در اصل توسط javad پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
-
در اصل توسط انزلیچی پست شده است View Postسلام به همه ی دوستان.... جناب پرریسک اگه امکانش هست تحلیلی از گروه صنایع غذایی ارایه بفرمایید؟ در صورت امکان بهترین سهم این گروه را معرفی نمایید........ بی نهایت سپاس از لطفتان:x
از این گروه غبهشر همیشه در لیستم بوده...ولی خوب این سهم به دلیل شناور کم اروم بوده وفقط کسی که حوصله سهامداری داشت باید میخرید میرفت دنبال کار زندگیش ..یادمه رو 500 یکسال قبل معرفی شده ودر رالی جدید رو 620 گفتیم به دوستان ..سهم یکباره بست تو 6 ماهه کل سود 150 تومنی رو پوشش داد ..خوب سهام بنیادی قوی وشناور کم این دردسر داره ..چند ماه معامله نمیشه ولی وقتی هم بخواد بره بالا جا میزاره ..
سهم دوم زمگسا بود ..این سهم رو در تالارها بورس معرفی نکردم ولی در قیمت 1600 در تالار ارومیه به دوستی گفتم یکسال با این سهم باشی 50 درصد رو شاخش هست ..تو گزارش صحبت از افزایش سرمایه فکر کنم 300 دردصدی بود براش ..ولی خوب کل شنارو سهم 600 هزار تا هم نمیشد..اینم فقط سهامدار می خواست ..بعد مدتی افت کرد ویکباره اصلا حواسم نبود دیدم بست افزایش سرمایه داد والان داره برمیگرده دوباره رو همون قیمت بسته شده ..
از گروه غذا این دوتا رو قبول داشتم ..بقیه رو ررسی نداشتم وچیز خاصی هم در گزارش ها ندیدم..تکنیکالی رو بقیه خرید فروش می کنیم برا نوسان ..بنیادی چندان مورد پسند نیستن ..
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک گرامی با تشکر فراوان از معرفی و تحلیل قپیرا میشه مقاوت های پیش رو و اگه ممکن هست هدف قیمتی آن را بفرمایید . با تشکر فراوان
مجمع هم نرفته ..ولی خوب عده ای از دوستان این مقاومت 950-970 رو دارن خیلی دیگه بزرگ می کنن..این سهم تازه اونجا کسی بخره انگاری قپیرای 850 خریده با سود 300 پی بریا سهم زیر 3 هست و...چرا باید نتونه رد کنه ..با این همه ما حد ضرر داریم وحواسمون کامل جمع هست ....قپیرا بالا نیاد هیچ قندی رشد نخواهد کرد این نظر منه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
از این گروه غبهشر همیشه در لیستم بوده...ولی خوب این سهم به دلیل شناور کم اروم بوده وفقط کسی که حوصله سهامداری داشت باید میخرید میرفت دنبال کار زندگیش ..یادمه رو 500 یکسال قبل معرفی شده ودر رالی جدید رو 620 گفتیم به دوستان ..سهم یکباره بست تو 6 ماهه کل سود 150 تومنی رو پوشش داد ..خوب سهام بنیادی قوی وشناور کم این دردسر داره ..چند ماه معامله نمیشه ولی وقتی هم بخواد بره بالا جا میزاره ..
سهم دوم زمگسا بود ..این سهم رو در تالارها بورس معرفی نکردم ولی در قیمت 1600 در تالار ارومیه به دوستی گفتم یکسال با این سهم باشی 50 درصد رو شاخش هست ..تو گزارش صحبت از افزایش سرمایه فکر کنم 300 دردصدی بود براش ..ولی خوب کل شنارو سهم 600 هزار تا هم نمیشد..اینم فقط سهامدار می خواست ..بعد مدتی افت کرد ویکباره اصلا حواسم نبود دیدم بست افزایش سرمایه داد والان داره برمیگرده دوباره رو همون قیمت بسته شده ..
از گروه غذا این دوتا رو قبول داشتم ..بقیه رو ررسی نداشتم وچیز خاصی هم در گزارش ها ندیدم..تکنیکالی رو بقیه خرید فروش می کنیم برا نوسان ..بنیادی چندان مورد پسند نیستن ..
نظر
-
جناب پر ریسک چند صفحه ای تاپیک هارو ورق زدم ولی در مورد سغرب کف قیمتی رو پیدا نکردم!
کف قیمت و مقاوت های پیش روی سغرب چه قیمت هایی ان؟
برای خرید یک شنبه گزینه ی خوبی باید باشه اگر چه یکم دیر شد!
به نظر شما جای رشد گروه پتروشیمی بیشتره یا سیمانی؟ قندی ک 20% سبدمو دارم فک نکنم دیگه گیر بیاد
نظر
-
در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postجناب پر ریسک چند صفحه ای تاپیک هارو ورق زدم ولی در مورد سغرب کف قیمتی رو پیدا نکردم!
کف قیمت و مقاوت های پیش روی سغرب چه قیمت هایی ان؟
برای خرید یک شنبه گزینه ی خوبی باید باشه اگر چه یکم دیر شد!
به نظر شما جای رشد گروه پتروشیمی بیشتره یا سیمانی؟ قندی ک 20% سبدمو دارم فک نکنم دیگه گیر بیاد
این سهم در زیر 260 معرفی شد ..گفته شد بالای 260 دوام بیاره روند صعود داره ..حد ضرر مان 254 بود ..که دو ماه هست سهم اصلا این قیمت رو ندید ..یعنی حد ضرر ما رو..
هدف اول ما 280 وبعد 310بود که رسیدیم ..الان رو 315 تومن یک مقاومت داریم با رد کردن این مقاومت میریم برا 380 تومن ...این از سیمان غرب ..بعد شکست 315 دوستان حد ضرر بزارن رو 310 ..
سهم جدید زیاده منتظریم روند صها صعود تایید بشه تا برا خرید اعلام کنیم ..در ضمن دوستان ما الان دیگه سبدشون پر سهم شده سهم جدید معرفی کنیم سردرگم می شن وبرا خرید سهم جدید اقدام به فروش سهام قبلی می کنن وروند اونها خراب میشه ..
با این همه برا دوستان نقد بازم چند تا سهم گفته میشه ..
از گروه ساختمان هنوز بازدهی مد نظر رو ندادن ..منظورم ثامان ثتران ثشرق هست ..در لیست ما هم هستن باید ببینم چه می کنن ..از این گروه ثامان بتونه بالای 140 دوام بیاره خوبه با ثتران بالای 180..
یک سهم هم هست تکنیکالی فقط حواستون باشه ..وملت 39 تومن رو بشکنه فاز صعود اغاز میشه وبه نظر رالی خوبی در پیش باشه ..الان صف خرید هست وحجم مبنا رو هم نمیدن ..فقط تکنیکالی ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفکر کنم بار چندم هست داریم میگیم ..950-970 ممقاومت با شکست اون میریم برا 1200 ...1200 کف قیمتی قپیرا باید باشه ..بعدم با این رشدی که گروه قند داره میکنه 1600 وبالاتر هم دید من تعجب نمی کنم ..سهم با سود 250 پی بریا 5 میشه 1250 و300 هم بسازه با پی برای 5 میشه 1500 ..یعنی حباب نداره ...کاملا منطقی داریم قیمت گذاری می کنیم ..
مجمع هم نرفته ..ولی خوب عده ای از دوستان این مقاومت 950-970 رو دارن خیلی دیگه بزرگ می کنن..این سهم تازه اونجا کسی بخره انگاری قپیرای 850 خریده با سود 300 پی بریا سهم زیر 3 هست و...چرا باید نتونه رد کنه ..با این همه ما حد ضرر داریم وحواسمون کامل جمع هست ....قپیرا بالا نیاد هیچ قندی رشد نخواهد کرد این نظر منه ..
میشه از بنیادی و پی بر ای و سود سازی یه شرکت مثال بزنی. مثلا راجع به قپیرا گفتی که سود 250 ! این عدد از کجا اومده؟ ببخش من بنیادیم خوب نیست راهنماییم کن. این 250 سود رو از کجا باید فهمید؟ دوما این پی بر ای 5 مال آخرین روزه ؟ آخه الان توی بورد سهم که این عدد نیست.
ممنون میشم این جمع و تفریقهارو به من بگی چگونه ست؟ و چطور سود سهم رو (بنیادی) میشه روی نمودار(تکنیکی) معادل سازی کرد!تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postسلام پرریسک عزیز
میشه از بنیادی و پی بر ای و سود سازی یه شرکت مثال بزنی. مثلا راجع به قپیرا گفتی که سود 250 ! این عدد از کجا اومده؟ ببخش من بنیادیم خوب نیست راهنماییم کن. این 250 سود رو از کجا باید فهمید؟ دوما این پی بر ای 5 مال آخرین روزه ؟ آخه الان توی بورد سهم که این عدد نیست.
ممنون میشم این جمع و تفریقهارو به من بگی چگونه ست؟ و چطور سود سهم رو (بنیادی) میشه روی نمودار(تکنیکی) معادل سازی کرد!
در مورد بنیادی دوست من گزارش تو کدال هست ..میزان تولید شکر نرخ فروش سود عملیاتی سرمایه شرکت با حساب اینها ومقایسه با سال قبل ومیزان افزایش نرخی که انتظار داری سود سهم به دست میاد ..
در مورد قپیرا بنده با رشد فقط 100 تومن شکر انتظار سود حدود 250 دارم ..این سهم هر 100 تومن بالا رفتن شکر چیزی حدود 50 تا 60 تومن میزاره رو سود ..حالا اگر بخواد تولید رو بالا ببره اووقت به سود 300 هم میرسه ..
حالا سوال اینجاست شکر بیاد 150 یا 200 تومن بره بالا چی میشه ؟؟؟؟
ما رویایی پیش نمی ریم وفقط 100 تومن رنخ شکر رو بالا گرفتیم ...
بنیادی رو بنده رو نمودرا معادل سازی نمی کنم ..
برا سهام بنده پی بریا کف بازار رو در نظر می یگم وبرا بعضی گروهها برا تحریم وشرایط کشور پی برای بیشتر مثال پی بریا بازار 3 باشه برا گروه قند 5 می گیریم...بعد سود سال اتی رو به دست اورده ودر پی بریا 5 ضرب کنید قیمت سهم در یسکال اتی بدست میاد ...حالا ممکنه زمان ببره تا بره ممکنه مثل گروه قند خیلی سریع بیاد برسه به اون قیمت ..
الان بر کرمانشاه بنده سود 150 انتظار دارم ..با پی بریا 4 بدیم قیمت باید 600 باشه چون از تحریم اسیب می بینه 4 دادم ..حالا چرا نمیادبالا ..بازار ترسیده ولی وقتی گزارش بیاد خیلی راحت میره رو اون قیمت می شینه ...
یعنی ما اینه کمر یسک ترین سهم از هر گروه رو انتخاب کنیم بعد با تکنیکال زمان خرید رو تشخیص بدیم ..اگر بنیادی به سهمی اعتقاد داشته باشی در صورت افت قیمت نگران نخواهی شد ولی اتقاد نداشته باشی تکنیکال هر قدرم سیگنال خرید بده با کوچکترین خبر منفی در صف فروش قرار خواهی گرفت ...همان کاری که در قشرین بارها داره صورت میگیره ..هر قدرم تکنیکالش زیبا باشه چون بنیاید بازار شک داره با کوجکترین ریزش گروه قند سهم تا صف فروش هم میره ...ولی اصفهان قزوین قپیرا و....چند تا قنید خوب دیگه بازار بنیاید ایمان اورده دیلیل هم سابقه این سهمها در گزارش دهی خوب هست ..
نظر
-
ممنون از توضیحات کاملتون....
پس شما روی پی بر ای بخاطر ریسک ها یکی دو پله هم میذاری؟ خب این خیلی جالبه. و عالی. پس هدف در رشد سهم(مقاومت) رو شما از :تضریب سود مورد انتظار در پی بر ای ریسکی لحاظ میکنی. خوبه ...موافقم این روش بهینه و درستیه.
ممنون.تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postممنون از توضیحات کاملتون....
پس شما روی پی بر ای بخاطر ریسک ها یکی دو پله هم میذاری؟ خب این خیلی جالبه. و عالی. پس هدف در رشد سهم(مقاومت) رو شما از :تضریب سود مورد انتظار در پی بر ای ریسکی لحاظ میکنی. خوبه ...موافقم این روش بهینه و درستیه.
ممنون.
بنیادی محض جواب میده ..ولی خوب خواب سرمایه داره چون زمان ورود خروج فقط برا پایه بنیادی تشخیص داده میشه ..سهمی بنیادی عالیه ولی می بینی چندین ماه در جا میزنه ..
تکنیکال محض بدون توجه به بنیادی ..در بازار ما اکثرا جواب نمیده وبا شکستها بزرگ همراه میشه ..در اغلب تحلیل های دوستان بزرگ تکنیکال کار این رو دیدم خصوصا گروه تجهیزات ..
ترکیبی از تکنیکال وبنیادی ....این روش بهترین روش برا بازار بورس ایران هست ...یعنی از هر گروه بنیادی ترین سهم اون رو پیدا می کنی بعد با تکنیکال زمان خرید وحد ضرر رو بعد حالشو می بری...
این روش به نظرم برا بازار ما بهترین روش هست واکثرا در سهامی که بررسی کردم جواب داده ..
نظر
-
در اصل توسط انزلیچی پست شده است View Postجناب پرریسک... ممنون میشم اگه روند شفارا (پتروشیمی فارابی) را هم تحلیل بفرمایید؟:x ممنون
البته بیشتر این سود از محل اجاره مخازن هست ..باید دید سالهای بعد هم این سود ادامه دار هست ..اگر ادامه دار باشه تا 900 جای رشد خواهد داشت ...بازار کمی به این سود دو دل هست ..
فعلا حمایت 590 تا 85 هم نفوذ کنه مشکلی نیست ...بالای 627 هم بیاد وتثبی مبشه مجدد در مدار صعود هست ومقاومت سقف بلی وباشکت اون هدف 900...گروه پترو مثبت بشن اینم برمیگرده بالا ..
نظر
-
جناب پر ريسك
تشكر از زحماتي كه ميكشيد من به عنوان يك كاربر ساده ازتون تشكر مي كنم در حيطه ورود و خروج گاهي شركتها دقيقا عرضه و جمعةكردن رو بعد از نقطه تكنيكال ميزارن به نظر من بازي هر سهم و سهامدار عمده اون رو بايد به همراه تكنيكال مد نظر داشت در تعريف شكست و نفوذ بهتر ميدانيد كه شكست بايد معاملاتي در زير ان انجام شود تا بگوييم شكست كامل يا اتفاق افتاده است
نظر
نظر