چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
    جعفر خان سلام امروز با هدف 100 تمحركه خريدم روي 90 نميدونم يه دفعه چي شد اومد روي منفي ميشه راهنمايي كنيد نگهش داريم يا بفروشيم ايا جاي رشد داره؟
    تمحرکه بعد شکست 84 خورد به مقاومت 92 تومن وکم اورد ...سهم تا 82 هم جای ریزش داره وقبل این قیمت مثبت بشه روند صعودی همچنان ادامه خواهد بود....ولی خوب بهتره سهم زیر 84 نره چون احتمال داره تا کف قیمتی یعنی 71 بره هر چند کمی بعید....حد ضرر بزارید 84..بهتر ه

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط sara90 پست شده است View Post
      جناب پرريسك حتوكا حدود90درصد تعديل داد به نظرتون با اومدن فدك در روز اخر روچه قيمتي باز ميشه؟
      من 5درصد سبددارم قصد دارم اضاف كنم به نظرتون تاچه قيمتي خوبه براي خريد
      ممنون
      با سلام..
      ختوکا حد ضرر بزارید 635 ..زیر این قیمت نباید بیاد اومد خورج کنید...
      روز بازگشایی هم بستگی داره به جو بازار وجو همگروهها ومیزان حمایت حقوقیهای سهم....
      ولی خوب زیاد حقوقی حساب باز نکنید مخصوصا در سهام با رشد بالا وپی برای بالا....
      به حد ضرر اعتماد کنید بهتره....خرید هم می کنید 635 رو در نظر داشته باشید...این تعدیل هم غیرعملیاتی واز محل فروش توکاریل بوده اینم لحاظ کنید..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط jamall پست شده است View Post
        برادر جعفر سلام
        بی زحمت یه نمودار از وضعیت طلا و تحلیلتون از روند این فلز گرانبها
        قبلا از لطفتون متشکرم
        با سلام...

دیتا ندارم ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
          من زیاد تکنیکال وارد نیستم خواستم نظر شما رو بدونم ؟
          فنورد هنوز بالای 200 هست ....هر وقت از 200 شروع کرد به منفی خوردن به سمت زیر 200 میشه گفت سهم کم اورده...
          فعلا امروز منفی شد ولی زیر 200 نیومد....سهم تا حالا سه بار خورده نتونسته بشکنه هم در نمودار هم در ارس ای ..
          با این وضعیت شاید سهم کم بیاره ونتونه بشکنه ...باید منتظر ماند...به نظر خروجتان صحیح بوده ..

نظر

• jafar
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 87

جناب پرریسک
            کرماشا رو فردا بدم بره ؟ تو سود هستم

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط trad پست شده است View Post
              سلام جناب پرریسک
              چیکار کنم با این سبد
              وصندوق 240
              آ س پ 430
              ذوب 227
              وپترو 95
              فراور 608(قبل از مجمع)
              فاسمین703 (قبل از مجمع)
              مرسی
              با سلام...
              وصندوق کاری که نمیشه کرد سهم نزدیک حمایت 197 هست فعلا نگهداری ولی این رو شکست خروج....شاید خیلی پایین تر رو هم ببینه مثال 150...
              اس پ مقاومت سهم 450 هست که موفق به شکست نشده وسهم بالای 430 بمونه نگرانی نداره زیر 430 نبیاد بیاد...
              ذوب روند نوزل گرفته بعد شکست 180 تا 160 اونم بشکنه شاید خیلی پایین تر....
              وپترو بالای 92 نیاد امکان داره مجدد د تا 83 بره ....بالای 92 باید کندل کامل بزنه یعنی از 92 شروع به سمت بالا...
              فراور روند نوزل گرفته ومیره برا حمایت 440 ....
              فاسمین هم میره برا حمایت 550 ..روند اصلاحی...
              در ضمن همه خریدهای شما خریدها اشتباه بود ودر سقف قیمت واونم در جای خطرناک....
              در روند معاملاتی خود تجدید نظری بفرمایید و.....امیدوارم ناراحت نشید ولی جلوی ضرر رو از هر جا بگیرید بهتره ....

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط jafar پست شده است View Post
                جناب پرریسک
                کرماشا رو فردا بدم بره ؟ تو سود هستم
                دوست من کرمانشاه رو عزیزی پرسید دفعه قبل گفته شد سهم بعد صعود بالای 450 حد ضرر برود روی 450 ..دیدم که سهم کم اورد ومنفی شد اونجا باید خروج می کردید..سهم الان دوباره داره به کف 425 میرسه ....شاید مجدد برگشتی بزنه ولی به نظرم اینبار اینجا رو هم بشکنه....اگر در سود خوبی هستید 50 درصد خروج بقیه رو در صورت برگشت در قیمت بالاتر خروج ویا در صورت شکست 425 خروج کنید..

نظر

• کارآموز
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 159

پرریسک جان نمودار فنورد من با اونی که شما زدید فرق داره میشه بگید علت این تفاوت چیه؟
                  با تشکر.

نظر

• ابراهیم
                    عضو جدید
                    • Nov 2011
                    • 5

سلام پرریسک جان
                    من خبهمن 227تومانی دارم به نظر شما اصلاحش تا کجاست و اصلا چرا اینجوری شد؟ارز میاد بالا نزول میکنه،میاد پایین صف فروش میشه،چرا؟من فکر میکردم تو خودرویی ها خبهمن از همه بهتره اما گویا
                    واقعا اشتباه کردم و بیش از همه اومده پایین.به نظر شما صبر کنم یا با یه سهم که اگه شما لطف بفرمایید جایگزین کنم؟
                    متشکرم

نظر

• trad
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 38

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      با سلام...
                      وصندوق کاری که نمیشه کرد سهم نزدیک حمایت 197 هست فعلا نگهداری ولی این رو شکست خروج....شاید خیلی پایین تر رو هم ببینه مثال 150...
                      اس پ مقاومت سهم 450 هست که موفق به شکست نشده وسهم بالای 430 بمونه نگرانی نداره زیر 430 نبیاد بیاد...
                      ذوب روند نوزل گرفته بعد شکست 180 تا 160 اونم بشکنه شاید خیلی پایین تر....
                      وپترو بالای 92 نیاد امکان داره مجدد د تا 83 بره ....بالای 92 باید کندل کامل بزنه یعنی از 92 شروع به سمت بالا...
                      فراور روند نوزل گرفته ومیره برا حمایت 440 ....
                      فاسمین هم میره برا حمایت 550 ..روند اصلاحی...
                      در ضمن همه خریدهای شما خریدها اشتباه بود ودر سقف قیمت واونم در جای خطرناک....
                      در روند معاملاتی خود تجدید نظری بفرمایید و.....امیدوارم ناراحت نشید ولی جلوی ضرر رو از هر جا بگیرید بهتره ....
                      ممنونم جناب پریسک
                      واسه همین خریدهای احساسی همیشه تو ضررم و عادت کردم به ضرر

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط ابراهیم پست شده است View Post
                        سلام پرریسک جان
                        من خبهمن 227تومانی دارم به نظر شما اصلاحش تا کجاست و اصلا چرا اینجوری شد؟ارز میاد بالا نزول میکنه،میاد پایین صف فروش میشه،چرا؟من فکر میکردم تو خودرویی ها خبهمن از همه بهتره اما گویا
                        واقعا اشتباه کردم و بیش از همه اومده پایین.به نظر شما صبر کنم یا با یه سهم که اگه شما لطف بفرمایید جایگزین کنم؟
                        متشکرم
                        با سلام..
                        با یک نگاه ساده به نمودار متوجه می شدید که خریدتان کاملا اشتباه هست واگر هم اشتباه کردی باید زود خارج می شدید...سهم سقف قبلی رو رد کرد ولی کم اورد ومنفی شد واگرایی منفی شکل گرفت وسهم افت کرد...الان داره به کف حمایت 188 نزدیک میشه وبه نظرم بعد مدتی این رو هم بشکنه وخبهمن شاید 160 رو هم دید....حواستان به حمایت 188 باشه که نشکنه

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط کارآموز پست شده است View Post
                          پرریسک جان نمودار فنورد من با اونی که شما زدید فرق داره میشه بگید علت این تفاوت چیه؟
                          با تشکر.

با گزینه spiltاز منوی symbolافزایش سرمایه ها رو تعدیل کردم ...

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

پرریسک عزیز درود
                            آقا این id اصلی خودت یک چیز دیگست.کلی پول سرقفلی و برندشه..مبارکه.
                            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• ارس 2000
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 39

سلام پرريسک عزيز
                              نظرت در مورد ثاباد چيه؟

نظر

• trad
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 38

در اصل توسط ارس 2000 پست شده است View Post
                                سلام پرريسک عزيز
                                نظرت در مورد ثاباد چيه؟
                                پاسخ جناب پرریسک به یکی از کاربران:
                                ا سلام..
                                جمشید جان انتظار داشتم ثاباد با مثبت امروز دیگه اون روند رو تایید کنه سهم خوب دوام اورد ولی خوب خودتون بهتر از من دیدید چه خبر بود...
                                شاید این جو منفی کمی رشد رو عقب بندازه ولی خوب بازار طوری شده که خدایی دیگه باید وقتی سهم میخریم به این فکر کنیم که ضرر نکنیم سود پیشکش.....امروز دوستان چند تا سهم مثبت پیدا کردن تو بازار....ولی با این همه باز هم امیدوارم وصبر می کنیم وبا رایت حد ضرر وبه دور از هیجان....به حد ضررها پایبند باشید واسترش فشار رو از خودتون دور کنید ...ثاباد هم هر وقت زیر 150 رفت خروج کنید ...یعنی سهم از 150 شروع کرد رو به پایین...نه اینکه سهم از 158 شروع کنه بره رو 150...

نظر

در حال کار...
                                X