چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamia
    عضو عادی
    • May 2012
    • 22

پرریسک جان عرض سلام و تشکر
    اگه بخوای از بین سدور - فاسمین - شپترو - شبندر - پکویر - ذوب - غبشهر و ... فقط 2 تا سهم رو انتخاب کنی و ملاکت بازدهی بیشتر در مدت 2 ماه آینده باشه کدومها رو انتخاب می کنی ؟؟

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    با وجود فاسمین فعلا این در صدر هست ..اول فاسمین ..از هر گروه بهترنیها ....

غبشهر هم هنوز در لیستم هست وبازدهی اون از گروه روی بیشتر می دونم ...وریکس غبشهر کمتر هم هست ..حتی در قیمت 1600 که سهمله در 2000...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
      امروز اینجا از جعفر نپرسیدم که فسرب رو تایید میکنی یانه!!!چون میدونستم با زیان انباشته ای که سهم داره برای جعفر که شناخت خوبی ازش دارم چندان جالب نیست که بخواد در مورد این سهم فکرکنه.یادمه 1ماه پیش وقتی در نماد غشاذر خریدداشتم ونظر جعفر رو پرسیدم به من گفت که من در مورد سهام زیان ده تحلیلی ندارم.البته حق با استاد بود و سهم های بنیادی و بهتر وقتی باشه تحلیلگر مجالی برای سهم زیان ده نداره و ما هم شانسی شانسی تو غشاذر خوب سود کردیم.

ولی جعفر جان اینبار منتظر هستم تا فسرب رو تو لیست خریدت ببینم البته مطمینم که به زودی میبینم.....
      با اجازه جناب پرریسک!
      دوستان علاقه ی زیادی به خرید در روند نزولی دارن؟
      البته بنده دارم پیش اساتیدم درس پس می دم اما سعید جان درسته که سهم به نقطه ی حمایت بسیار قوی خودش رسیده اما این سهم مگه وارد روند صعود شده که اقدام به خریداری این سهم کردین؟ منتظر می شدی که سهم از روند نزولی وارد روند صعودی بشه اونوقت 80 درصد احتمال اینکه فرصت ورود پیدا کنی وجود داشت. به شخصه تو این بازار تا روند صعود تایید نشده به سهمی ورود پیدا نمی کنم.
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
        سلام جناب پرریسک لطفا یک لیست خرید از بهترینهای هر گروه برای فردا بدین با تشکرازلطف شما
        سلام..

برتریهانها در قیمتهای خیلی پایین تر گفتم بازم میگم..

از گروه پترو ..ابادان بهترنی وبا ارزشت رین سهم گروه هست وهدف سهم 1500 تومن بعد شاراک..

از گروه غذایی غگل که دست احدی بهش نمیرسه بعد غبشهر بعد غدام به خاطر حامی ...

از گروه قند قشهد بترین از نظر بنیادی ..بعد قزوین وقشیر...

از گروه سیمان ساروم سغرب درود سیمازن ودتر کل همه گروه ...

از گروه پالایش چند روز قبل شبریز مفت بود شبندر شراز ..

از گروه فولاد یادش بخیر فولاد 250 تومنی مفت بود الان ذوب مفت ترین می بینم ..بعد فخوز وفسپا..

از گروه ریو فاسمین وفراور رو برتر می بینم بعد کروی..

از گروه برقی بموتو عشق من بترین سهم بود بعد بشهاب..

از گروه تجهیزات حفاری برترین هست ..

از گروه کاشی کاذر برترین هست بعد کسعدی ...شلعاب هم شاه این گروه هست ..

از گروه لاستیک پکویر در صدر هست ..

از گروه ساختمان ثباغ ثشرق پتران اس پ..

دوست من بهترین سهام تابلو هستن فقط بیاد زمانی بخرید که بهترنی تکنیکال رو دارن ...

مثال در چند روز اخیر بارها گفتیم گروه پاایش وگروه فولاد رو بخرید که لیدر میشن ..وبعد امروز گفتیم پکویر....

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
          با اجازه جناب پرریسک!
          دوستان علاقه ی زیادی به خرید در روند نزولی دارن؟
          البته بنده دارم پیش اساتیدم درس پس می دم اما سعید جان درسته که سهم به نقطه ی حمایت بسیار قوی خودش رسیده اما این سهم مگه وارد روند صعود شده که اقدام به خریداری این سهم کردین؟ منتظر می شدی که سهم از روند نزولی وارد روند صعودی بشه اونوقت 80 درصد احتمال اینکه فرصت ورود پیدا کنی وجود داشت. به شخصه تو این بازار تا روند صعود تایید نشده به سهمی ورود پیدا نمی کنم.
          فسرب 307 رو نباید میشکست ولی با قدرت تمام اینجا رو شکست ورفت برا صالاح...دلیل هم فکر کنم گزارش بسیار بد کبافق بود ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط hamia پست شده است View Post
            پرریسک جان عرض سلام و تشکر
            اگه بخوای از بین سدور - فاسمین - شپترو - شبندر - پکویر - ذوب - غبشهر و ... فقط 2 تا سهم رو انتخاب کنی و ملاکت بازدهی بیشتر در مدت 2 ماه آینده باشه کدومها رو انتخاب می کنی ؟؟
            سلام..

خیلی سخته ..کدوم رو بگم یکی از یکی بهتر هستن ..پکویر ذوب بعد غبشهر به نظرم در کوتاه مدت سود بهتری بدن ..

نظر

• homework
              عضو فعال
              • May 2012
              • 747

سهم های سبد من
              همه صف فروش:d:))

قشهد ...
              بموتو
              غبشهر
              سهگمت
              ساروم
              :((:((
              دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• majid abd
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 58

سلام دوستان عزیز:کسی درمورد تعدیل شدوص وزمان بازشدنش خبری داره.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                  سهم های سبد من
                  همه صف فروش:d:))

قشهد ...
                  بموتو
                  غبشهر
                  سهگمت
                  ساروم
                  :((:((
                  بهترین سبدی که تا حالا دیدم ..

اگر داشتم هر 10 درصد افت میانیگن میارم پایین ...میخوام ببینم این سهام ناز رو تا کجا میخوان بفروشن ...همشون سود خواهند داد بالای 50 درصد ...

نظر

• shahmir
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 368

جعفر آقا

فاسمين رو با حد ضرر 680 معرفي كردي . امروز آخر وقت زير 670 معامله ميشد اما پايانيش 680 موند . ميخواستم بدونم خريد امروز زير 670 درست بوده؟ ممنونم

نظر

• homework
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 747

بهترین سبدی که تا حالا دیدم ..

اگر داشتم هر 10 درصد افت میانیگن میارم پایین ...میخوام ببینم این سهام ناز رو تا کجا میخوان بفروشن ...همشون سود خواهند داد بالای 50 درصد ...
                      آقا سید مهربون ...
                      این از لطف راهنماییای دلسوزانه ی شماست .

چشم به لطف دلگرمیای شما
                      سهامداری می کنیم ! تا روز خوب سود ...;)

دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• نیکا
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Nov 2011
                        • 2131

سلام پرریسک عزیزدرگروه پترو کرمانشا و شپترو سرگروه هستندولی خارک باسود 4800ریالی و عملکرد خوب میتواند درگروه سرباشد؟ بنیادی خوب دارد وصادرات رابلد هستند ازتحریم ردکنند . جایرشد دارد وشما تاکجا مدنظرتان است .تشکر

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

با وجود فاسمین فعلا این در صدر هست ..اول فاسمین ..از هر گروه بهترنیها ....

غبشهر هم هنوز در لیستم هست وبازدهی اون از گروه روی بیشتر می دونم ...وریکس غبشهر کمتر هم هست ..حتی در قیمت 1600 که سهمله در 2000...
                          جعفر این باور کن حداقل 60 رو میسازه یه رگه پر عیار خورده سر راهش تازه افزایش قیمت دلار و......به کنار این سهم همه مشکلش شده بود مواد اولیه بعد از ریزش دیوار معدن انگوران....
                          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• honaramuz
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 72

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                            من با نقدینگی کمی که داشتم، یه سری سهام با توصیه های سید عزیز و با بررسی خریدم. غبشهر 1058 و قشهد 2251 و بموتو 325 و شپترو 931. الانم همه شونو دارم. با اینکه قشهد خیلی منفی خورده، ولی هنوز نگهش داشتم. چون منتظر برگشتش هستم. ولی در کلیت سبد من بخاطر وجود غبشهر توی سوده. تا سودمو نگیرم سهامداری میکنم. ممنون سید جون. >:d<
                            راستی سید، ادعای پیامبری توی بورس رو هم بکنی من یکی بهت ایمان میارما!!!!!!!!!!! سید هم که هستی، مشکل شرعی نداره. ;) :d

یه دونه ای سید.
                            ===========
                            دوستان همين كه سيد و از اولاد پيغمبر هستند.تاج سرند ،چيزاي ديگه شايسته و بايسته نيست!!
                            [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• محمود گرگانی
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 973

سلام پرریسک جان امروز قشهد رو تو ضرر فروختم چون فکر میکنم تو این قندیها بازیهای ناجوری میشه من غبشهر دارم اگه اضافه کنم میانگینم میاد بالا هدف فاسیمن و ذوب چنده در کوتاه و میان و بلند
                              بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                              بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

پرسش از آقاي مهدي سماوي از طريق پست الكترونيك: نظر شما در مورد گزارش اخير ملي سرب و روي و امكان تعديل مثبت سود اين سهم چيست؟

پاسخ: ملي سرب و روي ايران با دارا بودن 40 هزار تن ظرفيت توليد سرب و 15 هزار تن توليد روي به لحاظ ظرفيت اسمي بزرگترين كارخانه توليد اين محصولات در كشور به شمار ميرود. با اين وجود، به دليل مشكلات تامين مواد اوليه، ظرفيت قابل دسترسي اين شركت در سالهاي اخير در محدوده يك سوم ظرفيت اسمي بوده است. «فسرب» به ويژه پس از ريزش ديواره معدن انگوران در سال 85 با مشكلات جدي تامين مواد اوليه مواجه شد و همين امر علاوه بر كاهش حجم توليد افزايش زيان انباشته شركت را در پي داشت. اما در دو سال اخير با افزايش تدريجي قيمت ارز و نيز افزايش سرمايه 250 درصدي، اوضاع «فسرب» رو به بهبود گذاشت تا جايي كه سرانجام در سال گذشته از شمول مفاد ماده 141 قانون تجارت خارج شد. در سالهاي اخير همواره پيشبيني سود شركت با انحراف مثبت قابلتوجهي همراه بوده و اخيرا هم پيشبيني سود سهم از 140 ريال به ازاي هر سهم به 205 ريال افزايش يافته است. براي تخمين سودآوري از منظر تحليلي لازم است تا ابتدا درآمد فروش برآورد شود. به این منظور به جدول شماره يك توجه كنيد.در جدول شماره يك و در ستون پيشبيني تحليلي، قيمت فروش شمش سرب و روي در پنج ماه اول سال معادل عملكرد واقعي و براي هفت ماه باقيمانده از سال برابر 50000 ريال در هر كيلو فرض شده كه حداقل 20 درصد از نرخهاي كنوني محصولات مزبور در بازار كمتر است. همچنين با وجود تاثيرپذيري برخي ديگر از محصولات شركت (نظير شمش نقره) از رشد اخير نرخ ارز، هيچ گونه افزايش درآمد در بخش ساير محصولات به دليل رعايت جانب احتياط در نظر گرفته نشده است. حال به منظور برآورد بهاي تمام شده از يك روش مبتني بر منطق ابتكاري در جدول شماره دو استفاده ميكنيم.(ارقام به ميليون ريال) در تحليل ارقام جدول شماره دو عنايت به چند نكته حائز اهميت است:
                                1- در سمت راست جدول، بهاي تمام شده «توليد» در سال 90 و در سمت چپ پيشبيني تحليلي از بهاي تمام شده «كالاي فروش رفته» در سال 91 را مشاهده ميكنيد. هزينه ها در هر سال به تفكيك دو محصول اصلي ارائه شدهاند. بايد توجه داشت ساير محصولات نيز در فرآيند توليد سرب و روي استحصال ميشوند و سرفصل هزينه مستقلي در بخش بهاي تمام شده را به خود اختصاص نميدهند.
                                2- «فسرب» در سال گذشته 8345 تن سرب و 9624 تن روي توليد كرده كه بخشي از آن را مطابق ارقام جدول يك به فروش رسانده و مابقي در پايان سال در انبار شركت باقي مانده است. براي تخمين هرينه مواد مستقيم در سال 91 ابتدا حجم فروش بر حجم توليد سال قبل تقسيم شده تا ضريب افزايش يا كاهش مصرف مواد مستقيم نسبت به سال گذشته به دست آيد؛ سپس قيمت فروش مفروض در پيشبيني تحليلي در سال 91 بر قيمت واقعي فروش در سال 90 تقسيم شده تا ضريب افزايش قيمت فروش محاسبه شود. در نهايت، با استفاده از ضرب اين دو ضريب در رقم هزينه مواد مستقيم در سال گذشته اقدام به تخمين هزينه سال جاري شده است. به این ترتيب به طور همزمان اثر تغييرات حجم توليد و فروش و نيز افزايش هزينه مواد در بهاي تمام شده منظور شده است. البته فرض مهم در اينجا اين است كه ميزان رشد هزينه مواد مستقيم دقيقا متناسب با رشد قيمت فروش باشد كه برخي گمانه زني ها در اين سرفصل از كمتر بودن رشد هزينه مزبور حكايت دارد؛ اين مساله ميتواند به عنوان يك عامل احتياطي در اين برآورد در نظر گرفته شود.
                                3- در بخش دستمزد و سربار نيز حجم فروش امسال با توليد سال گذشته مقايسه شده و متناسب با تغييرات آن و در نظر گرفتن رشد 30 درصدي ناشي از تورم، اقدام به برآورد هزينه ها شده است. با جمعبندي نتايج فوق درخصوص درآمد فروش و بهاي تمامشده ميتوانيد به جدول شماره سه مراجعه كنيد كه جزئيات سود و زيان شركت در سال 91 را نشان ميدهد. (ارقام به ميليون ريال)
                                درخصوص ارقام جدول سه و آخرين وضعيت شركت به نكات زير توجه كنيد:
                                1- ساير درآمدها و هزينههاي شركت با عنايت به واقعبيني بودجه و عملكرد پنج ماهه معادل ارقام بودجه لحاظ شدهاند. همچنين با توجه به مانده زيان انباشته شركت در پايان سال 90 (120 ريال به ازاي هر سهم) و برخورداري از معافيت مالياتي صادرات (كه حدود نيمي از فروش را شامل ميشود) از محاسبه ماليات براي سال 91 صرفنظر شده است.
                                2- شركت در سال جاري پيشبيني توليد بيش از 17 هزار تن سرب و روي را داشته، اما فروش 16 هزار تن را براي سال جاري هدفگذاري كرده است. همچنين حجم فروش سال گذشته نيز بيش از 3000 تن كمتر از توليد بوده است. به این ترتيب در صورت عدم تغيير حجم فروش، شركت سال جاري را با بيش از 5000 تن موجودي شمش سرب و روي به پايان خواهد برد كه معادل يك سوم توليد سالانه و به منزله پتانسيل بالقوه براي سودآوري آتي «فسرب» است.
                                3- همانطور كه پيشتر اشاره شد، شركت به سبب مشكلات جدي در تامين مواد اوليه اصلي (كنسانتره سرب و روي) با حدود يك سوم ظرفيت واقعي در حال فعاليت است. در حال حاضر چشمانداز بهبود حجم توليد با توجه به محدوديت مزبور متصور نيست اما اين پتانسيل بالقوه ميتواند در صورت بروز تحولاتي كه موجب رفع مشكلات تامين خاك شود وضعيت «فسرب» را به لحاظ توليد و سودآوري در آتيه دگرگون كند. در پايان يادآور ميشود برآورد فوق از سودآوري شركت بر پايه برخي مفروضات انجام شده و كارشناسان طبيعتا با تغيير آن (به ويژه قيمتهاي فروش) ميتوانند به ارقام متفاوتي در زمينه سود هر سهم «فسرب» در سال 91 دست يابند.
                                *Shahriary_sh@yahoo.com

پیش بینی سود:205 ریال
                                پیش بینی تحلیلی:612ریال

شرمنده بچه ها نتونستم عکس جدول وآپلود کنم!!!من خودم چند بار جمع وضرب کردم به سود بالای 70 هم رسیدم.البته جعفر راست میگه تکنیکالی نباید زیر 307 میومد و روند نزولی داره ولی این رگه پر عیار ما ترسوند که جا بمونیم حالا اگه پایین هم بیاد مشکلی نیست ریسکه دیگه فعلا این داش جعفر انقدر سود رسونده که این ضررها.......
                                آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/22, 15:48.
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...
                                X