پر ریسک جان ار آنجایی که خریدو فروشها در بورس ایران بیشتر هیجانی است لذا زمانی که آن دسته از قندیها که قیمت آنها الان پر است شروع به ریزش کردند دیگر سهام قندی شاید با مقداری تاخیر در حد یک روز ریزش خواهند داشت ببینید سایپا صف خرید شد به دنبال آن تمام خودروئیها صف خرید شدند صف سایپا را که دادند خودرئیها صف فروش شدند این بزرگترین مشکل بورس ما است
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاین پیش بین با ختیاط صورت گرفته ..
ما میزاریم قپیرا مثل سال قبل همون 56 هزرا تن شکر تولید کنه وقزوین 33 هزرا تن تولید کنه ...حالا اینها با حاشیه سود 300 تومن در هر کیلو تقسیم بر تعدا سهام میشه سود هر سهم ..البته اینم بگم قزوین در بخش هزینه مالی مقدار زیادی از سودش میره برا هزینه مالی که اگر بتونه این هزنه مالی رو کاهش بده اونوقت یک جهش عجیب در سوداوری رخ میده ...
در ضمن تعدا دسهام قزوین 62 میلیون سهم وقپیرا 100 میلیون سهم هست ..آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Postاگر با همین دلیل شما که فرمودید محتاطانه است بریم جلو ، فرض می کنیم قلر هم مثل سال پیشش سود ساخته باشه خوب قیمت سهم با p/e 4 میشه 1488 تومان یا قشکر با p/e 4 میشه 300 تومان یا همین قزوین با p/e 4 میشه 265تومان.پس اگر مفروضاتی می کنیم و میگیم قراره که دلار اینجوری بشه یا قیمت شکر افزایش پیدا کنه یا جذب چغندر بیشتری داشته باشیم این شامل همه اونها میشه.ضمنا قپیرا نشون داده همیشه بیشتر از سال پیشش جذب چغندر داشته.
قپیرا هم با سود 140 تومن سال قبل با پی بریا 4 در میاد 560 تومان ...ما که قزوین رو از 340 گفتیم وهمین الان هم ریسک قزوین از همه قندیها کمتره...
این سودهایی که ما داریم میگیم با افزایش نرخ هست وگرنه از نظر من حاشیه سود قندیها 300 تومن نیست نهایت نهایت 250 هست ولی خوب 100 تومن شکر بره بالا حاشیه سود میره رو 350 تومن به همین راحتی ...
حالا تصمیم با دوستان ..اقا اینها نظر منه ..درست یا اشتباه ..دوستان برن قپیرا بخرن..بنده نمی گم بالا نمیره ..ولی قپیرا بازدهی 50 درصد بده قزوین بازدهی 150 درصد میده ..حرف سر اینه ..
قپیرا 650 تومنی بعد 20 درصد رشد رو 800 اینهمه عرضه شد ولی قزوین 270 تومنی بعد نزدیک 40 درصد رشد هنوز که هنوز فرصت خرید نمی ده ..
در ضمن حالا که دوستان زحمت کشیدن سایر قندیها مثل قثابت قنیشا قشرین وغیره رو هم با پی برای 4 وسود سال قبل حساب کنید ..قیمتهاشون ببیند چی در میاد..
البته گفتم بیاد ببینم امسال در مبحث تولید چه می کنن ..ولی خوب شرکتی که سال قبل نتونسته چغندر جذب کنه وتولید کشاورزش کم بوده خصوصا شرق کشور باید در موردش احتیاط کرد...
نظر
-
در اصل توسط رویش پست شده است View Postیادش بخیر . روزی روزگاری قشکر تو قیمت 1000 مفت بود و تارگت 1500 رو می دادند ، حالا چه اتفاق بنیادی توی این سهم افتاده که500 هم نمی ارزه !
با ارزش بازار می گفتیم مفته ..اون زمان قندیها قیمتهای بالای 3000 هزرا داشتن ..نه مثل الان ...
سعی کنید با شرایط وزمان جلو برید ....
سعی کنید در حال زندگی کنید نه در گذشته ..همین قشکر در همین تاپیک از 480 گفتم دوستان در سه پله خرید کنن وهر کی خرید الان سود هم کرده ...
ولی فعلا قزوین قند اصفهان قشیر رو برتر می بینم ..اولویت بعدی قشکر قشهد قنقش هستن ..
در ضمن قندیها در مقطعی خیلی بالا رفتن که به دوستان اشاره شد تکنیکالی جلو برن ..بله اون زمان با ون رشد عجیب غریب قندیها وقیمتهای بالای 3000 تومان قشکر 1500 که سهله 2000 رو هم می دید
قصد توجیه ندارم ..ولی بعد خود دیدد چه شد ..سهم 3000 تومنی شد 1500 انتظار نداشتید که قشکر 1000 تومنی بشه 1500 تو اون اوضاع .
با این همه قشکر در قیمت 960 تومان فرصت خروج داد با 5 درصد ضرر در همین تاپیک گفتیم دوستان خروج کنن..پست هاش موجوده ...هر کی خروج نکرد با سهم موند به خودش مربوطه..
...ولی خواهشا جو تاپیک رو به هم نزنید با این حرفها..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من شما باید امروز خریدها تون رو میگردی ...البته در اون سهامی که تونستن تا اخر صف خرید بمونن وخودشون رو بالا نگه داری کنن ...
فعلا واتی مقاومت 140 رو در پیش داره ..وپترو هم بله بالای 90 انگاری تثبیت شده ...
بکام هم فردا به نظرم خرید خوبی باشه اگر سهم بالای 173 بمونه ....روی بکام با توجه به اینکه رشدی نکرده نسبت به این دوتای دیگه نظرم مثبت تر هست ....
در ضمن دوستان در مورد قشکر اصلاح سهم رو نهایت 480 می دیدم وامروز حجم خوب زد واگر در روز های بعد تونست بالا این 480 بمونه دوست داشتید می تونید یک پله وارد بشید ...
با توجه به جو قندیها این فقط یک پیشنهاد بود برا افرادی که بسیار اهل ریسک هستن وخدای ناکرده اگر در سهم گیر افتادید دنبال مقصر نکردید ...در ضمن فقط یک پله اگر خواستید وارد بشید ...
تا به امروز فقط گفته شد از خرید دوری کنید از بالای 900 گفته شد وامروز برا اولین بار این پیشنهاد میشه....باز هم میگم برا افراد خیلی خیلی پرریسک وفقط در حد نهایت نهایت 15 درصد سبد واون هم یک پله از از این 15 درصد یعنی 5 درصد ...چون سهم اگه دوام نیاره تا 370 هم جای افت داره...در اصل توسط h1978 پست شده است View Postخیلی از جواب خوبتان متکشرم
اینکه فعلا روند کلی این صنعت نزولی هست شکی درش نیست ولی من به آینده امیدوارم و برای همین هم 60 درصد سبد سهام من قشکر هست و اگر پول داشته باشم بازم میخرم چراکه روند در آینده نه چندان دور برخواهد گشت هم فاند اینو میگه هم تکنیکال میگه (اصلاح زیادی داشته) مگر و فقط مگر این سهام بصورت حبابی رشد کرده باشند مثلا خود قشکر یهو از 200 رسید به 1000؟ چرا؟ و چرا از 1000 رسیده به 450 ؟ که اینون من تو محاسباتم نیاوردم ... خدا میدانددر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبله روند گروه نزولی هست ولی خیلی از سهام گروه از نظر خودم به انتهای اصلاح رسیدن ودارن میرسن ودارن به حمایتهای میرسن که شکست اونها دیگه خیلی خیلی سخته وباید خبرهای خیلی بد بیاد تا اینجا رو بشکنن..
فقط مونده از لحاظ زمانی....این گروه مدتی در همین محدوده نوسان می کنن وکف می سازن وبعد اماده رشد ..
به همین خاطر برا اینکه دوستان از این گروه در سبد داشته باشن برا افراد پرریسک گفته در 3 پله از دو سهم قشکر وقزوین که خودم این دو تا لایق رشد خیلی بیشتر نسبت به بقیه قندیها می بینم خرید کنن...
هر پله با پله بعدی هم 10 درصد اختلاف داره ..هر افت 10 درصدی یک پله خرید ...
در قشکر از 480 گفتیم اغاز کنید ودر قزوین از 370...حال تصمیم با دوستان ....
یا هم صبر کنید روند صعودی بشه وارد بشید چند درصد بالاتر ..مثال قثابت بالای 390 بیاد میشه به صعود فکر کرد..
حتی به دوستا گفتیم قثابت رو هم از 350 پله ای بخرن ..پستش رو پیدا نکردم اونم پله ای ...فقط تکنیکالی ...درسته بنیادی اعتقاد ندارم ولی تکنیکالی سهم بالا داشت ...
هر کی این چند تا سهم رو خریده سود خوبی برده..
قشیر هم رو 400 عرضه شد با قزوین قبل 340 عرضه شد وقشهد رو 1030 که بارها اشاره به خریدشد ..
بیشترین بازدهی رو دادن ..اصفهان ولرستان هم که بارها اشاره شدن...
نظر
-
-
سلام پرریسک عزیز
در مورد وبشهر الان چند هفته هست که از همون اول وقت صف فروش هست خودمون رو مشغول این سهم کردیم شاید درسته که زیاد منفی نمی خوره ولی یه ایست حسابی و فرسایشی پیدا کرده والا حسابی خستم کرده چیکارش کنم خریدم 213 تومان قبل از مجمع بوده و باعث شده خیلی سهام خوب از جمله قزوین 300 تومانی رو هم از دست بدم.
مرسی بابت راهنمائیت و زحماتت در این تایپیک[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب نظر من هم از اول همین بود ..فقط قزوین یه فرق کرده 20 تومن از موجودی سال قبل ساخته ..مثل سال قبل 66 تومن هم بسازه میشه 86 تومن با پی برای 4 میشه چند ..بالای 350 توم قیمت سهم در میاد ..
قپیرا هم با سود 140 تومن سال قبل با پی بریا 4 در میاد 560 تومان ...ما که قزوین رو از 340 گفتیم وهمین الان هم ریسک قزوین از همه قندیها کمتره...
این سودهایی که ما داریم میگیم با افزایش نرخ هست وگرنه از نظر من حاشیه سود قندیها 300 تومن نیست نهایت نهایت 250 هست ولی خوب 100 تومن شکر بره بالا حاشیه سود میره رو 350 تومن به همین راحتی ...
حالا تصمیم با دوستان ..اقا اینها نظر منه ..درست یا اشتباه ..دوستان برن قپیرا بخرن..بنده نمی گم بالا نمیره ..ولی قپیرا بازدهی 50 درصد بده قزوین بازدهی 150 درصد میده ..حرف سر اینه ..
قپیرا 650 تومنی بعد 20 درصد رشد رو 800 اینهمه عرضه شد ولی قزوین 270 تومنی بعد نزدیک 40 درصد رشد هنوز که هنوز فرصت خرید نمی ده ..
در ضمن حالا که دوستان زحمت کشیدن سایر قندیها مثل قثابت قنیشا قشرین وغیره رو هم با پی برای 4 وسود سال قبل حساب کنید ..قیمتهاشون ببیند چی در میاد..
البته گفتم بیاد ببینم امسال در مبحث تولید چه می کنن ..ولی خوب شرکتی که سال قبل نتونسته چغندر جذب کنه وتولید کشاورزش کم بوده خصوصا شرق کشور باید در موردش احتیاط کرد...
نمیخوام در مورد ارزنده نبودن قزوین یا اینکه کمتر از قپیرا میسازه به نسبت تعداد سهامش بحثی بکنم
ولی اول اینکه سال مالی قزوین اخر ساله ولی قپیرا برج 4
دوم اینکه پیش بینی امسال قزوین 21420 تنه ولی قپیرا 46186 تن حالا اگه 36000 تن و 56000 تن سال قبل رو در نظر بگیریم باز به نسبت تعداد سهم فرقی نمیکنه
20 تومنی که شما میگی قزوین ساخته در مورد قپیرا هم هست و خیلی بیشتر فقط به دلیل اختلاف سال مالی قزوین در گکزارش 3 ماهه اعلام کرده که قپیرا در برج 8 برای گزارش 3 ماهه میبینیم از شکر انتقالی سال قبل چقدر میسازه چون قپیرا بالای 30000 تن شکر رو انتقال داده .
البته من پیشنهاد میکنم این مقدار انتقالی رو دتر نظر نگیرین که هر سال مقداری به سال بعد منتقل میشه وم این اثر از بین میره
از همه مهمتر شما یادتون رفت قپیرا تنها شرکتیه که الکل تولید میکنه -پیش بینی تولید امسال 2/1 میلیون لیتر الکله که از اینجا هم میتونه سود خوبی اضافه کنه
مطلب دیگه اینکه قزوین 200000 تن پیش بینی جذب داشته ولی قپیرا 320000 تن که البته سال فبل قپیرا 388000 تن جذب کرده بود .
و اما تعدیل مناسبی که قپیرا میتونه نسبت به قزوین بده از این مطلبه
قزوین قیمت خرید چغندر رو 1236 ریال دیده ولی قپیرا 1310 ریال حساب کرده این 85 ریال برای هر کیلو که قپیرا جلونره
و از اون مهمتر قزوین قیمت فروش شکرش رو 1350 تومن دیده ولی قپیرا 1300 تومن و مطلب مهم و اصلی همین جاست .کیلویی 50 تومن .که از اینجا باز قپیرا تعدیل مناسب دیگری نسبت به قزوین خواهد داشت و این رد خور نداره .
شاید قزوین هم در محدوده قپیرا گمی پایین و کمی بالا رشد کنه اما اینکه این 200 بسازه قزوین 150 برای من جای سئوال داره .پس چطوری حساب کگرده به 40 تومن فعلی رسیده .عرض کردم اون 20 تومن رو در نظر نگیرین که از تولید امسال همین مقدار به سال بعد منتقل خواهد شد که اگه بخواین حساب کنین باز باید برای قپیرا دو برابر بیشتر حساب کنین .موجودی منتقل شده به امساتل قپیرا خیلی بیشتر از قزوین بوده .
در نهایت پر ریسک عزیز من در ارزنده بودن قزوین شکی ندارم و معتقدم سود مناسبی نسبت به پیش بینی که تعلام کرده میسازه ولی اینکه الان قیمتش نصف قپیراست مطمئن باشین بی دلیل نیست .
مزارع وسیع قپیرا و قرار داشتن در محدوده ای که بسیار حاصل خیز است باعث شده قپیرا جذب بالایی داشته باشه
سال قبل اون قدر جذب چغندر بالایی داشت که مقداریشو به شرکتهای دیگهخ فروخت و حتی مقداریش از بین رفت.
یادم رفت بگم عرضه ای که امروز روی قپیرا داشتیم ربطی به ارزندگی سهم نداشت و همه میدونیم که توسعه صنعتی غلام حلقه بگوش سازمانه و از طرف سازمان عرضه کرد ولی ایا همه قندیها خواهند توانست با چنین عرضه ای در نهایت سربلند بیرون بیان و بعد از 4/5 میلیون عرضه با صف خرید 400000 تایی بکار خودشون خاتمه بدن .
اتفاقا عرضه امروز و در نهایت صف خرید شدنش نشون از ارزندگی سهمه .
جالبه بدونین توسعه صنعتی 13/8 میلیون بیشتر نداشته که 1/8 میلیون امروز عرضه کرده و مابقی رو هنوز نمیدونم کار کی بوده
در سفری که به پیرانشهر داشتم از کنار شرکت که رد میشدم ازدحام و جمعیت زیادی بود و مردم میگفتند این شرکت منطقه رو متحول کرده و افراد زیادی در شرکت بکار گرفته شده اند .
خلاصه پر ریسک عزیز من نظرات شما رو همیشه اهمیت میدم و استفاده میکنم و بابتش تشکر میکنم .
قندیها رو مدت زیادی مو به مو صورتهای مالیشونو بر رسی میکنم .
قصفها قپیرا قزوین قشیر قلر قنقش و قشهد در راس قندیها هستند .
موفق باشید دوست من
نظر
-
فکر کنم بحث قندیها رو همین جا تموم کنیم بهتر باشه ..
بنده از انتخابهای خودم راضی هستم واز اینکه از بین این همه قندی قزوین قند اصفهان قشکر قلر وقشیر رو برا خرید واولویت خریدم انتخاب کردم ذره ای هم پشیمان نیستم ...
بیشترین بازدهی از ان این سهام بوده با بازدهی بالای 30 درصد ...
حالا هم قزوین زیر 500 وقند اصفهان زیر 2000 رو اگر فرصت خرید بدن بر تمام قندیها خریدشون رو ترجیح میدم ....حتی برا قپیرای 800 که چه عرض کنم 700 تومنی..
اینها نظر منه ..نظر من هم قرار نیست درست باشه ..
در مورد سوداوری قندیها هم تا گزارش 12 ماهه صبر می کنیم ببینم کدوم قندی رشد سوداوری بیشتری نسبت به قیمت خودش خواهد داشت ...باتشکر از تمام دوستان موفق باشید ...
نظر
-
پر ریسک جان انتخابت حرف نداره فقط طی تحقیقی که انجام شد از دوستان مدیر توسعه صنعتی اقای شروین ....
وضعیت مالی توسعه نابسامانه .این شرکت از بابت خرید الومینیوم ایران به خصوصی سازی بدهکاره و نتونسته بدهیشو بده .
خصوصی سازی هم سهام پرتفویش رو توقیف کرده .فولادش رو هم توقیف کرده .
پتنها سهم نقد شونده ای که داره همین قپیراست و علیرغم میل و در اثر فشار مجبور به فروش شدن و خود مدیر شرکت میدونه قیمت سهمش و ارزندگیش الان چقدره .
توسعه میتونست 10 درصد بالتر عرضه کنه و هیچ اتفاقی هم نمی افتاد و همکه با سهم در 10 درصد بالاتر تو صف میموندن ولی زمان برایشان مهم بود و متاسفانه مشکل نقدینگی باعث عرضه قپیرا شده .
پر ریسک جان حق با شماست .ول کنیم قندی رو
در مورد شبندر نظرتون چیه .میشه برایورود با حجم سنگ بهش فکر کرد ؟
نظر
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postپر ریسک جان انتخابت حرف نداره فقط طی تحقیقی که انجام شد از دوستان مدیر توسعه صنعتی اقای شروین ....
وضعیت مالی توسعه نابسامانه .این شرکت از بابت خرید الومینیوم ایران به خصوصی سازی بدهکاره و نتونسته بدهیشو بده .
خصوصی سازی هم سهام پرتفویش رو توقیف کرده .فولادش رو هم توقیف کرده .
پتنها سهم نقد شونده ای که داره همین قپیراست و علیرغم میل و در اثر فشار مجبور به فروش شدن و خود مدیر شرکت میدونه قیمت سهمش و ارزندگیش الان چقدره .
توسعه میتونست 10 درصد بالتر عرضه کنه و هیچ اتفاقی هم نمی افتاد و همکه با سهم در 10 درصد بالاتر تو صف میموندن ولی زمان برایشان مهم بود و متاسفانه مشکل نقدینگی باعث عرضه قپیرا شده .
پر ریسک جان حق با شماست .ول کنیم قندی رو
در مورد شبندر نظرتون چیه .میشه برایورود با حجم سنگ بهش فکر کرد ؟
نظر
نظر