چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    روه پتروشیمی در حالی در برخی نمادها همچنان با حاشیه های ممنوعیت صادراتی برخی محصولات روبرو هستند که مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرده: با توافق وزارت صنعت، معدن و تجارت، ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی مورد تجدیدنظر قرار گرفته است. دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایان پتروشیمی نیز گفته: ممنوعیت صادرات برخی اقلام پتروشیمی مانند بنزن، استایرن مونومر، سود کاستیک، lab، کریستال ملامین، pvc و پلی اتیلن حذف شد که امروز به گمرک اعلام میشود.
    ظاهرا تعیین فرمول و قیمت خوراک در وزارت نفت بررسی و تصمیم گیری درباره قیمت خوراک پتروشیمی ها و نحوه محاسبه آن نهایی شده است.به زودی این پیشنهاد به دولت ارائه می شود و دولت، تصمیم نهایی درباره نحوه محاسبه نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی را اعلام خواهد کرد. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران پیش تر اظهار کرده بود: تامین خوراک واحدهای پتروشیمی در وضعیتی مطلوب قرار دارد و با بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی، حجم خوراک مورد نیاز پتروشیمی ها افزایش خواهد یافت

جعفر جون اینم یک خبر توپ واسه شپترو
    عطا جون ممنون ولی پارس جنوبی پالایشگاه گازه که خودش در واقع تولید کننده گاز شیرین و کاندانسته که خوراک پتروشیمیه!!!!حجم خوراک مورد نیاز پتروشیمی چه ربطی داره به پارس جنوبی!!!تازه خوراک پتروهای عسلویه تامین هم میشه.
    پارس جنوبی فازهای 12و13و همچنین 17 و18 و همچنین 15 و 16در حال کامیشینینگه که احتمالا اوایل سال آینده سومی راه اندازی بشه الانم فازهای 1و همچنین 2و3 وهمچنین 4و5و همچنی8 و7و6و همچنین 9و10در حال تولیده که این آخری سال 87بود که استارت خورد........
    آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/11/06, 19:31.
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

چه کرده قیمت جهانی فلزات اساسی فردا معدنی ها دیدنی خواهند بود...

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
        دوستان من مدتی هست که با این سایت و به خصوص این تاپیک آشنا شدم خیلی هم استفاده کردم ولی میخوام بدونم ایا سایتی هست دوستان معرفی کنن بابت اموزش از مبتدی
        در ضمن من فنوال رو از 2311 دارم الان وقت فروشه یا نه!
        ممنون از پاسختون
        دوست من در همین سایت تاپیک های آموزشی خوبی هست که دوستان زحمت کشیدن و کالکشن های خوبی تشکیل دادن

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
          آقامن احساس میکنم ایشون کارمندخودشرکته وبه خوبی ازداخل شرکت خبرداره وضررسهامداررونمیخوادمن همین خبرهارو2هفته قبل شنیدم
          به دوستان پیشنهادمیدم کمی هم به حرفهای ایشون توجه کنیداینکه یه آیدی میادبنام شفاف سازی وفقط درموردروغنی هامینویسه یعنی جدی گرفتن مطالبش
          یادمه توی تاپیک شصفهادربورکس آیدی سونیا20 ازداخل شرکت خبرهای مهمی داشت وهرروزاعلام ازاوضاع بدداخل شرکت میدادکه عده ای توجه کردندوفروختندوعده ای هم متعصب چندماهه پولشون بلوکه شده
          ازینکه اخبارشرکت رومیزاری ممنونم شخصاتابعدازاعلام سودسال92 برای خریدصبرمیکنم
          ودوستانی که ازاین مطلب ناراحت شدندعذرخواهی
          (چقدرگفتم بفروشش گوش نکردی )
          خوب پس چرا شفاف سازی میکنه که قیمت سهم بشکنه خوب شفاف سازی کنه بگه قراره ادغتم بشه.ادغام کار ساده ای نیست قبل از هر چیز باید سازمان و تو جریان بزارن وسریعا شفاف سازی کنن

نظر

• محمدرضا مرادی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
            خوب پس چرا شفاف سازی میکنه که قیمت سهم بشکنه خوب شفاف سازی کنه بگه قراره ادغتم بشه.ادغام کار ساده ای نیست قبل از هر چیز باید سازمان و تو جریان بزارن وسریعا شفاف سازی کنن
            ببینید اصلا ایشون هرکس هستن مشخصا هدفشون تخریب این دوتا سهمه!منکه با این به اصطلاح شفاف سازیشون مصمم تر شدم که باز هم اضافه کنم!

آخه کی میاد حرف دوستای شناخته شده ای مثل سید جعفر و عطا و کهنه و سوار و ... رو که توی این سایت واقعا مثل یه خانواده کنار همیم ول کنه بره حرف یه بنده خدایی رو قبول کنه که اصلا هویتشم معلوم نیست!!!

بابا حداقل به این تابلویی عمل نمیکردین برادر من!!!!شفاف سازی های خود شرکت کافی نبود؟!!!!!!!!!!!!!

بی ابرویی هم حدی داره والا!

-----------------
            به نظر من بنیادی این شرکت ها که اصلا جای حرفی رو نداره!!!فقط میمونه کثافت کاری مدیران که من از یه نکته میترسم اونهم فقط توی کوتاه مدت!!!و اون اینه که این ها بردارن پیش بینی ابتدایی

رو خیلی پایین بدن...(جعفر جون به نظرت چشم انداز یک ماهه ی این دوتا سهم کجاست؟)

وگرنه اگه حتی 5 میلیارد وام با سررسید یکساله به من بدن من همش رو از این دوتا میخرم و نگاهشونم نمیکنم و سر سال بی دغدغه 11-12 ملیارد میفروشمشون!یعنی انصافا پول پول میاره!:d
            تمام سال من بی تو...

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
              آقامن احساس میکنم ایشون کارمندخودشرکته وبه خوبی ازداخل شرکت خبرداره وضررسهامداررونمیخوادمن همین خبرهارو2هفته قبل شنیدم
              به دوستان پیشنهادمیدم کمی هم به حرفهای ایشون توجه کنیداینکه یه آیدی میادبنام شفاف سازی وفقط درموردروغنی هامینویسه یعنی جدی گرفتن مطالبش
              یادمه توی تاپیک شصفهادربورکس آیدی سونیا20 ازداخل شرکت خبرهای مهمی داشت وهرروزاعلام ازاوضاع بدداخل شرکت میدادکه عده ای توجه کردندوفروختندوعده ای هم متعصب چندماهه پولشون بلوکه شده
              ازینکه اخبارشرکت رومیزاری ممنونم شخصاتابعدازاعلام سودسال92 برای خریدصبرمیکنم
              ودوستانی که ازاین مطلب ناراحت شدندعذرخواهی
              (چقدرگفتم بفروشش گوش نکردی )

ما هیچ احتیاجی به رانت نداریم ..

روز بازگشایی مارگارین چند بار پشت سر هم گفتم غمارگ بالای 398 تومن دوام نیاره تا زیر 350 میره کاملا تکنیکالی وغبشهر هم زیر 1490 بره فعلا تا 1400 رو میره ..

با هیچ روندی نمی جنگیم رو هیچ سهمی تعصب نداریم ...غمارگ بالای 398 دوام نیاورد داره میره برا حد ضرر دوم ..ولی گفتم مشکل اینجاست اهداف این دو سهم ان قدر بالاست که به جز چند تا سهم انگشت شمار سهام دیگیری همچین بازدهی نخواهند داد ..

کدوم سهم مثل قزوین بازدهی داد؟؟از کل بازار به تعداد انگشتای دست هم نمیرسه از تمام گروهها ..

صبر می کنیم ..فعلا که از در دیوار دارن مشکلات این گروه رو حل می کنن البته اگر مشکلی باشه ....با غذایی مردم شوخی نمیشه کرد ...کمریسک ترین گروه بازار..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                روه پتروشیمی در حالی در برخی نمادها همچنان با حاشیه های ممنوعیت صادراتی برخی محصولات روبرو هستند که مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرده: با توافق وزارت صنعت، معدن و تجارت، ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی مورد تجدیدنظر قرار گرفته است. دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایان پتروشیمی نیز گفته: ممنوعیت صادرات برخی اقلام پتروشیمی مانند بنزن، استایرن مونومر، سود کاستیک، lab، کریستال ملامین، pvc و پلی اتیلن حذف شد که امروز به گمرک اعلام میشود.
                ظاهرا تعیین فرمول و قیمت خوراک در وزارت نفت بررسی و تصمیم گیری درباره قیمت خوراک پتروشیمی ها و نحوه محاسبه آن نهایی شده است.به زودی این پیشنهاد به دولت ارائه می شود و دولت، تصمیم نهایی درباره نحوه محاسبه نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی را اعلام خواهد کرد. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران پیش تر اظهار کرده بود: تامین خوراک واحدهای پتروشیمی در وضعیتی مطلوب قرار دارد و با بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی، حجم خوراک مورد نیاز پتروشیمی ها افزایش خواهد یافت

جعفر جون اینم یک خبر توپ واسه شپترو
                عطا جون شما بگو صادارت صفر..

مواد پتروشمی تو بازار داخل اونقدر قیمتها بالا رفته که نیازی به صادرات ندارن ..

شپترو همچنان هدف 1500 وکرمانشاه هم بالای 1300 هست ...فقط سود از ان کسانی هست که با سهام خوب باشن..

فعلا کل بازار داره در جا میزنه ولی به وقتش خواهیم دید کدوم سهام بازدهی بیشتر میدن ..

یادش بخیر شپترو زیر 500 وکرمانشاه زیر 450 وشراز 370 وشبندر 180 وذوب 130 وفولاد 250 و....یادش بخیر...چند وقت دیگه این قیمتها جوک میشه .قیمتهای امروز منظورم هست ..

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                  عطا جون ممنون ولی پارس جنوبی پالایشگاه گازه که خودش در واقع تولید کننده گاز شیرین و کاندانسته که خوراک پتروشیمیه!!!!حجم خوراک مورد نیاز پتروشیمی چه ربطی داره به پارس جنوبی!!!تازه خوراک پتروهای عسلویه تامین هم میشه.
                  پارس جنوبی فازهای 12و13و همچنین 17 و18 و همچنین 15 و 16در حال کامیشینینگه که احتمالا اوایل سال آینده سومی راه اندازی بشه الانم فازهای 1و همچنین 2و3 وهمچنین 4و5و همچنی8 و7و6و همچنین 9و10در حال تولیده که این آخری سال 87بود که استارت خورد........
                  سعید جان یکمی زیر دیپلم بگو تا منم بفهمم :D :p

نظر

• صداقت2
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 704

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                    پررسک خان
                    کف قیمتی و تارگت اخابر را یکبار دیگه زحمت می کشید!!!
                    ......
                    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

درود بر جعفر عزیز که همیشه حرفهایت به دلم میشینه
                      پاینده باشی (یاشا)

نظر

• محمدرضا مرادی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        به نظر من بنیادی این شرکت ها (غمارگ و غبشهر)که اصلا جای حرفی رو نداره!!!فقط میمونه کثافت کاری مدیران که من از یه نکته میترسم اونهم فقط توی کوتاه مدت!!!و اون اینه که این ها بردارن پیش بینی ابتدایی

رو خیلی پایین بدن...(جعفر جون به نظرت چشم انداز یک ماهه ی این دوتا سهم کجاست؟)

وگرنه اگه حتی 5 میلیارد وام با سررسید یکساله به من بدن من همش رو از این دوتا میخرم و نگاهشونم نمیکنم و سر سال بی دغدغه 11-12 ملیارد میفروشمشون!یعنی انصافا پول پول میاره!:d
                        ؟؟!!!
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2122

سلام جناب پرریسک شما چرا باین حرفهای شفاف سازی توجه میکنید شما بنیادی سهم را دیده اید فکرنمیکنید سهامدار عرب عمده برای اینده سهم چه برنامه ای چینده وخودش تابحال یک سهم عرضه نکرده واین حرکت وبازی مالی کسانی است که از برنامه عمده خبردارند وجامانده اند ومیخواهند باحداقل قیمت سهام را جمع کنند وقتی ازعمده نتوانند از جز میگیرند تامل وصبرفرمایید .

نظر

• hamid_farahy
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 463

من که فکر کنم فردا صف های الکی غبشهر و غمارگ جمع میشه و رالی صعود اغاز میشه .

نظر

• هامد
                              ستاره دار(7)
                              • Aug 2012
                              • 2611

بچه ها من گیج شدم :))) از یه طرف بحثه این سهامدار عربس که منم شنیدم که این یه دستی زده و اینا واسه این که عربه شاخ نشه دارن قیمته سهمو پایین نگه میدارن که دوستمون نیکا ام همینو میگفت، نیکا جان شما چقد موثقه خبرت ؟
                              از طرف دیگه این دوستمون که تو شرکته تاکید داره عربها اصلا دنبال سهامبازی نیستن و کلی با همین سودی که دارن میبرن خوش خوشکانشونه، میگه دوتا از خطهای اصلی تولید مارگارین جم شده و اماده ارسال به بهشهره و حسابرسا و کارگزارای مدیرا این شفافسازیو سره هم کردن تا سهامدارارو بترسونن و باتوجه به اینکه فروشه زمین نزدیکه تا میتونن تو پایین خرید کنن و بورسم به این کاراشون نظارتی نداره و این سناریو دومی با خبری که روزه بازگشایی مبنی بر اینکه خریدارا اونروز از شرکت بودن مطابقت داره ...
                              درهر صورت هرکدومش باشه باید به زودی منتظر برگشت سهم و گروه باشیم.
                              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• homework
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 747

بچه ها آی دی برزیل
                                خیلی حامیه خوبیه برا آی دی شفاف سازی

نکنه خدایی نکرده ... زبونم لال:-s
                                بعدا تر ها مثه چند تا آی دی دیگه که تابلو شد یکی هست
                                ایناهم خدایی نکرده ...

انشالله که من اشتباه می کنم :-//:)
                                دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

در حال کار...
                                X