در اصل توسط sea2003son پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط sara90 پست شده است View Postجناب پرريسك حتوكا حدود90درصد تعديل داد به نظرتون با اومدن فدك در روز اخر روچه قيمتي باز ميشه؟
من 5درصد سبددارم قصد دارم اضاف كنم به نظرتون تاچه قيمتي خوبه براي خريد
ممنون
ختوکا حد ضرر بزارید 635 ..زیر این قیمت نباید بیاد اومد خورج کنید...
روز بازگشایی هم بستگی داره به جو بازار وجو همگروهها ومیزان حمایت حقوقیهای سهم....
ولی خوب زیاد حقوقی حساب باز نکنید مخصوصا در سهام با رشد بالا وپی برای بالا....
به حد ضرر اعتماد کنید بهتره....خرید هم می کنید 635 رو در نظر داشته باشید...این تعدیل هم غیرعملیاتی واز محل فروش توکاریل بوده اینم لحاظ کنید..
نظر
-
در اصل توسط هادی129 پست شده است View Postمن زیاد تکنیکال وارد نیستم خواستم نظر شما رو بدونم ؟
فعلا امروز منفی شد ولی زیر 200 نیومد....سهم تا حالا سه بار خورده نتونسته بشکنه هم در نمودار هم در ارس ای ..
با این وضعیت شاید سهم کم بیاره ونتونه بشکنه ...باید منتظر ماند...به نظر خروجتان صحیح بوده ..
نظر
-
در اصل توسط trad پست شده است View Postسلام جناب پرریسک
چیکار کنم با این سبد
وصندوق 240
آ س پ 430
ذوب 227
وپترو 95
فراور 608(قبل از مجمع)
فاسمین703 (قبل از مجمع)
مرسی
وصندوق کاری که نمیشه کرد سهم نزدیک حمایت 197 هست فعلا نگهداری ولی این رو شکست خروج....شاید خیلی پایین تر رو هم ببینه مثال 150...
اس پ مقاومت سهم 450 هست که موفق به شکست نشده وسهم بالای 430 بمونه نگرانی نداره زیر 430 نبیاد بیاد...
ذوب روند نوزل گرفته بعد شکست 180 تا 160 اونم بشکنه شاید خیلی پایین تر....
وپترو بالای 92 نیاد امکان داره مجدد د تا 83 بره ....بالای 92 باید کندل کامل بزنه یعنی از 92 شروع به سمت بالا...
فراور روند نوزل گرفته ومیره برا حمایت 440 ....
فاسمین هم میره برا حمایت 550 ..روند اصلاحی...
در ضمن همه خریدهای شما خریدها اشتباه بود ودر سقف قیمت واونم در جای خطرناک....
در روند معاملاتی خود تجدید نظری بفرمایید و.....امیدوارم ناراحت نشید ولی جلوی ضرر رو از هر جا بگیرید بهتره ....
نظر
-
در اصل توسط jafar پست شده است View Postجناب پرریسک
کرماشا رو فردا بدم بره ؟ تو سود هستم
نظر
-
سلام پرریسک جان
من خبهمن 227تومانی دارم به نظر شما اصلاحش تا کجاست و اصلا چرا اینجوری شد؟ارز میاد بالا نزول میکنه،میاد پایین صف فروش میشه،چرا؟من فکر میکردم تو خودرویی ها خبهمن از همه بهتره اما گویا
واقعا اشتباه کردم و بیش از همه اومده پایین.به نظر شما صبر کنم یا با یه سهم که اگه شما لطف بفرمایید جایگزین کنم؟
متشکرم
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام...
وصندوق کاری که نمیشه کرد سهم نزدیک حمایت 197 هست فعلا نگهداری ولی این رو شکست خروج....شاید خیلی پایین تر رو هم ببینه مثال 150...
اس پ مقاومت سهم 450 هست که موفق به شکست نشده وسهم بالای 430 بمونه نگرانی نداره زیر 430 نبیاد بیاد...
ذوب روند نوزل گرفته بعد شکست 180 تا 160 اونم بشکنه شاید خیلی پایین تر....
وپترو بالای 92 نیاد امکان داره مجدد د تا 83 بره ....بالای 92 باید کندل کامل بزنه یعنی از 92 شروع به سمت بالا...
فراور روند نوزل گرفته ومیره برا حمایت 440 ....
فاسمین هم میره برا حمایت 550 ..روند اصلاحی...
در ضمن همه خریدهای شما خریدها اشتباه بود ودر سقف قیمت واونم در جای خطرناک....
در روند معاملاتی خود تجدید نظری بفرمایید و.....امیدوارم ناراحت نشید ولی جلوی ضرر رو از هر جا بگیرید بهتره ....
واسه همین خریدهای احساسی همیشه تو ضررم و عادت کردم به ضرر
نظر
-
در اصل توسط ابراهیم پست شده است View Postسلام پرریسک جان
من خبهمن 227تومانی دارم به نظر شما اصلاحش تا کجاست و اصلا چرا اینجوری شد؟ارز میاد بالا نزول میکنه،میاد پایین صف فروش میشه،چرا؟من فکر میکردم تو خودرویی ها خبهمن از همه بهتره اما گویا
واقعا اشتباه کردم و بیش از همه اومده پایین.به نظر شما صبر کنم یا با یه سهم که اگه شما لطف بفرمایید جایگزین کنم؟
متشکرم
با یک نگاه ساده به نمودار متوجه می شدید که خریدتان کاملا اشتباه هست واگر هم اشتباه کردی باید زود خارج می شدید...سهم سقف قبلی رو رد کرد ولی کم اورد ومنفی شد واگرایی منفی شکل گرفت وسهم افت کرد...الان داره به کف حمایت 188 نزدیک میشه وبه نظرم بعد مدتی این رو هم بشکنه وخبهمن شاید 160 رو هم دید....حواستان به حمایت 188 باشه که نشکنه
نظر
-
در اصل توسط ارس 2000 پست شده است View Postسلام پرريسک عزيز
نظرت در مورد ثاباد چيه؟
ا سلام..
جمشید جان انتظار داشتم ثاباد با مثبت امروز دیگه اون روند رو تایید کنه سهم خوب دوام اورد ولی خوب خودتون بهتر از من دیدید چه خبر بود...
شاید این جو منفی کمی رشد رو عقب بندازه ولی خوب بازار طوری شده که خدایی دیگه باید وقتی سهم میخریم به این فکر کنیم که ضرر نکنیم سود پیشکش.....امروز دوستان چند تا سهم مثبت پیدا کردن تو بازار....ولی با این همه باز هم امیدوارم وصبر می کنیم وبا رایت حد ضرر وبه دور از هیجان....به حد ضررها پایبند باشید واسترش فشار رو از خودتون دور کنید ...ثاباد هم هر وقت زیر 150 رفت خروج کنید ...یعنی سهم از 150 شروع کرد رو به پایین...نه اینکه سهم از 158 شروع کنه بره رو 150...
نظر
نظر