چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hanny
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 395

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
    یه سر هم به اونور بزن جعفر جون اگه وقتشو داشتی ، شرمندم بخدا ;)
    Salam jesaratan mishe adrese onvar ro ham befarmaeen ta ma ham estefade konim , mamnon

نظر

• حسینی
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 137

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
      افزایش قیمت نوشابه در هفته های آینده تا 1500 تومان که بخش عمده ای از اون شکره. افزایش قیمت انواع بیسکوییت و تافی و کیک و آبمیوه و ...
      خدایی دوستانی که سهام قندی رو فروختن توی باغ هستن؟
      من که همین دیروز نوشابه پپسی1.5لیتری را 1500تومان خریدم...منظور شما این است که قیمت عمده فروشی کارخانه ها1500می شود یا این نرخی که الآن هست منظورتان است؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
        ستاره دار (2)
        • Jul 2012
        • 1281

در اصل توسط حسینی پست شده است View Post
        من که همین دیروز نوشابه پپسی1.5لیتری را 1500تومان خریدم...منظور شما این است که قیمت عمده فروشی کارخانه ها1500می شود یا این نرخی که الآن هست منظورتان است؟
        هنوز قیمت خرده فروشی توی مغازه هایی که خرید از قبل دارن 1200 تومانه. با این حساب، مغازه هایی که خرید جدید دارن 1500 می فروشن.
        هر دم از این باغ بری می رسد تازه تر از تازه تری می رسد
        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
          سید بزرگوار"شلعاب"؟؟؟؟؟:(

داداش جعفر توی یه هفته گذشته بارها از روند شلعاب پرسیدم اما هربار پاسخی نشنیدم
          ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• صداقت2
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            سلام..

هر کدام قبل از ساعت 9/30 خواست صف خرید بشه برید رو اون ....
            [color="#696969"با سلام و تشکر از پاسختان راجع به مداران
            ]
            با این وضعیت جدید ارزی و اجازه شرکت های صادر کننده برای فروش ارزشان به قیمت 2 در صد زیر قیمت بازار و شروع اختصاص خرید های اعتباری به نظرم شنبه - قبل از ساعت 9/5 شبندر و شراز صف خرید می شوند. به شخصه سوای مسایل بنیادی و تکنیکالی رشد خوبی برای این 2 لیدر بازارپیش بینی می کنم!!!!!
            شراز واقعا در این قیمت ها خریدنی است و با عنایت به حجم مبنا و شناور کمش امکان نوسان گیری روزانه!!!! هم می دهد. البته اگر پارسان خرید های خردش را شروع کند - سهم آن موقع واقعا کمیاب می شود.آیا شراز کمتر از کرماشایی است که در یک محدوده قیمتی بودند؟ اخبار عرضه اولیه پالایشگاه های تهران و لاوان هم بیایدکه دگر چه شود!!!!
            ممنون
            [/color]
            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 914

نقل قول نوشته اصلی توسط بابااتی نمایش ارسال ها
              به دلیل اینکه در فصل خرید چغندر هستیم و خوشبختانه قیمت خرید چغندر بر اساس قیمت پارسال و با استدلال اینکه قیمت فروش شکر رشد چندانی نداشته پایین انجام می شود اعلام رسمی افزایش قیمت فروش شکر سبب توقع کشاورزان برای بالا بردن قیمت خرید چغندر خواهد شد
              احسنت....

منتظر این جواب بودم...هر چند این وسط کشاورزان ضرر می کنن که ما راضی به این امر نیستیم ولی خوب دست ما نیست وتا بوده همین بوده....
              جناب پر ریسک تا اونجایی که بنده اطلاع دارم معمولا کارخانه های قند وشکر هر سال بعد از بهره برداری برای سال آینده

با نرخ مصوب دولت و طبق عیار چغندر قرارداد تحویل چغندر را می بندن و دست کشاورز نیست که بدلخواه اگر شکر قیمتش بالا رفت

آنها هم قیمت چغندر را بالا ببرند.

نظر

• negar
                ستاره دار(2)
                • Jul 2025
                • 536

معاون کل سازمان توسعه تجارت افزود: البته ممکن است کالاهایی که در اولویتهای 1 و 2 هستند اصلاح شوند؛ به این معنا که تائیدیهای از معاونتهای تخصصی وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ شود که بر مبنای آن، بتوان رضایت تجار را در تامین ارز با نرخ مرجع، تامین کرد.

جناب پر ریسک میتوانید یک زحمتی بکشید این را معنی کنید مرسی

نظر

• hamid_farahy
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 463

پر ریسک عزیز اگه قپیرا از 1226 تومان رد بشه اولویت خریدش عوض میشه ؟ حد ضرر قشهد عوض نشده؟ با تشکر

نظر

• parsa
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 10

..خوش اومدن ..
                    ج
                    قندیها در لیست خرید قزوین قشهد هگمتان وشاید قمرو ودر اخر قپیرا ..تمام..
                    جعفر خان خدا قوت و خسته نباشيد!!

نظر

• محمدرضا 87
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1522

سلام پرریسک جان خسته نباشین.
                      نظرت رو پارسان چی هست برا خرید در این قیمتا و حد ضررش چند هست؟
                      یه توضیحی بدی ممنون میشم.
                      مرسی.

نظر

• basira
                        عضو جدید
                        • May 2012
                        • 15

اقای پرریسک سلام قند ثابت را یک سال دارم خیلی اذیتم کرده است به نظر شما با چه سهمی عوض کنم متشکرم

نظر

• sea2003son
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 179

پرریسک عزیز سلام من وتوکا روی 223 خریدم بنظر شما در مورد نگهداری اون چیه و تا چند میتونه رشد کنه؟

نظر

• امیر علی
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 120

سلام جناب پرریسک
                            بزرگترین مشکل من در بورس عدم خروج به موقع هست.
                            وقتی حدود 1.5 سال گذشته رو بررسی می کنم میبینم اگر در خروجها درست عمل کرده بودم نه تنها مثل امروز 30 درصد از اصل سرمایه در ضرر نبودم بلکه میتونستم حداقل 50 درصد در سود باشم.
                            مثلا شراز رو 400 خریدم رو 470 خالی نکردم چون نمیخوام اصطلاحا گنجشک روزی باشم و چون نمیتونم بازار رو مداوم رصد کنم از نوسان هم جا میمونم.
                            لطفا اگر توصیه ای در این مورد دارید راهنمایی بفرمایید چون واقعا خسته شدم از ضرر دادن.
                            ممنون

نظر

• bours
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 259

در اصل توسط basira پست شده است View Post
                              اقای پرریسک سلام قند ثابت را یک سال دارم خیلی اذیتم کرده است به نظر شما با چه سهمی عوض کنم متشکرم
                              قثابت واگرایی آر اس آی نشون میده و مک دی هم شکسته شده ، باتوجه به الگوی قیمتی که نشون میده احتمالا نزولی میشه

تا نظر پریسک عزیز چه باشد. امیدوارم زودتر راهنماییتون کنن

نظر

• R.P.S
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 57

یعنی قیمت شکر اون قدر حیاتی شده ..از شیر هم حیاتی تر هست یا گندم ...

والا قیمت همه چی دو برابر که چه عرض کنم داره میشه سه برابر اینا ککشون نگزید ..

برام جالبه چرا اعلام نمی کنن؟؟؟؟این دلیل ها رو قبول ندارم ...
                                سلام
                                ببینید قیمت شیر شد 2برابر-مرغ3برابر-برنج و تخم مرغ و نان وووووسر به فلک کشید این مسولان دلسوز ملت کجا بودن ؟حالا قیمت شکر 100تومن بره بالا
                                میگن با توجه به اینکه شکر جزو کالای ضروری ملته افزایش حرامه!!!!!!!!
                                دوستان مگه مرغ و گوشت وبرنج وهر کوفتی این ملت نجیب مصرف میکنیم جزو ضروریات نیست؟
                                صحبت اینه که اینا از شکر از واردات شکر میلیاردی سود میزنن به جیب .از کارخانه به زیر 1300 میخرن به نرخ 2000 به ملت نجیب میفروشن .لپ کلام اینه.

نظر

در حال کار...
                                X