چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sea2003son
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 179

سلام تمحرکه رو رد کنیم یا نگه داریم ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
      سلام تمحرکه رو رد کنیم یا نگه داریم ممنون میشم راهنمایی کنید
      در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      تمحرکه بعد شکست 84 خورد به مقاومت 92 تومن وکم اورد ...سهم تا 82 هم جای ریزش داره وقبل این قیمت مثبت بشه روند صعودی همچنان ادامه خواهد بود....ولی خوب بهتره سهم زیر 84 نره چون احتمال داره تا کف قیمتی یعنی 71 بره هر چند کمی بعید....حد ضرر بزارید 84..بهتر ه
      در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
      جعفر خان سلام امروز با هدف 100 تمحركه خريدم روي 90 نميدونم يه دفعه چي شد اومد روي منفي ميشه راهنمايي كنيد نگهش داريم يا بفروشيم ايا جاي رشد داره؟
      دیروز در جواب سوال خود شما پاسخ داده شد....
      سوال رو میپرسید ولی جوابش رو دنبالش رو نمی گیرید...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
        سلام وخدا قوت به پرریسک عزیز ؛به نظرم سهمها یی که این دو روزه افت داشتند دارن بر می گردن ....تا نظر استاد چی باشه؟
        اگر قرار باشه بازار مثبت بشه سهام در روند صعود در اولویت هستن تا سهام در روند نوزلی.....
        سهام در روند نزولی شاید یک نوسان 7-8 درصد بدن وبعد مجدد افت ولی سهام در روند صعود اگر رالی رو اغاز کنن شاید یک بازدهی 20 تا 30 درصد بدن....
        وساخت ثنوسا ثازن(جمع شد اخر وفت)ثاباد سمایه حفاری بیمه پارسیان مداران پسهند تمحرکه وبیمه خکاوه شکربن.....وچند تا سهم دیگر وواینها روند دصعودی دارن البته در این مسیر افت هایی هم می کنن ولی روند کلی فعلا سعودی هست تا در اینده چه پیش اید ....

منتظر می مانیم با داشتن حد ضرر ورعایت درصد این سهام در سبد .....

نظر

• hamid_farahy
          عضو فعال
          • May 2012
          • 463

دوست عزیز با عرض سلام .

وضعیت شاخص چگونه هست ؟ قبلا گفته بودین باید از 6700 کمتر بشه تا نزولی بشه . الان نزولی شده یا نه . ممنون

نظر

• کارآموز
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 159

با گزینه spiltاز منوی symbolافزایش سرمایه ها رو تعدیل کردم ...
            پرریسک جان ممنون از پاسخت.
            یک خواهشی دارم ازت شاید به موضوع تاپیک ربطی نداشته باشه اما لطف میکنی پاسخ بدی.
            میخواستم لطف کنی روش تعدیل نمودار رو بهم یاد بدی البته اگه وقت داشتی.
            بازم ازت تشکر میکنم.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
              دوست عزیز با عرض سلام .

وضعیت شاخص چگونه هست ؟ قبلا گفته بودین باید از 6700 کمتر بشه تا نزولی بشه . الان نزولی شده یا نه . ممنون
              بله اصلاح شاخص تایید شد...
              البته شاید سهام یه 7-8 درصد هم بالا بیان ولی به نظرم فرصت خروج هست ....البته نه در همه گروهها ..گروه پترو مس روی فولاد دمنظورم هست ....
              مذاکرات مثبت باشه دلار میاد پایین برا اینها بده از طرفی طرح هدفمندی هزینه ها رو میبره بالا ...مذاکرات منقی باشه باز هم تحریم اینها رو تهدید می کنه طرح هدفمندی سرجاشه ودولت هم که پول زور داره از اینها هروز میگیره واین چند وقته هم رشد خوبی کردن وتکنیکالی هم مناسب نیستن...

گروه ای تی ساختمان بیمه بانک وتا حدودی خوردو شاید مثبت باشن ....
              امروز هم فشار خرید کامل در گروه ساختمان دیده میشد ..طرح هدفمندی به نفع اینها ...تحریم اینها هم اثری رو اینها نداره...

نظر

• green
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 99

پرريسك جان ايا ولساپا و وبملت روندشان صعودي شده ؟ به خريدشان فكر كنيم ؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
                  پرریسک جان ممنون از پاسخت.
                  یک خواهشی دارم ازت شاید به موضوع تاپیک ربطی نداشته باشه اما لطف میکنی پاسخ بدی.
                  میخواستم لطف کنی روش تعدیل نمودار رو بهم یاد بدی البته اگه وقت داشتی.
                  بازم ازت تشکر میکنم.
                  بنده از همون امی برو کرد به صورت اوتوماتیک که گفتم وارد می کنم ....
                  وارد کردن دستی رو از اینترنت جشتجو کنید هست ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط green پست شده است View Post
                    پرريسك جان ايا ولساپا و وبملت روندشان صعودي شده ؟ به خريدشان فكر كنيم ؟
                    وبملت تا وقتی زیر 155نیاد صعودی هست ...مقاومت سهم هم 163 هست نشکنه جایی نمیره ...تا حالا چند بار خورده در شکست ناموفق بوده...ولساپا هم دیتای تعدلی ندارم ولی این سهم زیر 360 راه نداره بیاد .....

سهام صعودی هم وساخت هست کپشیر هم فردا بالای 180 دوام بیاره به خریدش می تونید فکر کنید ....وکلی سهام که در بالا اشاره شد..

نظر

• ناظم
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 508

جناب پرریسک حدود 2000 سهم حق کروی دارم امروز آخرین روز واریزیها است پولش را واریز کنم بهتراست یا خود شرکت برایم بفروشد

نظر

• kavian77
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 59

با گزینه spiltاز منوی symbolافزایش سرمایه ها رو تعدیل کردم ...
                        در اصل توسط kavian77 پست شده است View Post
                        باسلام جناب پرریسک میشه دقیقتر بفرمایید چطور افزایش سرمایه رالحاظ کردید برای تک تک سهام لازم است جدا اینکار انجام شودیا
                        خیر؟
                        میشه لطفا پاسخ بدید ؟

نظر

• کارآموز
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 159

بنده از همون امی برو کرد به صورت اوتوماتیک که گفتم وارد می کنم ....
                          وارد کردن دستی رو از اینترنت جشتجو کنید هست ..
                          پرریسک عزیز در قسمتهای date و ratio چه اعدادی رو باید وارد کنم؟

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط kavian77 پست شده است View Post
                            میشه لطفا پاسخ بدید ؟
                            در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
                            پرریسک عزیز در قسمتهای date و ratio چه اعدادی رو باید وارد کنم؟

بر روی گزینه okکلیک کنید اتوماتیک تعدیل میشه تا اخرین تاریخ افزایش سرمایه...

در مورد دستی هم گفتم تو اینترنت بگردید پیدا می کنید بستگی افزایش سرمایه چند درصد باشه واون عددها رو بر حسب اون وارد می کنید ....
                            ولی خوب در انیجا گفتم به صورت اتوماتیک وارد میشه نیازی به دستکاری نیست ....

نظر

• masome
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 186

سلام جعفر جان مقاومت مهم ثاباد چه قیمتیه؟ تا چه قیمتی جا برای رشد داره؟

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط امید1386 پست شده است View Post
                                پرریسک جان وملت روی 46 داره جمع میشه این انتهای نزوله یا پایین تر هم میاد؟
                                وملت سهمی که یک روز میگن از اینجا بر می گرده یک روز میگن از اونجا بر می گرده .....سهم حمایت 50 داشت که شکست ..
                                ما هم که در روند نوزل خریدار نیستیم ...با دیتای دیروز سهم بالای 52 اومد یعنی از 52 شروع کرد به سمت بالا حر کت سهم صعودی میشه اونوقت به خرید فکر کنید ...حالا خیر....روند اصلاحی در کوتاه مدت ....

نظر

در حال کار...
                                X