سلام تمحرکه رو رد کنیم یا نگه داریم ممنون میشم راهنمایی کنید
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط sea2003son پست شده است View Postسلام تمحرکه رو رد کنیم یا نگه داریم ممنون میشم راهنمایی کنیددر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postتمحرکه بعد شکست 84 خورد به مقاومت 92 تومن وکم اورد ...سهم تا 82 هم جای ریزش داره وقبل این قیمت مثبت بشه روند صعودی همچنان ادامه خواهد بود....ولی خوب بهتره سهم زیر 84 نره چون احتمال داره تا کف قیمتی یعنی 71 بره هر چند کمی بعید....حد ضرر بزارید 84..بهتر هدر اصل توسط sea2003son پست شده است View Postجعفر خان سلام امروز با هدف 100 تمحركه خريدم روي 90 نميدونم يه دفعه چي شد اومد روي منفي ميشه راهنمايي كنيد نگهش داريم يا بفروشيم ايا جاي رشد داره؟
سوال رو میپرسید ولی جوابش رو دنبالش رو نمی گیرید...
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postسلام وخدا قوت به پرریسک عزیز ؛به نظرم سهمها یی که این دو روزه افت داشتند دارن بر می گردن ....تا نظر استاد چی باشه؟
سهام در روند نزولی شاید یک نوسان 7-8 درصد بدن وبعد مجدد افت ولی سهام در روند صعود اگر رالی رو اغاز کنن شاید یک بازدهی 20 تا 30 درصد بدن....
وساخت ثنوسا ثازن(جمع شد اخر وفت)ثاباد سمایه حفاری بیمه پارسیان مداران پسهند تمحرکه وبیمه خکاوه شکربن.....وچند تا سهم دیگر وواینها روند دصعودی دارن البته در این مسیر افت هایی هم می کنن ولی روند کلی فعلا سعودی هست تا در اینده چه پیش اید ....
منتظر می مانیم با داشتن حد ضرر ورعایت درصد این سهام در سبد .....
نظر
-
دوست عزیز با عرض سلام .
وضعیت شاخص چگونه هست ؟ قبلا گفته بودین باید از 6700 کمتر بشه تا نزولی بشه . الان نزولی شده یا نه . ممنون
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا گزینه spiltاز منوی symbolافزایش سرمایه ها رو تعدیل کردم ...
یک خواهشی دارم ازت شاید به موضوع تاپیک ربطی نداشته باشه اما لطف میکنی پاسخ بدی.
میخواستم لطف کنی روش تعدیل نمودار رو بهم یاد بدی البته اگه وقت داشتی.
بازم ازت تشکر میکنم.
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postدوست عزیز با عرض سلام .
وضعیت شاخص چگونه هست ؟ قبلا گفته بودین باید از 6700 کمتر بشه تا نزولی بشه . الان نزولی شده یا نه . ممنون
البته شاید سهام یه 7-8 درصد هم بالا بیان ولی به نظرم فرصت خروج هست ....البته نه در همه گروهها ..گروه پترو مس روی فولاد دمنظورم هست ....
مذاکرات مثبت باشه دلار میاد پایین برا اینها بده از طرفی طرح هدفمندی هزینه ها رو میبره بالا ...مذاکرات منقی باشه باز هم تحریم اینها رو تهدید می کنه طرح هدفمندی سرجاشه ودولت هم که پول زور داره از اینها هروز میگیره واین چند وقته هم رشد خوبی کردن وتکنیکالی هم مناسب نیستن...
گروه ای تی ساختمان بیمه بانک وتا حدودی خوردو شاید مثبت باشن ....
امروز هم فشار خرید کامل در گروه ساختمان دیده میشد ..طرح هدفمندی به نفع اینها ...تحریم اینها هم اثری رو اینها نداره...
نظر
-
در اصل توسط کارآموز پست شده است View Postپرریسک جان ممنون از پاسخت.
یک خواهشی دارم ازت شاید به موضوع تاپیک ربطی نداشته باشه اما لطف میکنی پاسخ بدی.
میخواستم لطف کنی روش تعدیل نمودار رو بهم یاد بدی البته اگه وقت داشتی.
بازم ازت تشکر میکنم.
وارد کردن دستی رو از اینترنت جشتجو کنید هست ..
نظر
-
در اصل توسط green پست شده است View Postپرريسك جان ايا ولساپا و وبملت روندشان صعودي شده ؟ به خريدشان فكر كنيم ؟
سهام صعودی هم وساخت هست کپشیر هم فردا بالای 180 دوام بیاره به خریدش می تونید فکر کنید ....وکلی سهام که در بالا اشاره شد..
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط kavian77 پست شده است View Postمیشه لطفا پاسخ بدید ؟در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
در مورد دستی هم گفتم تو اینترنت بگردید پیدا می کنید بستگی افزایش سرمایه چند درصد باشه واون عددها رو بر حسب اون وارد می کنید ....
ولی خوب در انیجا گفتم به صورت اتوماتیک وارد میشه نیازی به دستکاری نیست ....
نظر
-
در اصل توسط امید1386 پست شده است View Postپرریسک جان وملت روی 46 داره جمع میشه این انتهای نزوله یا پایین تر هم میاد؟
ما هم که در روند نوزل خریدار نیستیم ...با دیتای دیروز سهم بالای 52 اومد یعنی از 52 شروع کرد به سمت بالا حر کت سهم صعودی میشه اونوقت به خرید فکر کنید ...حالا خیر....روند اصلاحی در کوتاه مدت ....
نظر
نظر