جعفر جون اینجوری که داری میگی و با اعتقادی که به کارت دارم افسوس میخورم چرا بجای 25 درصد 50 درصد قثابتمو تبدیل به غبشهر و غمارگ نکردم
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postجعفر جون اینجوری که داری میگی و با اعتقادی که به کارت دارم افسوس میخورم چرا بجای 25 درصد 50 درصد قثابتمو تبدیل به غبشهر و غمارگ نکردم
نوبتی باشه نوبت روغنی هاست .....فقط گزارش در کدال رو مطالعه بفرمایید ...
حجم فروش طبیعی بود به خاطر این رشد ....ولی گفتم این دو سهم 50 درصد رالی رو اومدن 50 درصد بقیه مال ماست ....حد ضرر غمارگ 240 وغبشهر 890 ...
جالبه هر دو سهم بالای مقاومتهای قدر باز شدن واین عالی بود...یه پول بک بعد رشد شایدم پول بک نکرد..خدا چه دیدی ....
نظر
-
سلام جعفر جان
نظرت درباره غپینو چیه ؟ حس می کنم این هم آتیش زیر خاکستره
نظر
-
شراز چقدر فروشنده داشت..تو قيمته بدي وارد شدم..خدا بخير كنه.:)هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postشراز چقدر فروشنده داشت..تو قيمته بدي وارد شدم..خدا بخير كنه.:)
حالا چرا شبندر صف شد این نشد ..اون زمان که شبندر بسته بود شراز همش مثبت خورد ..بعد شراز 5 درصد مثبت میخوره ولی شبندر 4 درصد ....
همچنان به شراز بالای 500 معتقدیم ...
نظر
-
-
-
در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Postجعفر خان بازار كه تموم شد تا نرفتي ناهار يه نگاه بنداز.
از اینها کسعدی کهرام کساوه رو گفتم ..حد ضرر ها هنوز شکسته نشده ..کهرام رو 89 معرفی شد بعد رو 99 ..کسعدی رو 170 معرفی شد ..کساوه هم زیر 290 بود ..هر سه بادزهی 10 درصد دادن والان هم فعلا بالای روند صعود هستن ..ببینم چی میشه ..
نظر
-
پرریسک لطف میکنید یه نرم افزار خوب درباره دیتا و ... سهام و اطلاعات شرکت ها برام معرفی میکنید.
با تشکر برادر عزیزبي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
استاد خدا قوت در صورت امکان یک تحلیلی هم از کاهش قیمتی دوب داشته باشید بسیار سپاسگزارم[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
پرریسک این شفن سهم خوبیه بنظرم.
تو سه ماهه 46% پوشش داده ،
از بابت شفارا 80 تومن باید تعدیل بده
مواد اولیه اش تماما داخلیه..
سهم مفت زیاد ریخته تو این بازار..
پرریسک لطف میکنید شفن رو بررسی بفرمایید.آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/09/05, 12:07.بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
نظر