چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
    پرریسک عزیز میدونم که به حق و با شناخت نظرت روی گروه خودرو منفیه
    اما یه سوال داشتم من
    الان پی به ای خبهمن شده 1.9 و ممکنه کمتر هم بشه !!!
    خریدش به دید مجمع سال بعد و صرفا به دلیل پی به ای بسیار پایین چطوره به نظرت ؟
    دوست من سهمی رو به دید مجمع وارد بشو که اگر رشد سوداوری نداشت حداقل افت سوداوری نداشته باشه ..

با این دلار 2000 تومنی وتحریمها گروه خودرو پشت سر هم با تعدیل منفی مواجه میشن ..اونجا دیگه پی بریا 2 معنی نداره ..

ایا با این وضعی که داریم جلو میریم تا مجمع فکر می کنید خبهمن بتونه همین سود رو حفظ کنه یا تعدیل منفی خواهد داد ؟؟؟

از نظر تکنیکالی هم هیچ سیگنال خریددی دیده نمیشه ..منظورم نوسان 10 درصد نیست منظورم رشد درست وحسابی مثل گروه قند هست

اگر زمزمه توافق امد میشه به این گروه فکر کرد ..فعلا زوده ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
      سلام
      جعفر خوبی؟
      افزایش نرخ ارز مرجع چه اثری رو تجهیزاتیها و معدنی ها میذاره ؟
      با تشکر
      سلام.

گروه تجهیزات فعلا تحریمها باباشون رو در اوریده وصدرا هم شده براشون یک بلای جان ..

معدنی ها خوب هستن فقط فعلا بازار روشون نیست اگر حمایت از بازار ادامه دار باشه وشاخص بتونه روند صعود بگیره اونوقت میشه به سهام بزرگ هم فکر کرد برا خرید ..باید ببینم حمایت می کنن از بازار یا نه ...

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

با کسب اجازه از پرریسک

زمزمه های بالا رفتن نرخ ارز مرجع میاد، اگه جدی شد سهام زیر را مد نظر قرار بدید؟

ا- سیمانی های صادراتی هم مرز عراق

2- پتروشیمی های صادرات محور

3-فباهنر( سهم طلایی، چون حساسیت سودش خیلی بالاس(133ریال) اگه بتونه 70% پیش بینی صادرات داشته باشه یعنی 40/000/000دلار و نرخ

ارز مرجع بشه 1600تومن بابت هر سهم 33 تومن سود اضافه میشه یعنی سود هرسهم میشه 46 تومن وبا پی بر ای 4/5 قیمت سهم میشه 200تومن ، طرح

ضرب سکه هم قراره تو شهریور راه بیفته، البته بدهی ارزی هم داره که قرار بود با نرخ ارز مرجع تبدیل به ریال بشه، خودتونم بررسی بفرمایید)

4- قندی هام که داستانشون جداس
        آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/08/27, 13:55.
        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• رویش
          کاربر فعال
          • Aug 2011
          • 232

در اصل توسط javad پست شده است View Post
          با کسب اجازه از پرریسک

زمزمه های بالا رفتن نرخ ارز مرجع میاد، اگه جدی شد سهام زیر را مد نظر قرار بدید؟

ا- سیمانی های صادراتی هم مرز عراق

2- پتروشیمی های صادرات محور

3-فباهنر( سهم طلایی، چون حساسیت سودش خیلی بالاس(133ریال) اگه بتونه 70% پیش بینی صادرات داشته باشه یعنی 40/000/000دلار و نرخ

ارز مرجع بشه 1600تومن بابت هر سهم 33 تومن سود اضافه میشه یعنی سود هرسهم میشه 46 تومن وبا پی بر ای 4/5 قیمت سهم میشه 200تومن ، طرح

ضرب سکه هم قراره تو شهریور راه بیفته، البته بدهی ارزی هم داره که قرار بود با نرخ ارز مرجع تبدیل به ریال بشه، خودتونم بررسی بفرمایید)

4- قندی هام که داستانشون جداس
          اسم قندی ها رو که در معرفی سهام ارزنده در صورت افزایش نرخ ارز مرجع دیدم ،یاد واژه معروف شما ، گله گوسفندا افتادم ! چقدر زود دیر میشود !!
          به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• تاران
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 959

در اصل توسط رویش پست شده است View Post
            اسم قندی ها رو که در معرفی سهام ارزنده در صورت افزایش نرخ ارز مرجع دیدم ،یاد واژه معروف شما ، گله گوسفندا افتادم ! چقدر زود دیر میشود !!
            گذشته ها گذشته
            قرار نیست تفکرات ما در گذشته باقی بمانند هر لحظه ممکنه عوض بشن
            پس برای یک اظهار نظر به دوستمان سخت نگیر
            تعطیلات خوش خواهد گذشت زیرا
            ما سهامی داریم که صف خریدند و با تحلیل اونارو انتخاب کردیم و الیته به کمک جناب پرریسک
            به رویاهایت فکر کن قپیرای 800 تومنی یکماه بعد 1300 تومن ....

نظر

• هادی129
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 296

پرریسک جان پیام خصوصی چک کن

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                گذشته ها گذشته
                قرار نیست تفکرات ما در گذشته باقی بمانند هر لحظه ممکنه عوض بشن
                پس برای یک اظهار نظر به دوستمان سخت نگیر
                تعطیلات خوش خواهد گذشت زیرا
                ما سهامی داریم که صف خریدند و با تحلیل اونارو انتخاب کردیم و الیته به کمک جناب پرریسک
                به رویاهایت فکر کن قپیرای 800 تومنی یکماه بعد 1300 تومن ....
                تبلیغی هست که میگه...
                رویاها نزدیکتر از اون چیزی هستند که شما فکر میکنید...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• kavian77
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 59

[size=3][/size
                  پرریسک جان سلام

خودم قپیرا و اصفهان و قلرست دارم یکشنبه برای یکی از دوستان میخوام سفارش قندی بدم اگه قپیرا صف بود ونشد وارد شد الویت بعدی که البته امکان ورودش نیز

راحت تر باشد کدام میبینی ؟ ( خودم نظرم قهکمت است ) با تشکر فراوان

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                    یعنی اونایی که تو شهرستان هستن میتونن خرید و فروش کنن؟
                    در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                    ایا بدون ارتباط باسامانه مرکز میشود معاملات انجام شه ؟؟؟ تالار شهرستان یا انلاین !!

همه بازارها در بورس اوراق بهادار تهران، فرابورس ايران و بورس کالاي ايران در روزهاي 7، 9،8 و 11 شهريور تعطيل است.

به گزارش روابط عمومي بورس تهران به نقل از پايگاه اطلاعرساني بازار سرمايه ايران (سنا)، درپي مصوبه هيأت محترم دولت مبني بر تعطيلي تمامي دستگاههاي دولتي، نهادهاي عمومي (غير از اورژانس و نهادهاي امدادي) و بانکها (به جز شعب کشيک) در روزهاي هفتم، هشتم، نهم و يازدهم شهريور در شهر تهران، تمامي بازارها در بورسهاي اوراق بهادار تهران، بورس کالاي ايران و فرابورس ايران نيز روزهاي 7، 8 و 11 شهريور تعطيل خواهند بود.
                    براساس اين گزارش، سازمان بورس و اوراق بهادار نيز با استناد به مصوبه هيأت محترم دولت، در روزهاي ياد شده تعطيل خواهد بود.
                    لازم به ذکر است براساس مصوبه هيئت دولت و به منظور ايجاد تسهيلات لازم براي برگزاري اجلاس سران کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد، کليه دستگاه هاي دولتي، نهادهاي عمومي غير از اورژانس و نهادهاي امدادي) در روزهاي سهشنبه هفتم، چهارشنبه هشتم، پنجشنبه نهم و شنبه يازدهم شهريور در شهر تهران تعطيل هستند.
                    بر اين اساس، بانک ها موظفند در روزهاي ياد شده تعدادي از شعب خود را به صورت کشيک براي خدمت رساني به مردم اختصاص دهند.
                    اين مصوبه از سوي محمدرضا رحيمي؛ معاون اول رئيس جمهور براي اجرا ابلاغ شده است.
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

معاون سازمان بورس در گفتوگو با فارس:
                      هر سه بورس کشور تعطیل و تالارهای منطقهای باز هستند
                      خبرگزاری فارس: معاون سازمان بورس گفت: با توجه به عدم فعالیت سامانه معاملاتی بازار سرمایه در روزهای7 تا 11 شهریور، هر سه بورس کشور تعطیل اند اما تالارهای منطقه ای بورس در شهرستان ها باز خواهند بود.
                      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

سیدعلی حسینی در واکنش به سئوال خبرنگار اقتصادی فارس، مبنی بر اینکه با توجه به انجام معاملات نقدی سکه در روز های 7 تا 11 شهریور، فعالیت بانک های کشیک و باز بودن بانک ها و اداره های مراکز استانی و شهرستان ها ، آیا بورس های مناطق و معاملات آتی سکه هم تعطیل خواهند بود یا خیر؟ پاسخ داد: طبق تصمیمات اتخاذ شده ، بورس های اوراق بهادار ، کالا و فرابورس و سپرده گذاری مرکزی تعطیل اند. سامانه معاملاتی هم در روزهای یاد شده فعال نخواهد بود.وی ادامه داد: به همین علت معاملاتی در روزهای فوق (حتی معاملات آتی سکه) انجام نخواهد شد ولی بورس های منطقه ای کشور باز خواهند بود و به مراجعه کنندگان سرویس خواهند داد. همچنین کارگزاران فعال در تالارهای منطقه ای هم می توانند فعال باشند.به گزارش فارس، طبق مصوبه هیئت دولت مبنی بر تعطیلی دستگاههای دولتی، نهادهای عمومی و بانکها (به جز شعب کشیک) طی روزهای 7 تا 11 شهریور در شهر تهران، بورسهای اوراق بهادار تهران، بورس کالا و فرابورس نیز تعطیل خواهند بود.تصمیم به تعطیلی بازار سرمایه کشور به دلیل تعطیلی بانک ها در آن ایام و نیاز بازار سرمایه به تسویه حساب های بانکی و اتاق های پایاپای گرفته شده است. پیش از این هم به هنگام برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی در چند سال گذشته، همه بورس های کشور تعطیل شده بودند.

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 463

دوستان عزیز و گرامی اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم .

من تو آمیبروکر وقتی تعدیل هارو اعمال میکنم ( با symbole - splite ) دفعه بعد یا روز بعد که دیتای جدید لود میکنم اون تعدیل ها از بین میره . میخوام اگه کسی بلده و میتونه راهنمایی کنه تعدیل های اعمال شده ذخیره بشن . با تشکر فراوان از دوستان .

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط kavian77 پست شده است View Post
                            [size=3][/size
                            پرریسک جان سلام

خودم قپیرا و اصفهان و قلرست دارم یکشنبه برای یکی از دوستان میخوام سفارش قندی بدم اگه قپیرا صف بود ونشد وارد شد الویت بعدی که البته امکان ورودش نیز

راحت تر باشد کدام میبینی ؟ ( خودم نظرم قهکمت است ) با تشکر فراوان
                            با سلام..قپیرا در صدر لیست خرید ..بعد قزوین ..فکر نکنم هیچکدا فرصت ورود بدن ..
                            بعدی من قشهد رو صلاح مبینم تکنیکال بهتری داره با حد ضرر 1500 خوبه ...

نظر

• hamid_farahy
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 463

پر ریسک گرامی با تشکر فراوان از معرفی و تحلیل قپیرا میشه مقاوت های پیش رو و اگه ممکن هست هدف قیمتی آن را بفرمایید . با تشکر فراوان

نظر

• جواد مهرابی
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 543

در اصل توسط رویش پست شده است View Post
                                اون زمان حرفی از افزایش نرخ ارز مرجع در میان نبود، داستان قپیرای با پی بر ای6با قندی پی بر ای 20 که هنوزم اعتقاد دارم حباب داره دوست من جداست.

به هر حال من تو همون تاپیک هم عرض کردم که بحث من بیشتر روانشناسی بود و قصدم خدای ناکرده توهین به کسی نبود و کینز(اقتصادان بزرگ) هم

"حرکت گله ای" را مطرح نمود ، تحلیل ها با هم فرق میکنه ، یادمه شما هم با سیمانی های صادرات محور مخالف بودی؟

دیدید که سغرب داره چه رشدی میکنه؟ یادتونه با پتروشیمی های صادرات محور هم مخالف بودی منتظر گزارش شش ماهه شون میمونیم.

در مورد قندی های با پی بر ای 20 هنوزم من اعتقادی بهشون ندارم شاید من دارم اشتباه می کنم ،

به هرحال اگه همه تحلیل ها هم مثل هم باشه که یا همه خریدارن یا همه فروشنده!!!!!!
                                آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/08/28, 07:17.
                                بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

در حال کار...
                                X