چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • ahmad30_n
    عضو عادی
    • مرداد ۱۴۰۵
    • ۲۰۷

شبهرن هم داره از لحاظ تکنیکی کارش تموم میشه شنبه و یا نهایتا یکشنبه حرکتش بسمت ۱۰۵۰ و اگه بشکونه ۱۴۰۰ شروع میشه
    [B][COLOR="#۰۰۸۰۰۰"][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۶۷۹۷

در اصل توسط vahid۶۸ پست شده است مشاهده پست
      سلام سید
      نظرت در رابطه با شنفت روی ۴۵۳۰ چیه ؟
      کپشیر رو با وتوکا عوض کنم یا بزارم به حال خودش باشه؟
      ممنون
      در اصل توسط ahmad۳۰_n پست شده است مشاهده پست
      شبهرن هم داره از لحاظ تکنیکی کارش تموم میشه شنبه و یا نهایتا یکشنبه حرکتش بسمت ۱۰۵۰ و اگه بشکونه ۱۴۰۰ شروع میشه

سلام..
      وتوکا گفتم زیر ۲۳۰ مفت بود با این رشد زیرمجومعه ها وفلاد این سهم همین الان ۲۰ درصد عقب هست ..

در مورشنفت وشبهرن هر دو سهم روند صعود دارن ..تا جایی که بنده زیر نظر داشتم با جو گروه پالایشگاه بالا میرن ..انتظار دارم حرکت صعودی این دو سهم مانند گفته دوستمون از هفته بعد اغاز بشه ..

هدف شنفت بالای ۵۵۰ وهدف شبهرن بالای ۱۱۰۰ هست ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۶۷۹۷

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است مشاهده پست
        دوست عزیز سودش ۲۰۰ شده و پی ای ۵ هم بدیم حدود ۱۰۰۰ باید باز بشه و البته به جو بازارم بستگی داره .
        برا بار چندم حواسها به شپترو باشه هدف ۱۳۰۰-۱۵۰۰ ...

روند سهم صعودی هست ودقت کرده باشید داره همون بازی که کرمانشاه در قیمت ۵۷۰ چند روز انجام داد رو می کنه وبعد حرکت سریع ..

نظر

• boorsy
          عضو عادی
          • مهر ۱۳۹۱
          • ۳۱

در اصل توسط boorsy پست شده است مشاهده پست
          سیدجان سلام صبح بخیر ممنون از راهنماییاتون بنده امروز یکسوم دیگه از سرمایه مو غبشهر رو ۱۴۹۰۳ ریال خرید زدم یکسوم دیگه از سرمایه م مونده بنظرتون امروز بخرم یا فردا ممکنه پایینتر بیاد و من پایینتر بخرم؟ ممنون@};-
          آقا سید ما صبح یه سوال از شما کردیم بزرگوار جواب ما رو ندادی ما تو قندیا زمین خورده ایم سر جدت دست مارو بگیر نمیخوای دست یه افتاده رو بگیری بلندش کنی؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (۲)
            • تیر ۱۳۹۱
            • ۱۲۸۱

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پست
            برزیل عزیز نیم ساعت اول بازار فردا رو داشته باش. راستی بابت کرماشا(سهم بی شخصیتی که به توصیه شما نگه داشتم و یه مدت از ۴۶۰ به ۳۹۰ که رفت به بی شخصیتیش بارها بد و بیراه گفتم) و الان بچه باشخصیتی شده یه دنیا ممنونم.
            برزیل عزیز
            خدا رو شکر غبشهر روسفیدمون کرد و با وجود صف فروش شدن غپینو شخصیتشو نشون داد؟ هر چی سهم بود رو هوا زدن. خودم هم ساعت ۹:۳۰ بیدار شدم. ترسیدم جامونده باشم. گفتم برزیل بازم همه رو خریده و چیزی برا من نمونده. در منفی کامل برای یکی از دوستان اضافه کردم.
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• ahmad30_n
              عضو عادی
              • مرداد ۱۴۰۵
              • ۲۰۷

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
              سلام..
              وتوکا گفتم زیر ۲۳۰ مفت بود با این رشد زیرمجومعه ها وفلاد این سهم همین الان ۲۰ درصد عقب هست ..

در مورشنفت وشبهرن هر دو سهم روند صعود دارن ..تا جایی که بنده زیر نظر داشتم با جو گروه پالایشگاه بالا میرن ..انتظار دارم حرکت صعودی این دو سهم مانند گفته دوستمون از هفته بعد اغاز بشه ..

هدف شنفت بالای ۵۵۰ وهدف شبهرن بالای ۱۱۰۰ هست ..
              جناب پرریسک هر سهمی رو تائید کنه حرکتش شروع میشه، از الان باید منتظر صف خرید شنفت و شبهرن شنبه باشیم.
              جناب پرریسک همچنان با کاذر باشیم .باتوجه به معاملات امروز ، احتمالا مقاوت ۱۳۸ شکسته؟در ضمن نظرتون راجع کالسیمین و گروه روی چیه؟
              باتشکر و خسته نباشید
              آخرین ویرایش توسط ahmad۳۰_n؛ ۱۳۹۱/۰۸/۰۳، ۱۳:۱۸.
              [B][COLOR="#۰۰۸۰۰۰"][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• hamid_farahy
                عضو فعال
                • اردیبهشت ۱۳۹۱
                • ۴۶۳

دوستان که کشرق دارن مواظب باشن کطبس تو ۶ ماه فقط ۷ تومان سد ساخته و اوضاع خوبی نداره .

نظر

• hamid_farahy
                  عضو فعال
                  • اردیبهشت ۱۳۹۱
                  • ۴۶۳

در اصل توسط ahmad۳۰_n پست شده است مشاهده پست
                  جناب پرریسک هر سهمی رو تائید کنه حرکتش شروع میشه، از الان باید منتظر صف خرید شنفت و شبهرن شنبه باشیم.
                  جناب پرریسک همچنان با کاذر باشیم .باتوجه به معاملات امروز ، احتمالا مقاوت ۱۳۸ شکسته؟در ضمن نظرتون راجع کالسیمین و گروه روی چیه؟
                  باتشکر و خسته نباشید
                  دوست عزیز کاذر اگه شنبه تونست بالی ۱۴۰ دوام بیاره نگه دار و گرنه بفروشش جون ۱۴۰ مقاومتش بوده . البته با اجازه پر ریسک عزیز

نظر

• hamid_farahy
                    عضو فعال
                    • اردیبهشت ۱۳۹۱
                    • ۴۶۳

پر ریسک عزیز معاملات پر حجم شبندر برای من نگران کننده شده میشه راهنمایی کنین . با تشکر

نظر

• ahmad30_n
                      عضو عادی
                      • مرداد ۱۴۰۵
                      • ۲۰۷

جناب پرریسک نظرتون راجع به شاخص و تاثیر اون با انتخابات امریکا و انتخابات خودمون چیه
                      امکان داره شاخص تا ۳۳ بره و بخاطر انتخابات امریکا تا اواسط آذر منفیش کنن تا ۳۰ و بعد تا خرداد تا ۶۰ بره

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (۲)
                        • تیر ۱۳۹۱
                        • ۱۲۸۱

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                        برا بار چندم حواسها به شپترو باشه هدف ۱۳۰۰-۱۵۰۰ ...

روند سهم صعودی هست ودقت کرده باشید داره همون بازی که کرمانشاه در قیمت ۵۷۰ چند روز انجام داد رو می کنه وبعد حرکت سریع ..
                        داداش پرریسک، حق با شماست. چرا راه دوری بریم. این بازی و تغییر شرایط های این سهم درست شبیه بازیهاییه که تو محدوده ی قیمتی ۵۰۹ تا ۵۲۴ در آورده بود و بعدش صعود تا ۹۳۵
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • اردیبهشت ۱۳۹۱
                          • ۴۶۳

دوستان کسی از شبریز خبر نداره؟

نظر

• madio
                            عضو فعال
                            • مهر ۱۳۹۱
                            • ۳۹۰

به گفته سید عزیز بازار چرخشی به سمت ریالی ها کرده که کاملا مشهود شده ،امروز دلار کمی رفت بالا و به نوعی ترس اصلاح قیمت سهام دلاری از بین برد.
                            شاید بشه گفت ترکیبیا دارن میرن بالا مثل پالایشگاه ها و فولاد ها
                            انتخابات امریکا احتمالا با پیروزی اوباما تموم بشه که مفهومش افزایش تحریم ها در میان مدته
                            معمولا دمکرات ها خیلی علاقه ای به کارهای پرریسک مثل حمله ی نظامی ندارن و البته توافق سنگین
                            هم ازشون انتظار نمی ره
                            داخل پارانتز از نظر من رامنی شخصیت پیروز شدن رو نداره

نظر

• میرحسین
                              عضو عادی
                              • مرداد ۱۳۹۱
                              • ۹۵

در اصل توسط میرحسین پست شده است مشاهده پست
                              اخه چرا راه دور میرین دلار بالای ۳۰۰۰ توافق کجاست این بازار بخاطر رشد چند روز پیش وهمچنین مناظره دیشب اوباما و رامنی که محور اصلیش بحث ایران بود و نامه تند احمدی نژاد یه کم ترسید اگه خبرهای بد نیاد شاخص باز هم قدرت پیشروی بیشتر رو داره
                              خب اینا رو دیروز تو بازار منفی نوشتم که همه از ریزش وسقوط شاخص تو سایتها می نوشتند ببینید دوستان دلار بالای ۳۰۰۰ شوخی نیست سودهای بسیار زیاد رو برای خیلی از شرکتها به همراه داره اگر فقط ریسکهای سیستماتیک کم بشه و بازار احساس ارامش بکنه شاخص شاید دو برابر هم بشه
                              [COLOR=#۰۰۸۰۰۰]​ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۹۰
                                • ۶۷۹۷

در اصل توسط میرحسین پست شده است مشاهده پست
                                خب اینا رو دیروز تو بازار منفی نوشتم که همه از ریزش وسقوط شاخص تو سایتها می نوشتند ببینید دوستان دلار بالای ۳۰۰۰ شوخی نیست سودهای بسیار زیاد رو برای خیلی از شرکتها به همراه داره اگر فقط ریسکهای سیستماتیک کم بشه و بازار احساس ارامش بکنه شاخص شاید دو برابر هم بشه
                                هیچ کس از ریزش بازار حرف نزد ..بلکه گفته اگر امروز بازار مقاومتها رو نشکنه وکم بیاره واگرایی منفی شکل میگیره وبازار منفی میشه ...

تا وقتی اتفاقی رخ نداده ما به پیشواز نمیریم ..امروز ذوب مقاومت شکت شرایز شکست شبندر شکست ...بازار هم با صف شدن اینها برگشت زد به بالا ..

در ضمن سهام ریالی هم اکثرا طبق پیش بینی درست همشون صف خرید شدن ..

فقط دیروز گفتیم زمین دو برابر شده کل گروه ساختمان صف خرید شد وتسه ها رفتن تو صف خرید ..والا اپارتمان تو شهر ما پیدا نمیشه ...

نظر

در حال کار...