در اصل توسط rad پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
-
در اصل توسط rad پست شده است View Postسلام دوستان
دوست دارم شنبه اول وقت یه کله و سه کله سهم بخرم.
محبت می کنید 5 تا سهم برای خرید پیشنهاد کنید.
سود کردم برای شما و خانواده محترم دعا می کنم.
ضرر کردم پای خودم.
بی نهایت سپاسگذارم
اینجا خرید فروش احساسی نداریم ..
کل بازار مثبت باشه منفی باشه ما سهام خود رو خرید می کنیم ..
دوست من وتوکا با حد ضرر 240 .و
بموتو با حد ضرر 320......
کرمانشاه با حد ضرر 550..
ولساپا با حد ضرر 190..
فعلا اینها ...بقیه سهام رو از قیمتهای پایین همینطور داریم می گیم ولی خوب کسی خرید نمی کنه دیگه چه کنم به زور که نمی تونم بگم بخرید ..الان غبشهر هر قدر بگم می دونم دیگه فرصت خرید حالا حالا نمیده باید به وقتش سوار می شدید یا غمارگ ..
گروه ساختمان هم اگر کمی سهامداری کنید بد نیتسن ا س پ ثباغ ثشرق پتران ..
نظر
-
خبر آنلاین:
آذرجزایری: برعکس آنچه همه کارشناسان با پا گذاشتن در فصل های سرد سال پیش بینی افزایش قیمت طلای سیاه را داشتند اما اینبار پیش بینی ها اشتباه از آب درآمد و نفت در سرازیری افتاد.
با این حال کارشناسان علت این کاهش قیمت را در ادامه اختلافات رهبران ارشد آلمان و فرانسه بر سر جزئیات طرح تشکیل اتحادیه بانکی اروپا جستجو می کنند.
البته تشدید تنشهای سیاسی داخلی در خاورمیانه و نگرانی نسبت به وضعیت عرضه و صادرات نفت مانع از کاهش شدید قیمت جهانی نفت شده است.
...............................
در حال حاضر که قیمت نفت رو دارم نگاه میکنم قیمت نفت با شکستن خط حمایت 99 دلاری به 96 دلار رسید...با افزایش نرخ دلار و کاهش قیمت نفت در بزودی شاهد رشد پتروشیمی ها خواهیم بود...
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط hanny پست شده است View Postجعفر جان مجددا سلام
عيدتون هم مبارك باشه !!!
شاید در 1500-1600 فرصت ورودی داد ..
کی میاد سهام با پی بریا زیر 4 رو اونم با این شرایط ویژه رو بفروشه ..زمگسا 2400 قیمت خورده غبشهر هنوز نصف قیمت اونم نیست یا این انباشه با این سود با مجمع پیش رو با این اوضاع ..فکر نکنم فرصت خرید بده تا 1500-1600
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postخبر آنلاین:
آذرجزایری: برعکس آنچه همه کارشناسان با پا گذاشتن در فصل های سرد سال پیش بینی افزایش قیمت طلای سیاه را داشتند اما اینبار پیش بینی ها اشتباه از آب درآمد و نفت در سرازیری افتاد.
با این حال کارشناسان علت این کاهش قیمت را در ادامه اختلافات رهبران ارشد آلمان و فرانسه بر سر جزئیات طرح تشکیل اتحادیه بانکی اروپا جستجو می کنند.
البته تشدید تنشهای سیاسی داخلی در خاورمیانه و نگرانی نسبت به وضعیت عرضه و صادرات نفت مانع از کاهش شدید قیمت جهانی نفت شده است.
...............................
در حال حاضر که قیمت نفت رو دارم نگاه میکنم قیمت نفت با شکستن خط حمایت 99 دلاری به 96 دلار رسید...با افزایش نرخ دلار و کاهش قیمت نفت در بزودی شاهد رشد پتروشیمی ها خواهیم بود...
موفق باشید
واقعا دست شما درد نکنه
بی نهایت سپاسگذارم
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
اینجا خرید فروش احساسی نداریم ..
کل بازار مثبت باشه منفی باشه ما سهام خود رو خرید می کنیم ..
دوست من وتوکا با حد ضرر 240 .و
بموتو با حد ضرر 320......
کرمانشاه با حد ضرر 550..
ولساپا با حد ضرر 190..
فعلا اینها ...بقیه سهام رو از قیمتهای پایین همینطور داریم می گیم ولی خوب کسی خرید نمی کنه دیگه چه کنم به زور که نمی تونم بگم بخرید ..الان غبشهر هر قدر بگم می دونم دیگه فرصت خرید حالا حالا نمیده باید به وقتش سوار می شدید یا غمارگ ..
گروه ساختمان هم اگر کمی سهامداری کنید بد نیتسن ا س پ ثباغ ثشرق پتران ..
جناب پرريسك، حد ضرر كرماشا اومده بالاتر؟!!!
نظر
-
جناب پرريسك ممنون از راهنمايي هاي ارزنده شما با توجه به معاملات چند روز اخير چكاوه روند صعودي شده؟ به نظر شما مقاومت بعدي سهم چنده؟
به نظر شما چكاوه ميتونه يكي از سهماي پيشنهادي شما باشه؟ممنون بابت وقتي كه ميزارين
با توجه به اينكه افزايش سرمايه شركت ظاهراً مورد مرافقت سازمان بورس قرار گرفته روند قيمتي به چه شكليه؟ ممنون"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postجناب پرريسك ممنون از راهنمايي هاي ارزنده شما با توجه به معاملات چند روز اخير چكاوه روند صعودي شده؟ به نظر شما مقاومت بعدي سهم چنده؟
به نظر شما چكاوه ميتونه يكي از سهماي پيشنهادي شما باشه؟ممنون بابت وقتي كه ميزارين
با توجه به اينكه افزايش سرمايه شركت ظاهراً مورد مرافقت سازمان بورس قرار گرفته روند قيمتي به چه شكليه؟ ممنون
نظر
نظر