کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تکنیکالی سطوح 440 و 490 برای خروج نشون داده میشه .
شما هم سه تا راه میتونی انتخاب کنی :
1) خروج پله ای کنی
2) با رویت فشار فروش بیشتر و کم شدن فشار خرید ، خروج کنی
3) سهم رو تا بعد ماه رمضان نگه داری . چون شهریور و بعد ماه رمضان هم رشد قیمت شکر داریم
توجه توجه :ممکنه این تراوشات هم غلط باشن:d
امیدوارم قشکری ها لذت وافر رو از رشد 35% این سهم برده باشن
خرید این نقطه یه ذره پر ریسکه . سهم روی مقاومت قرار داره ولی همه چیز به ریسک پذیری خودمون برمیگرده
خوب دوستان که زیر 130 ذوب فروختن برن تو صف ..گفتیم زیر 130 میانگین بیارید پایین ..
در قنیدها باز هم میگم افت دفعه قبل رو به یاد بیارید ..من کاری ندارم الان قجام قثابت قشرین قنیشا هم میان بالا ..
ولی تمام سهام خوب قندی فرصت خرید دادن ..هر کی نخریده پای خودش..بارها همین جا وقتی قزوین قشیر قشهد فرصت خرید داد گفتیم بخرید ....تمام شد اخرین قندی هم قنقش بود ....حالا دیگه هیچ توصیه ای به خرید ندارم ..سه روز قبل هر کی خریده خریده ....
یک سقوط وحشتناک برا قندیها مجدد می بینم ..این نظر منه ...
دلیل نداره قندی با پی بریا فلان مثبت بشه بعد سیمان غرب با پوشش 50 درصد وسهمی که می تونه سود رو بالای 120 اعلام کنه رو 260 منفی بخوره ..یا کرمانشاه ..همین جا هشدار می دم..
قلر نه ماهه سود رو 370 کرد می گیرم 500 تومن با پی بریا 4 قیمت 2000 تومن ...تازه اگه 500 کنه ...از نظر من بازار داره اشتباه می کنه ....
امیدوارم احتیاط کرده باشید ...
ببینم این بازار جو گیر سغرب کرمانشاه ذوب رو دوباره در چه قیمتهای به حراج میزاره ...
در قند پیرانشهر بنده سود بالای 200 تومن براش نمی بینم ..اونم تازه این 200 رو بسازه یا نسازه ..اونوقت پیشرانهر 800 تومن ....
کرمانشاه بدبخت که سود 150 حداقل رو شاخشه 440 تومن ..ای ولا داره این بازار ..این بازار اند تحلیل هست ....
بازار که فقط با سود براورد نمیشه الان به خاطر تحریم پتروشیمیها با پی ای پایین محک میخورند البته من خودم پتروشیمی دارم و قندی ولی بازار داره اینو میگه و قند به خاطر صعود قیمت شکر دلار ازادووو پی ای بالاتر پیرانشهر به خاطر منطقه و چغندر پی ای بالاتری در قندیها میگیرد 300 سود رو دارد الان 4000000 توسعه صنعتی در چنین بازاری ریخت وسط هر سهمی بود خیلی بیشتر از اینا کله پا میشد
بازار که فقط با سود براورد نمیشه الان به خاطر تحریم پتروشیمیها با پی ای پایین محک میخورند البته من خودم پتروشیمی دارم و قندی ولی بازار داره اینو میگه و قند به خاطر صعود قیمت شکر دلار ازادووو پی ای بالاتر پیرانشهر به خاطر منطقه و چغندر پی ای بالاتری در قندیها میگیرد 300 سود رو دارد الان 4000000 توسعه صنعتی در چنین بازاری ریخت وسط هر سهمی بود خیلی بیشتر از اینا کله پا میشد
پیرانشهر افزایش سرمایه داده ..با این سرمایه سود 300 من نمی بینم براش ..هر کی می بینه بخره..
کرمانشاه با تحریم سود 150 میسازه تحریم نبود که می گفتم بالای 200-250 ..
باز هم دوستان هر طور صلاح می بینن ..از قندیها بنده قزوین اصفهان قرل قشیر رو گفتم اخر سر قشهد اونم گفتم کم کم خروج کنن با 30 درصد سود ...
الان میگم فقط کرمانشاه ..
سال قبل نیست پی بریا بازار 8 باشه پی بریا قنیدها 4 بود اون رشد رو کردن ...الان قندیها پی بریا 8 دارن بازار پی برای 3....پس بازار باید رشد کنه یا قندیها باید افت کنن..از این دو حالبت بیشتر نداریم ..در ضمن رشد شکر دلار همه چی رو لحاظ کردیم ..
از قبل فروش قنقش غاذر دیروز ، امروز کرماشا خریدم. کهرام هم اضافه کردم
رالی کاشی ها تازه تر از قندیهاست . مطمئن ترن به نظرم
امیدوارم قشکری ها لذت وافر رو از رشد 35% این سهم برده باشن
خرید این نقطه یه ذره پر ریسکه . سهم روی مقاومت قرار داره ولی همه چیز به ریسک پذیری خودمون برمیگرده
داداش نظرت چیه الان از قشکر خارج بشیم؟
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر