کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هماهنگی روسیه با اسرائیل و جنگ بین ترکیه و سوریه...و بعد ایران...
دلیل فروش همه اینه...
البته من خودم سهام زیر 3 رو پله ای دارم میخرم....از جمله پاسا...ممنون میشم حمایت و نظرتونم بدونم
این منفی پاسا هم جوکی شده...
حمایت 370 بشکنه 320 ...البته پی برای فکر کنم میشه 2....وای به حال بقیه بازار..تا اونا بخوان بشن 2 فکر کنم همه سهامدارها سکته رو زدن...
الان باید منتظر بشیم ببینم سهام کی میرن به گره منفی 12 درصد چون خریداری دیگه نیست...
خدایا خودت به این مردم رحم کن...(اونایی که تو بورس نیستن کیف نکنن وخوشحال نباشن ...وقتی بورس این باشه بقیه کسور هم کم کم اثارش دیده میشه..مثل خودروییها اول تو بورس قیمتشون سقوط کرد وسودشون کم شد والان دارن به مرز ورشگستگی رسیدن وبعضا شدن -همه ما در یک کشتی هستیم...)
به خاطر چند درصد نوسان حاضر بودی تو این بازار وارد بشی...
بازار نرمال باشه هیچ نیازی به حضور در بازار نیست ..میخری حد ضر میزاری در هدف قیمتی میفروشی..
ولی این بازار بنده از زمان ورود به بورس همچین بازای ندیدم ....
منم میخواستم بگم تا حالا همچی بازاری ندیدم گفتم حتما اشتباه میکنم و اینجوری بوده قبلا .........پس شما هم همین نظرو دارید ............ خیلی وضع خرابه خدا رحم کنه ..........................................
فقط از خدا یک چی میخوام...امیدوارم امروز بزنن بابا ی اسد رو در بیارن ومردم سوریه رو نجات بدن اگه شده شاخص بورس ما وهمه سهام قیمتشون صفر هم بشه راضیم ...
حداقل با رفتن این جنایتکار مردم سوریه رنگ اسایش ببینن ....تمام منفی وضررها فدای مردم غیور سوریه...اگر این منفی به خاطر جنگ وسقوط بشار هست من که راضیم...
نظر