چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صداقت2
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    سلام.444

رد کنه 500هدف بعدی..

امروز هم شراز اضافه کردم.
    آیا با توجه به قیمت و حجم معاملات امروز نقاط حمایتی و مقاومتی سهم تغییری کرده؟
    ضمنا پیش بینی شما از روند قیمتی شراز برای روز شنبه که خریدهای اعتباری آغاز می شود - چیست؟
    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• yahya3004
      عضو عادی
      • May 2012
      • 60

دلار داره برمی گرده 2392 شد

نظر

• خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Post
        دلار داره برمی گرده 2392 شد
        2410 شد
        زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• شاهین محلوجی
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 2050

قزوین امروز نزدیک به کانال صعودی در 1100 معامله شد کمی عرضه ها زیاد شد شنبه در صورت گذر از این مقاومت هدفهای بسیار بالاتری داره............
          بنظرم با این سیاستی که برای دلار پیش گرفتن طولی نمیکشه دلار با سرعت برگرده بالاتر از 2500 !!
          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• ali123456123456
            Banned
            • Sep 2012
            • 28

سلام پرریسک عزیز، سبد سهام من: فخوز 1850 قشرین 471 قشیر 1170 نفت بهران 1892 وپترو 71 تومان خریده ام، لطف کنید پیگیری کنید من کدام یک از اینها را بفروشم و کدام را نگه دارم، با ضرر حداقلی، اولین باره آمده بورس و پشیمانم، منتظر لطف شما هستم. راهنمایی کنید همان را انجام می دهم.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
              امروز هم شراز اضافه کردم.
              آیا با توجه به قیمت و حجم معاملات امروز نقاط حمایتی و مقاومتی سهم تغییری کرده؟
              ضمنا پیش بینی شما از روند قیمتی شراز برای روز شنبه که خریدهای اعتباری آغاز می شود - چیست؟
              [/color][/b][/b]
              قیمت های خرید رو گفتم ..از 400 به پایین..

اینکه هر هر روز دوستان بیان در قیمتهای بالاتر میانگین رو بیارن بالا به خودشون مربوطه..

بنده خریدم رو همون اول کار می کنم رفت تو سود صلاح دیدم خواهم فروخت ...سراغ سهام دیگر ورشد نکرده ..

حالا چرا دوستان علاقه دارن هی بالا بخرن من هم نمی دانم ..

حد ضرر 440 ...

نظر

• MASOUD
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 160

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                سلام
                ببخشید دوستان این سواو اینجا میذارم ..ناظر سایت اگه تاپیک خاصی میدونه اونجا انتقالش بده
                راستش از دیشب مرورگر فایر فاکس سایت tsetmc رو برام اینطوری نمیشه
                �YP��Wmo�6� ��U�:l)΋�ؖ��n��&k��`$�R#� E��>lh�b�ؗl� E���!�fGю'�R���"u�{����� �f�¸���f!+����!�T!���b�ѕ��!G�A=Y�4uEk⶘�� ���.n���rZ!υ�����*���Y�}|�E��Ct�?�?�����~�~��/��6���X��yN�h�C�zZ��&a�H ��5��!:N�\������h虪���Ƶ���>���\UP� �rH��euQumO}��hrç��3�$>��@>�^9K]�{5ϓ4Iރ��x@�k��d\���<�Į�$��"Ȼ�m�=��#�}�x�J����N��� ��6��3v�bmE����܏��

کل صفحه اینطوری میشه برام.فقط هم همین سایت اینطور میشه .صفحان مفید آنلاین رو هم نشون نمیده .
                چند بار نصب و حذف کردم اما فایده نداشت .چیکار کنم؟

مرورگر safari هم نصب کردم اون فقط دیشب کارکرد دیگه اصلا باز نمیشه .چرا؟
                با کروم برید ، فکر میکنم بهتر از بقیه باشه، هر دو سایت قدیم و جدید رو باز میکنه و مشکلی هم نداره .
                [SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                  قزوین امروز نزدیک به کانال صعودی در 1100 معامله شد کمی عرضه ها زیاد شد شنبه در صورت گذر از این مقاومت هدفهای بسیار بالاتری داره............
                  بنظرم با این سیاستی که برای دلار پیش گرفتن طولی نمیکشه دلار با سرعت برگرده بالاتر از 2500 !!
                  =D>

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط ali123456123456 پست شده است View Post
                    سلام پرریسک عزیز، سبد سهام من: فخوز 1850 قشرین 471 قشیر 1170 نفت بهران 1892 وپترو 71 تومان خریده ام، لطف کنید پیگیری کنید من کدام یک از اینها را بفروشم و کدام را نگه دارم، با ضرر حداقلی، اولین باره آمده بورس و پشیمانم، منتظر لطف شما هستم. راهنمایی کنید همان را انجام می دهم.
                    سل

دوست عزیز بنده اینجا چی بگم ..
                    بیام برا شما سبد تعیین کنم خرید فروش کنید ...

شما هنوز الفبای بورس هم نمی دونید وارد بورس شدید معلومه ضرر می کنید ...

قشرین کلا سهام بدی هست ..هر چه زودتر خروج کنید ..
                    قشیر در پیک قیمت وارد شدید اینم خروج کنید ..
                    نفت بهران در مقاومت سوار شدید تا 770 خواهد رفت فعلا..

وپترو قیمت مناسبی هست نهایت میره رو 65 .زیاد پایین ندار
                    فخوز هم حد ضرر 1880 فکر کنم 10 بار گفتم ...

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                      قیمت قزوین شنبه به قشیر میرسه ..قشیر نباید بیشتر از این منفی بخوره ..حداقل باید ثابت بمونه ..تا قزوین بتونه به هدف 1400 برسه ..

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

جعفر جان با تشکر از زحماتتون
                        معاملات اخر وقت قپیرا هم جالب بود
                        امیدوارم به راه خودش ادامه بده
                        خوب سر سخت جلوی عرضه ها وایساد

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                          جعفر جان با تشکر از زحماتتون
                          معاملات اخر وقت قپیرا هم جالب بود
                          امیدوارم به راه خودش ادامه بده
                          خوب سر سخت جلوی عرضه ها وایساد
                          امیدورام..تا شنبه باید صبر کرد ...پس برید این تعطیلات رو خوش باشید ..که تا نشبه هیچ کاری نمیشه کرد ..شنبه بازار جهت خود رو روشن می کنه ..تا اون موقع اخبار مربوط به گروه شکر رو در نظر بگیرید...امیدورام خبرهای خوب بیاد ..

نظر

• negar
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2025
                            • 536

خبرویژهازبخشنامه جدیدارزی/

اولویت 2 از دریافت ارز دولتی محروم شد/ نرخ ویژه ارز برای اولویت 2 تا 5

بر اساس تصمیم جدید بانک مرکزی به عنوان بسته مکمل راهاندازی بورس ارز، تنها اولویت یک ردیفهای تعرفهای ارز مرجع (1226 تومان) میگیرند و اولویت دو فعلا از سرفصل دریافت ارز مرجع خارج شد.

به گزارش خبرنگار مهر، براساس بخشنامهای که بانک مرکزی خطاب به بانکها داشته، مقرر شده است تنها اولویت یکیها، ارز 1226 تومان بگیرند و سایر اولویتها حتی اولویت دو که تا پیش از این، مشمول دریافت ارز مرجع میشد نیز دیگر ارز 1226 تومانی نخواهد گرفت. این بخشنامه جدیدی است که روز سه شنبه به برخی از بانکهای عامل ارسال شده است.

در همین حال، یک عضو شورای پول و اعتبار که نخواست نامش فاش شود، در این رابطه به خبرنگار مهر میگوید: بر اساس این بخشنامه، قرار است که نرخ ارز برای اولویت یک معادل 1226 تومان، برای اولویت 2 تا 5 معادل نرخ جدیدی که بانک مرکزی به زودی آن را اعلام خواهد کرد، و برای اولویت 6 تا 10 نیز ارز به صورت آزاد و براساس نرخی که در بازار آزاد موجود است، تعیین شود.

به گزارش مهر، در بخشنامه جدید معاونت ارزی بانک مرکزی به معاونت ارزی بانکهای عامل دستور داده شده است که تخصیص ارز دولتی را به متقاضیان تا اطلاع ثانوی متوقف کنند.

در عین حال، معاونت ارزی یکی از بانکهای عامل دولتی نیز در بخشنامهای که به شرح ذیل به شعب خود داشته، موضوع مدنظر بانک مرکزی یعنی توقف فروش ارز دولتی با نرخ 1226 تومانی را مورد تاکید قرار داده است:

متن این بخشنامه که در تاریخ 27/6/91 به کلیه شعب که عملیات ارزی تخصیص ارز مرجع را انجام میدهند ابلاغ شده است، به شرح زیر است:"با سلام، احتراما پیرو بخشنامه جدید بانک مرکزی به شماره... تاریخ 27/6/91 خواهشمند است نسبت به توقف فروش ارز مرجع به تمامی متقاضیانی که در اولویت 1 و 2 قرار میگیرند، اقدام کنید. بدیهی است هرگونه تغییر در نرخ ارز مرجع و چگونگی اولویتبندیها، همزمان با صدور بخشنامه جدید از سوی بانک مرکزی، متعاقبا اعلام خواهد شد.

...............................
                            جرات کنند دارو را بیرون بندازن شکر که چیزی نیست

نظر

• eli77
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 263

سلام نظرتون راجه به قپیرا چیه؟
                              امروز اشتباه کردم نفروختمش الان توضررم خدا کنه لااقل به قیمت خریدم برسه گور پدر سود
                              [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                امیدورام..تا شنبه باید صبر کرد ...پس برید این تعطیلات رو خوش باشید ..که تا نشبه هیچ کاری نمیشه کرد ..شنبه بازار جهت خود رو روشن می کنه ..تا اون موقع اخبار مربوط به گروه شکر رو در نظر بگیرید...امیدورام خبرهای خوب بیاد ..
                                نشست ميان كاترين اشتون رييس سياست خارجي اتحاديه اروپا و سعيد جليلي دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران به طور محرمانه در استانبول برگزار شد و اين نشست به عنوان مذاكراتي رسمي در نظر گرفته نميشودمايكل مان، سخنگوي اشتون در بيانيهاي كه از طريق ايميل براي رسانهها اعلام كرد: «اين نشستي سازنده و فرصتي مهم براي تاكيدي ديگر درباره ضرورت اصول پيشرفت به ايران بود.»

خبرگزاري رويترز نيز به اشاره به اين خبر گزارش داد كه نشست اشتون و جليلي «مفيد و سازنده» توصيف شد.

.................................................. ...........................................
                                پتروشیمیها چه 100 درصد صادرکننده باشند، چه در بازار داخل فعال باشند از رشد قیمت ارز سود میبرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، مدیرعامل پتروشیمی مارون با اشاره به اینکه پتروشیمیها از نظر نوع فعالیت به چند دسته تقسیم میشوند، خاطرنشان کرد: یک دسته از پتروشیمیها 100 درصد صادراتی هستند.

شریف موسوی با اشاره به اینکه صادرات برای این دسته از پتروشیمیها جذاب است، اظهار داشت: ازسوی دیگر یک دسته از پتروشیمیها 50 درصد از محصولاتشان صادراتی است و مابقی را در بازار داخل به فروش میرسانند، این گروه از پتروشیمیها نسبت به مسایل بیرونی و درونی واکنش نشان میدهند.

مدیرعامل پتروشیمی مارون با تاکید بر اینکه حاضران این گروه به دو بازار داخل و خارج دسترسی دارند، خاطرنشان کرد: در صورت افزایش قیمت ارز شرایط به نفع این گروه شده و درآمدهایشان افزایش مییابد.

موسوی افزود: از طرف دیگر به دلیل اینکه این دسته از پتروشیمیها تامینکننده بخشی از نیاز داخلی هستند، از نظر کسب درآمد در شرایط خاص اقتصادی با مشکل مواجه نمیشوند.

وی گفت: برخی از شرکت های صادراتی هم مثل پتروشیمی مارون امکان صادرات زمینی را دارند از اینرو شرایط خاص اقتصادی، کسب درآمد برای این دسته را از پتروشیمی ها سخت نخواهد کرد.

مدیر عامل پتروشیمی مارون با اشاره به اینکه رشد قیمت ارز به طور کلی موجب افزایش سودآوری این شرکتها می شود، خاطرنشان کرد: با انتشار گزارش های 6 ماهه پتروشیمیها میتوانیم آثار افزایش نرخ ارز را در سودآوری این گروه ملاحظه کنیم.
                                وی با تاکید بر اینکه اغلب شرکتهای پتروشیمی اخبار خوبی از تعدیلهای مثبت برای سهامدارانشان دارند، خاطرنشان کرد: تمام این اخبار خوب در گزارشهای 6 ماهه شرکتها منعکس خواهد شد.

.................................................. .................................................. .......

نشست مدیرعامل بورس تهران و سرمایه گذاران برگزار شد! (اخبار بورس)ما اقدامات حمایتی از سهامداران را در سایر کشور ها مطالعه می کنیم و سعی می کنیم از سهامداران خرد حمایت کنیم. بازار سرمایه ما پتانسل های زیادی دارد. بورس تلاش می کند بازار سرمایه را در شرایط مناسبی قرار دهد
                                .................................................. .................................................. .......

نظر

در حال کار...
                                X