کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اولین قندی که باید صف خرید سنگین میشد قپیرا بود ولی خوب بازار ماست دیگه ..بنیادی رو ول کرده چسبیده به حامی وشناور واینها ....قپیرا بالای 860 روارد روند صعود میشه ....حد ضرر بره رو 850 ...
سهام در لیست پرریسک همگی طوفان خواهند کرد فقط سهامدار واقعی میخواد ..
ببینم کرمانشاه وشپترو هم رو سفید می کنن ..شفارس شلعاب و....سهام دیگر..
قپیرا ارزشمندترین مفت ترین قندی ....حد ضرر 850 تا خیال همتون راحت بشه ...
.
جناب پرریسک ممنون بابت راهنمایی هاتون
پله اول روی 839 برداشتم پله دومم چون نقد نبودم یکم دیر شد 860برداشتم به نظر شما خرید تا چه قیمتی مناسبه ؟ زیر 900؟
.
جناب پرریسک ممنون بابت راهنمایی هاتون
پله اول روی 839 برداشتم پله دومم چون نقد نبودم یکم دیر شد 860برداشتم به نظر شما خرید تا چه قیمتی مناسبه ؟ زیر 900؟
دوست من حد ضرر بزار 850 ....
از نظر من این سهم زیر 900 مفت هست ...
به نظر من یکی از ارکان صعود قندیها بویژه قزوین همین تحیلیل های جناب پرریسک بود که بیش از 100 درصد تویه ماه داد
حالا هم قپیرا
شک ندارم اینم 100 درصدی بده
به نظر من یکی از ارکان صعود قندیها بویژه قزوین همین تحیلیل های جناب پرریسک بود که بیش از 100 درصد تویه ماه داد
حالا هم قپیرا
شک ندارم اینم 100 درصدی بده
لطف داری ..
قزوین اصفهان دوم ..سر حرفم هستم ..
قپیرا عشق من ...تازه بیاد بالای 1000 بازار روش دعوا می کنه ..البته در صورت عدم توافق ..توافق هم بشه قپیرا با دلار 1200 تومنی هم سود 200 میسازه یعین حباب صفر ...الان با دلار 2000 این سهم 40-50 درصد حباب منفی داره..
نظر