چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehgol
    عضو عادی
    • May 2012
    • 48

قشیر خریدم :x
    امروز پيشروايران همه رو فروخت از فردا با 1 سهم میره بالا

نظر

• dady
      عضو جدید
      • Jan 2011
      • 14

با عرض سلام خدمت پر ریسک عزیز نظرتون رو در مورد غگل بفرمایید.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

از قبل فروش قنقش غاذر دیروز ، امروز کرماشا خریدم. کهرام هم اضافه کردم
        رالی کاشی ها تازه تر از قندیهاست . مطمئن ترن به نظرم

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post

تکنیکالی سطوح 440 و 490 برای خروج نشون داده میشه .
        شما هم سه تا راه میتونی انتخاب کنی :
        1) خروج پله ای کنی
        2) با رویت فشار فروش بیشتر و کم شدن فشار خرید ، خروج کنی
        3) سهم رو تا بعد ماه رمضان نگه داری . چون شهریور و بعد ماه رمضان هم رشد قیمت شکر داریم
        توجه توجه :ممکنه این تراوشات هم غلط باشن:d
        امیدوارم قشکری ها لذت وافر رو از رشد 35% این سهم برده باشن
        خرید این نقطه یه ذره پر ریسکه . سهم روی مقاومت قرار داره ولی همه چیز به ریسک پذیری خودمون برمیگرده

نظر

• 664
          عضو فعال
          • May 2011
          • 424

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          سلام ..شیاد یه پول بکی به 260 بکنه ..خلاصه ملت جوگیر باید پیاده بشن برن قنیشا 1370 تومنی بخرن با قشرین 380 تومنی...

بازار از روزهای بعت کم کم میاد رو سهام خوب شایدم از همین امروز ..فعلا تو قندیها بدجور بعضی ها رکب خوردن وشوکه شدن...

هر گردی گردو نیست ...یادتون باشه
          پس بریم برای خرید پله سوم در 260 تومان .

;););)
          حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• mehgol
            عضو عادی
            • May 2012
            • 48

پرریسک جان تکنیکال قپیرا رو چطور می بینی؟

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در قند پیرانشهر بنده سود بالای 200 تومن براش نمی بینم ..اونم تازه این 200 رو بسازه یا نسازه ..اونوقت پیشرانهر 800 تومن ....

کرمانشاه بدبخت که سود 150 حداقل رو شاخشه 440 تومن ..ای ولا داره این بازار ..این بازار اند تحلیل هست ....

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

سلام ..شیاد یه پول بکی به 260 بکنه ..خلاصه ملت جوگیر باید پیاده بشن برن قنیشا 1370 تومنی بخرن با قشرین 380 تومنی...

بازار از روزهای بعت کم کم میاد رو سهام خوب شایدم از همین امروز ..فعلا تو قندیها بدجور بعضی ها رکب خوردن وشوکه شدن...

هر گردی گردو نیست ...یادتون باشه
                سغرب برداشتیم !270;)

یه خبر از عراق فقط برام رسیده که مطمئن بشم میذارم ...
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

اکثر قندیها به جز چند تاشون قیمتشون پر هست ...

اگر دنبال ضررهای عجیب غریب هستید وگیر کردن در این سهام بخرید ..اگر نه دنبال سود معقول هستید برید رو سهام خوب ..

سهام خوب هم معرفی شده ..از سغرب بگیر یا شلعاب شیران کرمانشاه پاسا پکویر قزوین قند اصفهان و......یادم رفته باید یکبار دیگه نگاه کنم ببینم کدوم سهام در لیستم بود ...

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

خوب دوستان که زیر 130 ذوب فروختن برن تو صف ..گفتیم زیر 130 میانگین بیارید پایین ..

در قنیدها باز هم میگم افت دفعه قبل رو به یاد بیارید ..من کاری ندارم الان قجام قثابت قشرین قنیشا هم میان بالا ..

ولی تمام سهام خوب قندی فرصت خرید دادن ..هر کی نخریده پای خودش..بارها همین جا وقتی قزوین قشیر قشهد فرصت خرید داد گفتیم بخرید ....تمام شد اخرین قندی هم قنقش بود ....حالا دیگه هیچ توصیه ای به خرید ندارم ..سه روز قبل هر کی خریده خریده ....
                    یک سقوط وحشتناک برا قندیها مجدد می بینم ..این نظر منه ...

دلیل نداره قندی با پی بریا فلان مثبت بشه بعد سیمان غرب با پوشش 50 درصد وسهمی که می تونه سود رو بالای 120 اعلام کنه رو 260 منفی بخوره ..یا کرمانشاه ..همین جا هشدار می دم..

قلر نه ماهه سود رو 370 کرد می گیرم 500 تومن با پی بریا 4 قیمت 2000 تومن ...تازه اگه 500 کنه ...از نظر من بازار داره اشتباه می کنه ....
                    امیدوارم احتیاط کرده باشید ...

ببینم این بازار جو گیر سغرب کرمانشاه ذوب رو دوباره در چه قیمتهای به حراج میزاره ...

نظر

• 664
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 424

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      سغرب برداشتیم !270;)

یه خبر از عراق فقط برام رسیده که مطمئن بشم میذارم ...
                      =d> >:d< =d> >:d<=d>
                      حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• negar
                        ستاره دار(2)
                        • Jul 2025
                        • 536

در قند پیرانشهر بنده سود بالای 200 تومن براش نمی بینم ..اونم تازه این 200 رو بسازه یا نسازه ..اونوقت پیشرانهر 800 تومن ....

کرمانشاه بدبخت که سود 150 حداقل رو شاخشه 440 تومن ..ای ولا داره این بازار ..این بازار اند تحلیل هست ....
                        بازار که فقط با سود براورد نمیشه الان به خاطر تحریم پتروشیمیها با پی ای پایین محک میخورند البته من خودم پتروشیمی دارم و قندی ولی بازار داره اینو میگه و قند به خاطر صعود قیمت شکر دلار ازادووو پی ای بالاتر پیرانشهر به خاطر منطقه و چغندر پی ای بالاتری در قندیها میگیرد 300 سود رو دارد الان 4000000 توسعه صنعتی در چنین بازاری ریخت وسط هر سهمی بود خیلی بیشتر از اینا کله پا میشد

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                          بازار که فقط با سود براورد نمیشه الان به خاطر تحریم پتروشیمیها با پی ای پایین محک میخورند البته من خودم پتروشیمی دارم و قندی ولی بازار داره اینو میگه و قند به خاطر صعود قیمت شکر دلار ازادووو پی ای بالاتر پیرانشهر به خاطر منطقه و چغندر پی ای بالاتری در قندیها میگیرد 300 سود رو دارد الان 4000000 توسعه صنعتی در چنین بازاری ریخت وسط هر سهمی بود خیلی بیشتر از اینا کله پا میشد
                          پیرانشهر افزایش سرمایه داده ..با این سرمایه سود 300 من نمی بینم براش ..هر کی می بینه بخره..

کرمانشاه با تحریم سود 150 میسازه تحریم نبود که می گفتم بالای 200-250 ..

باز هم دوستان هر طور صلاح می بینن ..از قندیها بنده قزوین اصفهان قرل قشیر رو گفتم اخر سر قشهد اونم گفتم کم کم خروج کنن با 30 درصد سود ...

الان میگم فقط کرمانشاه ..

سال قبل نیست پی بریا بازار 8 باشه پی بریا قنیدها 4 بود اون رشد رو کردن ...الان قندیها پی بریا 8 دارن بازار پی برای 3....پس بازار باید رشد کنه یا قندیها باید افت کنن..از این دو حالبت بیشتر نداریم ..در ضمن رشد شکر دلار همه چی رو لحاظ کردیم ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                            از قبل فروش قنقش غاذر دیروز ، امروز کرماشا خریدم. کهرام هم اضافه کردم
                            رالی کاشی ها تازه تر از قندیهاست . مطمئن ترن به نظرم

امیدوارم قشکری ها لذت وافر رو از رشد 35% این سهم برده باشن
                            خرید این نقطه یه ذره پر ریسکه . سهم روی مقاومت قرار داره ولی همه چیز به ریسک پذیری خودمون برمیگرده
                            داداش نظرت چیه الان از قشکر خارج بشیم؟
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• امیر2309
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2127

اين برادر من عاشق كرمانشاه مي گه هيچ وقت توش ضرر نكردم
                              الان هم زنگ زده امور سهام گفته مي خواهيم تعديل بديم البته امور سهام هيچ وقت راست نمي گه
                              امروز گفتم بهش رو 430 تومن بشينه براي خريد
                              www.mahak-charity.org

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                                اين برادر من عاشق كرمانشاه مي گه هيچ وقت توش ضرر نكردم
                                الان هم زنگ زده امور سهام گفته مي خواهيم تعديل بديم البته امور سهام هيچ وقت راست نمي گه
                                امروز گفتم بهش رو 430 تومن بشينه براي خريد

امیر جون امور سهام کیلیو چنده ..
                                گزارش جلو روته برو بخون ...هر طرفی بکنیش مجبوره تعدیل بده ...

نظر

در حال کار...
                                X