چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

سلام به دوستان عزيز

حجم معاملات رقم 180 ميليارد تومان را پشت سر گذاشت، و اين نشانه آنست كه خبرهاي مثبت بزرگي تا 6 ماه آينده بورس رقم خواهد خورد.
    بازار به منفي آنچنان نمي خورد، اما اصلاح را در پي دارد. من در صورت داشتن نقدينگي در اين اصلاح ها خريدهاي خوبي انجام خواهم داد.
    با اينكه خيلي فروشنده با توجه به سودهاي كوتاه مدتي كه برده بودند، پيدا شد اما خريدار غالب بود.
    به نظر اصلاح هاي بازار فرضا در ابتداي بازار شروع شده، بازار جمع شده و مجددا مثبت آغاز خواهد شد.
    امروز بايد توجه داشت، دسته هاي فروشنده زياد بودند، نوسان گيران و اعتباري ها.
    نوسان گيرها و اعتباري ها كه مجددا از فردا به بازار هجوم خواهند آورد.

از بازار كه بگذريم، سهم كشرق اجازه ورود داد. انتظار دارم، زير 400 فرصت ورود به اين سهم ذغالي طلايي است. امروز كه يك سهامدار حقيقي با 1,296,949 سهم بالا آمد و سهم رو از بي صاحبي نجات داد، سهم صاحب نداشته باشد، بهتر است تا صاحبي مثل بوعلي داشته باشد.
    شايد روز هاي آينده سهامدارا حقيقي و حقوقي ديگري هم بالا مي آيند، اين سهم معدني بي صاحب بزودي صاحبهاي خوبي پيدا مي كند. شايد بعضي ها گذاشته اند تا بالاي 500 تومان وارد سهم شوند.
    نگاه كنيد آينده درخشاني براي شركت كشرق و كطبس وجود دارد. اين دو سهم خيلي زودتر از آنچه فكر و حدسش رو بزنين قيمت بالاي 1000 تومان را خواهد ديد انشاالله.

خودتان حساب كنيد، كشرق ميخواد يك طرح رو به سرانجام برسونه كه نتيجه اون اينست خام فروشي رو كنار بذاره و زغال سنگ رو به ذغال سنگ كنستانتره تبديل كند،زغالسنگ كنستانتره نياز سه شركت ذوب آهن اصفهان، شركت ميدكو و كك سازي طبس است. كه بالغ بر 3 ميليون تنه، از طرف ديگر بازار فعلي 1.3 ميليون تن رو پوشش ميده، و اين سه شركت بايد قيمت رو از اين شركتها بگيرند.
    حدسي كه بنده مي زنم، اگر اين سه شركت كمي زرنگ باشند،فرصت به چنگ گرفتن اين سهم رو از دست نميدن! مثلا شركت ذوب آهن اصفهان يا ميدكوي كرمان
    البته بايد حواسمان باشد، حقيقي هاي زرنگ تر از حقوقي ها مثل ذوب هستند، احتمالا ذوب با قيمتهاي بالاتر از 700 يا 800 تومان كشرق را خواهد خريد!!!!!
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• amir5151
      ستاره‌دار (2)
      • Dec 2011
      • 166

سلام
      جعفر خان علت پیشنهاد کاذر رو می خواستم بدونم
      بنیادی یا تکنیکالی؟
      ممنون از زحماتی که میکشی

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
        سلام به دوستان. امروز از کارگزاریم جویای صف فروش غبشهر شدم، گفته که توی بازار شایعه شده که درسته روغنی ها افزایش نرخ گرفتن ولی تأثیری در سودآوریشون نداره! تعدیلی هم ندارن.
        حالا این شایعه چقدر صحت داره یا نه، نمیدونم. ولی بازار غدایی ها رو بهم ریخته.
        اگه از دوستان کسی چیزی میدونه، به ما هم بگه لطفا؟
        سلام ..
        فردا بازار جواب این شایعات رو خواهد داد ...این بازار بدون تحلیل همون بهرت با شایعه ضرر کنه ...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط amir5151 پست شده است View Post
          سلام
          جعفر خان علت پیشنهاد کاذر رو می خواستم بدونم
          بنیادی یا تکنیکالی؟
          ممنون از زحماتی که میکشی
          سلام..
          تکنیکالی ...رو 100 پینشهاد شد ..

الانم حد ضرر 130 واگر 140 رو بشکنه حد ضرر 140 وهدف 180 بازم تکنیکالی ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
            ممنون از اینکه پاسخم رو دادی من غبشهر 1050 تومانی دارم به نظر خودم رشد غبشهر بهتره با این اوصاف بازم فکر میکنم غشهد رشدش کمتر و دیرتر از غبشهر باشه و احتمالا با 300 تومن ضرر غشهد رو رد کنم و بازم غبشهر اضافه کنم فقط چون تازه وارد هستم میخوام بدونم شما و باقی دوستان موافق هستین؟ ضمن این مسولیتش با خودمه فقط مشاوره میخوام ممنون از همه
            غشهد نیست قشهد هست ..

هدف قشهد همچنان بالای 3000 هست ولی گروه خورده به روند اصلاحی ..تا خبر شکر بالای 1500 نیاد خبری نمیشه ..گزارش وتعدیل ها هم تا نه ماهه در رگوه قند چشمگیر نیست وبا این گزارش ها این گروه بعد این رشد نمی تونن زیاد بالا بیان ..باید خبر اساسی بیاد که فعلا نیومده وهمین باعث شده گروه بره تو اصلاح ..

غبسهر رو صلاح می بینم فعلا با توجه به جو گروه غذایی..در غدام حقوقی بالیا 600 تا خریده در غاذر هم به شدت دارن میخرن ..غگل هم که فقط کد به کد ..میمونه غبشهر سرو وسالار ..ببینم فردا برمی گرده ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط mogh پست شده است View Post
              سلام سیدجان بنظرت فردا برای خرید کدوم سهام مناسبتره
              سلام ..گروه فولاد غذایی..رو برتر می بنیم ..

در کنار اینها گروه پالایشگاه وبعد پترو ..

گروه روی هم اگر کم نیارن وکروی بره بالیا 290 وفاسمین بالای 680 دوام بیاره ..

نظر

• mane1659
                كاربر فعال
                • Dec 2011
                • 235

پرریسک جان سیمان دورود 135 پیش بینی کرده پی بر ای 5 هم بدهیم670 قیمتش در میاد پس چرا انقدر ارزان معامله میشود

نظر

• صداقت2
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 704

با سلام
                  شراز دارم و می خواهم در قیمت مناسب اضافه کنم- با این گزارش شبندر - فردا معاملات این 2 سهم را چگونه پیش بینی می کنید؟سغرب و ساروم حد ضرر چند می باشد؟اینها هم فعلا استراحت دارند یا......
                  ممنون
                  صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                    پرریسک جان سیمان دورود 135 پیش بینی کرده پی بر ای 5 هم بدهیم670 قیمتش در میاد پس چرا انقدر ارزان معامله میشود

وقتی این ارزان باشه بقیه گروه هم به زیر میکشه وداره همین کار صورت میگره ..دلیل خاصی نیست ..

درود داره کل گروه رو به زیر میاره چون نمیشه سهام خوب بره پایین وبقیه گروه برن بالا ..

از این اشتباه بازار باید استفاده کرد وسهام خوب رو مفت خرید ..ولی خوب هر قدر پایین تر بهتر ..وقتی دوست دارن عده ای ضرر کنن خوب ما هم اجازه ضرر کردن بهشون میدیم ....

در کرمانشاه رو 420 میفروختن ...چرا میفروختن ..بالای 650 تو صف خرید حجم مبنا نمی دادن چرا ؟؟؟؟بازار ایران هست دیگه ..زیاد حرص نخورید وفقط از ضعف تحلیل بورس ایارن نهایت سود رو بکنید ...اینها نباشن چطوری سود بکنیم ما...

همین بازار بردی ببیند بعضی هام قندی در پیت رو در چه قیمتهایی خریده وداره میخره ..بازار ایران هست دیگه ..همین بازار برا غبشهر صف فروش درست کرده ...چی بگم به این بازار :d

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                      با سلام
                      شراز دارم و می خواهم در قیمت مناسب اضافه کنم- با این گزارش شبندر - فردا معاملات این 2 سهم را چگونه پیش بینی می کنید؟سغرب و ساروم حد ضرر چند می باشد؟اینها هم فعلا استراحت دارند یا......
                      ممنون
                      سلام..

در مورد شبندر فکر نکنم کسی این سهم رو برا این گزارش خریده باشه ..مثال ذوب فکر نکنم 6 ماهه جالب باشه یعنی باید افت کنه ..بازار به استقبال اینده میره ..اینها سهام خوبی هستن واهداف خوبی دارن ..

شراز در قیمت 418 بارها گفتم که خوبه ..

ساروم فعلا 350 وسغرب هم حوالی 440 فکر کنم بیاد ..

در شکست مقاومت ناکام موندن فعلا اگر موفق به شکست نشن معنیش میشه استراحت..

نظر

• sea2003son
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 179

با سلام جناب پرریسک ایا قزوین تو این قیمتها خوبه یا در اثر سفته بازی بالا اومده؟یادمه شما میگفتی قزوین قصفها دوم میشه ولی انگار زور بالا رفتن نداره

نظر

• asal
                          عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 128

در اصل توسط asal پست شده است View Post
                          قیمت بازگشایی فخوز را حدودا چند میبینید؟[/size]
                          @};-

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

مارو باش دلمون خوش بود ذوب میخوایم بگیریم 195 میل صف !!!!
                            شبندرم تو صف فروشه سفارشاش که فعلا واس خاطر همون گزارشش بود واقعا اینا چشم امیده 6ماه داشتن !!! اگه شبندر همینجوری باشه باس قیده همه پالایشگاها رو بزنیم پس :(
                            ایناا کیَن صف فروش غبشهر دُرُس کردن !!! به قرعاان حالشون خوش نی یا مشکلی چیزی دارن فک کنم :))
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• jafar
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 87

جناب پرریسک
                              وبیمه و ولصنم رو چطور میبینی
                              با تشکر فراوان

نظر

• personable
                                عضو جدید
                                • Oct 2012
                                • 17

سلام جناب پرریسک
                                لطفا در مورد و توشه و بیمه دی نظرتون را بدید . ممنون

نظر

در حال کار...
                                X