چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid_farahy
    عضو فعال
    • May 2012
    • 463

پر ریسک جان در مورد غپینو و کهرام هم یک توضیحی میدین ؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
      جعفرجان من در حال حاضر فکر کنم بهترین سبدو داشته باشم 30درصد قپیرا 30 درصد شبندر 20 درصد شراز 10 درصد کچینی 10 درصذ کاذر که کاذر هم امروز صف خرید شد فکر میکنی شبندر تا چه قیمتی فعلا با این صف میره
      بنیادی شبندر رو بررسی نکردم ..ولی دوستانی که بررسی کردن اکثرا از تحلیل گر های خوب هستن ..اکثرا به قیمت بالای این سهم اعتقاد دارن به نظرم به راحتی 200 رو فتح کنه وکوتاه مدت هدف 250 باشه وبعد اروم ارم بره بالاتر ...فقط می تونم بگم سهامداری ..حالا شبندر اونجا برسه خودتون شراز ر به دست بیارید من سود شراز حداقل 120 می بینم با پی بیا 5 میشه 600 قیمت امروز 400 اونم با این شناور کم ...

قپیرا رو که نگو عشقه ...قندی بخوام بخریم تا 1200 همچنان قپیرا در صدر هست ولی با این سرعتی که سایر قندیها میرن فکر کنم تا 1600 هم در صدر لیست خرید گروه باشه ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
        پر ریسک جان در مورد غپینو و کهرام هم یک توضیحی میدین ؟
        کهرام که روند صعودی داره ..هدفش رو 120 می بینم ..چند رزو قبل نمودار هم گذاشتم ..

غپینو هم فعلا روند صعود ی تایید نشده باید دید می تونه از سد 160 بر بیاد یا نه ...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در ضمن به دوستان یک توصیه برادرانه می کنم ...

هیچ وقت دنبال این نباشید چرا بازار مثبت هست وچرا منفی ...وخودتون رو بخاطر پیدا کردن دلیل این صعودها وافت ها از بازار دور نکنید ..

دوستان من زمانی خودرو رفت بالای 500 ..سایپا بالای 300 ...وخیلی سهام بالاتر ..

بدون شاید دلیل بنیادی خاصی ..

دوستان همیشه دنبال این باشید روند هار و پیدا کنید ..شاید بتونم بگم این بزرگترین درس این چند ساله من در بورس بوده ..روند صعود ونزول رو پیدا کنید با روند در نیفتید ..بلکه با روند همراه بشید از اون لذت ببرید ..

دوستان من گروه خودرو اون زمان هر کی هرماه شد سودهای بالای 150 درصد کرد وهر کس در زمان اغاز روند نوزل خارج شد کلی از سودش رو حفظ کرد ..نه ایران خودرو یه شبه شد 100 توممن ونه سایپا ونه زامیاد ...همگی روزها هفته ها ماهها فرصت خروج دادن ..حالا دنبال این نباشید چرا اینها به این قیمت رسیدن کسانی که دنبال جواب این سوال بودن وبه جای خروج از این سهام باهاش موندن به خاک سیاه نشستن ..

الان در گروه قند روند مثبت هست به هر دلیلی بنیادی تکینکالی هر چی ..باهاش همراه بشید اونم اول رالی سوار بشید ولذت ببرید ..

الان روند گروه پالایشگاه مثبته باهاش همراه بشید نجنگید ..

تا شما بیایید دلیل مثبت بودن گروه رو پیدا کنید گروه 30-40 درصد رشد کرده وشما همینطور دارید نگاه می کنید ..وبرعکس...
          در گروه قند زمان نزول بارها هشدار دادیم چند تاشون فرصت خروج ندادولی اکثرا فرصت خروج دادن ..اون زمان عده ای با روند در افتادن ودیدیم قشیر وقزوین تا کجا اومد ..دوستان ما در کمترین قیمت مجدد سوار شدن ومجدد با روند صعود همراه واین داستان همیشگی بورس در همه جای دنیاست ..

پس هدفتون همراه شدن با روند باشه ودر روندها هم همیشه با بهترین سهام گروهها همراه بشید ..حد ضرر بزارید ..درصد رو رعایت کنید ..مطمئن باشید ضرر نمی کنید ..

نظر

• bolinger
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 459

سلام جعفر جان
            به نظر شما فردا برای خرید واتی که وارد فاز صعودی شده بهتره یا شفارس که بالای 260 صعودی می شه؟
            به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
            چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
              سلام جعفر جان
              به نظر شما فردا برای خرید واتی که وارد فاز صعودی شده بهتره یا شفارس که بالای 260 صعودی می شه؟
              سلام..

واتی در اخر از شر 110 رها شد ...روند صعود داره والان مقاومت 120 هست ..

میان مدت بازدهی خوبی براش می بینم 50 درصد ..قبلا هم گفتم ..

فقط دقت کنید این سهم سرمایه گذاری هست وبا جو بازار الا پایین میشه ولی شفارس زیاد به جو بازار ربط نداره ومیتونه در صورت منفی شدن بازار هم مثل قندیها به راه خودش ادامه بده ..

هر دو خوب هستن ..واتی با اومدن شیران وتعدیلش تازه اون رالی قشکنه شروع میشه ..هر کردوم قبل ساعت 10 صف خرید شدن روند صعودی اون قویتر خواهد بود ..فقط شافرس هنوز 260 رو نشکسته باید دید چه می کنه ..

نظر

• morteza93
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 516

آقای پرریسک
                بنظرتون اگر توی این روزها قمرو باز شد چکار کنبم؟
                اضافه کنیم؟
                بفروشیم؟
                یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                  آقای پرریسک
                  بنظرتون اگر توی این روزها قمرو باز شد چکار کنبم؟
                  اضافه کنیم؟
                  بفروشیم؟
                  حمایت قمرو 1670 وبعدی 1530 هست ...به نظر شما قمرو با این جو گروه پایین تر باز میشه از این قیمتها ...درسته قمرو اصلاح کمی کرد ولی از اون ور گروه اصلاح شد والان مجدد برگشته به قیمتهای قبلی پس دلیلی برا اصلاح قمرو نیست ..زیر 1700 فرصت خرید می بینم جو به همین صورت باقی مبونه ..بالای 1900 هم مجدد وارد روند صعود میشه ..باید دید در چه شرایطی باز میشه ..ولی به نظرم حامی قدری داره که اونقدر سهم رو بسته تا قندیها خوب رشد کنن بعد در بهترین شرایط بازش کنه ..موقع افت هم نزاشتن بره پایین ..

نظر

• Moradad
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 355

سلام جعفر جان
                    یک سوال انحرافی .... از این غمهرام درب و داغون خبری دارید ؟
                    با سپاس

نظر

• سلطان زمان
                      کاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 176

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
                      سلام جناب پر ريسك
                      مقداري وملت 33 و مقداري كحافظ 140 دارم وخفناور 200 هر چه بنجله بيخ ريش ماست .
                      و مقداري قزوين 400 توماني اينو كه داريم باشما پيش ميريم اون سه بنجلو بالا و پايينشو يه نگه ميندازيد ؟

ممنون
                      اوردم اينور
                      مااشالا تاپيك تند تند ورق ميخوره
                      @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                      پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• بابک خان
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 246

پریسک جان سلام
                        من هنوز از 130 ذوب رو دارم رد کنم یا نه؟
                        180 زو فکر کنم شکونده هدف بعدی چنده؟
                        من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

سلام ........صبح بخیر ...................
                          صرفا جهت اطلاع و یادآوری:
                          از ویکیپدیا،
                          شاخص قیمت بورس اوراق بهادار تهران موسوم به تپیکس (به انگلیسی: Tepix)[۱] که به طور خلاصه شاخص کل هم خوانده میشود، نشانگر روند عمومی قیمت کل شرکتهای بورس است، و تغییرات سطح عمومی قیمتها را نسبت به تاریخ مبدأ نشان میدهد.[۲]
                          شاخص کل در تاریخ اول شهریور ۱۳۶۹ با عدد ۱۰۰ واحد تعریف شد. بالاترین رقم ثبتشده برای این شاخص، .....در تاریخ ۱۳ مرداد ۱۳۸۳ با ۱۳۸۸۲ واحد بود.
                          شاخص كل بورس اوراق بهادار تهران ........روز دوشنبه شانزدهم شهریور 1390 ..........به 26 هزار و 930 واحد رسيد . این عدد در آن تاریخ برای بورس بیسابقه بود............ .
                          شاخص کل ابتدای سال 90 حدود 23 هزار بود............ . [۳] پس از گذشت نزدیک به ۶ سال، شاخص بورس اوراق بهادار تهران در تاریخ ۲۴ فروردین ۱۳۸۹ به بالاترین حد خود در تاریخ بورس ایران یعنی به عدد ۱۳٬۹۰۴ رسید.
                          شاخص كل بورس اوراق بهادار تهران ........روز دوشنبه 13 شهریور 1391 ............شاخص کل 25,055 رسید ......................
                          آخرین ویرایش توسط سکه شانس؛ 2012/09/04, 07:22.

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 959

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            در ضمن به دوستان یک توصیه برادرانه می کنم ...

هیچ وقت دنبال این نباشید چرا بازار مثبت هست وچرا منفی ...وخودتون رو بخاطر پیدا کردن دلیل این صعودها وافت ها از بازار دور نکنید ..

دوستان من زمانی خودرو رفت بالای 500 ..سایپا بالای 300 ...وخیلی سهام بالاتر ..

بدون شاید دلیل بنیادی خاصی ..

دوستان همیشه دنبال این باشید روند هار و پیدا کنید ..شاید بتونم بگم این بزرگترین درس این چند ساله من در بورس بوده ..روند صعود ونزول رو پیدا کنید با روند در نیفتید ..بلکه با روند همراه بشید از اون لذت ببرید ..

دوستان من گروه خودرو اون زمان هر کی هرماه شد سودهای بالای 150 درصد کرد وهر کس در زمان اغاز روند نوزل خارج شد کلی از سودش رو حفظ کرد ..نه ایران خودرو یه شبه شد 100 توممن ونه سایپا ونه زامیاد ...همگی روزها هفته ها ماهها فرصت خروج دادن ..حالا دنبال این نباشید چرا اینها به این قیمت رسیدن کسانی که دنبال جواب این سوال بودن وبه جای خروج از این سهام باهاش موندن به خاک سیاه نشستن ..

الان در گروه قند روند مثبت هست به هر دلیلی بنیادی تکینکالی هر چی ..باهاش همراه بشید اونم اول رالی سوار بشید ولذت ببرید ..

الان روند گروه پالایشگاه مثبته باهاش همراه بشید نجنگید ..

تا شما بیایید دلیل مثبت بودن گروه رو پیدا کنید گروه 30-40 درصد رشد کرده وشما همینطور دارید نگاه می کنید ..وبرعکس...
                            در گروه قند زمان نزول بارها هشدار دادیم چند تاشون فرصت خروج ندادولی اکثرا فرصت خروج دادن ..اون زمان عده ای با روند در افتادن ودیدیم قشیر وقزوین تا کجا اومد ..دوستان ما در کمترین قیمت مجدد سوار شدن ومجدد با روند صعود همراه واین داستان همیشگی بورس در همه جای دنیاست ..

پس هدفتون همراه شدن با روند باشه ودر روندها هم همیشه با بهترین سهام گروهها همراه بشید ..حد ضرر بزارید ..درصد رو رعایت کنید ..مطمئن باشید ضرر نمی کنید ..
                            پرریسک جان تشکر از این راهنمایی های استادانه شما
                            یک نکته هم من بگویم
                            به نطر من آگاهی از خبرهای مربوط به سهامی که قصد خرید یا فروش اون رو داریم ما رو کمک بکنه در معاملات ما
                            بطور مثال اون چیزی که باعث شد سهام قندی وارد روند صعودی شوند انتشار خبرهای تاثیر گذار مرتبط با اون گروه بود
                            استارت اولیه گروه از صعود قیمت جهانی شکر از 19 به 24 زده شد و پس از اونم انتشار خبرهایی از افزایش نرخ ارز مرجع و بدنبال اون مصاحبه بهمنی ،روند صعودی قندیها رو محکمتر کرد و از طرفی از بعد تکنیکالی رسیدن قیمتهای قندی به نقاط حمایت خودشون و وارد شدن سرمایه دارانی همچون جناب ولیخانی بیشک تاثیراتی زیادی در روند صعودی قندیها داشت
                            از طرف دیگر هم شایعه افزایش تعرفه شکر تحوبل درب کاخونه محرک قوی پشت سر سهام قند هست
                            توجه داشته باشین بر فرض محال اگر شایعه شود قیمت شکر داخلی قرار نیست افزایش پیدا کند اون وقت از همون ساعت تمام سهام قندی روند نزولی خود رو آغاز میکنن (البته این فرض محال هست و حتی یک اپسیلون هم امکان ندارد چیزی ارزان شود)
                            پس میبینم که تشخیص روند ها با پیگیری اخبار مرتبط با سهام هم ممکنه
                            البته این کار خیلی سخت تر از روش شماست و من شخصا از روش استادانه شما خوشم میاد چرا که همگان دیدند و باور کردند که پرریسک عزیز اکثر سهامی رو که معرفی کردن الحق و الانصاف سودهای خوبی به کسانی رسوندند که وارد اونا شدن
                            در همیم جا از زحمات شما -با شرایط سختی که احتمالا بخاطر خدمت سربازی دارید -از طرف تمامی اعضای تالار بورسی و بورس صمیمانه تشکر میکنم

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

شفارس اون رالی قشنگه داره اغاز میشه ..صف خرید بالای دو میل ..حجم مبنا فقط 18 هزرا تا ....قزوین دوم ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                                پریسک جان سلام
                                من هنوز از 130 ذوب رو دارم رد کنم یا نه؟
                                180 زو فکر کنم شکونده هدف بعدی چنده؟
                                با سلام..
                                تازه امروز میره بالای 180 ..هنوز نشکسته ..فعلا حد ضرر ببرید رو 170 ودر صورت شکست 180 حد ضرر ببرید رو 180 ..درصورت شکست هدف 210 ...

نظر

در حال کار...
                                X