جعفر جان نظرت اینه که ثنوسا رشد میکنه؟ هدفش چه قیمتیه؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postجعفر جان نظرت اینه که ثنوسا رشد میکنه؟ هدفش چه قیمتیه؟
ثنوسا از 300 امروز رسیده به 354 نزدیک 20 درصد ...به این میگن رشد دیکه..
حالا از نظر من بالای 345 دوام وبتونه تثبیت بشه تا 420 جای رشد داره ...ببینم روز های بعد چه میکنه..
نظر
-
در اصل توسط trad پست شده است View Postسلام جناب پر ریسک
حمایت جدی فراور کجاست ؟
صلاح می دونید در اون نقطه حمایتی میانگینمو پائین بیارم با دید میانمدت
ممنون.
الان روند فرواور نزولی هست وحمایتهای یکی 480 ودیگیری نزیکای 400....شما میتونید در دوپله بخرید یکی رو 480 ودیگری در صورت رفتن وافت بیشتر در 400 ....
ولی خوب گفتم در روند صالاحی خرید نمی کنم چون دوست ندارم بلایی که سر سهامدارهای صدرا یا قندی اومد سر من بیاد ...هی میانگین میاری پایین ولی دریغ از رشد ..البته فراور کجا صدرا کجا.....
نظر
-
سلام خدمت همه دوستان
چند وقتی نشد خدمت بچه های سایت برسم
بچه ها قدر اوس جعفر مارو بدونن
کار هر کسی نیست اینهمه وقت گذاشتن و پاسخگویی. واقعا بازار خونی ، تو خون جعفره
همه سلامت و پر سود باشید
نظر
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postجعفرجان ممنون ببخشید سوالم اینه که هنوز جا برای رشد داره یا نه. راستی یه سوال دیگه از چه نرم افزاری برای تحلیل تکنیکال استفاده میکنی؟
یک امی بروکر ساده ...همین..
مهم نیست نرم افزا وسیلت چیه مهم اینه بدونی چطوری از اون استفاده کنی البته استفاده درست .....
بارها گفتم همین امی بروکر کار من یکی رو که راه میندازه از سرم هم زیاده ....قرار نیست مسائل رو پیچیده کنیم...
نظر
-
جعفر جان با توجه به تاييده امروز مجلس در مورد اجرا کردن فاز دوم هدفمندي براساس دهک هاي موجود در سال 91 و نيز صحبت آقاي بهمني که گفته از صادرکنندگان پیمان نامه ارزی نخواهیم گرفت و هدف تک نرخي نمودن ارز مي باشد ، با اين تفاصير از کدام گروه ها مي بايست دوري نمود ؟؟؟
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postجعفرجان ممنون از اینکه حوصله به خرج میدی و جواب سوالهای تکراری ما رو میدی. سایتی رو میشناسی که بتونم آمی بروکر رو دانلود کنم؟
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postجعفر جان با توجه به تاييده امروز مجلس در مورد اجرا کردن فاز دوم هدفمندي براساس دهک هاي موجود در سال 91 و نيز صحبت آقاي بهمني که گفته از صادرکنندگان پیمان نامه ارزی نخواهیم گرفت و هدف تک نرخي نمودن ارز مي باشد ، با اين تفاصير از کدام گروه ها مي بايست دوري نمود ؟؟؟
با تشکر
فقط میشه گفت از روی نمودارها که کدوم گروهها فعلا حرفی برا گفتن ندارن واز اونها باید دوری کرد ...وگرنه در کل این طرح به ضرر خیلی از صنایع بورسی هست ..چون تا دیروز مفت بود همه چیشون اینام مفت مصرف می کردن ولی الان اب برق گاز همه چی رفته بالا واز اون طرف هم تحریمها واوضاع داخلی ...در کل وضع بسیار خراب است اگر توافقی حاصل نشود در 3 خرداد....
از هیچ گروهی دوری نکنید ...هر گروهی روند صعودی گرفت بخرید وتا زمانی نزولی نشده هم نگران نباشید ..
نظر
-
در اصل توسط aniant پست شده است View Postپرریسک عزیز این معاملات سنگین با چه هدفی تو وپاسار ؟ مجمع؟ ارزش سهم؟ ممنون
سهام هم نوسان نده حوصله ما حقیقی ها رو سر میبره...
نظر
نظر