار 1000 تومن بشه این کف از بین میرود

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط negar پست شده است View Post
        قشیر کف جدید 700 تومنی ساخت البته اگر دلار 1000 تومن بشه این کف از بین میرود
        تا وقتی زیر 650 تثبیت نشه روند صعود داره ..

قپیرا هم تا وقتی زیر 830 تثبیت نشه روند صعود کوتاه مدت پابرجاست ..امروز نفوذ کرد ..ببینم شنبه میاد بالای 830 ..فعلا که از الان صف خرید بسته شده ..هر چند این صفها اعتباری ندارن ولی خوب بر می گرده ...

خوب نیست اصفهان بالای 2000 باشه قلر بالای 2000 قشهدی که زمانی از قپیرا عقب تر بود بالای 1400 باشه قمرو بالای 1500 باشه اونوقت قپیرا زیر 850 اونم با این بنیادی وخبرهای خوب مجمع نرفته ..

صبر می کنم....

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

کنور بالای 1500 وارد روند صعود شده .و.یک مقاومت کوچیک رو 1540 داره با شکست اون روند صعود قدرت بیشتر میگیره ..حواستون باشه ..میگن کگل چند سال پیشه ..یعنی کلی باید افزایش سرمایه بده تا بشه کگل امروز ...ببنید تا مجا باید بره ..

نظر

• alibaghdadi2010
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 378

سلام
            جناب پر ریسک از بین سهم های قندی کدوم رسیک کمتری داره؟؟؟ قیمت ورودشون حدودا چند مناسبه؟
            تاحالا وارد سهم های قندی نشدم
            بالاخره باید از یه جایی شروع کرد:d
            ممنون

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
              سلام
              جناب پر ریسک از بین سهم های قندی کدوم رسیک کمتری داره؟؟؟ قیمت ورودشون حدودا چند مناسبه؟
              تاحالا وارد سهم های قندی نشدم
              بالاخره باید از یه جایی شروع کرد:d
              ممنون
              با سلام..

با قیمتهای امروز قندی بنده دو سهم رو پیشنها د خرید می دم کم ریسک ./.در صورت مثبت ماندن گروه وشرایط این دو بازدهی خوب وممطئن میدن بی دردسر..

اولی قشیر هست ..دلایل هم سرمایه کم سهامدار خوب شناور کم بنیادی مناسب تولید فروش مناسب وتوانایی سودسازی خوب حداقل 140 وتقسیم سود بالای 60 درصد واز همه مهمتر تکنیکال خوب واصلاح خوب ..حد ضرر 650 تومن ...

دومین سهم قپیرا ..اصلاح مناسب بنیاید خوب تولی فروش مناسب وتوانایی سود سازی تا 250 وحد ضرر هم برا این سهم 820 بزارید ..منظرو قیمت پایانی هست ..امرزو قیمت پایاین سهم از 830 پایین تر نرفت .قیمتی که انتظار برگشت داشتم ودارم ..

هر دو سهم بازدهی بالای 40 درصد می بینم ...

برا افرا با ریسک قزوین پیشنها د میشه ...هدف این سهم حدودای 780 هست فعلا ..

نظر

• یوگی
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 35

ایکاش قبلا هماهنگی میشد......سهام وتوصا رو بلوکی یه خریدار ور میداشت

مثلا یه حقوقی باشعور مثل پانیذ.......اونوقت این گروه بیمه میشد.... نیاز به این همه پشت وارو نبود..........
                [COLOR="darkgreen"][B]رفیق بی کلک مادر[/B][/COLOR]

نظر

• تاران
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 958

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  با سلام..

با قیمتهای امروز قندی بنده دو سهم رو پیشنها د خرید می دم کم ریسک ./.در صورت مثبت ماندن گروه وشرایط این دو بازدهی خوب وممطئن میدن بی دردسر..

اولی قشیر هست ..دلایل هم سرمایه کم سهامدار خوب شناور کم بنیادی مناسب تولید فروش مناسب وتوانایی سودسازی خوب حداقل 140 وتقسیم سود بالای 60 درصد واز همه مهمتر تکنیکال خوب واصلاح خوب ..حد ضرر 650 تومن ...

دومین سهم قپیرا ..اصلاح مناسب بنیاید خوب تولی فروش مناسب وتوانایی سود سازی تا 250 وحد ضرر هم برا این سهم 820 بزارید ..منظرو قیمت پایانی هست ..امرزو قیمت پایاین سهم از 830 پایین تر نرفت .قیمتی که انتظار برگشت داشتم ودارم ..

هر دو سهم بازدهی بالای 40 درصد می بینم ...

برا افرا با ریسک قزوین پیشنها د میشه ...هدف این سهم حدودای 780 هست فعلا ..
                  پرریسک جان
                  به نظرشما اگر آقای ولیخانی و دوستانشان از قزوین و قصفها حمایت نمیکردن این سهام این قیمتها رو میدیدن؟
                  نوشته اصلی توسط mahdi valikhani
                  با سلام چه پستي رو جواب بدهم من عرض كردم تالار هر سؤالي داريد بفرماييد فعلا از دست شخصي نارا حتم به گفته من ٣٠٠٠٠٠قزوين خريده ميگم بيا نصف حجم مبنا رو بده زورش مياد حقمونه هر چي سرمون بياد شيطونه ميگه صف فروشش كنيم تا يه كم حالشون عوض شه بابا چقدر طمع كاريد ١٠٢٪ سود كرديد نصف حجم مبنا در خواست زياده؟

نوشته بالا حکایت از چی داره؟ اینکه یه سرمایه دار یه سهم رو از 270 تومن تا 640 تومن آورده(هرچند من گله گذاری نمیکنم ...خودم من هم 40 درصد با هاش گرفتم و خدائیش حسودیم هم نمیشه که چرا تو 520 تومن فروختمش اینا به کنار) این به این شکل چه چیزی رو تو بازار نشون میده؟
                  پرریبسک عزیز
                  نوشته من اصلا و ابدا در رد و یا تایید عملکرد آقای ولیخانی نیست ولی به نظرم شکل رفتار ایشان و همینطور گفتارشان -هرچند مملو از صداقت هست-ولی برای من سهام دار چزء قابل هضم نیست ... همان کاری که نور با قنیشا انجام داد-هرچند به نفع سهام داراش بود-ولی شنا بر خلاف روند محسوب میشه
                  امیدوارم با اخبار بینادی خوبی که توراهه این گروه حداقل برای کسایی که هنوز ضرراشون رو جبران نکرده اند مثمر ثمر بشه

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                    پرریسک جان
                    به نظرشما اگر آقای ولیخانی و دوستانشان از قزوین و قصفها حمایت نمیکردن این سهام این قیمتها رو میدیدن؟
                    نوشته اصلی توسط mahdi valikhani
                    با سلام چه پستي رو جواب بدهم من عرض كردم تالار هر سؤالي داريد بفرماييد فعلا از دست شخصي نارا حتم به گفته من ٣٠٠٠٠٠قزوين خريده ميگم بيا نصف حجم مبنا رو بده زورش مياد حقمونه هر چي سرمون بياد شيطونه ميگه صف فروشش كنيم تا يه كم حالشون عوض شه بابا چقدر طمع كاريد ١٠٢٪ سود كرديد نصف حجم مبنا در خواست زياده؟

نوشته بالا حکایت از چی داره؟ اینکه یه سرمایه دار یه سهم رو از 270 تومن تا 640 تومن آورده(هرچند من گله گذاری نمیکنم ...خودم من هم 40 درصد با هاش گرفتم و خدائیش حسودیم هم نمیشه که چرا تو 520 تومن فروختمش اینا به کنار) این به این شکل چه چیزی رو تو بازار نشون میده؟
                    پرریبسک عزیز
                    نوشته من اصلا و ابدا در رد و یا تایید عملکرد آقای ولیخانی نیست ولی به نظرم شکل رفتار ایشان و همینطور گفتارشان -هرچند مملو از صداقت هست-ولی برای من سهام دار چزء قابل هضم نیست ... همان کاری که نور با قنیشا انجام داد-هرچند به نفع سهام داراش بود-ولی شنا بر خلاف روند محسوب میشه
                    امیدوارم با اخبار بینادی خوبی که توراهه این گروه حداقل برای کسایی که هنوز ضرراشون رو جبران نکرده اند مثمر ثمر بشه
                    دوست من..

ایشان زحمت کشیدن مانع شدن سهم اصلاح بشه ..وگرنه قزوین رو 600 مقاومت داشت با بقیه گروه تا 500 جای اصلاح داشت وهمچنین اصفهان ولی خوب با پول هر کاری میشه کرد..

ولی خوب دوست من اگر می بیند الان بنده در این قیمتها قپیرا قشیر رو ترجیح میدم حتما دلایلی دارم ...گفتم 50-50 دوستان می تونند هم از قزوین اضاف کنند هم از قپیرت تا ریسک کمی بیاد پایین..

ولی خوب وقتی سهام بنیادی خوب گروه همینطور بخواد در جا بزنه وبالا نیاد مطمئن باشید برا گل گروه گران تمام خواهد شد حالا هر قدر هم دوستان میخوان به سهم پول تزریق کنند تا مقطعی می تونند بالا ببرند وبعد یا باید مثل همدانیان فقط بخرن وسهم رو در یک قیمتی نگه دارن یا مقل فدک در یک قیمت فروش کنند وسهم رو ول کنند تا اون اصلاح رو بکنه بعد ومجدد روز از نو روز از نو ..

وگرنه کم کم دیگر کسی نمیاد قپیرا رو ول کنه بره اصفهان 2500 تومنی بخره..همون اتفاقی که در قزوین زیر 400 افتاد ودیدیم خریدارن قزوین زیر 400 سود خیلی بیشتری بردن تا خریدارن قنیشا 1200 که با پول حفظ شده بود یا قثابت 400 تومنی ..

باز هم صبر می کنیم ..با بالا اومدن مجدد قپیرا وقشیر به امید خدا قزوین با قدرت هر چه بیشتر به راه خود ادامه میده وگرنه باز هم میگم گروه قند به مشکل برخواهد خورد ..چون قپیرا سهام با بنیادی قوی ودر قیمت مناسب هست ..قشرین نیست که منفی هم خورد بگم به جهنم سهام بد منفی حقشه ..

امروز که معاملات خوب بوده وبه مرور شاهد برگشت اینها خواهیم بود ..هر قدر قزوین واصفهان بیشتر بالا برن اقبل خرید به قپیرا وقشیر بیشتر شده واینها هم بالا میان ..در واقع اقای ولیخانی با این کار غیر مستقیم دارن از گل گروه حمایت می کنن ..امیدوارم همچنان ادامه داشته باشه .

نظر

• جواد مهرابی
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 543

پرریسک عزیز من هرچه فکر میکنم نمیدونم چرا پی بر ای قندی ها این قدر بالاس؟

و بعضی دیگه مث قشیر و قپیرا پایین( البته همینام نسبت به بقیه مث پتروشیمی ها بالاس)

مگه اگه شکر کیلویی 100 تومن بره بالا چه اتفاقی میفته ؟ سودشون دو یا سه برابر میشه؟

نمیدونم .... بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم استاد عزیز
                      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                        پرریسک عزیز من هرچه فکر میکنم نمیدونم چرا پی بر ای قندی ها این قدر بالاس؟

و بعضی دیگه مث قشیر و قپیرا پایین( البته همینام نسبت به بقیه مث پتروشیمی ها بالاس)

مگه اگه شکر کیلویی 100 تومن بره بالا چه اتفاقی میفته ؟ سودشون دو یا سه برابر میشه؟

نمیدونم .... بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم استاد عزیز
                        قمرو سودش اول سال 80 تومن بود الان 170 تومن تو نه ماهه ....به چنین سهمی باید پی برای 5 داد به نظرتون ...یعین اگه با سود 70 تومن میخواستیم پی بریا 5 بدیم باید قمرو 350 تومن میشد ولی خوب دیدم سود 70 یک سود کذایی بود وسود واقعی این سهم فراتر از این رقم هاست ...

دلیل پی بریا بالا این هست ...اکثر قندیها دارن با ظرفیت پایین کار می کنن وبه دلیل اینکه در چند سال اخیر فروش شکر به صرفه شده سطح زیر کشت بالا رفته وتولید بالا رفته وسوداوری اینها به شدت به صورت تصاعدی بالا رفته ..
                        در کنار اینها گروهیی هستن که تحریم ارز دلار و....کلی مسائل دیگر رو اینها اثر منفی داره ..از اون طرف هم با این تورم شدید تو کشور همه اماده کردن خودشون رو برا افزایش نرخ شکر تنها کالایی که رشد قیمت نداشته واین با این تورم که موجوده منطقی نیست ومطمئن باشید باعث ایجاد فساد میشه ...

قپیرا که سال قبل زیر 40 هزرا تن تولید شکر داشت سال قبل کرد بالای 56 هزرا تن ...قزوین واکثر قنیدها همین گونه بودن ..

کدام گروهیی اینگونه تولیدش در یکسال دو برابر شده ...این افزایش تولید همینطور ادامه داره ..ما فقط داریم رو افزایش نرخ شکر سود قنیدها رو حساب می کنیم افزایش تولید رو فعلا در نظر نگرفتیم ..
                        اونم لحاظ کنیم که چه شود ..

نظر

• جواد مهرابی
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 543

ممنون بابت توضیحاتتون در باره گروه قندی ها

استاد عزیز

نظرتون درباره کنور چیه ؟ الان که همه سنگ آهنی ها دارن مثبت میخورن

کنور شرکتیه که سال اولشه خیلی ها نمیشناسنش، سالانه 100/000/000دلار

صادرات داره ، و تو گزارش اولیه با دلار 1226تومن که اگه سود همین تسعیر ارز

رو در نظر بگیریم بابت هرسهم میشه 300تومن !!!!

که اگه بیایم بالا رفتن قیمت آهنم توش دخیل کنیم که نور علی نور میشه ؟

استاد لطف میکنید یه بررسی بفرمایید؟
                          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                            ممنون بابت توضیحاتتون در باره گروه قندی ها

استاد عزیز

نظرتون درباره کنور چیه ؟ الان که همه سنگ آهنی ها دارن مثبت میخورن

کنور شرکتیه که سال اولشه خیلی ها نمیشناسنش، سالانه 100/000/000دلار

صادرات داره ، و تو گزارش اولیه با دلار 1226تومن که اگه سود همین تسعیر ارز

رو در نظر بگیریم بابت هرسهم میشه 300تومن !!!!

که اگه بیایم بالا رفتن قیمت آهنم توش دخیل کنیم که نور علی نور میشه ؟

استاد لطف میکنید یه بررسی بفرمایید؟
                            در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            کنور بالای 1500 وارد روند صعود شده .و.یک مقاومت کوچیک رو 1540 داره با شکست اون روند صعود قدرت بیشتر میگیره ..حواستون باشه ..میگن کگل چند سال پیشه ..یعنی کلی باید افزایش سرمایه بده تا بشه کگل امروز ...ببنید تا مجا باید بره ..

حد ضرر 1500 تومن..در صورت اغاز رالی هدف بالای 1700 کوتاه مدت ومیان مدت 1900و.....

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

سلام بر همه عزیزان سهامدار
                              در صورت امکان نظر تکنیکال خود در مورد سهم بشهاب را بیان فرمایید.
                              با تشکر ار وقتی که میگذارید
                              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                                سلام بر همه عزیزان سهامدار
                                در صورت امکان نظر تکنیکال خود در مورد سهم بشهاب را بیان فرمایید.
                                با تشکر ار وقتی که میگذارید
                                با سلام..
                                بشهاب فعلا نشانه های برگشت داده شده ..اگر بتونه بالای 256 تو.من تثبیت بشه روند صعود اغاز میشه ..امروز یک کندل زد ولی ضعیف بود واحتمال اینکه مجدد قیمتهای 230 رو ببینه هست ولی اگر دو کندل دیگه بالای 256 بزنه خوب میشه ...مقاومت اصلی سهم 280 هست که با شکست اون رالی اصلی صعود اغاز میشه ....

در گروه برقی بموتو از همهی سهام این گروه بهتر بوده وهست ....در لیستم بود چون تازه بموتو میخواست روند صعود بگیره که امروز سهم بست برا تعدیل ...

نظر

در حال کار...
                                X