چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
    کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند نماد معاملاتی شتران به دلیل تعدیل با اهمیت پیش بینی سود سال 91 متوقف گردید.
    این مدلی تبلیغ برای یه سهم اونم از طرف سازمان بورس بسیار وقیحه. مردم رو چی فرض کردن؟ چرا جلوی سهام دیگه اینو نمی نویسن؟ خوب حتما خودشون کلی سهام دارن! الله اکبر از این فتنه ها که بر سر ماست.
    دوستان عزیز جلوی چند تا از این اطلاعیه ها کلمه ی با اهمیت آورده شده که این دومی باشه؟ خواهشاً اگه کسی به این آقایون دسترسی داره بهشون بگه که فک نکنن با یه مشت بی سواد طرفن.
    یادمه دوستی درباره ی سفته بازی پرسیده بود که چیه. امیدوارم یه نمونه سفته بازی رو که اینجا مثال زده شده با دقت دیده باشه.
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• همراهان
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 56

سلام آقاي پرريسک در سايت همسايه خريد وپترو پيشنهاد کردند ؛ ممنون ميشوم اگر دراين خصوص نظرتان را بفرماييد

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
        سلام آقاي پرريسک در سايت همسايه خريد وپترو پيشنهاد کردند ؛ ممنون ميشوم اگر دراين خصوص نظرتان را بفرماييد
        با سلام
        آقای همراهان
        دوستان خرید ودی را هم تاکید داشتند
        از امروز پله ای خریده و آمارش را به دوستان می دهم.
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• Alireza62
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 34

پرريسك عزيز ممنون كه بموتو رو معرفي كردي. اونايي كه 310 فروختن برن تو خماري..... كمي صبر لازم داشت كه خيلي ها نداشتن

نظر

• mogh
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 30

سلام اقا سید نظرت در مورد شراز چیه

نظر

• mogh
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 30

اقاسید دمت گرم با سهمای که معرفی میکنی انشاالله همیشه پرسود باشی

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                ستاره دار (2)
                • Jul 2012
                • 1281

در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
                با اجازه ی داداش پرریسک
                سیگنال خرید اومده اما بهتر نیست قبل از مقاومت(مرز روانی 100 تومن) 100 تومن که متاسفانه در هفته ی گذشته یه بار بهش حمله کرد و نتونست بشکنتش، وارد سهم نشی؟
                نگران نباش که بهت نرسه داداش گل! حجم مبنای میلیونی این سهم نگرانی برای ورود نداره.
                خرید در قبل از مقاومت بزرگترین اشتباهه

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

وتوکا هم گزارش رو فرستاد مجمع... نمیدونم کی باز میشه... که کلاس دانشگاه رو هماهنگ کنم...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                  هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                    با سلام
                    آقای همراهان
                    دوستان خرید ودی را هم تاکید داشتند
                    از امروز پله ای خریده و آمارش را به دوستان می دهم.
                    با اجازه ی جناب پرریسک!
                    دوست عزیز مگه" ودی" وارد روند صعودی شده؟ روند این سهم هنوز نزولیه. لطفا حرفهای دوستان رو بزارین همون جا بمونه. ضمناً این همه سهم خوب، چرا این سهمو باید پیشنهاد کنن؟ یه ضرب المثل قدیمی می گه این همه پیامبر حالا چرا جرجیس؟

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

امروز با خروج کامل از غبشهر اقدام به خرید فسرب کردم.اونروز که غبشهر 1000تومان بود وکسی نگاهش هم نمیکرد وحتی یه حجمی هم زیر 1000معامله شد من وقتی به سهم دقیق شدم میدونستم که رشد میکنه و بازی آشکاری داشت اونروز با تایید گرفتن از پرریسک اقدام به خرید کردم و امروز با سودی خوب به بودنم در این سهم خاتمه دادم.خدا رو شکر که بورس ایران نوسانات زیادی داره وخیلی پر سوده و با کمی دقت میشه سودهایی عالی برد امسال واقعا سال درخشانی بوده برای من به شخصه و اکثر خریدهام سودهایی عالی به بار داده هر چند میشده بیشتر هم باشه.
                      امروز وارد فسرب شدم چون بازیش مشخصه و این سهم حداقل 70 سود میسازه و راحت 700رو میبینه.همیشه بایددنبال سهم هایی مثل فسرب بود سهمی که از بحران درمیاد وقراره پله های ترقی رو تند تند طی کنه.باید دنبال سهمی بود که بازیش میدن و نمیزارن رشد کنه ومنفی میشه که خرید بشه و.......
                      این شما واین فسرب..............
                      منتظر گزارش کرمانشا وبازگشت سدور هستم.
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

امروز اینجا از جعفر نپرسیدم که فسرب رو تایید میکنی یانه!!!چون میدونستم با زیان انباشته ای که سهم داره برای جعفر که شناخت خوبی ازش دارم چندان جالب نیست که بخواد در مورد این سهم فکرکنه.یادمه 1ماه پیش وقتی در نماد غشاذر خریدداشتم ونظر جعفر رو پرسیدم به من گفت که من در مورد سهام زیان ده تحلیلی ندارم.البته حق با استاد بود و سهم های بنیادی و بهتر وقتی باشه تحلیلگر مجالی برای سهم زیان ده نداره و ما هم شانسی شانسی تو غشاذر خوب سود کردیم.

ولی جعفر جان اینبار منتظر هستم تا فسرب رو تو لیست خریدت ببینم البته مطمینم که به زودی میبینم.....
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                          دوستان عزیز جلوی چند تا از این اطلاعیه ها کلمه ی با اهمیت آورده شده که این دومی باشه؟ خواهشاً اگه کسی به این آقایون دسترسی داره بهشون بگه که فک نکنن با یه مشت بی سواد طرفن.
                          یادمه دوستی درباره ی سفته بازی پرسیده بود که چیه. امیدوارم یه نمونه سفته بازی رو که اینجا مثال زده شده با دقت دیده باشه.
                          از روز اول و بازگشایی تابلو بود که میخوان چیکار کنند که ؟!

مدیران بورس ما نفر اول سفته بازان هستند و سرشون به رانتخواری گرمه...
                          مدیران بانک مرکزی هم در همون صفوف و سرگرم معاملات کیفهای 10 میلیون دلاری و خروج به بازار با نرخ 2500 تومان هستند.
                          کل مملکت الان داره همینجوری میچرخه ......بخور بخوره !!!
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            امروز اینجا از جعفر نپرسیدم که فسرب رو تایید میکنی یانه!!!چون میدونستم با زیان انباشته ای که سهم داره برای جعفر که شناخت خوبی ازش دارم چندان جالب نیست که بخواد در مورد این سهم فکرکنه.یادمه 1ماه پیش وقتی در نماد غشاذر خریدداشتم ونظر جعفر رو پرسیدم به من گفت که من در مورد سهام زیان ده تحلیلی ندارم.البته حق با استاد بود و سهم های بنیادی و بهتر وقتی باشه تحلیلگر مجالی برای سهم زیان ده نداره و ما هم شانسی شانسی تو غشاذر خوب سود کردیم.

ولی جعفر جان اینبار منتظر هستم تا فسرب رو تو لیست خریدت ببینم البته مطمینم که به زودی میبینم.....

با وجود فاسمین فعلا این در صدر هست ..اول فاسمین ..از هر گروه بهترنیها ....

غبشهر هم هنوز در لیستم هست وبازدهی اون از گروه روی بیشتر می دونم ...وریکس غبشهر کمتر هم هست ..حتی در قیمت 1600 که سهمله در 2000...

نظر

• mmis
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 235

سلام جناب پرریسک لطفا یک لیست خرید از بهترینهای هر گروه برای فردا بدین با تشکرازلطف شما
                              خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• alizare1982
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 590

من با نقدینگی کمی که داشتم، یه سری سهام با توصیه های سید عزیز و با بررسی خریدم. غبشهر 1058 و قشهد 2251 و بموتو 325 و شپترو 931. الانم همه شونو دارم. با اینکه قشهد خیلی منفی خورده، ولی هنوز نگهش داشتم. چون منتظر برگشتش هستم. ولی در کلیت سبد من بخاطر وجود غبشهر توی سوده. تا سودمو نگیرم سهامداری میکنم. ممنون سید جون. >:d<
                                راستی سید، ادعای پیامبری توی بورس رو هم بکنی من یکی بهت ایمان میارما!!!!!!!!!!! سید هم که هستی، مشکل شرعی نداره. ;) :d

یه دونه ای سید.
                                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

در حال کار...
                                X