چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هادی129
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 296

پرریسک جان با این تعدیل 113 درصدی غالبر فکر میکنی چه قیمتی باز بشه ؟چه قیمتی بزنیم برای فروش ؟

نظر

• rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      در زیر دوستان شاخص گروه کاشی رو می بینن.این شاخص بتونه بالای 615 دوام بیاره این گروه روند صعود میگره ...از این گروه با توجه به گزارش ها بنده شلعاب رو انتخاب کردم ..

حالا شلعاب رو چه به کاشی ..تولید کننده مواد اولیه گروه کاشی که مبلغ فروش رو خیلی عالی برده بالا وتولید این شرکت به شدت بالا رفته ....خوب سایت های تحلیل هم تعدیل مثبت این گروه رو تایید کردن ...البته نیازی نبود با نگاهی به گزارش میشه فهمید ...

این سهم بالای 380 روند صعود اغاز میشه واکثر سهام گروه کاشی در معاملات دو روز بعد مثبت باشن وبتونن دوام بیارن اکثرا روند صعود رو اغاز می کنن...

در ضمن کفرا باای 245 روند صعود اغاز شده حواستون باشه اینم کاف داره وپی بریا زیر 3...

جناب پرریسک این مطلب برای 18 مرداد هست در صفحه اخبار وشایعات بازار ؛گفتم شاید ندیده باشید آوردم اینجا

اخباری خوب از لعابیران

- شنیده شده شرکت لعابیران در گزارش 6 ماهه تعدیل مثبت درآمد خود را به بازار اعلام خواهد نمود. شلعاب طی سه ماه نخست سالجاری از فروش محصولات خود مبلغ 120 میلیارد ریال درآمد کسب کرده است. پیشبینی فروش «شلعاب» برای سال مالی 91 بیش از 446 میلیارد ریال اعلام شده که طی دوره سه ماهه نخست سال معادل 27 درصد از بودجه سالیانه را محقق ساخته است. شرکت طی 3 ماهه اول معادل 32 درصد از پیشبینی سود هر سهم 962 ریالی خود را محقق کرد.پیشبینی عملکرد «شلعاب» برای سال مالی 91 نسبت به عملکرد سال مالی قبل به ترتیب فروش 38 درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 51 درصد افزایش، سود عملیاتی 2 درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات 4 درصد کاهش نشان میدهد. شرکت اعلام کرده که طرح افزایش ظرفیت توزین و میکسر را با برآورد سرمایهگذاری به مبلغ یکهزار و 269 میلیون ریال و طرح کاهش هزینه انرژی را با برآورد سرمایهگذاری به مبلغ پنجمیلیارد ریال در دستور کار دارد
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• سکه شانس
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1362

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی ما رستگار
        انتشار خبر روزنامه واشنگتن تایمز در مورد برنامه دبیر کل سازمان ملل برای برگزاری ضیافت ناهار اختصاصی با حضور 3 رئیس جمهور ایران، آمریکا و مصر در 4 مهر، نیز در نوع خود جالب می باشد....................................
        رييس جمهور نیز اواسط هفته جاري به منظور شركت در اجلاس اضطراري سازمان همكاريهاي اسلامي عازم عربستان ميشود........................
        زمزمه هایی مبنی بر اینکه ایران درصد غنی سازی را در مقابل کاهش تحریم ها بررسی می کند شنیده می شود. دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این باره گفته: دیدگاه خود درباره موضوع هستهای را بیان کردهایم و خانم اشتون هم فرصت خواسته است تا پاسخ ایران را پس از ماه رمضان بدهد.............................................. ..............................
        دستورالعمل عرضه اوراق اختیار فروش تبعی برای سهام شرکت های بورسی توسط سازمان بورس ابلاغ شده است و بورس تهران از روز چهارشنبه آمادگي خود را براي اجراي اين دستورالعمل اعلام كرده است..............براساس این طرح، اختیار فروش تبعی برای سهام بصورت روزانه ازسوی سهامداران عمده در بورس اوراق بهادار فروخته میشود، به این ترتیب، سهامداران با در اختیار داشتن سهم و اختیار فروش سهم مذکور، میتوانند سهم خود را براساس قیمت مندرج در اختیار فروش، بیمه نموده و با اعمال اختیار فروش، ریسک احتمالی ناشی از افت قیمت سهام را مدیریت کنند.

. با اجرای این طرح، سهامدار عمده نیز متعهد میگردد تا براساس قیمت اعمال تعیین شده در شرایط اختیار فروش که بالاتر از قیمت روز سهم و حداقل به میزان سود روزشمار اوراق مشارکت خواهد بود، در سررسید با دارندگان این اختیارات تسویـه نماید....................................

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

دوست بسیار عزیز....پرریسک
          امیدوارم شما و خانواده گرامی سلامت باشید..............و برای همه عزیزانی که در حادثه دیروز در خطه آذربایجان دچار آسیب شدند آرزوی سلامتی و صبر از خداوند برایشان دارم................

نظر

• تاران
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 958

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
            پرریسک جان
            من امروز رو +4 با 40 درصد سود رد کردم رفت ولی بقول شما این سهم بنیه اش خوبه و منتظر میشنم تا ببینم اون قیمتهای گفته شده رو میبنیه یا نه که بازم بخرم
            در ضمن من چهارشنبه کرماشا رو با 8 درصد ضرر رد کردم و ذوب خریدم ایشالا هردوشون صفشون بافی بمونه
            من اشتباه کردم در فروش قزوین!!

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

من اشتباه کردم در فروش قزوین!!
              اشکال نداره دوست عزیز
              بر آن چیزی که از دست رفته حسرت نخور
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

بازار فکر می کنه چون قزوین صف خرید هست حتما باید قثابت قپیرا قشرین هم وغیره هم صف خرید باشن ...

از این خبرا نیست ..م.قزوین باید بالای 700 باشه ..چند روز دیگه اگیر دیدی قشیر هم کم اورد وقزوین به تنهایی بالا رفت تعجب نکنید ...اولی قندی بود که صف خرید شد ....لیدر کل قندیها وبرترین قندی با ظرفیت تولید روزانه 3000 تن در روز اونوقت 500 تومن ....با قثابت یکی باشه ....

دوستان بازار تمایل به مثبت داره ودر قندیها از این به بعد یکی دوتا بالا خواهند بی چون چرا ..قزوین که سالاره ...گفتم اگه پرید شاید جا بمونید ...زیر 500 مفته ..

نظر

• تاران
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 958

خدارو شکر پرریسک جان سالمه
                  کمی نگران شدم
                  من ذوب خریدم بازم! 1380
                  پرریسک جان خرید خوبی بود؟

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

خدارو شکر پرریسک جان سالمه
                    کمی نگران شدم
                    من ذوب خریدم بازم! 1380
                    پرریسک جان خرید خوبی بود؟
                    ذوب یگ پله خرید ما 150 بود وپله دو بارها گفته شد زیر 130 ..باید 10 درصد برا هر پله فاصله گذاشت ...

با یان همه ذوب بالای 140 بتونه دوام بیاره روند صعود اغاز میشه..بازار کمی مررد هست ولی خوب در بورس کالا کسی مردد نیست ومیلکرد رو بالای 1600 رو هوا میززنن واثرات این قیمتها ذوب وگروه فولاد رو بالا میاره ..فقط صبر لازمه..

در مورد قزوین هم دیروز گفتم فرصت خرید خیلی کمه ..کاش امروز رو منفی مجددوارد قزوین یا قشیر می شدید یا دیروز 50 درصد خروج می کردید 50 درصد با سهم می موندید..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

[QUOTE=javad;192695]
                      در زیر دوستان شاخص گروه کاشی رو می بینن.این شاخص بتونه بالای 615 دوام بیاره این گروه روند صعود میگره ...از این گروه با توجه به گزارش ها بنده شلعاب رو انتخاب کردم ..

حالا شلعاب رو چه به کاشی ..تولید کننده مواد اولیه گروه کاشی که مبلغ فروش رو خیلی عالی برده بالا وتولید این شرکت به شدت بالا رفته ....خوب سایت های تحلیل هم تعدیل مثبت این گروه رو تایید کردن ...البته نیازی نبود با نگاهی به گزارش میشه فهمید ...

این سهم بالای 380 روند صعود اغاز میشه واکثر سهام گروه کاشی در معاملات دو روز بعد مثبت باشن وبتونن دوام بیارن اکثرا روند صعود رو اغاز می کنن...

در ضمن کفرا باای 245 روند صعود اغاز شده حواستون باشه اینم کاف داره وپی بریا زیر 3...

استاد عزیز

صنایعی که مواد اولیه ش از خارج وارد میشه دارای ریسک هستن چون اگه حتی یه کالا 10% موادش خارجی باشه و اون 10% نرسه خط تولید متوقف میشه ، شلعاب تو خرید مواد اولیه سه ماهه 91 نسبت به سه ماهه 90 تقریبا 58% کمتر تونسته خرید کنه !!!!!!!! که این خودش آژیر خطریه .
                      لطفا گزراش شلعاب رو با دقت بخونید ...
                      خرید در سه ماهه رشد داره اون چه کاهش داشته هزینه خرید بوده ...تا پیک شلعاب همه چی توضیح داده شده ...الان تاپیک رو بالا میارم یه دور مطالعه بفرمایید...

شلعاب بهترین سهم گروه کاشی هست ..این گروه کاشیه که با بالا رفتن مواد اولیه که شلعاب به اونها میفروشه وبا توجه به بازار انحصاری شلعاب که مثل گروه کاشی رقیبنداره باید نگرانش بود...

نظر

• taze vared
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 173

جعفر جان در مورد بنیادی و تکنیکال این قنقش مادر مرده هم یک توضیحی بده
                        ممنون

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

بازار فکر می کنه چون قزوین صف خرید هست حتما باید قثابت قپیرا قشرین هم وغیره هم صف خرید باشن ...

از این خبرا نیست ..م.قزوین باید بالای 700 باشه ..چند روز دیگه اگیر دیدی قشیر هم کم اورد وقزوین به تنهایی بالا رفت تعجب نکنید ...اولی قندی بود که صف خرید شد ....لیدر کل قندیها وبرترین قندی با ظرفیت تولید روزانه 3000 تن در روز اونوقت 500 تومن ....با قثابت یکی باشه ....

دوستان بازار تمایل به مثبت داره ودر قندیها از این به بعد یکی دوتا بالا خواهند بی چون چرا ..قزوین که سالاره ...گفتم اگه پرید شاید جا بمونید ...زیر 500 مفته ..
                          بازم یه عده سهام دار بیچاره از همه جا بی خبر رفتن سراغ بعضی سهام قندی درپیت تا بازم سرمایه هاشونو به باد بدن
                          خوبه که داداش پرریسک به شما داره اخطار می ده
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
                            جعفر جان در مورد بنیادی و تکنیکال این قنقش مادر مرده هم یک توضیحی بده
                            ممنون
                            بنیادی عالیه ..فقط این سهم شکر وارد می کنه وبعد تصفیه ..نمی دونم تو واردات به مشکل بخوره با این دلار براش بد میشه ...

بالای 1260 بگرده میشه به صعود امید داشت فعلا قبل 1260 جمع شد ..

در ضمن بارها به دوستان گفته میشه برید رو بهترین ها امروز هر کی هر قندی داشت باید می فوخت قزوین میخرید بعد قشیر واصفهان.

هر سه تا هم کلی فرصت خرید دادن...نمی دونم چرا دوستان دو دل هستن ..اینها بهترنی هستن خصوصا قزوین واصفهان...

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                              بازم یه عده سهام دار بیچاره از همه جا بی خبر رفتن سراغ بعضی سهام قندی درپیت تا بازم سرمایه هاشونو به باد بدن
                              خوبه که داداش پرریسک به شما داره اخطار می ده
                              قشیرین رو 400 بود ما هی گفتیم قزوین بخرید فرصت خریدم داد دوستی گفت قشرین بالا میره وبیشترین بازدهی رو میده ..الان قشیرین 420 وقزوین 530 گیر هم نمیاد ...

هر گردی گردو نیست ...بنده با هیچ گروهی مخالف نیتم ولی وقتی بهترین رو میشه خرید چرا بریم سراغ بدترین ...

نظر

• taze vared
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 173

بنیادی عالیه ..فقط این سهم شکر وارد می کنه وبعد تصفیه ..نمی دونم تو واردات به مشکل بخوره با این دلار براش بد میشه ...

بالای 1260 بگرده میشه به صعود امید داشت فعلا قبل 1260 جمع شد ..

در ضمن بارها به دوستان گفته میشه برید رو بهترین ها امروز هر کی هر قندی داشت باید می فوخت قزوین میخرید بعد قشیر واصفهان.

هر سه تا هم کلی فرصت خرید دادن...نمی دونم چرا دوستان دو دل هستن ..اینها بهترنی هستن خصوصا قزوین واصفهان...
                                راستش جعفر جان دودلی من به این خاطره که با خودم میگم قنقش از بقیه کمتر رشد کرده پس حالا حالا ها بدهکاره

نظر

در حال کار...
                                X