کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جعفرجان منظور من اینه الان سهامداران قزوین و اصفعان با توجه به رشد سریعشون دارن ترقیب میشن تا سهام رشد کرده رو با قپیرا تعویض کنن و این امر منجر به توقف رشد قزوین و قصفها میشه؟ بهمین خاطر خواستم بدونم شما تعویض دو سهم رشد کرده قندی( قزوین و قصفها) را با قپیرا صلاح میدونین یانه فرقی نمیکنه اونا هم با بالا اومدن قپیرا به رشدشون ادامه میدن؟ممنون
[
دوست من همیشه سعس کن دو سهم از یک گروه رو انتخاب کنی ..
در این گروه در لیست ما قزوین قشیر اصفهان در صدر بود..
بنده قزوین رو تا 800 می بینم پس هنوز جا داره وتعویض به صلاح نیست ..
اصفهان رو 2500 یعین اخراشه..شاید بشه گفت تعویض این با قپیرا خوبه ..چون قپیرا پابه پای این ها رشد نکرد که اگر می کرد الان بالای 1000 بود ...
در ضمن این به معنی افت قزوین قند اصفهان ینست ..اونها بعد اینکه به هدف رسیدن مدتی استراحت می کنن تا سهام جا مانده گروه مثل قپیرا رشد کنه به قیمت واقعی اینها نزدیک بشه وبعد با توجه به شرایط گروه وشرایط بنیاید سهمها ادامه رالی یا با رشد همراه میشه یا با افت...
الان قزوین اومد از قثابت قشیرین جلو زد ولی دیدم قثابت قشیرین رشدشون متوقف شد ..چرا این برمی گرده به بنیادی اونها واینکه وقتی قپیرا به این مفتی هست فعلا در صدر اون هست مگر اینکه قپیرا هم بره بالای 1200 واین دوتا باز در جا بزنن اونوقت اینها میان در لیست ...
فعلا برا قزوین جای رشد می بینم ومیان مدت اصفهان دوم ..به قیمت اصفهان بنگرید تا اینده این سهم دستتون بیاد..
در خصوص قندیها
قثابت گزارش نه ماهه روی کدال گذاشته با 83 ریال پوشش سود
قنیشا تعدیل مثبت داده به بورس هم ارسال شده چند روز آینده بازگشایی میشه
قشکر افزایش سرمایه 35 درصدی داده تعدیل هم از هیچ نوعش فعلاً ندارد چند روز آینده به همراه قنیشا بازگشایی خواهد شد
قپیرا مشکل اصلی آن کنترل سهام فروخته شده وتوصا است امروز خریدار اطلاع داشت فروشنده قطعی داره همین امروز هم می خواست بفروشه برای همین بطور منطقی سعی در جمع آوری سهم داشت قیمت را هم بالا نبرد سهم بنیادی ارزشمند است
اما قشیر نوسانگیر وارد این سهم شده باید با این سهم خیلی محتاط بود
قزوین و قلر و قصفها هم که دیگه جای خود دارد
پرريسك جان سلام
مدتي پيش بجز مپنا كه خيلي در ضرر بودم از بازار خارج شدم
صلاح مي دانيد نسبت به فروش اين يكي هم اقدام كنم ؟ چه سهمي را براي فردا پيشنهاد مي كنيد؟
ممنون از وقتي كه مي گذاريد
با سلام..
مپنا بالای 176 تومن باید بیاد تا روند صعود اغاز کنه ..
فعلا از این گروه حفاری فاراک فاذر در استانه ورود به روند صعود هستن ..البته اگه بتونن دو سه روزی مثبت بمونن وصف خرید بشن وارد روند صعود میشن....
در مورد بازار اگر از نظر شاخصها بررسی کنیم فعلا دو گروه در روند صعود هست شاخصشون اولی گروه قند هست ودومی گروه کاشی ..
گروه قند که خیلی وقته پیشنهاد دادیم وهمچنان دارن می تازن ..برا جا مونده ها قپیرا رو برا خرید پیشنهاد میشه با بازدهی 40 تا 50 درصد وقزوین با حد ضرر 590 با بازدهی 40 تا 50 درصد
از گروه کاشی هم اگر فردا وشنبه این گروه صفهاشون جمع بشه ومثبت بشن برا خرید کهرام وکساوه پیشنهاد میشه ..شلعاب وکفرا هم در لیست هست ..کفرا در روند صعود هست ولی شلعاب هنوز کار داره ..ولی بنیادی تاییده ..
جعفر عزیز سلام.من پارسان رو تو قیمت 682 خرید کرده بودم و واقعا روش دید بلند مدت داشتم.حالا اگه بخوام کوتاه مدت یا میان مدت کار کنم به نظرت بفروشم و قپیرا یا قزوین بخرم بهتره یا نه نگهش دارم.ممنون ازت
سلام جناب پر ریسک
میگویند قزوین در سقفه و دیگر صعود نمیکند
اما واکنش بازار در زمان خرید چیز دیگری است
من سابقه زیادی در این گروه ندارم نظر جنابعالی چیست؟
البته به اخبار نیمچه رانتی در رابطه با تعدیل قزوین در شهریور دارم
با سلام..
مپنا بالای 176 تومن باید بیاد تا روند صعود اغاز کنه ..
فعلا از این گروه حفاری فاراک فاذر در استانه ورود به روند صعود هستن ..البته اگه بتونن دو سه روزی مثبت بمونن وصف خرید بشن وارد روند صعود میشن....
در مورد بازار اگر از نظر شاخصها بررسی کنیم فعلا دو گروه در روند صعود هست شاخصشون اولی گروه قند هست ودومی گروه کاشی ..
گروه قند که خیلی وقته پیشنهاد دادیم وهمچنان دارن می تازن ..برا جا مونده ها قپیرا رو برا خرید پیشنهاد میشه با بازدهی 40 تا 50 درصد وقزوین با حد ضرر 590 با بازدهی 40 تا 50 درصد
از گروه کاشی هم اگر فردا وشنبه این گروه صفهاشون جمع بشه ومثبت بشن برا خرید کهرام وکساوه پیشنهاد میشه ..شلعاب وکفرا هم در لیست هست ..کفرا در روند صعود هست ولی شلعاب هنوز کار داره ..ولی بنیادی تاییده ..
گزارش 9ماهه قشرین رو سایت کدال قرار گرفته تو 9 ماهه 59% پوشش داده
ومجودی آماده برا فروشش فقط 156تن
مگه تو سه ماه قراره چی تولید کنه که پی بر ای 19 گرفته؟!!!!!!!
قراره شکر تولید کنه یا شمش طلا؟:-/:-/
اگه اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید.
قشرین در لیست خرید بنده نبوده بارها هم هشدار دادم ..چی رو توضیج بدم..
از فرصت خرید قپیرا بهره ببرید...
اونهایی هم که دم از سقوط قندی می زنن..
از شیر مرغ تا جون ادمی زاد قیمتش دو برابر که چه عرش کنم داره میشه 3 تا 4 برابر ..فقط شکر رشد نکرده ..الیبته اونم بالا اومده ولی پنهانی ...
پس دوستان من همیشه برا سرمایه گذاری دنبال کالایی باشید که هنوز رشد نکرده ..کالای رشد کرده ارزش خرید وسرمایه گذاری نداره ...
همچنان منتظر می ماینم ...اون زمان که ذوب زیر 130 بود داد زدیم ذوب بخرید وقپیرا بالای 950 بود گفتیم فعلا وقت خرید نیست ..
الان ذوب 170 هست وقپیرا زیر 820 ..الان می گیم قپیرا وقت خریدشه ...منتظر بازدهی می ماینم ....نرخ شکر بیاد چه شود ..تو کشوری که خودروشها دو برابر شدن میلگردش 2000 تومن شده ..موادلبنی هر روز 100 تومن 200 تومن میزاره روش 200 تومن بالا رفتن شکر جای خود دراد ..
سلام جناب پر ریسک
میگویند قزوین در سقفه و دیگر صعود نمیکند
اما واکنش بازار در زمان خرید چیز دیگری است
من سابقه زیادی در این گروه ندارم نظر جنابعالی چیست؟
البته به اخبار نیمچه رانتی در رابطه با تعدیل قزوین در شهریور دارم
با سلام..
قپیرا بیاد در صدر لیست خرید ...
قزوین همچان بالا خواهد رفت ودر صقف نیست ..ولی خوب اول باید قپیرا هم برگرده ...بعد باهم بیان بالا ..
دوستان کم ریسک قپیرا ...زیاد به حرف این اون گوش نیدد ..بنیادی بررسی کنید وتکنیکالی خرید ...
بورس نیوز بررسی کرد:
وضعیت عملکردی و چشم انداز آتی پتروشيمي كرمانشاه
پيش بيني سود شركت:
در صورتي كه براي 9 ماهه باقي مانده سال 91 فروش شركت را بر اساس اوره 640 هزار توماني محاسبه كنيم كه ميانگيني از فروش داخلي و فروش صادراتي شركت است، فروش شركت احتمالاً به بيش از 400 ميليارد تومان خواهد رسيد و سود هر سهم شركت حداقل به بيش از 1200 ريال افزایش خواهد یافت. از این رو در نظر گرفتن قيمت 4800 ريال براي اوراق اختيار فروش شركت نيز مؤيد اين مطلب است كه مي تواند با حداقل سود پيش بيني شده خود، براحتی به اين قيمت ها دست يابد.
نظر