کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
- به نظر مياد گروه خودرو هم داره يه حركتهايي مي كنه .يه جورايي فكر مي كنم كه حتي سايپا هم استعداد تا صف خريدن شدن رو تو اين بازار داشته باشه.
- تو اين گروه خگستر از قبل هم صحبتهايي داشتيد. با معاملات اخير و نيز امروز چگونه مي بينيدش؟
- گروه قند كماكان مغضوب عليه است. بعيد مي دونم اراده اي براي صعودش داشته باشن فعلا.يكي دو مطلب هست كه حتما خدمتتون همين جا عرض مي كنم.
-ضمنا از بابت وساپا بي نهايت ممنون. با اينكه گفته بوديد دوست نداريد ولي نميتونم نگم كه حقا استاد هستين.
سلا وتشکر از لطف شما..
در خگستر بالای 152 روند صعود میگیره..رو 130 یک حمایت داشت ...خدا رو شکر به یک حمایت این سهم واکنش نشون داد ...بد سهم رو داغون کردن ...
سلام استاد. یه اشتباهی کردم داشتم شدید میرفتم تو ضرر. ولی الان با راهنمایی شما کاذر برداشتم تا جبران بشه(کار درستی کردم؟)
راستی روندو تا کجا میبینید؟
واقعا ممنونم از راهنماییاتون
سلام استاد. یه اشتباهی کردم داشتم شدید میرفتم تو ضرر. ولی الان با راهنمایی شما کاذر برداشتم تا جبران بشه(کار درستی کردم؟)
راستی روندو تا کجا میبینید؟
واقعا ممنونم از راهنماییاتون
با سلام...
استاد واینها کیه؟؟جعفر ...پرریسک..
حد ضرر کاذر 104 بزارید ..سهم رو 120 مقاومت داره اون رو رد کنه روند صعودی شدت میگیره ..حواستون باشه اگر 120 رو شکست نکگهداری کم اورد خروج ...به نظر با این جو بازار رد می کنه ...نگران نباشید ..
سلام پرریسک عزیز
وبشهر دارم 210 تومان و باهاش مجمع رفتم چرا این سهم داره هر روز منفی می خوره آیا وارد روند منفی شده نگهش دارم یا میاد بالا؟ با تشکر
با سلام..
سهم بالای 204 روند صعود مگیره ..داره واگرایی مثبت به نظر شکل میده ...رو 170 هم حمایت داره ..در قیاس با بازار به نظرم افت خیلی کمی داشته واگر می تونستید با سهام که در رشد سریع هستن عوض کنید بهتر بود ...
در ضمن در بازار منفی هفته های قبل تمام سهام وارد دور نزول شدن ....الان تک تک دارن وارد روند صعود میشن...
دریغ از فروش 1 دونه سهم در شیران
دوستان این شیران را میتوان با خیال راحت داشته باشی بدون توجه به نوسانات سهم به موقعش جهشهای خوبی خواهد داشت
از گروه روی فقط کبافق و باما گیر میاد کبافق به خاطر اینکه امروز برای مجمع بسته میشه خیلیها دوست ندارند در این شرایط سهام شان بسته باشه تا از صعود بازار جا بمونند گروه روی کلاً ارزنده است
در گروه ساختمان هم ثتران عالی است به همراه آ س پ
جعفر خان استاد با توجه به صف خرید وساپا رفتیم برای 115 تا 120
دوست من سهمی روند صعود گرفت خرید می کنیم با حد ضرر.حد ضرر وساپا 100 بود ..
حالا هدف رو 115 و120 می بینم ولی این به معنی فروش نیست ..باید سیگنال فروش هم بگیرم ..خدا رو چه دیدی شاید خیلی بالاتر هم رفت...پس تا سیگنال فروش نگرفتید سهامداری گنید وتا زمانی که سهم روند نوزل نگرفته ...
من اگه تابستون تکنیکال یاد نگرفتم :(
تا حالا ن بار تصمیم گرفتم ولی آخرش باز... هیچی...
بسه دگ این همه ضرر... :(
دوست من تکنیکالیس ها هم ضرر می کنند ولی خیلی کمتر...تکنیکالیست 10 درصد ضرر کنه اونی که بلد نیست شاید 50-60 درصد ...
تکنیکال توصیه می کنم همه دوستان یاد بگیرن ...اگر بلد باشید اونوقت هر کی بهتون گفت فلا ن سهم خوبه چشم بسته نمی خرید ..یا بازار یک روز دو روز مثبت شد جو گیر نمی شید برید تو صف یا منفی شد سهمتون رو دودستی تقدیم نمی کنید...حتما یاد بگیرد ..خیلی اسون هم هست...
پرریسک عزیز سلام
امیدوارم ایام بر شما و همه دوستان گرامی به خوشی سپری گردد.....................
نیم نگاهی...بر ..وبیمه....می اندازی؟هر چند که تا حالا از این سهم بدی ندیدم ولی مدتی که مورد توجه نیست؟
با تشکر....................
نظر