چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
    جعفر جون نظرت راجع به این سبد چیه ؟
    بموتو
    قزوین
    قلرست
    قپیرا
    قشهد
    قهکمت
    وتوکا
    شفارس
    کرماشا
    فرآور
    غبشهر
    غمارگ
    درصدها هم تقریبا رعایت شده
    خودم انتظار دارم بدبینانه تا 2ماه دیگه 50% از توش درآد ، دوس دارم نظر شما رو هم اگه ممکن باشه بدونم :)
    سبد خوبی داری دوست من ....

اگر بورسی باقی باشه این بازدهی رو خواهند داد ..حد ضر ر هم حتما بزار ورعایت کن ...

در ضمن 50 درصد که چه عرض کنم با این دلار 150 درصد هم بدن من تعجب نمی کنم ...

نظر

• saeedte
      عضو فعال
      • May 2012
      • 478

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

اگر بورسی باقی باشه این بازدهی رو خواهند داد ..حد ضر ر هم حتما بزار ورعایت کن ...

موافقم سید جان ، اما باور کن 300% هم رشد کنه بازار بازم از گرونی و تورم افسار گسیخته عقبیم
      ما راضی ایم هیچی سود نکنیم تا آخر سال اما اوضاع احوال درست بشه...
      به هیچ عنوان آینده خوبی رو برای کشور متصور نیستم
      سال 92 سال بسیار خطرناکیه از هر لحاظ ، خواهیم دید ....
      اینم اینجا یادگاری بمونه :
      دلار 5000 تومنی در راهه ، شک نکنید ، فقط زمانشو نمیدونم
      آخرین ویرایش توسط saeedte؛ 2012/10/01, 18:45.

نظر

• mobin
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 590

با این قیمت دلار اگر شاخص 80000 هم بشه هنوز از دلار عقبه...
        من نمیدونم چرا تا شاخص 1000 واحد بالا میره همه میرن تو صف فروش ... بابا ریال ارزشش یک سوم شده فکر میکنید خیلی برد کردید!!!
        به هر حال با این تورم و بی ارزش شدن ریال وسود نجومی که اکثر شرکتهای وابسته به دلار خواهند ساخت باید انتظار اعدادی حداقل معادل ارقام فوق برای شاخص باشیم
        .

نظر

• shimab
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 422

پرریسک جان به نظر شما اصلاح شاخص را تا چند متصورید؟ برای فردا خرید کنیم یا هنوز دست نگه داریم؟ در صورت برگشت بازار اولویت خرید سهام شما کدام سهام است؟

نظر

• hamia
            عضو عادی
            • May 2012
            • 22

سید جان سلام
            به نظرت خگستر چه سناریویی رو برای جبران عقب موندنش از +4 های گروه حودرو پیش می گیره ( تعدیل - گره - عرضه و ... ) ؟؟ و آیا محدودیتی واسه گره های متوالی وجود داره ؟
            و
            در صورت باز شدن سیمانی ها سناریوی خودت چیه ؟؟/ افزایش حجم یا فروش ) و اینکه فکر می کنی سغرب و ساروم با چه قیمتی باز می شن ؟؟

در ضمن دوستان توجه کنن در اینکه بازار برمی گرده شکی نیست و دیدن شاخص بالای 40000 با این قیمت دلار و در پیش بودن انتخابات آمریکا و ایران و اینکه در چندین ماه آینده جنگی رخ نحواهد داد دور از ذهن نیست ... پس مواظب سهامتون با شین که مفت ندین ....!!!!

مرسی

نظر

• Merita
              ستاره دار (4)
              • Jun 2012
              • 389

با سلام

پر ریسک جان

با سلام

2 تا سوال داشتم از خدمتتان :

1)نظرت را راجع به گزارش وتوشه ( صورت سود و زیان اعلامی )می خواستم بدونم؟

2)آیا سفارس را در قیمتهای فعلی مناسب میبینی؟ و هدفش چه قیمتی هست؟

با تشکر فراوان
              هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• hamed6416
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 42

پرریسک عزیز اگه فردا گروه قند برگشت نزنه و بخواد باز در منفی حرکت کنه! ایا به سطح حد ضرر خودشون میرسن و باید مواظب بود؟؟؟
                تکلیف قزوین چی میشه؟
                ممنون میشم راهنمایی فرمائید.
                یا حق

نظر

• behnam1480
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 432

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                  با این قیمت دلار اگر شاخص 80000 هم بشه هنوز از دلار عقبه...
                  من نمیدونم چرا تا شاخص 1000 واحد بالا میره همه میرن تو صف فروش ... بابا ریال ارزشش یک سوم شده فکر میکنید خیلی برد کردید!!!
                  به هر حال با این تورم و بی ارزش شدن ریال وسود نجومی که اکثر شرکتهای وابسته به دلار خواهند ساخت باید انتظار اعدادی حداقل معادل ارقام فوق برای شاخص باشیم
                  .
                  ملت سهمو میفروشن که برن دلار بخرن..این گرون کردن ارز هم کاره دولته میگید نه!!! این خبر زیرو داشته باشید::
                  « "محمدحسین فرهنگی" عضو هیئت رئیسه مجلس نیز از طرح دو فوریتی نمایندگان برای صدور مجوز استفاده از مابهالتفاوت نرخ ارز برای جبران کسری بودجه دولت خبر داده است.»

هر که بامش بیش برفش بیشتر یا به عبارت دیگر هرچه ما به التفاوت بیشتر حالش بیشتر.... پیدا کنید پرتقال فروش را

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2122

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                    ولي من همچنان فكر ميكنم كه اين سياست حكومت براي جمع آوري نقدينگي مردم هست!!!! هيچ اسلحه اي بهتر از بازار سياه براي جمع آوري نقدينگي مردم نيست! چون اين نقدينگي باعث افزايش تورم شده! چند دليل دارم :
                    1 - شروع كننده افزايش قيمت دلار خود رئيس جمهور بود (اون شبي كه مصاحبه تلويزيوني داشت گفت : دلار تا 3000 جا داره)، يعني به نظر شما رئيس يه دولت در صورت نبود دلار مياد همچين حرفي بزنه؟
                    2 - توي اين چند روز يه نفر نيومد چيز خاصي بگه، حرفي بزنه كه باعث كاهش دلار بشه! فقط حرفشون اين بوده كه دلار پائين مياد! نگفتن كي؟
                    3 - معمولا رهبري در شرايط بحراني وارد عرصه سياست ميشه و تمام قوا رو براي حل مشكل بسيج ميكنه كه تا بحال همچين اتفاقي نيفتاده، پس نميخواد!!!
                    4 - اگر كشور در شرايط بحراني باشه، دولت بايد خزانه دلاري ناچيزشم خارج كنه ولي اومده خودش يه مركز مباذلات ارزي زده كه دلار رو فقط دست به دست ميكنه! و دلال شده!
                    5 - اگر قصد دولت كاهش ارزش دلار هست، نمياد دلار فقط و فقط 2 درصد زير قيمت بازار بفروشه! ميومد 50 درصد زير قيمت بازار ميفروخت كه دلار رشد نكنه!
                    6- دلار در جريان 2 درصد زير قيمت بازار دنبال رو بازار شده! ميانگين خريد دلار در روز قبل يعني چي؟!!!!!! يعني بازاري تو هر چي بفروشي من تابع توأم!

امروز هم كه ديديد خيلي ها سهامشونو فروختن، كه احتمالا برن دلار و سكه بگيرن تا سود بيشتري داشته باشن، كه دقيقا اون چيزيه كه دولت ميخواد، يعني حجوم نقدينگي به بازار و جمع آوري اون!!! اين داستان قبل از عيد تكرار شده بود، در مورد سكه! مردم زخم خورده دفعه قبل فكر ميكردن اين همونه، ولي وقتي ديدن سكه از اون مرز دفعه قبل گذشته، تفكرشون عوض شد و فكر كردن واقعا خبريه و و دوباره حجوم به بازار آوردن!!!
                    تا نقدينگي جمع نشه، اين بازار همين خواهد بود دوستان!!!
                    سلام کاملا تحلیل درستی است دوستان بطرف ارزنروید ؟؟؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط hamed6416 پست شده است View Post
                      پرریسک عزیز اگه فردا گروه قند برگشت نزنه و بخواد باز در منفی حرکت کنه! ایا به سطح حد ضرر خودشون میرسن و باید مواظب بود؟؟؟
                      تکلیف قزوین چی میشه؟
                      ممنون میشم راهنمایی فرمائید.
                      یا حق
                      گروه قند هنوز وقت داره تا چهارشنبه مثبت بشن ...

در ضمن اینها مثبت نشن فاتحه بازار رو بخویند ..همین ..دیگه با این تورم این دلار کدوم سهم میخواد منفی بمونه ..سهام افتابه سازی هم باید مثبت بشه ..

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

دلار 3480 تومن ..رشد دلار 17 درصد در یک روز ...خدایا این چه بلایی است داری برا این ملت نازل می کنی ....اینها مسلمان هستن کافر نیستن ..رحمی بکن ..
                        برعکس نظر شما دوست عزیز بنظرم اینها سالیان سال هست که راه کفر را درپیش گرفتند در دوران جاهلیت بت سنگی وبی جان میپرستیدند ولی الان موجودی دارای تفکر وهوش وقدرت را به جای خدای خود میپرستند و کلام او را بر فرمان خالق خود مقدم میدانند بدون انکه تفکری کنند تفکری که خالق هستی انرا معادل هفتاد سال عبادت میداند واین عذاب نتیجه اعمال گذشته وحال این ملت میباشد وتا زمانی که این قوم حال خود را دگرگون نکنند خداوند هم حالشان را دگرگون نخواهد کرد خداوند عاقبت همه مارابخیر گرداند انشالله

فكر که ميكنم میبینم كه دوره بت هاي سنگي و چوبي و بي اختيار گذشته و امروز دوره بت هاي داراي هوش و قدرت هست
                        و انصافي اگر داشته باشيم ميگوييم صدرحمت به بتهاي جاهلي
                        چقدر سخت ترترترترتر است شكستن بتي كه حركت ميكند و قدرت دارد و ميفهمد

قال أفرءیتم ما کنتم تعبدون * أنتموءاباؤکم الأقدمون * فإنهم عدو لى إلا رب العـلمین * الذى خلقنى فهو یهدین *والذى هویطعمنى ویسقین... .» ترجمه:
                        گفت: آیا در آنچه مى پرستیده اید تأمل کرده اید؟ شما و نیاکان گذشته شما؟ آن [معبود] ها دشمنان منند، مگر پروردگار جهانیان [که ولى من است ]. همان کسى که مرا آفریده و او هدایتم مى کند. و کسى که او مرا اطعام مى کند و آبم مى دهد.و چون بیمار شوم او مرا شفا مى دهد. (شعراء/75ـ80)
                        آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2012/10/02, 00:05.
                        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• تکنیکالیست
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1101

گروه غذایی مورد توجه حقوقی ها قرار گرفته است. غپینو و غمارگ جزء بهترینها هستند. شاید غذایی ها قندی های دیگر باشند
                          ......

نظر

• میرحسین
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 95

دوستان تمام سفته بازان قندی رفتن تو گروه غذایی جنابان و... ب... س... گفتم یه کم احتیاط کنید شاید بد نباشه در ضمن یکی از علل عدم حمایت از قندیها تو چند روز گذشته همین مسءله بود موفق باشید
                            [COLOR=#008000]​ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]

نظر

• rad
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 557

سلام دوستان
                              یه حسی بهم میگه بزودی سهام جدید رو عرضه می کنند.
                              البته چند تا نماد بسته شده هم داریم کی می خوان بازش کنند معلوم نیست.شاید خوداشون دارند می خواهند تو بازار مثبت باز کنند.
                              شخصا اگه فردا و پس فردا بازار بورس مثل امروز منفی بخوره بطور کامل از بورس خارج میشم.

نظر

• Giallorossi
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 218

سلام پر ریسک جان
                                این اولین سوالم از شماست
                                خواستم نظرتون رو در مورد شاراک بدونم
                                چه روندی رو واسش پیشبینی میکنی
                                به نظرت تا کجا بالا میره و تو چه بازه ی زمانی؟

اگه از سایر دوستان هم کسی نظری داره ممنون میشم اگه مطرح کنه

با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X