چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bolinger
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 459

جعفر جان واقعا از تحلیلهای جامع و کاملت تشکر می کنم در این چند وقته سود بسیار خوبی کردم قپیرا 870 ذوب 149 و ... ان شا الله در سایه الطاف امام زمان سلامت و پر سود باشی.
    اگر وقتشو داشتی کمی در باره تحلیل صورتهای مالی توضیح بدی تا ما یاد بگیریم.
    به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
    چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
      سلام جعفر جان
      فراور سه شنبه 5851 (به هدف 700) حد ضرر را چند بزارم.
      در گزارش شراز صادرات یا واردات در نظر نگرفته دلار چه تاثیری روی سود اوری شرکت داره چون دلار رو 1226 دیده. خرید در 3850 با راهنماییهای جنابعالی به هدف 450 و هدف بعدی 500.
      با سلام ..
      حد ضرر فاور 560 ..

در مورد شراز هم بالا رفتن نرخ مرجع اثر داره ..باعث میشه محصولات افزایش نرخ بگیرن وحاشیه سود بره بالاتر ...در ضمن تحریم اینها رو ش اثر نداره ..

دلیل اینکه گفته میشه گروه پالیشگاه مثل گروه قند باید منفجر بشه همینه ...اگر افزایش نرخ نگیرن با داین دلار مطمئن باشید قاچاق مجدد کالا شروع خواهد شد وهدفمندی یارانه ها با این دلار کشک شد رفت رو هوا ...مگر اینکه دلار بیاد زیر 1500 ..به نظر شما میاد؟؟؟؟تا توافق نباشه اونم توافق بزرگ هیچ خبری نیست وهرافتی در دلار سکه وسهام دلاری وقندی وفولادی فرصت خرید یمشه ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط bari پست شده است View Post
        پر ریسک عزیز نظرت در خصوص کپشیر چیه؟شرکت گزارش 3ماهش قابل تامل
        گزراش خوبی بوده ..فقط شرکت 22 درصد وارادت داره ..اینم لحاظ کنید با این اوضاع ..در مقابل 6 درصد صادرات ...

پوشش خوبی داده ..تیکنیکالی بالای 130 دوام بیاره روند صعود میگره ..به نظر بتونه بیاد در روند صعود ولی خوب فعلا بازار رفته رو سهام شاخص تر وسهایم که اشنایی بیشتری داره ..شمام اگر میخواهی سود سریع بکنی برو رو سهامی که بازار بیشتر اشنایی داره وبیشتر بهشون اعتماد داره ..مثل پترو ابدان کرمانشاه سیمان غرب و...حتی فولاد فخور فاسمین فراور فملی ...با این دلار این فروشها اینها حالا حالا جای رشد دارن ..

نظر

• صداقت2
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          گزراش خوبی بوده ..فقط شرکت 22 درصد وارادت داره ..اینم لحاظ کنید با این اوضاع ..در مقابل 6 درصد صادرات ...

پوشش خوبی داده ..تیکنیکالی بالای 130 دوام بیاره روند صعود میگره ..به نظر بتونه بیاد در روند صعود ولی خوب فعلا بازار رفته رو سهام شاخص تر وسهایم که اشنایی بیشتری داره ..شمام اگر میخواهی سود سریع بکنی برو رو سهامی که بازار بیشتر اشنایی داره وبیشتر بهشون اعتماد داره ..مثل پترو ابدان کرمانشاه سیمان غرب و...حتی فولاد فخور فاسمین فراور فملی ...با این دلار این فروشها اینها حالا حالا جای رشد دارن ..

پر ریسک گرامی شراز و شبندر را جا نیانداختید؟
          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• bari
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 193

پرریسک جان شفن رو هم دریابید که خفن تعدیل توش داره

نظر

• جواد مهرابی
              عضو فعال
              • May 2012
              • 543

روم به دیوار

راستی برادر پرریسک کی باید بری خدمت؟؟:((:((:((

اگه امکان داره (با لب تاپ یا گوشی یا سیستم محل کار یا کافی نت یا.....) به تاپیک سر بزن

ما بچه ها طاقت دوریت نداریم....... میریم معتاد میشیما......:((:((:((:((:((
              بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• جواد مهرابی
                عضو فعال
                • May 2012
                • 543

آره اینم کرماشا2 هست ...... سه ماهه 46% پوشش داده وبا احتساب فصل بهار که تقاضای متانول کم بوده /:)....
                بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• shimab
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 422

پرریسک جان شبندر و شراز را برای هفته بعدچه طور می بینید؟؟؟ آیا بازار به اشتباه خود در مورد گروه پالایشگاه پی خواهد برد یا نه؟ به نظر شما کف این دو سهم چنده؟

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

سلام جعفر جان خوبی:

جعفر جان من به تازگی با پیشنهاد چند کارشناس وتحلیلگر وارد نماد پکرمان(لاستیک بارز)شدم اون هم با خروج از قهگمت!!!نظرت در مورد این سهم چیه به نظرت باهاش باشم یا بفروشم؟؟؟راستش بعد خرید و نگاه به اوضاع بازار دو دل شدم در ضمن حجم خریدم هم کم نیست ولی حجم معاملات پکرمان خلی کمه وبنده بدون بررسی شخصی متاسفانه خریدداشتم
                    البته دوستان میگن باهاش باش تعدیل زیادی داره وشگفتی ساز میشه مثل قندی ها ولی خودم به این باور نرسیدم و نظرات تو رو که میخونم منطقی وبی احساسه و میدونم با نظر تو مبتونم به جمع بندی برسم.
                    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

قنیشا دوباره تعدیل مثبت داد از 35 تومان به 40 تومان در گزارش حسابرسی شده ...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                        پرریسک جان شبندر و شراز را برای هفته بعدچه طور می بینید؟؟؟ آیا بازار به اشتباه خود در مورد گروه پالایشگاه پی خواهد برد یا نه؟ به نظر شما کف این دو سهم چنده؟
                        دوست من لیدر بازار بی چون چرا گروه پالایشگاه هست ...پی نبرد ..شا حالشو ببر مفت بخر ..هر چند از نظر خودم شنبه فکر کنم اخرین منفی اینا باشه شایدم منفی نباشن ...

بازار چاره ای جز امدن روی این گروه ندارد صبر می کنم ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                          سلام جعفر جان خوبی:

جعفر جان من به تازگی با پیشنهاد چند کارشناس وتحلیلگر وارد نماد پکرمان(لاستیک بارز)شدم اون هم با خروج از قهگمت!!!نظرت در مورد این سهم چیه به نظرت باهاش باشم یا بفروشم؟؟؟راستش بعد خرید و نگاه به اوضاع بازار دو دل شدم در ضمن حجم خریدم هم کم نیست ولی حجم معاملات پکرمان خلی کمه وبنده بدون بررسی شخصی متاسفانه خریدداشتم
                          البته دوستان میگن باهاش باش تعدیل زیادی داره وشگفتی ساز میشه مثل قندی ها ولی خودم به این باور نرسیدم و نظرات تو رو که میخونم منطقی وبی احساسه و میدونم با نظر تو مبتونم به جمع بندی برسم.

با سلام ..گزرش سهم خوب بوده ..اگر بتونه بحث واردات رو حل کنه سهم خوبیه ..یا اگر در اینده قیمت ارز بیاد پایین دور دور این گروه واین سهام هست ..فعلا که خبری از افت نیتس ..بالای 60 درصد واردات اونم با پورو 2000 تومن دیدیه..
                          الان یورو بالای 3000 هست ..

تکنیکالی واگرایی منفی زده وامکان افت تا 150 هست ...150 حمایت محکمی برا سهم هست ..در ضمن بازم میگم برید رو سهامی که بازار توجه وتمرکزش رو اونهاست ..

سهام قندی رو که بازار روش تمرکز کرده وهمه چیز حکایت از رشد این گروه دارد رو فروختید رفتید سهمی خریدید که فعلا در حال حاضر شرایط علیه اون هست ...

حداقل اگر قصد خرید سهام دیگر از گروههای دیگر داشتید گروه پترو فولاد مس روی پالایشگاه بهتر بودن ودر کوتاه مدت سود بیشتری می دادن...

در اخر باید دید اون دوستاین که به شما پیشنهاد این سهم رو کردن سابقه معاملاتیشون وسابقه کاریشون قابل اعتماد بوده ..اگر بوده پس حتما خبری در سهم شاید باشد...ولی از من میشنوید همیشه خودتان اول سهم رو بررسی کنید وبا تحلیل خود بخرید ....

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

شفن وقتی بالای 940 اومد گفته شد روند صعود گرفته رو 1050 مقاومت داره بشکنه تا 1200 جا داره ..بنیادی تایید هست ..

نظر

• m2075
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 53

پر ريسك جان سلام شنبه خاور در حد 20%سبد بخريم؟ممنون
                              خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

جعفر جون امروز داشتم صورتحای مالی پترو شیراز مطالعه میکردم به نظرم راحت میتونه 90 تومن بسازه
                                نظرت چیه؟! قابل تامل نیست؟ p/e 6 بدیم میشه 540 تومن

نظر

در حال کار...
                                X