چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

دوستان توجه داشته باشن و بیشتر تحقیق کنن در مورد خبری که امروز دوستان گفتن در مورد مواد اولیه با ارز مرجع و عدم صادرات آن مگردر صورت پرداخت مابتفاوت ارزی........

1.این خبر در هیچ خبرگزاری اصلی ومهمی درج نشده
    2.قطعا شامل پالایشگاهها وپتروشیمی ها نمیشه و تنها در مورد شرکت هایی است که مواد وارد کرده اند.

بیشتر تحقیق و جستجو کنید که متضرر نشوید
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      شلعاب سهمی اروم ومطمئن ..ببینم شش ماهه چه کرده ...خیلی از بازار عفب مونده ..
      همچنان که رها گفتم هدف این سهم بالای 600 هست ..در زیر 370 معرفی شده ...همچنان منتظر گزارش شش ماه هستم هر چند با این بازار پی بریا 6 بگیره میشه 600 ونیازی به تعدیل نیست ..
      سید جان سهم رشد نکرده مقاومت نداره ..

یک مقاومت کوچیک رو 410 داشت شکست ..هدف بعدی 480 ومهمترین مقاومت ..بشکنه اگه بگم براش 800 هم می بینم دروغ نگفتم ....
      ولی ما به کم قانع هستیم همون 600 کافیه ...توقعات رو فعلا بالا نبریم ..

تا 480 مقاومت خاصی نداره ..

شلعابی که رو 370 اونقدر داد زدیم دیدیم کسی صدامون رو نمیشونده دیگه گفتم بزار هری کی خرید خرید نخریدم دیگه ما گفتین ها رو گفتیم ..الان رو 430 فقط حجم مبنا میدن تازه این اول کاره ..شفارس 250 تومنی ..کلی سهام دیگر ..

نگران نباشید با یاری هم از این شرایط هم سربلند بیرون میاییم با توکل بر خدا...
      دوستان 3 عبارت اول فرمایشات جعفر عزیز بودن از شهریور ماه تا همین چند روز پیش...
      جز سپاس چه میشه گفت به این انسان بزرگ...
      گرچه می دونم که انقد دلش بزرگ و مهربانه که حتی چشمداشتی بایت یه جمله خشک و خالی هم نداره...
      خلاصه که دوستت داریم سید جعفر پرریسک...:*:x
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
        دوستان توجه داشته باشن و بیشتر تحقیق کنن در مورد خبری که امروز دوستان گفتن در مورد مواد اولیه با ارز مرجع و عدم صادرات آن مگردر صورت پرداخت مابتفاوت ارزی........

1.این خبر در هیچ خبرگزاری اصلی ومهمی درج نشده
        2.قطعا شامل پالایشگاهها وپتروشیمی ها نمیشه و تنها در مورد شرکت هایی است که مواد وارد کرده اند.

بیشتر تحقیق و جستجو کنید که متضرر نشوید

رو پترو تقریبا بی تاثیره...
        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• Jamshidyar
          كاربر فعال
          • Oct 2011
          • 556

در اصل توسط misha پست شده است View Post
          دوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كن
          برای فرزند شما از صمیم قلب آرزوی سلامتی دارم. هفته پیش اتفاقی افتاد و ما رو به بیمارستان قلب کشوند و باور کردم که هیچ کار خدا بی حکمت نیست. ان شاالله پسر شما سلامتیش رو به دست خواهد آورد.
          موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5095

دوستان عزيز وگرامي ميدونم الان همه درگير قيمت سهام وسودوزيان خودتون هستيدمنم تاهفته پيش درگير همين بودم پسرم از شنبه رفته توكما امشبم دكترا كلا جوابمون كردن پناه مي برم به خدا كاشكي الان هفته پيش بود ونگراني من فقط ضرركردن تو بورس بود اما چه كنم كه پسر نه سالم ازدستم داره ميره يه لحظه سودو زيان تو بورسو ول كنين برا ي پسر من دعا كنيد كسي ازكارخدا خبرنداره شايد پسرم برگشت ياخدا كمكم كن
            مطمئن باشید برای پسرتون و برای بازگشتش به آغوشتون دعا میکنیم.
            ولی لطفا بفرمایید اسم این کوچولو چیه ؟ و علت به کما رفتنش چی بود ؟

( با عرض معذرت از پرریسک به دلیل حاشیه فوق در تاپیک)
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

جعفر جان نظرت رو در مورد کاشی نیلو(کنیلو) میشه بگی؟
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

misha عزیز واقعا ناراحت شدم از بابت اتفاقی که برای پسر عزیزت افتاده =((=((
                ایشالا که خداوند متعال سلامتی عاجل به فرزندتون بدن ........... من دلم روشنه ..امید به خدا
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• misha
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 62

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  مطمئن باشید برای پسرتون و برای بازگشتش به آغوشتون دعا میکنیم.
                  ولی لطفا بفرمایید اسم این کوچولو چیه ؟ و علت به کما رفتنش چی بود ؟

( با عرض معذرت از پرریسک به دلیل حاشیه فوق در تاپیک)
                  باعرض معذرت ازدوستان وجناب پرريسك عزيز اسم پسرعزيزم بهداده وبراثر تشنج به كما رفته اميدم اول به خدا وبعدهم دعاي دوستان ياحق

نظر

• ebi1352
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 151

باعرض معذرت ازدوستان وجناب پرريسك عزيز اسم پسرعزيزم بهداده وبراثر تشنج به كما رفته اميدم اول به خدا وبعدهم دعاي دوستان ياحق
                    میشای عزیز.منتظر پیغام خصوصیتان هستم لطفا اگر انلاینید.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

برا این عزیز وبرا تمام بیماران دعا می کنیم ..=((

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                        سید عزیز و دوست خوبمان امیدوارم شاد و سلامت باشی
                        جعفر جون کخاک رو یه بررسی میکنی ببینیم چی تو چنته داره؟!
                        ممنون
                        شمام همینطور...

بنیادی مشکل نداره ..تیکنیالی بالای 1120 سهم هدف 1300 داره فعلا ..

فقط شناور سهم کمی براش مشکل ایجاد می کنه همین ..سهم خوبیه .

نظر

• mane1659
                          كاربر فعال
                          • Dec 2011
                          • 235

پرریسک جان یادمه شما گفتی دورود افزایش نرخ را در نظر نگرفته به نظر شما با این افزایش نرخ سودش چند میشه و به نظر شما تبدیل مقداری دورد به ساروم کار درستی هست ؟ یا نه

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            جعفر جان نظرت رو در مورد کاشی نیلو(کنیلو) میشه بگی؟
                            تکنیکالی بالای 124 روند صعود اغاز میشه ..اهداف 160 هم براش دیده میشه .

ولی مثل همیشه بهترنی ها رو ما در صدر داریم ..از این گروه چند وقت قبل کسعدی کساوه پیشنها شدن ..اون موقع کسعدی رو 170 بود .امروز هم کچینی با حد ضرر 310..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                              پرریسک جان یادمه شما گفتی دورود افزایش نرخ را در نظر نگرفته به نظر شما با این افزایش نرخ سودش چند میشه و به نظر شما تبدیل مقداری دورد به ساروم کار درستی هست ؟ یا نه
                              بله درود در نظر نگرفته یعنی من گزارشی ندیدم .نظر خودم سود تا 150 برا درود هست پی بریا 5 قیمت در میاد 750 ..

برا ارومیه هم 110تا120 انتظا دارم پی بریا 5 550 تا 600 در میاد ..

پی برای 4 هم بدید باز جای رشد دارن ..در ضمن دلار وصادرات رو همون 1226 دیدیم واگر نرخ مرجع بالا بیاد یا دلار رو اینها ازاد بفروشن که اونوقت منفحر میشن از نظر سود دهی..مخصوصا ساروم..

نظر

• Godfathers
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 256

داداش جعفر گل رهشاد سپاهان آخرش قراردادی با شرکت ذوب آهن و فولاد مبارکه منعقد کرد به ارزش جمعا بالای 100 میلیارد تومان.
                                به نظر شما 100 میلیارد قرارداد برای یک شرکت کوچیک 1.5 میلیاردی 15 میلیون سهمی باعث چه اتفاقی میشه.
                                حرف سود بالای 400 تومانی برای این سهم هست.

نظر

در حال کار...
                                X